2890
-
A jó hír, hogy a disconnect problémám a jelek szerint eltűnt. Végre megoldották, mert én beza semmit sem változtattam. -
Felesleges ennyi és ennyire drága hk. A 2x6 Chally bőven elég, de ha van magasabb XP, akkor a 2x4 is bőven elég. Úgysem tudod megvenni őket, viszont zabálják a slot mennyiséget. Ezzel már nyertél kettőt. Vagy akkor legyen 1-1 svéd és angol vas. Egyébként egy slotos fejlett harckocsi estén én mindig M1A1 Abramset veszem, mert a legjobb lövege annak van és csak 2-vel kisebb a forontpánélja de a legfontosabb a very good stabilizátor. Ha le van stunnolva az ellen, akkor mozgás közben is irgalmatlan jó és a távolsággal csökkenve arat, mert a tűzgyorsasága 10 és nem 7. A lényeg, egy közepes és egy nehéz. Ha gáz van, akkor vissza kell vonulni és javítani hk-t. Nagyon rossz startégia az, hogy veszel és veszel. A very good stabilizátorral ebben is jó az M1A1. Folyamatosan hátrálva is irgalmatlan pofonokat oszt ki. Persze figyelni kell, hogy a reverse paranccsal kell mozgatni őket. Az M1A1 ellen ATGM nélküli PACT harckocsik közül nem soknak van esélye, csak a királykategóriának.
Inkább légvédelem kellene még, mert a Chapparal heli ellen jó csak gyakorlatilag, inkább francia Rolandot vegyél. Sokkal több rakéta van rajta és multifunkciósabb és több is van belőle. Egy slotban vehetsz belőle akár 4-6-ot is, az alacsony XP nem gáz, mert sok rakéta van rajtuk és a ACC elég jó. Tehát két M48 Chapp helyett egy Roland. Ezzel már három slotot nyertél. Ez már egy repcsi.
Az utánpótlás szállítók közül a német a legjobb, de a kisebb. 20-ba került 30 helyett és 1500L helyett 1250L utánpótlást vissz. 33%-kal olcsóbb, ellenben 17%-kal vissz csak kevesebbet. A játék legköltséghatékonyabb suplly egyésge. (Egy slotban minden országnál ugyanannyi a teljes supply pont csak az ára az, ami eltérő.)
A felderítő dzsipet én kezdő korom óta hanyagolom, mert miden szar el legyintéssel lekpaja őket. Van olcsó 1-3 páncélzattal rendelkező egység dögivel mindenütt, azokat szoktam használni.
Felderítő gyalogosból alapkövetelmény nálam az, hogy jó pct. fegyvere vagy 10-es nagyságú legyen, hogy túl is éljenek. Ez alapján vagy jenki Ranger jóhet szóba, 10-es erőséggű egy egység. A franciák gyalogosának jó pct cucca van, de a világbajnok a dán. Sajnos csak egy slot van belőle, de 10-es erősségű és Carl Gustavja van. Egy ideig SAS-t használtam magas XP-vel, mert felderítőként elég jól képes volt lekapni a heliket.
Sea Hawk-ot soha nem próbáltam. A négy rakéta nem túl sok és a bibi, hogy nincs más fegyverzete. Nagyon sokszor kell vele fordulni és kell recon. Esetleg érdemes helyette megpróbálni recon Kaiowát. Igen, drágább, csak saját maga megoldja a recont. A bibi az, hogy annyira drága (110), hogy az ellen majdnem biztosan nekiesik olcsó vadásszal, mert egy 50-60-as vadásszal lekapni egy 110-es gépek tisza haszon.
A Cobra heliből inkább magas XP legyen, hogy a TOW még biztosabban találjon. Három is elég belőle.
Mivel ez "A" deck legalább egy olyan gyalogos egység kell, aminek a lényege a szállító jármű, amit hoz. Ez lehet US Marines LAV-25-ös járműve. A 6-os pontosságú Bushmaster úgy irtja a gyalogost és könnyű járműveket, hogy az beszarás. A német és francia egységeknél a hasonló kategóriás löveg 2-es pontossággal bír csak. A pct. gyalogsághoz érdemes betenni a jobb járművet, ha van, mert ebből egy slot is elég. -
Szakic #1086 http://img513.imageshack.us/img513/8631/psnf.jpg Esetleg ez megfelelő deck lenne-e? -
A jenki deckben pl. 1 EF-111 helyett még két F-15C jobb lehet. A nagy összképet nézve nem nagy difi, hogy 7 vagy 8 SEAD gép van, de az, hogy még kettővel több F-15C az F-15A és F-14 mellé, az már nem annyira. -
Ilyesmi két decket képzeltem el a sajátom mellé, persze egyéni preferenciák szerint módosítható, pl. a repcsik.
