Binary Domain

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eljutottam oda, hogy kipróbálom a játékot. Kijátszottam, és hát... Gondoltam írok róla egy jó hosszú hozzászólást, mert lenne mirõl. De inkább maradok három szónál. Eszméletlenül. Brutálisan. Király.

A történet, a játékmenet, a grafika, az animációk, a karakterek, a voice acting, minden, minden 10/10 nálam.

Az Aliens: Colonial Marines után ez valami elképesztõ játék. Én nem is gondoltam volna róla, eszem megáll, hogy eddig elkerülte a figyelmem hatalmas sci-fi fanatikus létemre...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DarkSector
Jó türelmetlen ember lettem de a boss-harcok kiakasztanak....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dj Tommy
Én is végigvittem a játékot, nekem is tetszett.<#eljen>
Igaz nem vagyok oda az ilyen jövõben játszódó játékokért, de ez valamiért megfogott.<#vigyor2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

alma2
bar elegge klisea tortent, de evek ota az elso jatek, ahol a sztori is erdekelt es vegig is neztem(plusz jatszottam ezert)!
Kar, hogy a vegefele nem lehet jobban befolyasolni a tortent szalat, ott elegge linearissa valik, de igy minden percet megerte, ilyet is reg mondtam.
Gyakorlatilag sokan tanulhatnanak a gameplay keszitesbol is, meg a nagy "mass effect" is. Amni szamomra hihetetlen bena a legtobb teren.

szerintem

Seth
6

PSN ID.: Beegabor

hány chapter van?
Maxtreme
Tegnap elõtt végeztem vele én is.
Amilyen (számomra) középszerûen indult a játék eleje, annyira jó lett a késõbbiekben.
Tetszett. <#eljen>

Nem néztem. Milyen változások lehetségesek még a trust állásától függõen?
Seth
Hát hány csíkja van a thrust mérõn ?

Fura mert Cainnal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor mászkáltunk mindig pozitív válaszokat adtam neki, de mégsem ez lehet. Nem kizárt hogy párszor véletlenül lelõttem.
Seth
Ha elég magas,akkor a végén feltûnik õ is és segít a fõboss-nál. Ha Big Bo-val is jó magas,akkor Cain fogja "feláldozni" magát Faye-ért,de õ életben marad,lévén robot. SZóval mindenki túlélheti

Az kiderül a végén hogy
Cainnal mi történt? Vagy nem volt elég magas a Trust?

Miben térhet el a sztori ha pl nem elég magas a csapattársak bizalma?
én pc tolom,megnyomom a tabot a válaszoláshoz utánna melyik billentyûvel kell a kérdések között választani?
Seth
"Ráadásul ebben pár másodpercig akkor is gyönyörködhetünk, mikor lemászunk a létráról, leesünk kisebb magasságról, illetve mikor "újraélesztenek" minket"

? Nem jött elõ ilyen esetekben, ez megint vmi pc port sajátosság 😊

Maxtreme
Az átvezetõkkel nincs is baj, azok tényleg hangulatosak. De mikor a legnagyobb harc közepette kell velük dumálni, hátõ.

Azon a párbeszéden amúgy besírtam mikor: Faye.... ne ordibálj már, csak egy vállöves.... (aki eljutott addig tudja mirõl beszélek 😄)

Amúgy ja. Cain valóban baromi nagy figura. 😊 Igazából Faye, Cain, Big Bo aki említésre méltó e-téren, a többiek csak úgy vannak. 😊)

A másik amit már meg szerettem volna kérdezni. A Konzolosok vakok? De tényleg.
Mi a lószarért kellett full képernyõ méretû weapon select hudot belepakolni a játékba? Ráadásul ebben pár másodpercig akkor is gyönyörködhetünk, mikor lemászunk a létráról, leesünk kisebb magasságról, illetve mikor "újraélesztenek" minket.. MINEK? Abban a 2-3 sec-ben semmit nem látni a képbõl. Baromi jó ez mikor egy fõboss ellen harcolsz pl.

samsung123
hali, van egy olyan gondom hogy, patch elött fix 60an ment a játék, azóta leesik a harmadára felére ha harc van, ha nincs fix 60 ismét...másnak ilyen problem? vagy mit vegyek lejebb?

gépem: x4 955 4ghz, hd5850....felbontás meg csak hd ready

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Ez igaz. A néger meg Cain is nagy arc.

Nem izgulna egy cseppet sem értük az ember ha arctlan szûkszavú társak lennének.
Seth
Csak az alapfegyódat tudod fejleszteni,illetve a többieknél is csak egy adott fegyverüket.
Az állandó pofázás, mesélõs játékmenet meg inkább elõnyére vált szerintem ,mert ezek a sokat pofázós karakterek viszik el a hátukon a játékot, ha ezek nem lennének akkor egy alsókategóriás lövölde lenne csak

DarkSector
De van benne kis pihi (mész lõsz beszélgetsz). Vagyis mégsem... 😄
RPG-kben is ugyanilyen unalmassak a dumák, sõõt ott még 10x ennyit kell dumálni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
így is az.

DarkSector
Ha meg csak lövölde akkor meg az lenne a baj valakiknek hogy miért csak mész és ölsz...

Maxtreme
Emberek.
Fegyvereknél csak a géppityut lehet upgradelni? (mert felvettem egy snipert, de annak a bõvítését ne ajánlja fel a boltban)

Amúgy nem lenne rossz ez a játék, de szvsz harcok elõtt ez az emberre rákényszerített folyamatos pofázás (és hogy addig semmit nem is tudsz csinálni) nagyon sokat ront a játékélményen.
Ez nem rpg basszus. Akkor csináltak volna azt..

