Nicolas Cage egyre nagyobbakat bukik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem ezt a filmjét is.. hát szerintem ez is simán jó egynek, de arra azért kíváncsi lennék hogyha mondjuk Russel Crowe vagy valamelyik másik agyonsztárolt játszotta volna a fõszerepet az mennyit dobott volna az imdb ponton.
Azt írta a bulvársajtó. Nem kell benyelni.
Még az SG is tele van Szellemlovas 2 cikkekkel, de filmes oldalak pláne. Nyisd ki a szemed, kritika is van ezer.
"idén pedig a Szellemlovas második része sem teljesít túl jól, nem fog elérni akkora siker, mint az elsõ rész."
De valahogy sehol sem találkoztam a film kritikájával, vagy premierjének dátumával csak egy trailerrel.
De valahogy sehol sem találkoztam a film kritikájával, vagy premierjének dátumával csak egy trailerrel.
Úgy tudom, a brókerei eltõzsdézték a pénzét és nincs mibõl fizetnie a tartozásait.
Azt olvastam, h lesz 2. része, de a cikkben már gyakorlatilag úgy könyvelik el sikertelennek, mintha konkrét nézõszámot tudnának.
Hiányoztál a netrõl,mikor minden tele volt,hogy lesz 2.ami inkább reboot,de mégse,de Cage tuti,aztán fotók,meg fikázások és kritikák és premier?😊
Nem kéne elvállalnia minden hülye filmet. Igazából ezt nem is értem, mert igy lejáratja a saját nevét, és azért nem hinném hogy ennyire rászorul a pénzre.
Már van szellemlovas 2?
<#wow1>#wow1> Errõl miért nem írtak sehol? Egyik kedvenc színészem! Szerintem nem az Õ színészi teljesítményének az oka az, hogy sehol sem kell, hanem a sok hülye rendezésû filmé, amiben szerepel!
Sajnos muszáj mindent elvállalnia 😞
Legutóbbi értékelhetõ filmjének a címére valamiért már nem emlékszek, de valami ufós volt és kódot fejtett benne! Az jó film volt! 😊
<#wow1>#wow1> Errõl miért nem írtak sehol? Egyik kedvenc színészem! Szerintem nem az Õ színészi teljesítményének az oka az, hogy sehol sem kell, hanem a sok hülye rendezésû filmé, amiben szerepel!
Sajnos muszáj mindent elvállalnia 😞
Legutóbbi értékelhetõ filmjének a címére valamiért már nem emlékszek, de valami ufós volt és kódot fejtett benne! Az jó film volt! 😊
Madonnával foglalkoztak 1992-1993 környékén az emtívíben, az óra elteltével (és az adatok baromi részletes lebontása után) megtudtuk, hogy szegény madonna belehalt az éhezésbe.
Néha nehéz ám gazdagnak lenni.
Néha nehéz ám gazdagnak lenni.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Baxus, ez az ember tényleg ért az üzlethez, valszeg a vérében van!
😄
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az elmúlt 4 évben majdnem 70 milliót keresett. Valami csak marad neki is a sok levonás, tartozás törlesztése után.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Nállam viszont a régi filmjei az absuolút nyerõk: Adaptáció, Las vegas végállomás, Red Rock west. De a Fegyvernepper tényleg jó volt.
Nem tom én sem, hogy minek kell gagyi B múvikban szerepelnie?! Annyira drága a kokó, meg a pia Hálivúdban?
😄
Nem tom én sem, hogy minek kell gagyi B múvikban szerepelnie?! Annyira drága a kokó, meg a pia Hálivúdban?
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pedig elég sok jó filmje van. A gond az vele inkább, hogy minden szart elvállal, és így ami jó lenne arról se beszélnek, mert jön utána 3-4 gagyi 😄
A fegyvernepper se régi filmje annyira mégis jó.
A fegyvernepper se régi filmje annyira mégis jó.
Ami nem is csoda. Hol vannak ezek a filmek egy Szikla vagy egy Con Air-hez képest..