Harkocsiból nem kell sok tapasztalatom szerint, mert simán túl drágák. A gyengébb egységek vagy kevés fejelett olcsó tüzérségi spammel és légierővel nagyon tudnak aratni.
A TOW-os recon egységek nagyon durva dolgokra képesek okosan használva. Fasor mögül előbújva vagy erőszélen megjelenve az őrületbe kergethető az ellen, hogy szétkapod velük a légvédelmét vagy harkocsijait. Az ATGM nélküli orosz harckocsik szinte reagálni sem tudnak rájuk. Ha van hely hátrálni, akkor egy lövés után iszikri. Ha talált a indítás - magas XP-vel és i-TOW-val - még a jobb hk is megérzni a találatot HP és morál téren is. -
Ez a két lehetséges C deck jelölt. A több repcsis sanszosan már nagyon kiegyensúlyozatlan.
-
Ma végre volt időm mikrofont is venni. -
Szakic #1081 Akkor majd írj rám steamen vagy játékban (mind a kettőben a nevem: SzakicHUN) -
Simán. 3 főnél lehet elkezdeni igazán harmonizáln a paklikat. -
Szakic #1079 Ha esetleg kellene még 1 ember akkor engem is invelhettek nyugodtan. -
Milyen néven vagy fent az ALB-n? -
Dev blog. -
Red Dragon összefoglaló. -
Levegőben a PACT nem versenyképes egy lenti NATO deck ellen csak ha minden PACT pakli telenyomja magát csúcs géppel, de erre az esély igen kicsi. Úgy érte, hogy ha mindenki hozza a max. Szu-27 és MiG-31 mennyiséget és a R-27 + R-73-as MiG-2bis-t.
(Nem igaz, hogy ezt nevetséges balansz okok miatt benne hagyták, ezért már legszívesebben pofánrúgnám a készítőket meg az édesanyukat is. Ennyi erővel akkor tegyenek AIM-9-et változatlan ár mellett az F-14-re, mert nekem meg ez a balansz. Szedjék le ezeket, legyenek olcsóbbak és akár több, de felejtsük el azt, hogy 100%-ban unreal konfiggal repülnek a gépek. Ennyi erővel legyen akkor a jenki hajókon a Red Dragonban a Halálcsillag szuperlézere, mert milyen fasza az...)
Ügyes játékkel még ekkor is leverhetőek. Nem a PACT vadászok, hanem a csapásmérők kergetnek az őrültebe. A MiG-27-a tizes pontosságú rakétájával ami vangy 28-as AP powerrel bír brutálerős gépágyúval minden hk-t gyak. egy rárepülésből kikap. Ja, lévédelmet is. Persze recon kell hozzá, de akkor is. A legjobb NATO vadászkon alig vagy nincs ilyen AG rakéta, még A deckben sem. Nem is használok ilyan NATO gépet, mert tapasztalt játékos az utolsó pozízió alapján vakon bombázva és ágyúzva is lekapja a légvédelmet. Ha meg indítás előtt 3 másodperccel eltűnik a légvédele vagy a célont, akkor cseszheted az AG rakétás gépet és evacolni sincs már idő...
Az egyetlen rész, ahol a NATO fölény kijön a C deckkel kombinált US és NATO A/B deck. A legfejlettebb eszközkökből NATO mennyiségi fölény építhető, mert C deckbe igen potens csapásmérők férnek bele igen durva mennyiségben. Ha csak erre mennék rá és más a vadász légierejére hagyatkoznél, akkor az alábbi erő férne bele egy C NATO deckbe.
2x2 F-111F,
2x2 EA-6B
1x5 A-7E
1x4 A-6E
1x4 AV-8A
Minden fegyverből van benne és szép XP-vel és mennyiséggel. Emelett egy B cat NATO deck is elég szépen el lehet látva vadászokkal és csapásmérőkkel is. B deckben egy slotban van 3 db F-15A és 3 db angol Tornado.
A harmadik és negyedik játékos - ha van ilyen - hozhatja kevesebb, de igen fejlett gépeket. EF-111, F-15C és F-117, stb.
