Ötvös Tibor

"Nem akartunk rossz játékokat csinálni"

A Rebellion az utóbbi pár alkotásával eléggé lerombolta nehezen megszerzett hírnevét.

A csapat utolsó négy játéka (Shellshock 2, Rogue Warrior, Aliens vs Predator és a NeverDead) sem a kritikusok sem pedig a játékosok tetszését nem nyerte el. Jason Kingsley, a Rebellion vezetője egy tegnapi interjúban pedig arról beszélt, hogy senki nem akar rossz játékot készíteni.

"Senki nem úgy fog neki egy fejlesztésnek, hogy rossz játékot csináljon. Mindig az adott körülmények között megalkotható legjobb programot próbáltuk meg elkészíteni. Ám egyik végeredmény sem lett olyan jó, mint amire számítottunk."

"Soha nem volt célunk rossz játékot készíteni, de néha egyszerűen nem tudjuk megvalósítani azt, amit akarunk. Máskor pedig a játék is hamarabb jelenik meg a vártnál és egyszerűen nincs időn tovább foglalkozni vele."

A májusban megjelenő Sniper Elite V2 azonban érdekesnek tűnik és reméljük a csapat összekapja magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #5
    Valószínűleg azóta már lelépett az összes valamirevaló szakember onnan, a cég neve meg megmaradt.

    De most végignéztem a teljes listájukat, ezek még "fénykorukban" is egy másodvonalbeli playstation portoló banda voltak.

    Hozzátenném, hogy a '99-es AvP is valóban, szingliben kiemelkedő volt, de közben multiban LAN-on már négy embernél is széthullott a picsába, egymásba spawnoltak a játékosok aztán nem tudtak megmozdulni, meg olyan szinkronhibák voltak, hogy valami borzalmas. Az amatőrség már ott is kibukott.
  • Skynet #4
    Annyira azért nem amatőrök, az Alien vs Predator első részét, valamint az ősrégi Ataris Alien vs Predator-t is ők csinálták,azok kiemelkedőek lettek...
    A neverdead sem lenne rossz,csak a témája és a célközönsége....
    De amiket közben elkövetek, az új AvsP,a Rogue warrior....Budget kategóriás szemétnek elmennek másnak nem.
  • Zero 7th #3
    Nem a téma a baj, hanem hogy ezek tehetségtelen mókhuszárok, nem képesek egy jól működő játékot összerakni. Egy teljesen amatőr modder banda szintjét hozzák, csak több bennük a szorgalom.

    Amikor ilyen "nem akartunk szart csinálni, mégis az lett" helyzet van, akkor az egy jó jel arra, hogy talán más pályát kéne választaniuk, mert ehhez nem értenek.
  • Skynet #2
    Amíg ennek az újgenerációs gamer takonyhullámnak gyártják a szemeteket,és a régi címeik színvonalát messze alulmúlják ne várjanak semmit...
    Amit az ÚJ AvsP játékban leműveltek azt mindenhez lehet hasonlítani,legesleginkább egy hatalmas raklapnyi rozsomák szarhoz, de hogy a régi részek közelébe nem ér (még az Atarira kiadott játék szintjéhez SEM) az fix....
  • Gabe18 #1
    Azzal is nehéz dolguk lesz. Ebből a sniperes témából ha "jó" játékot akarnak csinálni az valószínű nem lesz sikeres. Ha meg népszerű, tömegek által szeretett játékot akarnak, akkor a mesterlövészkedésnek ki kell merülni kb. a CoD féle nulla fizikával és egyebekkel számoló dologban, az meg mint játék nem biztos hogy jó.
    Meg lehet találni a középutat, de ahhoz nagyon bele kell majd érezni nekik.