446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
Evoluti0N #46 Bugos a gém és ha be van kapcsolva az árnyék, akkor időnként 2-3, vagy akár több másodpercre is megakad.
A riporter csajnak, amikor az elemet kell a rádióhoz adni nem bugzódott be nálatok a játék? Odaadtam neki az elemet és utána ha beszéltem vele, akkor megint azt a szöveget tudtam választani, h keresek neki elemet, amit persze nem találtam, mert már odaadtam neki 1x. -
#45 Valami gebasz lehet náluk.Nekem nem akadt sehol egyszer sem. -
#44 pc-n akadt nektek? én xbox-on nyomtam végig, ott nem akadt. -
#43 én nem hagytam.. de a végén mikor menekültünk a zombik elől a boltból az a vén fasz leütött, és majdnem felzabáltak a zombik végül kenny segített felállítani:D -
#42 na kivégeztem én is, kurva jó lett sztem.
végén én a csávót mentettem meg nem a csajt, én is úgy voltam vele van fegyvere, így könnyebb dolga van.:D -
#41 Ezt jó tudni. Kösz. -
Evoluti0N #40 Az árnyék kikapcsolásával megszűnnek az akadások. -
#39 Hát a JP-től szerintem azért kicsit kalandosabb a dolog. -
#38 Én is így gondolkodtam :) De nem hiszem ,hogy túlságosan sok mindenen változtatna ki marad és ki megy :) -
#37 Nekem is tetszik a game. bár csak nézni kell, alig lehet csinálni benne vmit. Sok duma, de elég leegyszerűsített minden szövek. Ok, Uhum, aha, I fine, Good...mindig ezeket hallani :D
7/10
várom a folytatást. -
#36 na minden megoldást meglestem gyorsan:)
Egy maradt ki.A boltnál valaki hagyja hogy a vén barom legyilkolja a gyereket?Azt nem tartottam etikusnak és nem választottam:D -
#35 Én a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kiscsávót majd a másik csávót mivel a csajnál volt fegyver mondom elbír velük erre üres volt így beszopta :D -
#34 jó a játék, csak sok a szöveg.. angolul meg nem tudok valami jól.
most ott vagyok a boltba, kulcsot kéne megszerezni de fogalmam nincs hogyan, meg honnét, pedig már végignéztem mindent. -
#33 nálam nem állt meg.Ki kit mentett meg az első alkalommal?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először a kissrácot mentettem meg majd a riportercsajt. -
mnorbi #32 köv rész mikor lesz? -
#31 Én is a végére értem a fejezetnek. Hát jóval jobb, mint a JP, igaz abban nem voltak ilyen megállások ebben meg állandóan megáll ami marhára idegesítő. -
iOlcsy #30 ps3-on hiba nélkül fut, must buy game. -
Evoluti0N #29 Végigvittem az első epizódot és nagyon tetszett. Azonban az időnkénti megakadások elég zavaróak voltak. Remélem, h mihamarabb kijön egy patch és végig tudom játszani még1x akadások nélkül. -
#28 Annyit vettem észre hogy tökmindegy így is úgyis leugatják a fejed hogy a faszért nem a másikat mentetted meg.Nem vettem észre mást ezzel kapcsolatban! -
#27 Lesz rá magyarítás? -
#26 Amúgy tényleg van hatása annak ,hogy ha másként döntünk az adott szituációban? -
#25 Egyébként nehézségbe ezek a Telltale játékok visszafelé fejlődnek! -
#24 27-én jön ki boxra -
#23 Hát ez elég rövidre sikerült (~2,5 óra vagy annyi sem),de egész jó lett hozza a sorozat hangulatát szerintem! -
#22 én se látom.. csak pc-s változat van fent -
#21 Torrentes oldalakon kommenteknél olvasom hogy oda már episode 2 is kijött,de én sehol nem találtam se az első se a másodikat konzolra! -
Evoluti0N #20 Nálam is ez a probléma. Időnként megakad. Ezt leszámítva jó játék. -
#19 konzolra is kijött már? -
#18 Jó ez!
-
#17 na én kipróbáltam, kellemes kis játék cell shading grafika amit imádok,képregény stilus megmaradt,egy problémám van a játék meg meg akad néha 2-3 másodpercre... -
#16 APA KEZDŐDIK! -
pett3rson #15 jaa, hogy PC-re később érkezik? csak gametrailers-en nézegettem, de ezek szerint a dátumot rosszul olvastam le :) köszi. -
#14 Gépigény:
Minimum:
Processor: 2.0 GHz Pentium 4 or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device
Recommended:
Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
Memory: 3 GB RAM
Hard Disk Space: 2 GB Space Free
Video Card: ATI or NVidia card w/ 1024 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
DirectX: Direct X 9.0c
Sound: Direct X 9.0c sound device -
mester1987 #13 Ápr. 27-én jön! -
pett3rson #12 Ez megjelent PC-re is ha jól tudom. Kipróbálnám, de nem találok warez verziót, lehet, hogy nincs is? -
#11 Rendeld elő a játékot és halj szörnyű halált
-
#10 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Bala10 #9 nem mentette le valaki? :/ -
lammaer #8 Hopp, a videjó már nem működik... -
lammaer #7 Lesz vajon külön billentyű a sírásra, szomorkodásra? :)
A film nagyrészben erről szólt, nem a hentelésről....