14
  • willcox
    #14
    A képen nincs is tévé, csak egy fekete keret. Kiválóan kiemeli a fali tapéta egy részletét :)
  • passatgt
    #13
    én nem látom a képen, hogy 3d-s lenne
  • Szefmester
    #12
    Ezzel a felbontással egyszerre 4 fullHD csatornát nézhetnél, hiszen függőlegesen és vízszintesen is dupla a méret, ami összesen 4 képet jelent. csak egy bluetooth-os headset széria kellene amin lehetne váltani a 4 sávot plusz egy spéci távirányító amivel a 4 adást külön tudod váltani, és nincs gond. Én nézem ezt, asszony nézi azt, fater amazt, öcsike meg emezt.. de ha nekem megtetszik az amit az öcsi néz akkor csak a hangot kell váltanom a fülessel és nem a képet. :D
  • philcsy
    #11
    "Bal oldalról mondjuk Forma-1, jobb oldalról nézve, meg szappanopera menne az asszonynak. :)"
    Ez tetszik.
    Ha Amerikában élnél már milliomos lennél(, vagy egy balek akit becsaptak).
  • zola2000
    #10
    Zalaegerszegen pont megszűnt a mediamarkt, lehet hogy itt az emberek mégsem olyan hülyék? (egyszer voltam ott, ki is mentem üresen, mert k. drága).

    minden elektronikai cikket ha kicsi és nem érdekes a gari külföldről ha érdekes (nagy/drága) belföldről rendelek ... mondjuk a netes rendelés mellett nézve minden üzlet drága.
  • TheCunami
    #9
    Majd megvehetjük magas kamatú áruhitelbe
    média markt mert mégis csak hülye vagyok
  • Suffering
    #8
    remélem majd kirakják a media marktba, hogy kiprobálhassam :D
  • kjhun
    #7
    Ennyi: DVB-T/DVB-T2/DVB-C/DVB-S/S2 tuner, mikor kerül bele egy átlagos tv-be?? Nagy tv-antennát rákötni, meg parabolát, alájuk motoros forgatót, így DX-re kiváló lenne. Ezzel a 3840 x 2160 felbontással, egyszerre 2 FullHD-s adás is megjeleníthető lenne. Képes erre?? Bal oldalról mondjuk Forma-1, jobb oldalról nézve, meg szappanopera menne az asszonynak. :) Meg két különálló fülhallgató csatlakozóval, és fülessel, meg külön lenne a hang is.
  • MacropusRufus
    #6
    Amin csodálkozom, hogy a szemüveg nélküli techonlógiát olyan csodaként kezelik.
    14 évvel ezelött vettem egy VR kesztyűt + 3D szemüveget. Már akkor lehetett venni 840ezer+ÁFA+szálítási díj un. Auto3D-s TFT-et. Ezek olyan monitorok voltak amik egy gombnyomásra 3D képek megjelenítésére volak alkalmasak szemüveg nélkűl.
    Igaz, még kicsik voltak, a fenti ár egy 17"-os 4:3-as monitoré.

    De ha pénzed van minden van. Ami nekünk most új, az nagyon sok kőgazdag technikai fanatistának már 10 éve létezik, és használja. Neki csak az az új, hogy már nem 17", hanem nagyobb. Ennyi.

  • MacropusRufus
    #5
    na ez a rákfenéje az egész 3d tévének. Azt még el tudom képzelni, hogy 2 különböző szökből (persze a szögeket a tévé gyártóje előlre megadja, nem csak úgy leülünk valahová) megy a dolog. A Lexus LS600h long műszerfalának is van olyan opciója, hogy az anyós meg a sofőr ugyan azon a kijelzőn 2 különböző dolgot lát. Prizmák kérdése. De, hogy rövid távon belűl nem lesz olyan, hogy az egész család ugyan azt az élmnyt kapja az fix.
  • kvp
    #4
    Mivel a kijelzo tovabbra is csak a kozeppontol vett 15 fokos szogben mukodik 3D-s modban, ezert ertelemszeruen csak az itt talalhato arcokat erdemes nezni. A fejmozgas pedig arrol szol, hogy ha tobb 3D-s nezet is van a adatfolyamban (a cikk szerint 9-ig jo), akkor ezek kozott valthatunk a fejunk mozgatasaval. Ha tobben nezik, akkor ezt a funkciot ki kell kapcsolni, mert a tobbieknek szetesne a 3D.

    Viszont ha csak annyit tud, hogy szemuveg nelkul kepes sima autosztereoszokpikus nezetben megjeleniteni sima 2 csatornas (sztereo) kepeket, mar akkor boven jo. A 2D-s tartalmakkal meg az ember jobban jar ha 2D-ben nezi. Tehat konverzio nelkuli 3D-s tartalmakhoz (valodi 3D-s filmek, videojatekok) tokeletes, mivel vegre szemuveg nelkul is hasznalhato. Tovabba nagyfelbontasu 2D-s tv-nek is jo. A tobbi a marketing miatt kellett bele.

    Viszont a settobboxos cegek utalni fogjak, mert ez kepes felvenni a HD adast is es nem ugy mint pl. a upc doboza, hogy elmenteni mar nem lehet, hanem kulso lemezre, tehat a hbo-s filmet masnap mar a szomszed is nezheti, vagy ha a kulso tarolo egy pc, akkor akar azonnal, a neten at stream-elve... :-)
  • willcox
    #3
    Így van. De papíron ez akkor is jól hangzik :)
  • Szefmester
    #2
    "A Face-Tracking funkció segítségével a készülék képes elemezni a néző pontos pozícióját és a 3D-s hatást ennek megfelelően optimalizálja."

    Szóval ha én a kanapén ülők szemben a tévével, párom meg teszem azt távolabb az ablaknál áll, esetleg a tévé felé néz olvasás közben, mert az arcát látja a készülék, a faterom meg éppen belép a szobába és miközben elmegy a tévé mellett ránéz.. ilyen esetben kinek lesz optimalizálva a kép? Mert már az sem tökéletes ha egymás mellett ülnek 4en viszonylag nagy térközzel, szóval nem egy simulós helyzetben. Az ilyen rendszerek 1 nézőnél működnek csak optimálisan.
  • willcox
    #1
    A 2D-3D konvertálások borzalmasak. Kifejezetten zavaró akár szemüveggel, akár anélkül.
    A használhatóságát és a 3D-s képességét majd akkor lehet megitélni, ha az ember kipróbálja. A papír mindent elbír.