2890
-
Ilyen, amikor tombolok.
-
Kacyking #1808 Időnként nem tudunk felmenni a TS-re. Olyankor chaten kommunikálunk.
-
Többször is látom. hogy játszotok, de nem vagytok a Puma TS-en. Hol vagytok ilyenkor? -
Kacyking #1806 MarcellHUN csak régi nickel. -
Eszembe jutott egy troll taktika. A hidak nagyon keskenyek. Odamész pár olcsó szar APC-vel és szétlövöd te magad. Voila, a híd el van torlaszolva. :) -
A Szu-24-nek fixálták az oldási / becsapódási mintáját. Eszméletlen tűzereje van még 2XP-vel is. Ha túléli és szintet lép, akkor meg aztán végképp. Már 2 XP-vel is elég kis területre szórja le. Gyors a 20% ECM meg néha elég, néha nem. -
A MiG-29 csapásmérő feladatkörbe történő alkalmazása a MiG-29M-et leszámítva a WG egyik legnagyobb állatsága. -
Te milyen nickel vagy fent? -
Kacyking #1801 Mindenkinek ajánlom figyelmébe:
http://www.wargame-ee.com/forum/viewtopic.php?f=155&t=45587
A ma bejlentett új egység(lengyel NEWA SC) nagyon ütésnek néz ki. Már a Best Koreás is nagyon durva a maga 10-es robbanóerejével ami tulajdonképpen még csak közeli találatot sem tett szükségessé, a fő hátránya is csak a közepes pontossága és a 2 rakátés "tára" jelentette.
Ez viszont már 4 rakétás. Tehát végre nem kell együtt megvenni az ellátmányos járgánnyal ha azt akarjuk,hogy az első ellenséges gép után is maradjon lőszere.
De mindezt valószínűleg megkavarja a heavy SAM rebalance.(Meg minden egyéb rebalance). De ha a légvédelmek közötti erő egyensúly nagyjából megmarad akkor ez lesz a játék egyik legdurvább és valószínűleg legdrágább nehéz légvédelme.
UI.: Nagyon, nagyon remélem, hogy lesz PT-91 Twardy. Ha lesz a meglevő újdonságokkal együtt legalább egy hétnyi keleti-blokk játékot fog jelenteni nekem :D
UUI.: Az egyik Mig-29 CAS gép lesz. Szerintetek milyen fegyverzettel lesz felszerelve a kicsike? Én valami tankvadásznak vagy bombázó variánsnak örülnék a leginkább bár egy kicsit fura nekem, mivel ha jól tudom a mig-29-es nem egy igazán ilyen célra kitalált gép. Inkább elméleti szinten mozog ezen képessége. Bár ha ezen az áron a Blokk kap végre egy értelmes bombázót ami nem Su-22 akkor nem érdekel :D
-
A listában nincs benne, tehát a deck rendszer nem fog változni.
10 v 10-ben voltak a statok, a két linkelt reples játékból elvileg. -
Kacyking #1799 Ha mindez igaz jó kis DLC-nek nézünk elébe. Kb mindent átvariálnak ahogy olvastam. Kíváncsi vagyok,hogy a deck rendszeréhez hozzányúlnak-e.(remélem igen)
Am szép stat.(low cost?) Nálam csak ritkán jön ki ilyen mivel egy csoportban mozgatom az egységeimet, emiatt szétoszlik a gyilok.
-
DLC infók. -
Ez a költséghatékony alkalmazás. 
-
Most tudtam meg.
Acc increased after each salvos on the same target and get back to the base value when it stops. -
10 v 10 -ben USA marines deckkel letolom az ellent.
Szinét 10 v 10 csak most USA A deck.
Az ALB-s manőverező harcászathoz tértem vissza. 3-4-szer simán kijavítottam az csúcs M1-eket. Elég költséghatékony alkalmazás... XD
2:1 kill arány lazán megvan úgy, hogy 4-5 ezer pontot ölök, tehát az 20/10 játékos átlag kb kétszersét. Gyakorlatilag szinte egyedül lehozom a mellettem levő sráccal a játékot mikor a túloldalon bénáznak.
