52 év után újra ember járt a Mariana-árokban

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked az egeszbol annyi maradt meg, hogy 3D? Ilyen ignorans barmot, komolyan mondom!

Guren
leszarom, hogy parasztnak tûnök-e, de te ostoba vagy.

nem akarom, hogy hülye parasztnak tûnj, de gondolod Isten annyira barom, hogy ha tényleg nem akarná, akkor nem lenne képes elég mélyre rakni azt a helyet?
Nem akarok parasztnak tûnni, de szerintem Isten azért rakta olyan mélyre azt az árkot, hogy az ember nem babráljon ottan semmit.
Nem érveltem, nincs is miért, Hollywood = faszság. Részemrõl ennyi , akárcsak a múltkori remekbeszabott 3D áttörésük, ez is az, publicity stunt, majd ha lesznek akik tisztességesen állnak hozzá azoktól talán majd el is lehet várni hogy elérnek valamit, legyen az utazás fölfelé , lefelé, vagy 3D.

Tehat mivel egy ceg, ami ebbol penzt probal kihuzni azt mondja, akkor mar az is. Szep erveles, csak sajnos az onallo gondolatok teljes hianyat mutatja.

Az hát, hogyne 😄
"James Cameron's Dive Down Mariana Trench Is an 'Ego-Driven Publicity Stunt,' Says Submarine Company
By Simone Wilson Thu., Mar. 8 2012 at 1:35 PM
Categories: Hollywood"
Hollywood
Triton is constructing a ship that could carry multiple passengers down and provide them full visibility of the wonders that be.

-nemsoká rajtunk a sor , legyetek résen, kockázatos !! : DDD

Tobb eves felkeszules es tobb millio dollar, valamint kockara tette az eletet. Ez egy kicsit tobb, mint publicity stunt.

Azért , mert ha mindenféle publicity stunt-hoz úgy állnánk hozzá mint James -éhez, akkor pont olyan jóhiszemûen bárgyú postokat irkálnánk, mint Te.

Zsír. Akkro pls küld el a PS3-as verdád és a bazi nagy TV-t Afrikába. Mindegy, hova.<#taps>
VRSDM
de direktbe mindig a lehúzást és a rosszat keresed?

miért nem lehet örülni a jónak magának? :/

u dont have to listen anybody else but me

NEXUS6
Afrikában meg...

Szal tudod.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Remek, akkor várjuk az eredményeket!
Te mit olvastál a merülésrõl? Csak a merüléssel kapcsolatos dolgokról lehetett itt olvasni, de ez már nem volt újdonság.
bakvarnyu
Végre olyan emberek kezében van a tõke akik azt értelmes dologra használják fel.

globint
Na, ez klassz. Mindenütt kerestem beszámolót, és hol találtam meg? Hát az SG-n. Örülök, hogy ilyen részletességgel olvashattam errõl az izgalmas merülésrõl.

http://www.tradeximp.com/

← ElőzőOldal 2 / 2