Az évezred egyik legjobban várt filmje mától a hazai mozikban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..nem mert decemberben világvége és nem lesz több film<#banplz>#banplz>
Itt soha senki nem kérdez senkit semmirõl.
Most akkor mi legyen? Tiltassuk le a hozzászólásokat, nehogy valaki olyat olvasson, amit az önérzete nem hagyhat szó nélkül? 😊
Most akkor mi legyen? Tiltassuk le a hozzászólásokat, nehogy valaki olyat olvasson, amit az önérzete nem hagyhat szó nélkül? 😊
hát bejött nekik..
kérdés, érdemes-e megnézni, és hogy érdekli-e a nemzetközi közönséget (mondjuk eztuán az amerikai start után gondolom nagyobb lesz a hype...)
kérdés, érdemes-e megnézni, és hogy érdekli-e a nemzetközi közönséget (mondjuk eztuán az amerikai start után gondolom nagyobb lesz a hype...)
"Az évezred egyik legjobban várt filmje" - tuti ???
Téged se kérdezett senki te szerencsétlen barom.
hát van egy két film amit jobban várok(mivel errõl most hallottam elõször és remélem útóljára😊 pld: prometheus, alapítvány vagy a Végjáték(Ender's game)....
Eme évezred elsõ 12 évében, nem korai kicsit ez a kijelentés? Körülbelül hat-hét film van, amit eléggé várok már, de ez nincs köztük. 😞
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Téged se kérdezett senki te szerencsétlen barom.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1984 és running man keveréke... mindkettõ külön okés nagyonis, de egyben? hááát...
Ez mi? Elsõre azt hittem Asylum film. Várta a fene, legjobban most Prometheus várós részemrõl. Könyvet lehet elolvasom, és majd meglátom fog-e tetszeni. Könyv alapján John Carter is lehetett volna évezred filmje, mégsem lett.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Az õsrobbanás óta legjobban várt film 😄 😄
Sose hallottam róla még...
De most már nagyon várom 😊
Sose hallottam róla még...
De most már nagyon várom 😊
az évezred egyik legjobban várt filmje...
há'hogyne
há'hogyne
Nem te vártad, agyas. Senki nem kérdezte tõled, hogy vártad-e.
Vàrni? Vàrta a fene..
往前看同志
4 hónapja a Sherlock Holmes 2 elõtt láttam az éhezõk viadala trailert. Miután hazaértem utána olvastam, beszereztem a könyvet. Nekem a könyv effektíve tetszett.
És emiatt a filmet is várom. Majd meglátjuk remélem jó lesz.
És emiatt a filmet is várom. Majd meglátjuk remélem jó lesz.
Ki varta, En nem...