2890
-
Szpecnyaz #608 Csináltam steamen egy csoportot, ahol össze lehet szedni azokat, akik játszani akarnak.
A csoport zárt, hogy ne jöjjön oda mindenféle idegen. Szóval akit érdekel a dolog, az dobjon nekem itt egy privit, a steames nevével és felveszem.
Jeff JN jóvoltából TS is van.
Eddig 3an vagyunk, szóval tessék jelentkezni és mehet a móka :). -
Akkor lesz már pár TS :) steam-en majd megadjuk a részleteket. -
Sith #606 Ha kell akkor akkor én is tudok ts-t adni -
Szpecnyaz #605 Ha kell akkor én tudok biztosítani. -
Milyen TS csatornán dumáljunk majd? -
Sith #603 Pontosan 4 db volt és ügyesen hozták be, gyakorlatilag mindig volt a légtérben 1-2, arról nem beszélve hogy az ellenséges légvédelem fölött kellett volna neki ugrani a tomcateknek. -
Minden játékos vett F-14-et? Mert 4 vs 4 esetén bónuszok nélkül ez összesen négy gép.
A minőség mennyiséggel legyűrhető, légharc rakéta nélkül gépekkel is szedtem már le MiG-31-et. Persze azért tényleg elég durva az, ha mondjul 2-2 F-14 és F-15 cirkál, azok ellen vadászoknak nem sok esélyük van, csak ha valami csoda folytán úgy kapják el őket, hogy mind seggel áll nekik. -
Sith #601 Tegnap volt egy 4v4 körünk (vsz oldalon nálunk nem volt mig31), viszont a nato oldalon volt normálisan kiépített légvédelem és ipari mennyiségű F14 ami persze szépen hátul körözött. brutális módon megszerezték ezzel a légi fölényt, gyakorlatilag nem tudtunk mit behozni. -
Akkor viszont atomdurva lsez. -
pancser190 #599 A videó alapján proto lesz az F-4F, AIM-120A és AIM-9L-el felszerelve a gépágyú mellett.
Ma este én is rá fogok érni. -
Attól függ. Az F-4 ICE sanszosan proto lesz. A '80-as évek beli F-4F gépeken csak Sidewinder volt, BVR légiharcfegyverzet nem. Ha a gép korát figyelembe veszik, akkor erős a gyanúm, hogy az ECM értéke szar lesz és csak kis hatótávolságú rakétája lesz - az sem AIM-9M legfeljebb L, de lehet, hogy még gyengébb - és legfeljebb buta bombája lsez. 130-ért ez bizony drága lehet a jenki vasakkal összemérve. Majd meglátjuk.
Én azt javasolnám majd nekik valahol, hogy legyen legalább protóban F-15E LGB-vel és az F-111F is LGB-s legyen. -
Szpecnyaz #597 Tök jó hogy az NSZK és NDK kap normális vadászokat. Az a MIG29 130 pontért elég barátinak tűnik. -
Porta #596 DLC 2 napon belül jön
infók:
http://www.wargame-ee.com/forum/viewtopic.php?f=112&t=33519
trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=XnXwHjhqDko&feature=youtu.be -
Este 8 után sanszosan ráérek. Hogyan kell megkeresni titeket és felvenni? A WAB-on bent a haveroknál kell az itteni nickeket keresni? -
Szpecnyaz #594 Jó lenne ha lennénk elegen. Tegnap már ketten is meg tudtuk nyerni a csatákat. Pedig volt olyan hogy az elején nagyon megruháztak minket, de jó team workkel mégis mi nyertünk.
Bele se merek gondolni hogy 3-4 ember mire lenne képes együtt :P. -
Ma délután nekem is jónak tűnik ha nem jön közbe semmi.
Ha leszünk elegen akkor akár még egy taktika gyakorló csatát is összehozhatunk egymás ellen, aztán ha jól megy idegenek ellen esetleg rankedbe is belekóstolhatunk.
