Wargame series (Red Dragon)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Erre csak azt tudom mondani, hogy a Starcraft is egy klikkelõbajnokság de ha belegondolsz azután miután eléred azt a bizonyos klikk/perc arány onnantól csakis a stratégia számít.
Kicsit gyakorolj vele ne add fel az elején játssz még le vele 30-40 kört ismerd meg az egységeket, hogy ne azon kelljen gondolkodni mi mire jó.
Semiféle visszajelzést nem találtam arról, hogy mi ad fedezék bónuszt - ha van ilyen - mi az, ami képes elrjeteni - van ilyen? - egy egységet. Stb. Igen, csak 10 percet próbálkoztam, de egyeszerûen, ha összetett, akkor hülye infót oszt meg - pl. látom ellenségnél is, hogy mi hibásodott, meg ami elég nagy hülyeség - de értelme sincs, mert úgyis 5 sec alatt vége mindennek.
Azért megcsinálom a tutorialt és próbálkozom tovább, de kb. akkor lenne ennek az egésznek értelme, ha a játék sebessége kb. 5-6-szor lassabb lenne.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Erre nehéz mit mondani esetleg azzal tudsz idõt nyerni, hogy a felderítésre komoly erõket mozgósítasz (ami amúgy is szükséges) ezzel talán több idõd lesz. Ha nem akarsz sok olcsó egységgel "bajlódni" akkor érdemesebb drágább kisebb számú egységgel játszani és akkor több idõd marad.
Gyakorlás kérdése az egész én nem érzem klikkelõbajnokságnak lehet csak nehéz beleszoknod a körökre osztott után.
Nem tudom megállapítni, hogy mi hatékony és mi nem, nem tudok parancsot, adni, semmit. Ami éppen az adott pillanatban meghatározza a helyzetet, az kb. 5-10 sec alatt eldönti a csatát. 4 (!!!) egységnél nem tudtam semmit csinálni, nemhogy negyvennél meg ugrálni a helyszínek között, ha majd ez kell.
A szép körítés ellenére ez nekem most is kilkkelõbajnokság marad vagy próba-szerencse, mert nem tudom kiértékelni azt, hogy mi miért történik.
Nagyon összetett a játék és sok múlik a csapattársadon is de számomra ez az elsõ játék ahol ha veszít is a csapat attól én még jót játszottam mert az én általam védett területen nem tört be az ellenség.
Szerintem nem túl gyors a játék de az biztos, hogy hozzá kell szokni mert eleinte a sok egység miatt eléggé zavarossá válhat, sokat kell gyakorolni és akkor nem lesz gond vele. Azt javaslom eleinte csak az 1-ik oldalon játssz és tanuld meg melyik egység mire jó (akár úgy is, hogy csak 1nemzetes paklit csinálsz) rakd össze a neked passzoló legjobb paklit (odafigyelve a bónuszokra és az ár/érték arányra) és ne add fel 2-3 vesztes csata után próbáld meg a vesztes csatából is a maximumot kihozni és akkor élvezni fogod a játékot.
Jelenleg nincs ennél jobb stratégiai játék.
European Escalation 5€
AirLand Battle 20€
Wargame Franchise pack(kettõ együtt) 22€
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
önnálló cucc szal nem kell az ee hozzá.
A dinamikus kampány kb ugyan az mint a total war szal a "területekre felosztott" térképen tologatod a seregeket, (ha két sereg találkozik akkor jön be a jól megszokott rts csata) ez van "megbolondítva" különféle eventekkel (hívhatsz be további seregeket, vagy ép bombázást kérhetsz egy adott területre, taktikai atomcsapást stb). Azt a jó szokását megtarotta a játék ha egy seregedet egyszer rommá verték akkor úgymarad, (persze a tapasztalt egységek is megmaradnak)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nem kell hozzá, önállóan is futtatható sztem.
Az AB-hez kell az alapjáték és más DLC vagy megvehetõ önállóan is?
Jó lenne valami szervezõdés azok között akik komolyabban nyomják ezt a játékot neten, mivel 2-3 TS-en összedolgozó player elég szép eredményeket tudna elérni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bobby_HUN
vagy steamen: zsemle_morzsi
a videókészítõ verseny gyõztese
Pl a deck-eknél nem azt írja hogy hány egységet használtál fel hanem úgy units. Meg láttam display feliratot is, szóval hiányos.
Egyébként milyen lett a fordítás?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
De a Cenegának hetek kellenek hozzá, meg a Steam a hibás, nyilván. Gondolom a Focus Home QA csapata nem ült rajta 2 hetet se.<#idiota>#idiota>
Többen kérdeztétek PM-ben hogy mikor lesz magyarítás. A magyarítás készen van, csak a steam-re kell várni hogy a patch felkerüljön. A PlayON support mondta telefonon, hogy hamarosan érkezik.
BTW ez NEM a PlayON hibája, ha rajtuk múlt volna már a megjelenés napján magyar lett volna.
A King Arthur 2-t nem a PlayON forgalmazta.
Van itt valaki,aki megvette eredetiben?És multizni is akar?Én 2 napja vettem meg.Még ismerkedés fázisban van a game.A bannerban lehetne aktív játékos listát létrehozni.
Porondmester néven tevékenykedek a játékban.Felvehetne valaki barát listába.