Kevés Szu-27 nem képes teljesen ellensúlyozni a fejlett NATO gépek számát és a MiG-31 csak elsőre potens. Gyorsan közeledő gépek ellen csak egyet indíthatnak. Ha azok nem találnak - good és very good ECM ellen azért a 6-os ACC az elég sovány, talán ha 30%-os találati arányt ad - akkor a közelért vadászok lemészárolják őket. Volt olyan botor ellen, aki a belépési zónámhoz elhozott MiG-31-et. Egy mísz AV-8 leszedte fordulózás és EVAC közben...
Ha nincs légvédelem a CAP-elő MiG-31 alatt, akkor nem annyira félelmetes ellenfelek. Nem vicc, 3 db CAP-elő MiG-31-et leszed talán még 6 db F-5E is, ha nincs légvédelem és nem EVACOL-nak időben. Ez az F-14-re is igaz. A magányős CAP arra jó, hogy megállítsa a szóló olcsó csapásmérőket. Két F-14 már mefog komolyabb csapásmérőt és vadászt is, de mindig kell melléjük más, pl. F-15A egy másik játékostól vagy F-15C, vagy F-4ICE, stb. közép és a felső kategória alja vadászabn.
Nálnuk úgy kedődött a lenti meccs, hogy bejött CAP-elni eg F-14 és két F-15A. Onnantól fogva már látszott, hogy ebből mi lesz, ha nem bénák a társak. Én nem voltak vészesen bénák. A szárazföldön én bénáztam, de csak olcsó gyalogosokkal, ezért a pontszám veszteség nem volt vészes. Amint összespóroltuk a pénzt a légierőre, akkor bedaráltuk őket. Majd igyekszem megkeresni a replay-t, ha érdekel valakit a meccs.
A legutolsó meccsen az ellenfél párban is hozott sima MiG-31-et, de veszteség nélkül végül leszedtük az összset, én legelábbis nem vesztettem gépet. Mikor bejöttek kivontam az egy folyamatosan repkedő F-14-et. Mikor feltöltötték behoztam mind a 4 darab F-14-et és a társak még Hornetet vag F-15A-t. A 6-os ACC-cal a good és very good ECM ellen nem sokat tehettek még párban sem. (Légvédelmét addigra már leépítetteük.)
A játék legvégéig nem vesztettem egy darab F-14-et sem (!), amikor már látszott, hogy győzünk 1-2 perccel a vége előtt egy bóklásó helit szedtem le vele, de aztán lekapta a légvédelem.
Az egyik F-111F is úgy veszett el, hogy megsemmisült a bombázandó cél és két CBU fent maradt rajta, és körözgetett és leszedték. Kb. fél perc után vettem észre. Na, így jött ki a lenit 37:21 arány. Ha ezek nem lettek volna, akkor kb. 35,5:18,5 kill arányom lett volna.
A Drakent talán, ha egyszer próbáltam. Két okból sem erőltettem annak tapasztalatai alapján. Nem tudok olyan géppel repülni, amiről tudom, hogy brutálisan felül van modellezve, mert szemből azokkal a nemirányított rakétákkal semmilyen vadászt nem kapnál le az égről a valóságban. A másik már a játéból adódik, hogy egyfeladatos a gép. Az AV-8 hozzá képest annyira multifunkciós, hogy labdába nem rúg a Draken. Max XP-vel 60% bónuszt kap az ACC-ra, ami AIM-9J esetén 8*1,6 = 12,8 --> 13. Ez az F-15C AIM-9M-jét veri. Hát elég druva.
Igen, bad ECM-es és lasssú (600 km/h), de egy heli ellen nem számít. Ha leszedek vele egy Ka-50-et és odavész utána, már akkor is simán megérte. A Ka-50 pillanatok alatt lemészárol még a legfejletebb hk-ból is többet. Destrctionban meg 55-ös géppel leszedni egy cirka 150-be kerülő helit = főnyeremény. Még egy mezei Mi-24V 55:80 aránnyal sem rossz bolt. Ha csak egy helit lekap és még segít máshol, már akkor megérte. A puha légvédelmi egységeket is irtja, legyen az gyalogság és MANPAD vagy Osa vagy Buk. Ezeknél is, ha már csak egyet lekap és besegít máshol, akkor már jó.
