Wargame series (Red Dragon)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE!
Semmi sincs benne a magyarországi dobozosban, ami miatt érdemes lenne megvenni dobozosan.
Van benne egy darab kézikönyszerûség, ami semmit (értsd: semmit) sem ad hozzá a játékhoz amit már ne tudnál.
A játék emellett igényli a steamet, így ott vagy, ahonnan elindultál, csak drágábban ha nem találod meg Auchan-Tesco vonalon. (MMarktban is láttam 1200 körül kb. két hete Budaörsön.) Megjelenéskor is 7000 alatt volt, úgyhogy nehogy efelett szerezd be!
A medve nem játék.
BUK lõ, nem talál és 20kmrel arrébb kiszedi a VAB CV-t! Na ennek mennyi az esélye? 😊
Köszi a segítséget
Bár az abszulute kedvenceim az oroszok. Nem tudom ki,hogy van vele de nekem az õ egységeik tetszenek a legjobban.
Akkor lehet Steam lesz belõle bár azt nagyon nem szeretném
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Egy olyan problémám lenne,hogy megvenném (dobozosat) a játékot de sehol sem találom. Tudna valaki segíteni? Az alapjátékot természetesen.
Egyelõre arti mint olyan kb megszûnt létezni. eleve pl danából 2öt lehet venni és az is csak az unarmored dolgok ellen jó ha eltalálja õket egyáltalán. És zabálják a supplyt mint atom. Ez jó nem lesz több eszetlen arti war de azért most konkrétan a füst ér csak valamit az artikban.
Iszonyú sokféle taktikát lehet most alkalmazni, egyelõre nagyon vakon vagyok még.
Egyébként tényleg más de szeritnem elõnyére változott, sok összetevõs deckeket lehet össze rakni.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Preorder: Szóval fizessünk 15000-et kapásból, játszunk a bétával, majd reménykedjünk hogy 60 óra játék után visszaadják a pénzt szó nélkül?<#vigyor1>#vigyor1>
Ha tényleg mûködik, akkor nem olyan rossz üzlet, de vannak kétségeim.
Ezt sajna tudom,mert én még otthon nyitottam accot,de mikor kiköltöztem UK-ba,a steamom is "angolosodott",tehát fontban látom az árakat és az itteni árfolyamok szerint megy...
a legegyszerûbb talán preorder aztán játszani vele majd megjelenés elõtt visszamondani és megvenni vagy itthonról vagy giftként valaki mástól.
Persze ha csak nem rak a Focus szép zsíros régiózárat az AlB-re elõbb.<#idiota>#idiota>
Steames ár 40 euro körül várható, akciók meg nem jellemzõek a Focus-ra(kiadás óta várok egy normális Game of Thrones leárazásra.. bezzeg a szutyok Genesist van pofájuk akciózni, fõleg a GoT-hoz kötözve<#falbav>#falbav>).
Így elsõ körben a magyarországi 8000 forint körüli premier javallott, meg lehet reménykedni az olcsó CIS változaton lock nélkül. Olyat fórumokon található sefterektõl lehet kérelmezni, vagy direkte Steamtrades-en, ha tetszik az orosz rulett.<#pias>#pias>
Meg ha van orosz ismerõs akkor olcsón is be lehet szerezni steamen
Hol lehet elõrendelni,és mennyiért,mert egyelõre seholsem találom a lehetõségét.
és pár új kép itt
http://www.wargame-ab.com/?rub=images
videó
Mert most elég jó eséllyel éli túl a repcsi a bevetéseket. Most ha látod, hogy jön az ellenséges elfogó vadász(ami akár 5-6 kmrõl is rakétát tud rá lõni) akkor van esélye így gyorsan elmenekülni.
Ma bejelentették, májusba jön ki, kicsit korai szerintem de lehet elakarták kerülni a COH2öt.
link
a repülõk nem tünnek el hanem a legrövidebb úton/felfelé/ elhagyják a helyszint miután elfogy az üzemanyag vagy megnyomtad az EVAC gombot. Olyan ez mint a company of heroesban a retreat gomb. Ilyenkor nehezebb eltalálni õket de nem lehetetlen.
bemutató videó
Ha ige, mi a helyzet? Semmit nem hallani. Szerettem azokat a játékokat.