Ti is visszaoszthatnátok a letolós replayeket, mert tanulnék én még szívesen. -
6:1 arányú low cost győzelem vörösökkel. Ilyen az, amikor működik a csapat. (Senkit sem ismertem előzetesen.) -
Skacok, ha máshogy nem megy, akkor egymás elleni B cagy C kategórás meccshez mit szóltok? Úgy kipróbálnám már... -
Van egy új low cost pálya a Korea rock térképen. Tegnap kettőt is nyomtam. Sajnos mindkét esetben sikerül a csapatban pár gyökeret kifogni, így csak egy döntetlenre és vereséger futotta, de nagyon jól balanszolt térkép és erőforrás van.
A sima játékoknál, ha mi indítjuk a szobát én preferálom a játékosonkénti 500-750 kezdőt és lassab bevételt. Nincs agyatlan spam és hentelés, lehet mikrózni. -
bgabor #1791 Jaja, annyira panszkodunk hogy minden áldott nap lenyomumnk vagy négy menetet, néha low costban eggyütt játszva akár hatan is.
Vannak hibái a játéknak ez tény (ugyan melyiknek nincsenek), de ennek ellére marhára szeretjük, és folyamatosan játszuk. Megéri beszerezni. -
Mondom, az MI elleni teljesítményed teljesen irreleváns. Ezen felül milyen deckkel ment az ellen? -
Lezuziuszsc #1789 Ez a leírás tökéletesen megfelelt , hogy meglegyenek az alapok , első 3 csatát fölényesen és nagyon könnyen nyertem , többre nem volt időm .
-
Lezuziuszsc #1788 30 leszek pár nap múlva :)
pfff , más magyar leírásra gondoltam tegnap.
Az itteni pdf file-tól kék halált kap a melós pcm (win2000 :) ), otthon meg elfelejtettem rápróbálni ,más oldalakról olvasgattam leírást, már amit találtam.
Hajnalba rányomtam és tökéletesen megy .
Csak pár percem volt reggel,de nagyon jónak tűnik, du/este belevetem magam.
Ezt nagyon elnéztem, elnézést érte , nem vagyok toppon mostanság , nagyon nem :(
-
A magyar nyelű írás azt is tartalmazza, hogy az ALB-ben sem volt minden nemzet és deck kompetitív egymással és ez most is így van. Ezt el is lehetne fogadni, csak olyan kevés játékosnak van B/C deckje, hogy ilyen játékot indítva, ahol korlátzod az era-t nagyon sokáig kell várni arra, hogy elinduljon.
Hány éves vagy egyébként? Mert kicsit fura, hogy folyamtosan olyanokat kérdezel, amik már tisztáva vannak... -
Nincs itt semmiféle hiba. A magas XP-s elit gyalogosok elég jól lenyomják a mezei ragular infet azonos helyzetben. Azonban egy városból egy épületben levő milita egységet sem nyom ki magától egy elit...
A magyar nyelvű írásban ott van az összes gyakran használt rövidítés.
Nincs tökletesen balanszolt játék, csak a sok gyökér az nem képes megérteni, hogy annyi fajt a játéktípus van, hogy hol ez hol az túl OP vagy éppen haszontalan. Bizotsan lesznek még változtatások, de szerintem már fényévekkel jobb, mint kiadáskor. -
Lezuziuszsc #1785 Ezzel tiszába vagyok h én vagyok perpill a legnyomibb , nincs baj , jó ha az ember képben van :)
De viszont nem ilyen balanszolatlanságokra gondoltam ,h specnaz vs regulár , ez 1 komoly hiba ezt még én is tudom pedig nem is volt még olyanom :) , komoly erőfölény különbségeket írkáltatok a nemzetek között .
És a patchek is rossz irányba mentek , vis ezt olvastam itt.
ATGM ez a ANTI TANK GUIDED MISSILE-t jelenti?? ( csak tippelem)
ezeket a rövidítéseket hol tudom megtanulni, nicns valami külön oldal ???
Alapból a harcászathoz értek , de ezek újjak , főleg h ij összetett , de nagyon tetszik , h bonyi :)
-
Egyáltalán nem annyira balanszolatlan, mint sokan írják. Képtelenek megérteni azt, hogy ez pont olyan mint a valóság. Ha nem tudod, hogy mi jön szembe és jó a játékos, akkor a kimenetl is lehet meglepő jó taktikával, ahogy a valóságban. Ez nem blanasz probléma. A legtöbb játékos meg baszik visszanonuli és sír, hogy a hülye helyzetbe kényszerített egysége veszít. Nem kell belemenni, tessék visszavonulni amíg lehet.
Látja, hogy hogy jön a spetznaz és irtani foja a gyalogost. Mit csinál a barom? Ráküldi az összeset hátha. Ahelyett, hogy visszanonulna és küldene valamit, ami segít.
