2890
glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Porta
    http://www.youtube.com/watch?v=Ea8pI-t2maA

a videókészítő verseny győztese
  • HyperMonkey
    Tegnap este jött, még nem teszteltem annyira, de azt láttam hogy hiányos. Pár helyen maradtak angol szavak.
    Pl a deck-eknél nem azt írja hogy hány egységet használtál fel hanem úgy units. Meg láttam display feliratot is, szóval hiányos.
  • s1lkforrent
    A magyar változat külön appid-t kapott külön a nemzetközi, az 1C(gondolom ruszki dobozos), és a lengyel dobozos változattól.

Egyébként milyen lett a fordítás?
  • HyperMonkey
    Szerintem nem lehet megoldani. Én is meg akartam venni steam-en de mindig lefagyott, és jól jött ki mert nem tudtam megvenni, másnap meg jött a hír hogy van magyar verziós :)
  • brawer
    Epp ez a gond,mert steamen vettem meg....ott lattam a lehetosegeket csak sajnos pont a magyar hinyzott!esetleg,ha tudtok megoldast,hogy hogyan lehet megoldani a steames verzio magyarositasat,kerlek irjatok!Ha esetleg van kedvetek multizni brawer a gameban is nevem!megegyszer kossz a valaszokat!
  • Sith
    Jól tévedsz, csekkoltam a sima steamesen nincs magyar nyelv
  • HyperMonkey
    Steam-ben a játékkönyvtárnál kiválasztod a game-t, jobb klikk, tulajdonságok. Ott van egy olyan fül hogy nyelv. Milyen nyelven induljon a játék és ott lesz a magyar. De ha jól tévedek a steam-esen nincs magyarítás csak azon amit dobozosan vettél megy magyar felirattal a playon-tól.
  • brawer
    Hello!hogyan kell beallitani a mgyar nyelvet?vagyis minden lehetoseget latrok csak a magyar nyelvet nem!elore is koszonom a segitseget!
  • HyperMonkey
    Megjött a magyarítás a steamen.
  • Jeffjohnson
    Nem kell félni a multitól rengeteg meccset fogsz elveszíteni viszont mindben tanulsz valami újat.
  • Jeffjohnson
    Jobban jársz ha multizol inkább mert 100x többet lehet belőle tanulni.
  • Eisenberg
    Speciel Én ott gyakorlok mielőtt még megvenném, és multira mennék. Örülök, hogy a kezdőkkel nem törődnek ^^ Easy ellen már megy, medium azért meg-megizzaszt, de ma megálmodtam, hogy nemsokára jön a hard. Meg a Mortal Kombat O.o
  • Porta
    Őszintén? az emberek 1% ha játszik skirmisht. Nem hiszem, hogy ezzel fognak vesződni.
  • Eisenberg
    Vajon lesz hozzá olyan mod, hogy lehet menteni Skirmish-ben? Örülnék neki...
  • s1lkforrent
    Na, ez megy a cégeknél, a mutogatás. Más indie fejlesztők feltöltik a frissítést a Steam szerverére, és épp annyit kell várni, hogy az tovább terjessze az egész szerverhálóra, majd egyből élesben is tölthető a júzereknek.
    De a Cenegának hetek kellenek hozzá, meg a Steam a hibás, nyilván. Gondolom a Focus Home QA csapata nem ült rajta 2 hetet se.
  • maniac001
    Helló All!

Többen kérdeztétek PM-ben hogy mikor lesz magyarítás. A magyarítás készen van, csak a steam-re kell várni hogy a patch felkerüljön. A PlayON support mondta telefonon, hogy hamarosan érkezik.

BTW ez NEM a PlayON hibája, ha rajtuk múlt volna már a megjelenés napján magyar lett volna.