A harkcsoikat nagyon sok rakétával képesek kilőni, de nem ez a lényeg. Még, ha nem is szedik szét őket - ahogy a helik sem - annyi hibát pakolna rájuk és stunt, hogy gyakorlatialg harcképtelenek. Bármi odaüget a legdrágább PACT harckocsihoz és learadtja a babért. Volt, hogy két stunnolt, legdrágább T-80-at felderítők vagy egy svéd jager kapott le, de még régen közelről Rise Pattonnal is szedtem szét 100 kredites orosz tankot. Persze 400 méterre kellett megközelíteni, de a légierő és tüzérségi support megoldotta.
A legutolsó PACT játékomban megtapasztalatm az olcsó gépes NATO spamet. A mázli az volt, hogy béna felderítése volt az ellennek. Hiába volt lent egy Buk és egy Igla, a bejövő 6-8 F-5-tel szemben komoly ellenállás nem volt. Igen, lekaptam 1-2 gépet, de ha lett volna recon az ellennél, akkor minden légvédelmem átmegy múltidőbe... -
Kacyking #1074 A legrégebbi svéd drakent próbáltad már? Elég durva. Szemtöl szemben az esetek 90%-ban lerobbantja az ellenséget az égről. Heli ellen nem próbáltam de az ellen is elég hatékony lehet. -
Kacyking #1073 Engem érdekelne a dolog. Van egy egész jó vegyes B deckem. Ezen kívül van még egy türhető francia deckem is.
PACT-al hasonló akcihoz nincs kedved/kedvetek?
Egy cseh-keletnémet-orosz trió szerintem nagyon hatékony lenne.
Mig29+mig31 nagyon jó légtérellenőrző lenne. -
B cat. deckben ami még érdekes, az angol Tornado. Egy slotban 3 darab jön. Piszok gyors, good ECM érték mellett közepes mennyiségű fegyverzet van rajta (4 db CBU és nem Mk-20!), és van önvédelmi képessége is. Ha éppen van heli a csapásmérés irányában azt is képes támadni és kicsit furcsa, de bejövő csapásmérő gépeket is képes megfuttatni, ha nincs vadászvédelem. 3 XP-vel lehet venni, ami nem rossz. -
23-án szerdán van valakinek multihoz kedve? Én légierős deckkel jönnék, mellé kellene valami ehhez szabott pakli. C kategóriás NATO decckel nagyon meg lehet támogatni egy B vagy A kat decket is, csak össze kell hangolni az állományunkat.
A jenki F-111E és F gépekből már kettő jön egy slotban C kategóriában, ahogy F-14-ből és Prowlerből* is. Vadászból van Mirage F.1-ből a gynegébb, de az medium ECM-mel és 5 km-nél kurtább BVR rakétával, ami nem túl acélos. Marad az F-14, viszont abból jöhet kettő is. Tehát én mit hoznék?
2x2 F-14
2x2 EA-6B.
Ez lenne a CAP és SEAD gerince. Emellé jöhet még "nehéztüzérség", ez lenne az F-111F vagy F-111E. Nem tudom, hogy melyik a jobb, mert a medium ECM az nem nagy szám és kevesebb bomba van a E-n, de magasabb XP-s (kisebb szórás) és olcsóbb is. Számomra viszont a túlélőképesség fontosabb és néha a nagy szórás nem akkora baj, mert nagyobb területen stunnol.
1x2 F-111F
Ok, SEAD, vadász és pct./SAM ölő már van, de kellene buta bombázó is gyalogság és légvédelem ellen. Itt egyetlen gép jöhet csak szóba sajons. Az Intruder nem túl drága, 750-es sebessége nem rossz, med ECM 60-as ár mellett elvishelhető. 3 XP-vel asszem 5 (!) darab van egy slotban, de legalább 4. Max. XP-vel jön 3 vagy 4 db. Teszteljétek le offlineban AI ellen. A max. XP-s olyan bombasűrűságet csinál, hogy csak úgy lestem.
1x (4-5) A-6E
Ez eddig hat slot, ami 1+2+2+3+3+4 = 15 költség. Ha nagyon erőlködök, akkor még befér egy slot nemirányított rakétás gép, ami szintén légvédelem gyilkos olcsón, ha a SEAD miatt kussolna a légvédelem vagy a Tunguzkát az ellen AAA nélkül használja. Sajnos csak a láma játékosos használják azzal, az kicsit is tapasztaltabb ellen SACLOS-ban tolja, csak rakétával.
