446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
  • Evoluti0N
    Bugos a gém és ha be van kapcsolva az árnyék, akkor időnként 2-3, vagy akár több másodpercre is megakad.

A riporter csajnak, amikor az elemet kell a rádióhoz adni nem bugzódott be nálatok a játék? Odaadtam neki az elemet és utána ha beszéltem vele, akkor megint azt a szöveget tudtam választani, h keresek neki elemet, amit persze nem találtam, mert már odaadtam neki 1x.
  • grebber
    Valami gebasz lehet náluk.Nekem nem akadt sehol egyszer sem.
  • ForzaInter
    pc-n akadt nektek? én xbox-on nyomtam végig, ott nem akadt.
  • ForzaInter
    én nem hagytam.. de a végén mikor menekültünk a zombik elől a boltból az a vén fasz leütött, és majdnem felzabáltak a zombik végül kenny segített felállítani:D
  • ForzaInter
    na kivégeztem én is, kurva jó lett sztem.

végén én a csávót mentettem meg nem a csajt, én is úgy voltam vele van fegyvere, így könnyebb dolga van.:D
  • Shep
    Ezt jó tudni. Kösz.
  • Evoluti0N
    Az árnyék kikapcsolásával megszűnnek az akadások.
  • Shep
    Hát a JP-től szerintem azért kicsit kalandosabb a dolog.
  • Shep
    Én is így gondolkodtam :) De nem hiszem ,hogy túlságosan sok mindenen változtatna ki marad és ki megy :)
  • Prince23
    Nekem is tetszik a game. bár csak nézni kell, alig lehet csinálni benne vmit. Sok duma, de elég leegyszerűsített minden szövek. Ok, Uhum, aha, I fine, Good...mindig ezeket hallani :D

7/10

várom a folytatást.
  • tutituti
    na minden megoldást meglestem gyorsan:)
    Egy maradt ki.A boltnál valaki hagyja hogy a vén barom legyilkolja a gyereket?Azt nem tartottam etikusnak és nem választottam:D
  • grebber
    Én a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kiscsávót majd a másik csávót mivel a csajnál volt fegyver mondom elbír velük erre üres volt így beszopta :D
  • ForzaInter
    jó a játék, csak sok a szöveg.. angolul meg nem tudok valami jól.

most ott vagyok a boltba, kulcsot kéne megszerezni de fogalmam nincs hogyan, meg honnét, pedig már végignéztem mindent.
  • tutituti
    nálam nem állt meg.Ki kit mentett meg az első alkalommal?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először a kissrácot mentettem meg majd a riportercsajt.
  • mnorbi
    köv rész mikor lesz?
  • Shep
    Én is a végére értem a fejezetnek. Hát jóval jobb, mint a JP, igaz abban nem voltak ilyen megállások ebben meg állandóan megáll ami marhára idegesítő.
  • iOlcsy
    ps3-on hiba nélkül fut, must buy game.
  • Evoluti0N
    Végigvittem az első epizódot és nagyon tetszett. Azonban az időnkénti megakadások elég zavaróak voltak. Remélem, h mihamarabb kijön egy patch és végig tudom játszani még1x akadások nélkül.
  • grebber
    Annyit vettem észre hogy tökmindegy így is úgyis leugatják a fejed hogy a faszért nem a másikat mentetted meg.Nem vettem észre mást ezzel kapcsolatban!
  • Panzeradler #27
    Lesz rá magyarítás?
  • Shep
    Amúgy tényleg van hatása annak ,hogy ha másként döntünk az adott szituációban?
  • grebber
    Egyébként nehézségbe ezek a Telltale játékok visszafelé fejlődnek!
  • ForzaInter
    27-én jön ki boxra
  • grebber
    Hát ez elég rövidre sikerült (~2,5 óra vagy annyi sem),de egész jó lett hozza a sorozat hangulatát szerintem!
  • ForzaInter
    én se látom.. csak pc-s változat van fent
  • grebber
    Torrentes oldalakon kommenteknél olvasom hogy oda már episode 2 is kijött,de én sehol nem találtam se az első se a másodikat konzolra!
  • Evoluti0N
    Nálam is ez a probléma. Időnként megakad. Ezt leszámítva jó játék.
  • ForzaInter
    konzolra is kijött már?
  • grebber
    Jó ez!

• Tatyla
    na én kipróbáltam, kellemes kis játék cell shading grafika amit imádok,képregény stilus megmaradt,egy problémám van a játék meg meg akad néha 2-3 másodpercre...
  • Fpocok
    APA KEZDŐDIK!
  • pett3rson
    jaa, hogy PC-re később érkezik? csak gametrailers-en nézegettem, de ezek szerint a dátumot rosszul olvastam le :) köszi.
  • grebber
    Gépigény:

Minimum:
    Processor: 2.0 GHz Pentium 4 or equivalent
    Memory: 3 GB RAM
    Hard Disk Space: 2 GB Space Free
    Video Card: ATI or NVidia card w/ 512 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
    DirectX: Direct X 9.0c
    Sound: Direct X 9.0c sound device

Recommended:
    Processor: Core 2 Duo 2GHz or equivalent
    Memory: 3 GB RAM
    Hard Disk Space: 2 GB Space Free
    Video Card: ATI or NVidia card w/ 1024 MB RAM (Not recommended for Intel integrated graphics)
    DirectX: Direct X 9.0c
    Sound: Direct X 9.0c sound device
  • mester1987
    Ápr. 27-én jön!
  • pett3rson
    Ez megjelent PC-re is ha jól tudom. Kipróbálnám, de nem találok warez verziót, lehet, hogy nincs is?
  • grebber
    Rendeld elő a játékot és halj szörnyű halált
  • Fpocok
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Bala10
    nem mentette le valaki? :/
  • lammaer
    Hopp, a videjó már nem működik...
  • lammaer
    Lesz vajon külön billentyű a sírásra, szomorkodásra? :)

A film nagyrészben erről szólt, nem a hentelésről....