Nem vakávágány, csak ennek is vannak hátrányai. A nyomikat el lehet kerülni úgy, hogy ismerősökkel tolod. Én kb. már 10-15 magyarral találkoztam és ebből 6-7-tel rendszeresen tolom. Egyébként amíg kezdő vagy - már bocs - de te leszel a "nyomi"... :) -
Lezuziuszsc #1783 Akkor azt ajánlod , h hadjam a csába ??
De a multira meg nagyon panaszkodtok , h rengeteg a nyomi ( ez minden netesjátékra igaz szinte ) és a legnagyobb baj , h iszonyat balanszolatlan , na az viszon tényleg komoly baj , mert emiatt idegeskedni és időt veszíteni nem h nem szórakoztató , hanem méreg .
Ez a játék akkor vakvágány lényegébe ?? -
Az MI ellen játszani értelmetlen mert vagy kőhülye, vagy hirtelen mindent lát és csal. -
Lezuziuszsc #1781 Természetesen olvastam, az volt az 1. amit megnéztem, túl gyors így hirtelen, túl profik , kapkodnak, alapok nincsenek benne , meg sok további videót is megnéztem itt róla ,lényegébe 3 napja ezt a fórumot olvasgatom és a rövidítésekkel vagyok bajba leginkább .
Akkor megpróbálom 1edül kitapasztalni.
További jó játékot ;)
Szia -
A magyar nyelvű bemutatót olvastad? A baj az, hogy fórumon keresztül nem lehet tanítani, túl komplex. Mivel tört változatod van, úgy meg nem tudsz velünk játszani...
Várd meg míg olcsó lesz és akkor vedd meg. 1 év és kb. 3k HUF lesz az ára. -
Lezuziuszsc #1779 Sziasztok.
Segít valaki megtanulni játszani ezzel a játékkal 0-ról?? :)
Próba gyanánt törttel tolom , ha bejön megveszem és hadmenjen neten , bár amiket olvastam tőletek , h mennyire balanszolatlan a játék , több mint valószínű, h leragadok a Mi elleni harcokban és nem fogom megvenni , 1xerüen nem engedhetem meg magamnak h játékokat vegyek csak azért, h vakon kipróbálhassam.
Kb 20 oldalt olvastam vissza teljes odafigyeléssel, de rövidítéseket nem értem , így lényegébe nem értek semmit :)
De a játék 1. ránézésre nagyon tetszik , a rengeteg lehetőség 1xerüen beszippant.
1. hadjárattal próbálkozom , úgy agyonvert a gép h csak füstöltem , najó 1x már nyertem 1 csatát ,totális védekezéssel !! mert elértem valami pontot ami nem esett jól az ellennek és win, de kb ez is a 4. nekifutásra sikerült és kövi körbe még durvábban agyonvert ,skirmist nem próbáltam még .
Szóval kérdezgethetek e ?? :)
-
Ennek és a vörös oldalon próbálkozásnak eredménye, hogy anno 75%-os győzelmi arányom már alig van 60% táján. Egy csomó döntetlent is sikerül összeszedem. -
Én átlag hátköznap 6-7 felé érek haza, vagy akár 10 felé. Így nem sok esély van a játékra.
Sajnos több olyan játékos, akikkel régen együtt toltam mostanában egyik TS-en sem érhető el, de látom, hogy tolják közben. Nem értem, hogy ez miért jó nekik... -
c:UsersMolnibalageSaved GamesEugenSystemsWarGame3
A molnibalage helyén a saját userneverd van. -
Kacyking #1775 mi fent szoktunk lenni a PUMA-s ts-en csak álltalábon délután. A replayt meg ne mtalálom hova menti ez le? -
Skacok, én feladom ez a szart vörös oldalról játszva, ha ti nem vagytok. Ma kb. 8 játékból a felénél 5 perc és kis vereség után lelépett a sok gyökér fasz... -
Még mindig várom... 
Itt egy 10 v 10 játék. A vörösökkel voltam. Egy szem VDV bekommandózott és szétlőtt vagy 600 pontnyi tüzérséget meg miegymást. A jobboldalt majdnem egyedül hoztam, 2:1 kill arányom volt 5k+ killel. Azonban ez szart sem ér, ha a társak bénák, mint a seggem...
-
Replay jöhet. -
Kacyking #1771 Neeem 4 vs 4-ben. -
Milyen játékmódban tesztelted? 1 v 1?