Itt három gép jön szóba. A norvég F-5 olcsó (35 credit), de nincs légiharcrakétája, emiatt annyira nem jó heli killer, de a légvédelmet bizony leaprítja ez is. F-5 helyett lehet A-4, ezzel az a baj, hogy lassú, nem képes lépést tartani az EA-6B és Intruderel, míg az F-5 igen. A harmadik lehetséges gép az AV-8A. Hátránya, hogy ez is lassú és 55-ös árét bad ECM-se. Előnye a brutál jó gépágyú és az, hogy van légiharcrakétája. A szarabb vadászok ellen megvédi magát, a heliket meg egyenesen zabálja. Magas XP-vel a gyengébb rakétája is elég szép bónusz kap. A puhább légvédelemnél annyira jól dolgozik, hogy néha figyelni kell arra, hogy evacoltasd, mert nem lövi el az összes rakétát. Nekem eddig az AV-8 jobban bejött, tehát:
1x(4-5) AV-8A
Ez lenne az én részem, a többi része a decknek némi légvédelem, tüzérség és gyalogság. Irgalmatlan mennyiségű gyalogos fér bele a deckbe, a légvédelem az, ami nagyon harmatos. 1 db jenki I-Hawk (5-7 db XP-től függően), francia 20 kredites radaros AAA (ebből jöhet vagy 11-14 db 3-4 XP-vel) és magas XP-s Redeye MANPAD.
Harkocsiból 4 XP-s svéd Strv 103 jön, egy slotban van 12 db. Baromi magas tűzgyorsasága van, kis méretű (!) és az ACC és AP powere sem rossz. Ha az ellen a tüzérség által be van fostava - légierő, arty support - akkor a középkategóriáig elég jól képes helytállni, de sajnos csak álló helyzeből tüzelhet eredményesen.
Helikopterből egy AH-1 (TOW-os), max. 5-7 darab is befér 3-4XP-vel. A négy TOW egy helin nem sok, de pánikoltatásra minimum jó még a sima rakéta is, nemhogy TOW találat. Ha máshol spórlok, akkor 11 db (!) 45-be fájó nemirányított rakétás Cobra is jöhet. Ezekkel még a légvédelem is túlterhelhető és kinyírható, de gyalogság és más puha cél ellen nem kell TOW-ot pocsékolni.
Mi kellen emellé? Egy jenki A kategóriás deck, vagy NATO A kategóriás deck nem lenne rossz.
Abban lehetne 1xF-15C és 2xEF-111, meg 2xF-117. Ez összesen 5 slot, ami 1+2+2+3+3 = 11 költség, am nem vészes. Beleférne AH-64 is.
Ha hárman vagyunk, akkor más is hozhat fejlett vadászt nemzeti deckből, pl. német F-4ICE-t. A német mechanized deck valami eszémletlen, brutáljó légvédelmiük van. A 13-as pontosságú Roland Marder 4 XP-vel. Juj! :) A Flakpanzer sem gyenge.
A NATO oldalon sajnos a legnagyobb értlemse (good ECM-es) buta bombázóból talán ha kettő van és az egyik protó. Az A-6F vagy legfeljebb az egyik angol Harrier.
*F-4G-ből 2 XP-vel 4 (!!) darab is jöhet egy slotban, de a 6-os ACC értéke annyira szar, hogy nem éri meg használni, semmit nem találnak el. Nagyon ritkán a random generátor kegyeibe fogad, de ez a ritkaság. Két darab jöhet 4 XP-vel, de még akkor is annyira pontatlanok, hogy az már fáj. Hiába kapnak 35% körüli bónuszt, az kb. 8-as ACC-ot eredményez és kicsi az indítási tája. A gép meg gyors tehát egyet, ha tud indítani. Ellenben két 3 XP-s EA-6B kap 25%-os bónszt (asszem), ami 8-as ACC estén = 10 ACC. Upsz! Mivel csak 750 km/h-val repül és hosszab a kardja, ezért kettőt is tud indíani két közeli célra vagy kétszer, ha mellémenne az első. Tehát marad a Prowler. Az F-4G-nek egy érdekes funciója van még. Jó légiharcrakéta van rajta és gépágyú, ami total unreal, viszont heliket jól képes irtani és a légvédelem sem durrantja le őket egykönnyen. Ráadásul gyorsak. -
Na, ma azért toltam egyet visszatérve az igazi gyökereimhez. Légierős C deck. A társak nem voltak teljesen hülyék és nekik is voltak egész jó gépeik és egyszerre operáltunk. Eredmény?
