Wargame series (Red Dragon)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazold vissza a skype kérelmet, majd szólj mikor leszel fent.

Kingpunisher:

Egyrészt ott a tutorial meg a manual, sokat segít.

Minden egységnek ott a stat ablaka(alul középen menj rá a nevére) le van írva minden ami kell. Hogy pontosan mi meddig lát el az nincsen jelõlve úgy mint a ruseban pont az élethûség kedvéért. De minden tereptárgy is blokkolja a kilátást. Így kicsit többet kell taktikázni, gondolkozni

Hyper: Mindennap jönnek a patchok, javítva lesz. Manapság így megy ez minden játéknál. Multiba nekem semmi ilyesmi problémám nincs.

Ups.. tényleg.. No mind1 a törtbe ott lehet állítani.

Lehet míg betöltötted elrepültek 😛 a repülõk már csak ilyenek 😄
Nekem a tört szépen megy, bár még csak ismerkedem vele, honnan tudom mi meddig lát el ? 😛 így olyan lutri hogy mi mikor hol bukkan fel.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

na hát eddig borzalmas csalódás a játék. Crashel, kilép, load funkció nem mûködik. Volt 4 repülõm, crash-elt a játék, újraindítottam, betüöltöttem a mentést, repülõk sehol. Hát kapják be.

Ezen kívül az F5 a gyorsmentés és mûködik, de F8-nál ami a quickload lenne crash-el. nagyon gáz ez az egész így.

Van valakinek magyar verzió?

Hát kutya legyek ha ez a fájl nem csak a tört verzió része... Legalábbis nagyon gyanús az az rld (reloaded?).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Palyon-tól vettem. De nem találok ilyen steam_rld file-t. Hol találom?

Honnan lehet tudni hogy az adott egység meddig lát el ? Ruse-ba volt ilyen fehér vonal az jelezte. Itt honnan tudom ?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Hol vetted meg ?
Próbáld meg átírni a steam_rld filebe Hungarian-ra.

Megvettem a magyar feliratos dobozos verziót, de nem lehet nyelvet választani, csak angol. Ez miért lehet?

-egyrészt ott coop single

-másrészt multiba a turtle taktika is igen hatásos most. Rusht meg repcsikkel, helikkel, pár tankkal simán meg lehet állitani

Jeffjohnson
Ez egy kifejezetten multira kihegyezett játék. Egyébként a rush-t simán meg lehet fogni. Pláne most, hogy a repcsik is benne vannak én nem számítok komolyabb rusholásra. Ha a felderítésed elég jó akkor simán be tudod magad ásni. Meg nem 1v1 ben kell játszani hanem csapattárssal és akkor mindjárt más a helyzet úgy tudsz nyugisabban játszani, persze ez ellenfél függõ is. Csak single miatt ne vedd meg.

No, átfutottam a linkelt cikket, sajnos a játékban minden nagyon szép és jó, kivéve a single részt 😞

Singleplay ügyben mi a helyzet?

RTSt nem szeretek multizni (én afféle turtle vagyok, szeretem beásni magam az meg ugye multiban sosem nyerõ csak a rush 😊 ), szóval én a single részt nézem.

Az alapjátékot tologattam egy darabig, de aztán ellaposodott és abbahagytam....

5 / 5
http://pcgmedia.com/video-game-review/wargame-airland-battle-review/

Amúgy szerintem is über jó lett. Nincs rush, nem kellenek hotkeyek se . Teljesen nyugodt ütemben lehet stratégiázni, és oltári sok lehetõség van. Ez eddig a legjobb stratégia amivel valaha játszottam. Most már csak tényleg a rombolható környezet és a hajók hiányoznak. Aztán mehet az egész a 2.vh környezetbe huhu

Beszéltem telefonon a PlayON-al, mától rendelhetõ náluk a dobozos magyar feliratos verzió.

a manuál itt

'fulop85' a nickem.

Ha valakinek van kedve velem/ellenem játszani az Airland battle-ben, akkor felvehet a játékban barátnak. 'kanesoban' a nicknevem.
Lehet tudni hogy kb mikor lesz elérhetõ a magyar verzió? Esetleg a steam-es verzióban nem lehet opcionálisan magyar felirat?

Pár napja megkérdeztem és a PlayON-nál magyar nyelven megvásárolható lesz.

Mi az isten van a steam-el? A fizetés módja résznél nagy üres semmi nincs, nem tudom megvenni basszák meg.

Hypermajom: nagyon nem valószinû. Azért a 10 emberért aki megveszi nem éri meg 😄 Csodálkoztam is hogy a WEEbe mért került be.

Én megvettem 25%os kedvezménnyel 8500Ftért steamen. Ennyit igazán megérdemelnek a készítõk szerény véleményem szerint amúgy se veszek mást idén.

löncs tréler:

Várható az airland-bõl is magyar verzió mint az EE-bõl?

s1lkforrent
Steamdb.info-n lehet kutakodni

Sima változatnál elõbújt egy 1C és egy PoLák alág, na ez már a részleges aktivációs régiózárra kezd hasonlítani(onlyallowrunincountries a teljes indításkori régiózár kódja), de a preorder(elõvétel megjelenésig) még nem ilyen, azt még lehet venni.

Nem biztos, hogy a Steam kliensben vett változatra is érvényes, valamikor csak a kulcskereskedõk vitorlájából akarják kifogni a szelet(azaz a ruszki dobozos kulcsok várhatóan kiesnek), de elõfordulhat hogy a késõbbi ruszki giftek sem lesznek itt aktiválhatóak.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Jeffjohnson
A régiókorlát nélküli trükk még mûködik? Mert akkor biztosan megveszem.

holnap jelenik meg a játék 18.00 órakor párizsi idõ szerint!

