446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
#86 A történetközpontú kalandjátékok már csak ilyenek:) Ez a lényegük. -
Evoluti0N #85 Ha valóban lenne beleszólásunk a dolgokba, akkor sokkal jobb lenne, de az a poén, h még enélkül is hihetetlen jó a játék. Nálam eddig tuti benne van nem a top 5-ben, hanem inkább a top 3-ban az idén. -
#84 Igazából az egész játékon érződik, hogy mindegy mit csinálsz úgyis 1 fő vonal van, tehát minden tetted csak látszólagos, apró dolgokat befolyásol a fő szálhoz nem tudsz hozzápiszkálni, bármennyire is jó lenne. Egy ilyen ál Heavy Rain az egész :) -
#83 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2 rész spoiler.
Amikor a 2 csávó megjelent a motelnél már gondoltam, hogy ezek nem jó arcok. Egyből elleneztem, hogy mennyünk velük. De sajnos így is mentünk.
Aztán azt hittem, hogy az úton fogják megtámadni a csoportot a többi társuk. Ez se jött be. Végül már-már azt hittem minden okés mikor pajtát kinyitottam..
Imádtam az egészet, a viharos/házas jelenet meg nagyon filinges. -
#82 Ja, akkor azért nem tudtam hova tenni, meg ez a kajád van azért lehetsz itt magyarázat elég soványka volt :) -
#81 Az újságíró csaj. A szemüveges éhenkórász asszem egy kisorsolt preorder játékos modellje volt:) -
#80 Nekem Mark maradt meg és jó tag. Ez a szemüveges éhenkórász gyerek amúgy ki, mert nekem nem rémlik az 1-ből. Tényleg így hogy nektek nem volt Mark ki mentett meg a farmon? -
#79 A társak közti választás értelemszerűen a csapatot befolyásolják, illetve a párbeszédeket/szituációkat. A többiről majd nyilatkozom a második végigjátszás után, mondjuk holnap, mert szabadságon leszek:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csapatról jut eszembe, a Clem kislánynak tündéri karakter sikerült összehozni, egyszerűen imádni való:) Ellenben Duck-al. Lenny köcsög karaktere is nagyon jó lett, kár, hogy ilyen hamar "kiírták". A csajok viszont elég semmilyenek. Legalábbis most még. Mark (isten nyugosztalja) volt még szimpatikus, kár hogy hamar távozott:) -
#78 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt akarom majd, kipróbálni, bár a riporter elvileg mindenképpen tudni fogja. Az öreg talán nem, bár a történetből adódóan, nem hiszem, hogy megoldható lenne a kebelbarátság. Meglátjuk:) -
RedRiot #77 "amúgy a döntések befolyásolják a végeket vagy ugyanaz lesz csak az egyik szép másik nem"
Nagyon radikálisan szerintem nem változik a végkimenetel, de még egyszer-kétszer biztos végigtolom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra vagyok kíváncsi hogy lehet-e hamarabb figyelmeztetni a csoport többi tagját arra hogy nagyon gáz a farm, le kell lépni azonnal. Kennyt sem fogom tutujgatni mert kiderült róla hogy gyáva f@sz, nem érdemli meg. :)
Jut eszembe: valakinek sikerült úgy végigjátszania az első részt hogy titokban maradt Lee előélete (a gyilkosság)? -
Balázs 17 #76 alapból az arcukról lehetett tudni mindent:D
amúgy a döntések befolyásolják a végeket vagy ugyanaz lesz csak az egyik szép másik nem:D
például amikor a csaj apjánál kell dönteni -
#75 Hát igen, sajnos nem nagyon lehet ebben a témában mit kitalálni. Nekem már akkor gyanúsak voltak mikor megjelentek aztán mikor az oda úton kérdezősködtek akkor egyből egyértelművé vált a dolog. Mondjuk azért az mókás, hogy az egész kócerájt levédte 2 szál villanypásztor. -
#74 Nincs ezzel semmi mondom, mint egy jó kis '90-es évekbeli horror:) Kiszámítható, de baromi élvezetes:) -
RedRiot #73 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem egyedül az nem tetszett hogy viszonylag hamar sejthetőek voltak a csavarok. A pajta már rögtön gyanús volt. Aztán fura volt hogy a farmon egyetlen beteg tehén kornyadozott - mégis volt kaja bőven. Miből is? A véres ruhák a talicskában, Mami tiltakozása mikor meg akartam nézni hogy van Mark, és az áradozás a különlegesen finom vacsoráról, az őrült nő az erdőben ("Ezek SZÖRNYEK!" - valami ilyesmit mondott) - innen már tudni lehetett hogy kannibálokkal van dolgunk. Azért jó volt, nem panaszkodom, de a történtek után az lett volna az igazi csavar ha kiderül a St. Johnokról hogy nincs semmi gáz velük, nem esznek embert, egyszerűen és békésen éldegélnek a kis farmon. :))) -
