Binary Domain
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történet, a játékmenet, a grafika, az animációk, a karakterek, a voice acting, minden, minden 10/10 nálam.
Az Aliens: Colonial Marines után ez valami elképesztõ játék. Én nem is gondoltam volna róla, eszem megáll, hogy eddig elkerülte a figyelmem hatalmas sci-fi fanatikus létemre...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igaz nem vagyok oda az ilyen jövõben játszódó játékokért, de ez valamiért megfogott.<#vigyor2>#vigyor2>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Kar, hogy a vegefele nem lehet jobban befolyasolni a tortent szalat, ott elegge linearissa valik, de igy minden percet megerte, ilyet is reg mondtam.
Gyakorlatilag sokan tanulhatnanak a gameplay keszitesbol is, meg a nagy "mass effect" is. Amni szamomra hihetetlen bena a legtobb teren.
szerintem
Amilyen (számomra) középszerûen indult a játék eleje, annyira jó lett a késõbbiekben.
Tetszett. <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Miben térhet el a sztori ha pl nem elég magas a csapattársak bizalma?
? Nem jött elõ ilyen esetekben, ez megint vmi pc port sajátosság 😊
Azon a párbeszéden amúgy besírtam mikor: Faye.... ne ordibálj már, csak egy vállöves.... (aki eljutott addig tudja mirõl beszélek 😄)
Amúgy ja. Cain valóban baromi nagy figura. 😊 Igazából Faye, Cain, Big Bo aki említésre méltó e-téren, a többiek csak úgy vannak. 😊)
A másik amit már meg szerettem volna kérdezni. A Konzolosok vakok? De tényleg.
Mi a lószarért kellett full képernyõ méretû weapon select hudot belepakolni a játékba? Ráadásul ebben pár másodpercig akkor is gyönyörködhetünk, mikor lemászunk a létráról, leesünk kisebb magasságról, illetve mikor "újraélesztenek" minket.. MINEK? Abban a 2-3 sec-ben semmit nem látni a képbõl. Baromi jó ez mikor egy fõboss ellen harcolsz pl.
gépem: x4 955 4ghz, hd5850....felbontás meg csak hd ready
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nem izgulna egy cseppet sem értük az ember ha arctlan szûkszavú társak lennének.
Az állandó pofázás, mesélõs játékmenet meg inkább elõnyére vált szerintem ,mert ezek a sokat pofázós karakterek viszik el a hátukon a játékot, ha ezek nem lennének akkor egy alsókategóriás lövölde lenne csak
RPG-kben is ugyanilyen unalmassak a dumák, sõõt ott még 10x ennyit kell dumálni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fegyvereknél csak a géppityut lehet upgradelni? (mert felvettem egy snipert, de annak a bõvítését ne ajánlja fel a boltban)
Amúgy nem lenne rossz ez a játék, de szvsz harcok elõtt ez az emberre rákényszerített folyamatos pofázás (és hogy addig semmit nem is tudsz csinálni) nagyon sokat ront a játékélményen.
Ez nem rpg basszus. Akkor csináltak volna azt..
Ráadásul engem kifejezetten idegesít a társunk folyamatos megállás nélküli pofázása. Nem azt mondom hogy néma legyen, de kb 5 olyan másodperc ninxs hogy ne dumálna.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nézd meg a 321-327...szóval én tudom hogy nehézkes az irányitás, nem arra írtam hogy nem értem a panaszkodást!
Nem véletlen javítottak rajta. Ami mellékesen még mindig kaztassztrófális, csak egy pici fokkal jobb, mint volt. Ugyanõgy begyorsul, belassul az egér, szóval nem folyamatos a sebessége, hanem változó és néha meg tapad valahova-valamihez, mintha mágneses térbe került volna 😄
Tipikus butított irányítás, ami a kontroller pontatlanságára és lassúságára van kitalálva és ezt ültették át egér+billre, ahelyett hgoy egér+bill irányítást csináltak volna. Tisztán látszik.
(Na meg a FOV is hiányzott. Így már jól be lehet lõni 16:9-re, 16:10-re, 4_3-ra is. Mondjuk ettõl még játszható volt teljesen, nem úgy mint a szar egér billlel.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Csak annyi hogy a resit nem is kell már csupaszítani, annyira bot.
Ezt figyelembe véve a BD MINDENBEN üti a Resit...
Mennyire más lehet két játék.
Közel egy idõben jött ki az RE: Operation Raccon City és Binary Domain. Kb mindkettõ ugyanarról szól de a RC egy rakás irányítatlan fos a Binary meg egy élvezhetõ hangulatos játék.
Mit kell csinálni?
Valamint a intró az késõbb bejön vagy esetleg várni kell a fõmenüben?
Ez ne olyan fov mint egy fps-nél, itt a kamera a háta mögött van nem pedig a "fejében"...
Csak szokásos sírás volt.
De mind1 akinek eddig ez volt a baj most mehet játszani.
Elsõnek én sem figyeltem fel erre a célzás dologra, de valóban zoomolva nagyon fura így hogy a sima peccseletlent néztem....
Elvileg oroszok megoldották a fordíthatóságot.Ha lesz magyarítás még1x végigviszem!
Next PC upgrade: 2022
Néztétek már?
Changelog:
- FOV options have been added in the Configuration Tool for Aiming and Normal views.
- Fixed Configuration Tool crash when modifying options for DirectInput control pads.
- Restored missing Controller Sensitivity options to Configuration Tool.
- Added basic keyboard and mouse navigation to the menus.
- Updated mouse sensitivity; mouse aiming should generally feel more comfortable now.
- Added Volume option in the Configuration Tool.
- Changed the Screen Size setting to be 100% by default.
- Changed the default button prompts to the keyboard icons.
- Fixed a crash on game exit.