Addig lehet gondolkodni a stratégián. -
Nem játszottam ekkora csatában. A lenti konfigon nem is illene...
i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A CPU maxra van húzva, 3 GHz-re, de ha egyszer lesz időm és kedvem szerelgetni, akkor egy sokkal erősebb CPU kerül be. A gépben eredetileg 16 GB RAM volt, de az egyik cella hibás, ezért kell helyette majd új RAM. -
bgabor #591 Nektek amúgy nem szaggat nagy csatáknál? Vagy csak durva gépetek van? Nálam már 3 vs 3-ban is szagaatgat ha sok az egység a pályán. -
Ma délután igyekszem mindenkit felvenni, oszt meglátjuk, hogy mi jön össze. -
brawer #589 Sziasztok!a fioknevem steamen brawer0109 a jatekban smith neven vagyok jelen!szinte mindennap jatszok,ha van kedvetek es raertek irjatok vagy vegyetek fel baratnak! -
Szpecnyaz #588 Most egy pár órát toltam innen egy sráccal. Piszok jó volt rendes csapatban tolni :).
Szóval csak sürgetni tudnám, hogy szerveződjünk :). -
Sith #587 http://www.wargame-ee.com/forum/viewtopic.php?f=112&t=33166 -
Szpecnyaz #586 4 emberrel meg valóságos álom csapatot lehetne csinálni.
3an a fronton tolnák, a 4. meg supportolna. Vinné a supply truckokat, kialakítani az AA zónákat. -
Pláne ha van egy 3. aki a fejük felett még szórja az áldást. -
Mondjuk szerintem ha 1 szektorban push-ol 2 ember akkor simán át tudnak törni komolyabb veszteség nélkül. -
Sith #583 GuguGabor néven megtaláltok
Egyébként nem szoktunk nagyon specializálódni mindenki figyel a maga kis front szakaszára persze segítünk ha kell.
Légierő terén pld vadászfedezet vagy antiradar repülők csak 1-2 embernek szokott lenni nem mind a 3 nak. tüzérség is csak akkor szokott lenni mind 3 unknak ha nagyon sok pénzünk van.
Egyébként nincs meghatározott szerepkör ha valakinek kell valamiben segítség akkor segítünk szóval inkább folyamatos össze dolgozás van és nem megosztott feladatok. -
Ma este nekem nem jó, későn érek haza. A steames nickem is molnibalage. -
Szpecnyaz #581 Werwolf a nickem. -
pancser190 #580 Szombaton én is Kecskeméten leszek, a vasárnapok többé-kevésbé jók szoktak lenni. De általában csatlakozva a többiekhez hétköznap délutánok fele jó szokott lenni. Ja és az én steam nevem chege190. -
Ma sajna nem tudom mikorra végzek mert havert költöztetjük új albérletbe de ha megadod a steam neved felveszlek aztán ha mégis ráérek ma akkor írok. -
Szpecnyaz #578 Tőlem akár ma is mehet. -
Vegyük fel egymást steam-en és akkor egyszerűbb lesz az összeszervezés
nekem Jeff JN a steam nevem. -
Vasárnapra így hirtelen azt mondanám, hogy ok ha nem leszek másnapos de alapból nekem a hétköznap délutánok is jók szoktak lenni. -
pancser190 #575 Én is emberek ellen szoktam menni, csak a próba miatt írtam az MI-t. de természetesen emberi játékosok elleni csatában is benne vagyok.:) -
Szpecnyaz #574 Felejtsétek már el az MI elleni gyakorlást :). Emberek ellen kell menni, mert csak abból lehet tanulni. -
pancser190 #573 Én is csatlakoznék ha még lehet, szerintem MI ellen is lehet gyakorolni előtte, hogy miképp működik a dolog. Majd még részleteket beszéljünk meg és a szerint csinálok egy deck-et. -
Szpecnyaz #572 Inkább délután. De nekem a hétköznap esték is jók (kivéve szerda). -
Vasárnap délelőtt kinek jó? Szombaton a kecsói repnapon leszek. -
Szpecnyaz #570 Engem is érdekelne. Szóval ha valami megvalósul, akkor szóljatok. -
Azt még nem próbáltam, hogy 2 FOB-ot rakok be a deck-be és utólag telepítem de ha nem is lehet akkor max egyszerre lerakod, ritkák a FOB elleni közvetlen támadások. Mondjuk én általában FOB nélkül játszok.