Jó hír. Az elejétõl fogva minden egység elérhetõ lesz a deckekhez. Nem kell unlockolgatni. És csak a ranked statokat resetelik minden más megmarad annak akinek már eddig is megvolt a játék

1vs1ben én sokszor igencsak belezoomolok. A preciz parancskiadás elég fontos.

s1lkforrent
Ahhoz képest hogy eredetileg május 22 lett volna az eredeti kiadási idõpont.<#bee1>

Tetszik a játék, most már az se lenne baj, ha megtanulnék vele tisztesen játszani.<#idiota>

De a poén továbbra is az, hogy a bemutató videókon mindig bezoomolva látjuk a játékot(sok embernek fel sem tûnt hogy egy stratégiáról van szó), élesben viszont simán nem lehet semmit így irányítani.<#shakehead>

Esetleg 10v10 csatában lehet a látványban jobban gyönyörködni, de csak amikor éppen nem szökik meg a teljes baloldal pár tank elvesztése után, hogy a világ proletárjai a te kis nyakadba szakadjanak.<#banplz>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

na mostanában jött pár új map, új hangok(atgm,rocket AA, de repülõknek is új van), és a skandináv egységek is már saját anyanyelvükön beszélnek. Haladunk, haladunk

Jeffjohnson
Jól néz ki csak ez kellene mondjuk 3vs3 ban vagy nagyobban.

lol. marhára nem ezt akartam belinkelni. Valaki törölje pls. Nem is néztem ilyen videót

Egy kis videó a bombákról. Kedvencem a cluster az erdõbe. Ahogy a fák szétporladnak az nagyon ott van.

link

A mai frissítéssel a soloban elérhetõ egy kis tutorial!!
Jeffjohnson
Ha írsz a modiknak szerintem simán át lehet nevezni.

s1lkforrent
Ajvé, ajvé, vége a topiknak is!<#rinya>

Ha már topik, nem lehetne átnevezni, hogy egyúttal az AirLand Battle nagyszerûségét is hirdesse?

Jeffjohnson
Benéztem EE-be és 268 játékos volt bent. Na az édeskevés ahhoz, hogy a játék fennmaradjon.

Nemcsak szerinted 😊 De nem kell addig várni valószinû már jövõ héten kapunk izelitõt a singlebõl

Single kampány még nincs csak skirmis, elvileg hónap végén jelenik meg hivatalosan addigra a single is bele kerül szerintem.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

miért,még a single nem megy rajta???
már csak azért is érdekes a kérdés számomra,mert picit korábban ahogy tanácsolták,sikerült hozzájutnom 20 dollárért a steamtrade-n(köszönet a segítségért),
csak még nem volt idõm felrakni.
Én viszont elsõsorban a single kampányt szeretném használni😊))
single kampány infók

link

s1lkforrent

köszönöm,megpróbálkozom vele
s1lkforrent
Oroszországban, Vietnámban, egyéb helyeken a regionális árazásnak köszönhetõen sokkal olcsóbban megkapni a játékot a Steam boltjából, mint a mi nyugati pénztárcához igazított európai régiónkból. A Steam ajándékozási lehetõségét kihasználva egyes galád elemek nem átallnak másoknak kis felárért beszerezni az olcsóbb változatot, amely ha nincsenek külön megkötések, akkor minden régióban megegyezõ funkcionalítású játékot takar.

tl;dr: Felmész Steamtrades.com-ra, rákeresel az AirLand Battle-re, megkeresed azokat a partnereket, akik elfogadnak Paypal-t(esetleg TF2/DOTA kulcsot), Steamrep-en tiszták, sok a pozitív visszajelzésük, és látásra nagyüzemben ûzik az ipart, majd megcseréled az olcsó Wargamét.<#taps>

A suttyom kulcsos helyektõl azért jóval biztonságosabb ez, mert Steam-en keresztül bonyolódik a dolog(Steam Store-ból vett játék Steam-en keresztüli giftelése), a nagyüzemi Steamtrades kereskedõknek meg annyira hiányzik egy bejelentett csalásért járó Steamrep.com ban, mint egy kiadósabb verés.

hogyan tudod mewgvenni 14 dollárért???nekem steamon (ugyan angol fontban,ami kb 350ft/font) úgy,hogy az elõzõt is megvettem,még így is 23 font....
az f117 odabaszós nagyon. Párszor megszivattak már vele. A blobozást el lehet felejteni 😊

s1lkforrent
Repülõk egész jók mindenféle letámadás kivédésére úgy néztem. Épp tegnap helikopter rush-al próbálkoztak, de nem tudom minek, mert az elfogó vadászok szétszedték õket pillanatok alatt. Sunyi baserusht próbáltak utána, de a lemaradt légvédelmet még sunyibb bujkáló gyalogsággal kiiktatva vidáman porba bombázódtak az elit gyalogsággal kísért T80-as kötelékek.<#hawaii>

Meglepõ módon egyre több ismerõsnek van meg a játék, pedig még meg sem jelent. Gondolom nem ártott neki, hogy Steamtrades-en 14 dollárért be lehet régiófüggetlenül szerezni.<#idiota> Viszont a kulcsos vásárlástól továbbra is óvnék mindenkit, már csak azért is, mert úgy sem olcsóbb, sõt.

de régen szinte mindenkinek ugyanaz a deckje volt. Most meg azért lehet sokmindent .

Most csináltam pl egy csak lengyel decket amiben van kb 25 repülõ(ebbõl 15 napalm), de igaz csak t55 van meg szar inf. Szóval lehet mivel trükközni

Jeffjohnson
Viszont minél bonyolultabb a deck rendszer annál nehezebb lesz balance-olni. Korábban is voltak szinte verhetetlen kombók.