Meg ez a béta az egységek tizedét se mutatta meg és csak egy játékmód volt. Abból is lesz új.
Fõleg a táj, kicsit talán túl realisztikus is lett mert nagyon beleolvadnak most az egységek a tájba. Mert eddig billiárdasztal simaságú szinü volt sokszor a terep most meg teljesen reális és az egységek is sokkal élethûbben néznek ki.
Nincs megjelenési dátum még. Lesz még egy béta pár hét múlva, valószinû az már open lesz.
június-júliasra tippelnék
Mikor jelenik meg?
Fix nemzeti deckek.
Igazából ez egy connection teszt volt tehát egységek stb minden változni fog még. 4v4 meglepõen simán futott úgyhogy valamit javithattak a netkódon.
WICel sose játszottam nemtudom ott, hogy volt.
De itt úgy kell behivni õket aztán már te irányitod. Videókban nézzétek meg , hogy mûködnek. Vannak brutál repcsik amik kiszednek bármit, de üzemanyag, lõszer hamar elfogy. Akkor mennek vissza utántölteni utána ingyen behivhatók megint. De ha kilõvik akkor nem lehet többet venni. Szóval ha ügyesen használod õket akkor nagyon jók de azért vigyázni kell rájuk
Elhárítás. Csak AA tud rájuk lõni, tehát gépfegyver nem mint a helokra. Általában 2-3 rakéta találatot viselnek el max. Nem könnyû õket eltalálni de egyáltalán nem lehetetlen.
http://www.youtube.com/watch?v=JWQKWLFwzAI
http://www.youtube.com/watch?v=tJ2f01j52fg
Hangulat, gépigény stb. Gondolom a béta csak multi volt, a kampányból nem lehetett látni semmit.
Én játszogatok vele van elvileg egy magyar steam csoport is, wargame hungary néven.
A béta érdekes volt. Ez teljesen új,más mint a WEE.
A hangok brutál jók lettek, a grafika szintúgy a repcsiket is jól megoldották.
A napalm a kedvencem-
Sok sok bug van még benne meg a kezelõfelület is eléggé kezelhetetlen jelenleg de jó lesz ez!
Tényleg megfogadták, hogy többet nem lesz rush. Most konkrétan lehetetlen rusholni. Arti spam se lesz egyszerû mivel zabálják a supplyt. Szóval marad majd a "normális" játék.
Valaki játszik még különben a játékkal online? Az új rész kapcsán újra kedvet kaptam a játékhoz és szívesen játszanék valakivel csapatban, ha valakit érdekel írjon itt vagy küldjön privit.
Azért köszönöm a segítséget!
Elõször törölni kell mind2 helyrõl a profile fileokat,
majd offline elindítani a játékot,csinálni egy mentést.
Utána kilépés,majd újraindítani a játékot online.
Ekkor kiírja,hogy a steam cloudban van egy régebbi profil,és van egy újabb a gépen,majd megkérdezi,hogy melyiket szeretném felülírni a másikkal,és már ezek után megy is a választott profil.Ha valakinek hasonló gondja van/volt/lesz steamos játékkal,ez a megoldás,de elõtte mindenképp törölni kell mind2 helyrõl az adott fileokat.
Nos,nagyon szépen köszönöm,hogy próbáltál segíteni,mind2 helyrõl töröltem,de a játék indítása után még mindig rögtön visszamásolja õket valahonnan...
A profilodra?
Ha igen akkor próbáld meg a dokumentumok/username/Eugensystems/wargame/savedgames
ben van egy profile.wargame és a PROFILE_LOCALPART.wargame filekat törölni.
Ugyanezt a két filet a programfiles/steam/userdata/valamilyenszám/58610/remote könyvtárból is töröld
Csinálj elõtte biztonsági másolatot!!!
Talán ez mûkõdik de még sose próbáltam.
Egyjátékos kampány egyértelmûen újralesz gondolva. Koop is játszható lesz dinamikus taktikai térkép stb.
http://www.wargame-ab.com/?rub=campaign
Már próbáltam a C meghajtón lévõ dolgokat,de játék indításakor azonnal visszapakolja õket,szeretném elõlrõl kezdeni...
Béta jövõhéten kezdõdik