-
Asszem nekem most lett elegem a játékból. Elegem van a random generátor faszságaiból. Egy Konkurs és két Strumot szedett le egy szarot jenki MTB a vacak rakétáival. -
Kacyking #1068 Majdnem sikerült. Szóval ez lenne az:D
[IMG]http://[/IMG]
-
Kacyking #1067 Ez lenne a cseh deckem.
[]Cseh deck
-
Kacyking #1066 Nagyon köszönöm ki is próbálom mindjárt.
-
Kettesével rakhatod fel.
A DCS fórumon ezt ajánlották még.
Tegnapelőtt toltam egyet, de nagyon kijöttem a formából, fáradt voltam és a csapattársak is bénák voltak, így levertek. -
Kacyking #1064 Helló mindenkinek!
Igen kihalt mostanság ez a fórum. Mindenki abbahagyta a játékot?
Igazából segítséget szeretnék kérni. Tudtok valamilyen jó képfeltöltő oldalt amit elfogad az sg? Mert szeretnék felrakosgatni képeket de alaphangon több mint 20mega.
Válaszokat előre is köszönöm. -
brawer #1063 http://www.wargame-ee.com/forum/viewtopic.php?f=91&t=35934 -
Valami 300 megás frissítést kezdett leszedni a gamma. Mit csináltak a skacok..??? -
Kacyking #1061 Én majdnem minden nap továbbra is játszok Wargamet AB-t. Csak általában 1 vs 1-ben mert senki sincs fenn közületek amikor játszok. (itt még a régi nevemen vagyok MarcellHUN néven ismerhettek TS-rőL)
Most éppen a cseheket nyüstölöm és rendkívül pozitív tapasztalataim vannak róluk amit majd egy kicsit nagyobb karakterszámú üzenetben meg is osztom veletek.
Elég alaposan kitapasztaltam őket és megjött a kedvem a kisebb nemzetekhez. Szóval most jönnek majd a keletnémetek meg a lengyelek.(Előbbiben már van rendesen tapasztalatom lengyelekkel viszont talán ha 1 csatát mentem.)
-
"egy nemzet 2. szintű repülőit 2 hétig(!)" ??? ez melyik játék? Mert WT:A ban inkább 2 órát mondanék. " hét alatt 18-ról 19 re is simán felhúzom és azért az xp mennyiség nem annyi mint 2. szinten hanem 1000x annyi. -
Pontosan ezért szoktam le a WoT-ről és a repülős részéről is. Egy idő után monton, unalmas, egy valódi szimulátor közelében nincs, stb. -
Hányszor hallottam ezt még anno a World of Tanks begyűrűzésekor, hogy majd jól elmeszel az minden wargamét. Pedig egy kazuár tank szim-tankos lövölde(kívánt rész odagondolandó
) nem tudom hogy vált ki egy RTT-t, RTS-t, vagy nagyobb TBS-t, de még egy háborús FPS-t is csak nagyon szőrén.
Persze most nem az egyéni preferenciáidat firtatom, csak így régebben poén volt látni, hogy egyesek a WWII-es megváltóként tekintettek egy erősen F2P játékra, és most azt látom, hogy ez kezd megismétlődni a War Thunder érkező moduljainál is, pedig ha az is olyan pay or grind rendszerű lesz, mint az alap repkedés, hogy egy nemzet 2. szintű repülőit 2 hétig(!) tartott kimaxolni, akkor azt megehetik az elvtársak.
-
Hát nagyon peched van ezzel a játékkal. -
Megvolt. A Steam kapcsolat nem szakad meg, szimplán megszakad a Eugen szerverével a comm. Próbáltam már úgy is, hogy egyáltalán nem volt felrakva antivirus és minden netkapcsolattal kapcsolatos dolgot lelőttem. Az eredménye 0... -
Uhh akkor szerintem lehet újra kellene raknod a játékot... vagy steamet -
Én sem játszottam már vagy 1,5-2 hete, de ebben benne van az is, hogy elköltözetem. A szar hír, hogy az új helyen a más netkapcsolatnál is simán disconnectál... -
Én újra előfizettem az Swtorra és várom a WT:GF-et szóval most egy kicsit hanyagolom a játékot. -
Ja, vágom, vadnyugati pillanat. :) -
? -
kanesoban #1050 *Ördögszekér elgurul* -
Nagy a csend. Senki se tolja?