Ráadásul engem kifejezetten idegesít a társunk folyamatos megállás nélküli pofázása. Nem azt mondom hogy néma legyen, de kb 5 olyan másodperc ninxs hogy ne dumálna.

Egér harmadik gomb.
Sziasztok segitenétek???Most kezdtem a játékot és rögtön elakadtam van az elején egy olyan mikor van három kapu amit szét kéne löni.Mutatja hogy valami m3 vagy valami ijesmit kéne nyomni de nemcsinál semmit ha megnyomom.Tudnátok sewgiteni mit kell nyomni hogy széttudjam löni a kaput.Elöre is köszi
DarkSector
np! 😛

yesname
Upsz, akkor elnézést.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DarkSector
Én meg nem az irányításról beszéltem hanem a FOV-ról, szóval félreértettél...😄

Nézd meg a 321-327...szóval én tudom hogy nehézkes az irányitás, nem arra írtam hogy nem értem a panaszkodást!

yesname
Nézd meg a hivatalos és nem hivatalos fórumokat és megérted, hogy én meg azt nem értem, hogy e mit nem értesz a rossz egér+bill irányításon 😄
Nem véletlen javítottak rajta. Ami mellékesen még mindig kaztassztrófális, csak egy pici fokkal jobb, mint volt. Ugyanõgy begyorsul, belassul az egér, szóval nem folyamatos a sebessége, hanem változó és néha meg tapad valahova-valamihez, mintha mágneses térbe került volna 😄
Tipikus butított irányítás, ami a kontroller pontatlanságára és lassúságára van kitalálva és ezt ültették át egér+billre, ahelyett hgoy egér+bill irányítást csináltak volna. Tisztán látszik.
(Na meg a FOV is hiányzott. Így már jól be lehet lõni 16:9-re, 16:10-re, 4_3-ra is. Mondjuk ettõl még játszható volt teljesen, nem úgy mint a szar egér billlel.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fpocok
muhaha

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát ha nagyon lecsupaszítjuk akkor ja.

Csak annyi hogy a resit nem is kell már csupaszítani, annyira bot.

Ha lecsupaszítjuk mind2 fedezékalapú lövöldözés ahol ellenfelek tömegén át kell tovább jutni.

Ezt figyelembe véve a BD MINDENBEN üti a Resit...
DarkSector
Hát azért nem teljessen ugyanarról szól és Birany érdekes hogy pont ezt kell mondanom de igényesebb. A RE egy L4D-re hasonlító külön rész...sajnos.

Köszönöm szépen.

Mennyire más lehet két játék.

Közel egy idõben jött ki az RE: Operation Raccon City és Binary Domain. Kb mindkettõ ugyanarról szól de a RC egy rakás irányítatlan fos a Binary meg egy élvezhetõ hangulatos játék.
DarkSector
Na kirakattam. 😛

Fókameister
Köszönöm szépen.

Options/Game Settings/Voice Input off.
DarkSector
Addig is az options-ban a game options és Voice Input Off

Fókameister
Ugyan ezt szeretném tudni én is.

DarkSector
Pill intézem!

Ha nincs mikrofonom hogy a fenébe válasszam ki a megfelelõ válaszokat? Nyomom a tabot ki is jönnek a megfelelõ válaszok de sehogy sem lehet választani õket bármit nyomok.

Mit kell csinálni?

Valamint a intró az késõbb bejön vagy esetleg várni kell a fõmenüben?
DarkSector
Eddig is normális volt, nem vágom mit sírtak.
Ez ne olyan fov mint egy fps-nél, itt a kamera a háta mögött van nem pedig a "fejében"...
Csak szokásos sírás volt.

De mind1 akinek eddig ez volt a baj most mehet játszani.

Maxtreme
Végre. Normálisa fov stb. Így már lehet nekiesek.

DarkSector
Ja oksa.
Elsõnek én sem figyeltem fel erre a célzás dologra, de valóban zoomolva nagyon fura így hogy a sima peccseletlent néztem....

grebber
Mint írtam errõl nem tudok nyilatkozni nálam nem volt semmi gond nem vettem észre semmi ilyet.
Elvileg oroszok megoldották a fordíthatóságot.Ha lesz magyarítás még1x végigviszem!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
De érted az volt eddig a baj hogy lassan lehetett célozni vagy mi.

grebber
Én eddig is azzal irányítottam és semmi gondom nem volt szóval errõl nem tudok nyilatkozni!

DarkSector
Vagyis most már ezzel a bill+egéreel is jo irányitani?
Néztétek már?

Végigjátszottam. Az év meglepetése. Nagyon kellemes csalódás volt. A játékmenetben volt számomra 1-2 zavaró, esetlen rész, de ettõl függetlenül nagyon tetszett. A sztori nagyon jó és a játék hangulata magával ragadó.
grebber
Binary.Domain.Update.1-SKIDROW

Changelog:

- FOV options have been added in the Configuration Tool for Aiming and Normal views.
- Fixed Configuration Tool crash when modifying options for DirectInput control pads.
- Restored missing Controller Sensitivity options to Configuration Tool.
- Added basic keyboard and mouse navigation to the menus.
- Updated mouse sensitivity; mouse aiming should generally feel more comfortable now.
- Added Volume option in the Configuration Tool.
- Changed the Screen Size setting to be 100% by default.
- Changed the default button prompts to the keyboard icons.
- Fixed a crash on game exit.

az 1680x1050 is 16:10, ezért szoktam ingázni e között a két felbontás között.
Oldal 1 / 8Következő →