Wargame series (Red Dragon)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyrészt ott a tutorial meg a manual, sokat segít.
Minden egységnek ott a stat ablaka(alul középen menj rá a nevére) le van írva minden ami kell. Hogy pontosan mi meddig lát el az nincsen jelõlve úgy mint a ruseban pont az élethûség kedvéért. De minden tereptárgy is blokkolja a kilátást. Így kicsit többet kell taktikázni, gondolkozni
Hyper: Mindennap jönnek a patchok, javítva lesz. Manapság így megy ez minden játéknál. Multiba nekem semmi ilyesmi problémám nincs.
Lehet míg betöltötted elrepültek 😛 a repülõk már csak ilyenek 😄
Nekem a tört szépen megy, bár még csak ismerkedem vele, honnan tudom mi meddig lát el ? 😛 így olyan lutri hogy mi mikor hol bukkan fel.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Van valakinek magyar verzió?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Próbáld meg átírni a steam_rld filebe Hungarian-ra.
-másrészt multiba a turtle taktika is igen hatásos most. Rusht meg repcsikkel, helikkel, pár tankkal simán meg lehet állitani
RTSt nem szeretek multizni (én afféle turtle vagyok, szeretem beásni magam az meg ugye multiban sosem nyerõ csak a rush 😊 ), szóval én a single részt nézem.
Az alapjátékot tologattam egy darabig, de aztán ellaposodott és abbahagytam....
http://pcgmedia.com/video-game-review/wargame-airland-battle-review/
Amúgy szerintem is über jó lett. Nincs rush, nem kellenek hotkeyek se . Teljesen nyugodt ütemben lehet stratégiázni, és oltári sok lehetõség van. Ez eddig a legjobb stratégia amivel valaha játszottam. Most már csak tényleg a rombolható környezet és a hajók hiányoznak. Aztán mehet az egész a 2.vh környezetbe huhu
Én megvettem 25%os kedvezménnyel 8500Ftért steamen. Ennyit igazán megérdemelnek a készítõk szerény véleményem szerint amúgy se veszek mást idén.
löncs tréler:
Sima változatnál elõbújt egy 1C és egy PoLák alág, na ez már a részleges aktivációs régiózárra kezd hasonlítani(onlyallowrunincountries a teljes indításkori régiózár kódja), de a preorder(elõvétel megjelenésig) még nem ilyen, azt még lehet venni.
Nem biztos, hogy a Steam kliensben vett változatra is érvényes, valamikor csak a kulcskereskedõk vitorlájából akarják kifogni a szelet(azaz a ruszki dobozos kulcsok várhatóan kiesnek), de elõfordulhat hogy a késõbbi ruszki giftek sem lesznek itt aktiválhatóak.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Jó hír. Az elejétõl fogva minden egység elérhetõ lesz a deckekhez. Nem kell unlockolgatni. És csak a ranked statokat resetelik minden más megmarad annak akinek már eddig is megvolt a játék
Tetszik a játék, most már az se lenne baj, ha megtanulnék vele tisztesen játszani.<#idiota>#idiota>
De a poén továbbra is az, hogy a bemutató videókon mindig bezoomolva látjuk a játékot(sok embernek fel sem tûnt hogy egy stratégiáról van szó), élesben viszont simán nem lehet semmit így irányítani.<#shakehead>#shakehead>
Esetleg 10v10 csatában lehet a látványban jobban gyönyörködni, de csak amikor éppen nem szökik meg a teljes baloldal pár tank elvesztése után, hogy a világ proletárjai a te kis nyakadba szakadjanak.<#banplz>#banplz>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
link
Ha már topik, nem lehetne átnevezni, hogy egyúttal az AirLand Battle nagyszerûségét is hirdesse?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
már csak azért is érdekes a kérdés számomra,mert picit korábban ahogy tanácsolták,sikerült hozzájutnom 20 dollárért a steamtrade-n(köszönet a segítségért),
csak még nem volt idõm felrakni.
Én viszont elsõsorban a single kampányt szeretném használni😊))
tl;dr: Felmész Steamtrades.com-ra, rákeresel az AirLand Battle-re, megkeresed azokat a partnereket, akik elfogadnak Paypal-t(esetleg TF2/DOTA kulcsot), Steamrep-en tiszták, sok a pozitív visszajelzésük, és látásra nagyüzemben ûzik az ipart, majd megcseréled az olcsó Wargamét.<#taps>#taps>
A suttyom kulcsos helyektõl azért jóval biztonságosabb ez, mert Steam-en keresztül bonyolódik a dolog(Steam Store-ból vett játék Steam-en keresztüli giftelése), a nagyüzemi Steamtrades kereskedõknek meg annyira hiányzik egy bejelentett csalásért járó Steamrep.com ban, mint egy kiadósabb verés.
Meglepõ módon egyre több ismerõsnek van meg a játék, pedig még meg sem jelent. Gondolom nem ártott neki, hogy Steamtrades-en 14 dollárért be lehet régiófüggetlenül szerezni.<#idiota>#idiota> Viszont a kulcsos vásárlástól továbbra is óvnék mindenkit, már csak azért is, mert úgy sem olcsóbb, sõt.
Most csináltam pl egy csak lengyel decket amiben van kb 25 repülõ(ebbõl 15 napalm), de igaz csak t55 van meg szar inf. Szóval lehet mivel trükközni