Evoluti0N #72 Ki akartam próbálni, h mi lesz ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem megyek fel körülnézni, hanem leülök kajálni. Sajnos nem lehet. Kár, pedig érdekes lett volna :) -
#71 Én is a végére értem, fantasztikus volt. Mint egy jó '90-es évekbeli horror:) Az Osborn féle történet ütött:)
Rengeteg végigjátszás lesz ebben, ha mind az 5 részben 4 ilyen volumenű döntést kell hozni:) Ebben a játékban végre tényleg komoly változások vannak, még az apróságok terén is:)
Szerintem neki állok egy olyan végigjátszásnak is, amiben nem árulom el az előéletemet, és hidegvérű köcsög leszek:) Az epizódok végi statisztika pedig ismét egy plusz pont. TellTale így szeretünk:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Első részben a pajtában kérdezi Clem, mi ez a szag. Azt válaszoltam "szar". Erre a második részben szintén egy pajtában a tehenes résznél kérdezi Lee mi ez a szag, mire Clem rávágja "szar":) Lee néz nagyon, majd rászól, hogy hanyagolja a csúnya szavakat:) Apróság, de nagyon kellett oda:)
-
RedRiot #70 Csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg nagyon jó lett a második rész. Az elsőt még középszerűnek találtam, de most már tűkön ülve várom a folytatást!
(Egyébként meglepődtem milyen hosszú, kb. a felénél hittem azt hogy OK, két percen belül vége lesz. :) -
Evoluti0N #69 Uh, az Ep2 még jobb lett, mint az első. Zseniális. -
#68 Fantasztikus. -
#67 Ep2 letudva. 2 óra 10 perc volt! Egész jól volt ,szerintem több akció is volt benne mint az Ep1ben!
Várom szeretettel a 3-at! -
#66 The Walking Dead EP2 - ma jön Xbox 360-ra, pénteken PS3-ra és PC-re -
#65 The Walking Dead: Episode 2 releasing “around the end of June” -
#64 Benyelték a pénzt és most nyaralnak :) -
#63 Ep 2 képek! -
#62 Episode 2 interjúval egybekötött látnivalók -
#61 Nem az volt, hogy május 30-án jön a 2. epizód? -
#60 Képzeld, még azóta se toltam ki :D -
Gauge #59 Ugyanez a kérdésem nekem is: mikor lesz episode 2? -
#58 Ezt is megéltük 1,5 órás játékot is lehet unni! -
#57 A játékban az első epizód végén vagyok, mikor a boltba menekülünk be a többiekhez.. eddig elég unalmas volt, végig ilyen? :D -
#56 Egymillió The Walking Dead talált gazdára -
farferi #55 !5 perc után azt mondhatom, nagyon hangulatos és újszerű(legalábbis nekem, nem nagyon játszottam hasonlóval eddig)Remélem lesz hozzá honosítás mert kopottas angolommal néha kifutok az időből a válaszadásnál.De nagyon jó így is. -
#54 Srácok az miért írhatja nekem, hogy srry your accoint is not authoized vagy mi a szösz.. és nem indul el :( -
pett3rson #53 játszom-játszom :)
érdekes ilyen stílusú játékkal nyomni, tökre parázok, hogy mikor mit mondjak :D
igazából nehéz eldönteni is, elején nagyon kevés információnk volt, abból kiindulva nem is lehetett tudni, hogy most jó vagy rossz fiúk vagyunk. most már kicsit kezd világosodni, de gondolom lesz csavar benne :) -
mike01010101 #52 Lesz, csináljuk. -
#51 2 epizód mikorra várható? -
Balázs 17 #50 jó game lett :) -
Haulin #49 Hát enyhé bebuktam a játékkal. Jó lenne az egész, de ez a broken sword-os stílus már kiment belőlem. Az se volt okés hogy a ram és a videókari is nagy a rajzolt grafikához, vagyis inkább hívnám képregényesnek. Mielőtt jönnek a szidalmazó kommentek, azelőtt tudatnám hogy láttam a filmet, szinte az összes zombis filmet láttam, ha nem is végig belenéztem (igaz az csak egy volt talán) de még a múlt századbelieket is megnéztem és ez volt szerintem az eddigi legjobb filmben(de játékban nem:/) pedig jót néztem ki belőle. -
#48 De ha szinte mindenkinek akad neked nem, akkor az azért már nem jelent sok jót. JP pl. gond nélkül ment (másnak az is akad) ez meg szórakozik. -
Evoluti0N #47 Lehet, h az AMD kártyákat, vagy vmelyik drivert nem szereti.