A King Arthur 2-t nem a PlayON forgalmazta.
  • Jeffjohnson
    Kellene egy házigazda a topicnak meg egy normális banner. Valaki nem akarja elvállalni? Igaz még az 500hsz nincs meg de azt hamar meg lehet termelni.
  • Hentes75
    Hali !
    Van itt valaki,aki megvette eredetiben?És multizni is akar?Én 2 napja vettem meg.Még ismerkedés fázisban van a game.A bannerban lehetne aktív játékos listát létrehozni.
    Porondmester néven tevékenykedek a játékban.Felvehetne valaki barát listába.
  • Sith
    Warthunder meg PS4 re :)
  • Eisenberg
    Kétszáz ezer? A PS4? A One 150k Kinect-tel. Nehogymá! Mellesleg én Wot-ot inkább gépen nyomom :)
  • avengir
    ~ 200 k lesz, jön a WoT x360ra :D
  • Eisenberg
    De ott törttel nem működik a magyarítás valszeg. De ha működik megveszem :) Bár most ha lesz nyári melóm veszek egy PS4-et (bár ez ártól is függ oszt ha belefér megveszem.
  • HyperMonkey
    Inkább ezt vedd meg és a skyrim-et töltsd le :)
  • Sith
    ja kis kiegészítés amit még nem szeretnek a beásott gyalogosok:napalm, lágszóró
  • Eisenberg
    Áhh ehhez még crack sincs a másikat meg letöröltem -.- Én balf*sz...
  • HyperMonkey
    Nem lesz. Amíg nem jön ki addig nem lesz sehol magyar felirat. Várni kell, szerencsés esetben pár nap.
  • Sith
    Még a hivataloshoz sincs magyar nyelv, szerintem várj türelemmel
  • Eisenberg
    Hát ez nem valami jó tényleg... M1 most rakom fel a másik verziót hátha van magyar nyelv. Kösz mindent!
  • HyperMonkey
    Skirmishben is lehet deck-et használni. Amikor beállítod hogy melyik oldalon akarsz játszani, mellette ott lesz egy legördülő menü, abban lesz a deck amilyen néven elmentetted. Tutorial-ban van gyorsmentés (F5) és a saved games-ben ezeket tudod betölteni. Kampányt még nem toltam, de elképzelhető, hogy amikor megcsinálsz egy pályát, ode elmenti. De harc közben, pontosabban pályákon nem tudsz menteni. Nem a tört verzió miatt nincs mentés, nekem eredeti van és ott sem lehet. Ami elég nagy baj imho.
  • Eisenberg
    Köszi. Skirmish-ben lehet Decket használni? Mert összeállítottam 2-t de nemtudom hol kell kiválasztani. Mellesleg sztem lehet MAJD menteni (esetleg nálam a tört verzió miatt nem engedi talán vagy mert nincs még online accom) mert ott van, hogy saved games..
  • HyperMonkey
    Beásni nem kell külön, jobb gomb az épületre és kész (bár ha az épületre viszed az egeret azért kiírhatná akár ikonnal hogy beszállásolja az egységeket).

