446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
Lacc 88 #6 Azt vágom, csak a képregény is fekete fehér volt, én legalábbis úgy olvastam. Az jobban átadta a sötét hangulatot, de egyetértek, hogy furcsa lett volna mondjuk Left4Dead-es stílusban megcsinálni. -
ratgab #5 Igen vicces, amit mondasz, mivel a Sorozat is az ereditileg képregényre készített történetből készült. Szóval, ha úgy nézed előbb volt képregény, aztán volt sorozat, most meg lesz képregény grafikájú játék (ami baromira érthető döntés ennek fényében). -
#4 pont pár napa nézegettem róla infókat.Eléggé várós lesz.Föleg mivel minden ami zombie az nálam no.1 -
#3 Eddigi telltale game-ekben sem csalódtam szerintem ebben sem fogok!Én nagyon várom már!
Egyébként ha meglesz a hangulata akkor érdekel milyen a grafika! -
Lacc 88 #2 Érdekes elképzelés a játékmenet, egy próbát számomra megér. Viszont a képregényes stílus szerintem eléggé megöli a parázós zombi hangulatot, de azért még nem írom le a játékot. -
#1 Zombi apokalipszis után túlélők kicsiny csapata átvág a szétrombolt államokon, hogy új otthont keressen magának, jó messze az élőhalottaktól. Sajna, az út nem megy simán. Zombik és a megmaradt emberek okozta szörnyűségek kergetik hőseinket az őrület közelébe.
A Telltale Games a fejlesztő és a nagy sikert aratott tévésorozat idén műsorra kerülő második szezonjával együtt készül a játék. A Walking Deadet 2001-ben alkotta meg Robert Kirkman és Tony Moore.
The Walking Dead - részletek és az első 13 perc
Website