17
-
Merces #17 ..nem mert decemberben világvége és nem lesz több film -
Hirvaer #16 Itt soha senki nem kérdez senkit semmiről.
Most akkor mi legyen? Tiltassuk le a hozzászólásokat, nehogy valaki olyat olvasson, amit az önérzete nem hagyhat szó nélkül? :) -
bujtorgy #15 hát bejött nekik..
kérdés, érdemes-e megnézni, és hogy érdekli-e a nemzetközi közönséget (mondjuk eztuán az amerikai start után gondolom nagyobb lesz a hype...) -
Jawarider #14 "Az évezred egyik legjobban várt filmje" - tuti ??? -
zetortraktor #13 Téged se kérdezett senki te szerencsétlen barom. -
GAVI #12 hát van egy két film amit jobban várok(mivel erről most hallottam először és remélem útóljára:) pld: prometheus, alapítvány vagy a Végjáték(Ender's game).... -
#11 Eme évezred első 12 évében, nem korai kicsit ez a kijelentés? Körülbelül hat-hét film van, amit eléggé várok már, de ez nincs köztük. :(
-
#10 Téged se kérdezett senki te szerencsétlen barom. -
pokolfiu #9 1984 és running man keveréke... mindkettő külön okés nagyonis, de egyben? hááát... -
#8 Ez mi? Elsőre azt hittem Asylum film. Várta a fene, legjobban most Prometheus várós részemről. Könyvet lehet elolvasom, és majd meglátom fog-e tetszeni. Könyv alapján John Carter is lehetett volna évezred filmje, mégsem lett. -
lcee #7 Az ősrobbanás óta legjobban várt film :D :D
Sose hallottam róla még...
De most már nagyon várom :) -
tiaro #6 az évezred egyik legjobban várt filmje...
há'hogyne -
kalapos01 #5 Nem te vártad, agyas. Senki nem kérdezte tőled, hogy vártad-e. -
caius marius #4 Vàrni? Vàrta a fene.. -
cS6Szi #3 4 hónapja a Sherlock Holmes 2 előtt láttam az éhezők viadala trailert. Miután hazaértem utána olvastam, beszereztem a könyvet. Nekem a könyv effektíve tetszett.
És emiatt a filmet is várom. Majd meglátjuk remélem jó lesz. -
bmw #1 Ki varta, En nem...