Menteni tudomásom szerint sajnos sem skirmishben sem kampányban nem lehet. Nem is értem miért nem, az előd EE-ben lehetett.
  • Eisenberg
    Értem köszi. Beásni külön paranccsal kell őket? Hol? És hogyan lehet menteni ha lehet egyáltalán? Mert Én jelenleg nem tudok...
  • Sith
    Gyalogságot mindenképpen beásva kell használni vagy erdőben vagy városban, viszont elégé érzékenyek pld tüzérségi tűzre.
    A nagy távolságú rakéták pld MILAN DRAGON KONKURS szintén beásva páncélosok ellen nagyon jó.
    Ha erdőt vagy várost védesz velük akkor javaslom a sima kis hatótávolságú RPG LAW stb gyalogságot, mert közelharcban páncélosok ellen efeketívebb. (ezért nem szabad páncélosokat beküldeni városba vagy erdőbe mert közelharcban a gyalogság szétkapja őket)
    SAS és egyéb specforceok biztos jók harcban is de amire különössen jók az a felderítés egy bokorban is el tudnak bújni és lehet velük előre osonni, felderíteni.
    Unlockolás nincs a játékban (legalábbis az a fajta ami az EE ben volt) viszont egyes egységek csak bizonyos specializált deckben elérhetők, ha armoryban megnézed az egységet valahol jobb lent van egy futó felirat ahol felsorollja hogy milyen deckekben elérhető az adott egység. pld van ami csak páncélosra specializált deckben F14 aszem csak USA marine deckben... stb
  • Eisenberg
    Én is szeretem a gyalogságot. Lassúak igaz, de pl néhány rakétavetős (vagy mi a fene nem értek ezekhez a fegyverekhez annyira elnézést :D) sokkal olcsóbb mint egy tankelhárító autó vagy ne adj isten egy tank. Tehát olcsón is ki lehet szedni a tankokat főleg ha többet veszel. A gyalogság meg jó a...gyalogság ellen :D A különleges alakulatok előnyeit nem igazán tapasztaltam még ki (SAS ugyanis britekkel játszom), de biztos azok is f*szák ha olyan drágák :) Amúgy, hogy van ez az unlockolás? Mert ugye elég sok egység van az Armoryban, és már level 3-mas vagyok. Lehet még unlockolni másokat is vagy azokból kell szemezgetni? Bőven elég az, csak kérdem :D
  • Titan
    Én szeretem a gyalogosokat, mert szépen be tudnak foglalni épületeket és tartani is tudják(csak eszik a municiót), de a legjobban a gyalog felderítőket csippamtom, mer szépen el tudnak bújni az erdőkben és ha nem engedem nekik a fegyverhasználatot, akkor elég jó infókkal tudnak szolgálni a környékbeli csapatmozgásokról(így többek közt jó célpontot tudnak adni az ütegeknek)...azért nem engedem meg nekik a fegyverhasználatot, mert akkor lebuknak és azonnal meghalnak egy csúnya nézéstől...
  • HyperMonkey
    Érdemes a főmenüben összeállítani egy DECK-et. Amit ide beraksz és elmented, azokat tudod utánpótlásként behívni (ha a te deck-edet választod induláskor).

Én most olyannal kísérletezem, hogy nem hozok gyalogságot csak nehézjárműveket és vagy 6 repülőt. persze multiban ez nem jó, de még csak ismerkedem. Én nem szeretem a gyalogosokat, kicsi a lőtávjuk és lassúak.

Valaki mondhatna / írhatna egy jó kis taktikát gyalogosokkal, mert egyelőre semmi hasznukat nem látom.
  • Eisenberg
    Az biztos :) Most játszottam egy meccset bár nem végig. A coppenhaga a kedvenc pályám eddig. Mindíg befészkelem magam a jobb oldali városrészbe, aztán ott elszöszölök az egységekkel. Am egyelőre easy-n játszom 4v4-et. Az utánpótlást köszi sokat segítettetek. Akkor azt hiszem már minden tiszta.
  • HyperMonkey
    Azt mondta a PlayON hogy napokon belül érkezhet a magyarítás. Azt nem tudom hogy a virágbolti verziónál hogy fog működni, de ebbe a gammába érdemes befektetni, nagyon ott van a toppon.
  • Titan
    Ne izgulj mert én is teljesen amatőr vagyok, de annak idején a World in Conflict nagy kedvencem volt, így rákaptam erre is ( nem is értem, hogy az előző része hogyan kerülte el a figyelmem..:( ).
    Ha jól vettem ki, akkor az utánpótlás egy sarkalatos pontja a játéknak és pl. nekem a fél életem arra megy el, hogy folyamatosan viszem a lőszert meg az üzemanyagot...:) A gyalogság kétpofára zabálja a lőszert...
    A log fülecske alatt találod azokat az egységeket amik képesek utánpótlást szállítani és a parancsnoki egységeket(ezeket csillag jelöli), amikkel alfa, bravo vagy akármi területeket lehet elfoglalni...
  • HyperMonkey
    Igen a log fülnél van a töltőjármű. Ami lehet szárazföldi vagy légi is. Elég ha a tölteni kívánt egységek közelébe viszed. Amikor odaértek, elkezdik tölteni. Ha kiűrültek a töltő járművek, érdemes visszahívni őket a FOB-hoz (Forward Operation Base) hogy ismét vegyenek fel cuccot és mehetnek tölteni újra.