165
F2P open world non-target mmorpg
  • Gabor85
    ok ok én sajnos oda nem tudok mivel windows 8 alat az eu nemjó :S
  • drop
    most szedem eu klienset oda megyek ott vanak magyarok is
  • Gabor85
    Én az US west-en kezdtem el crawleren mert nem tudom melyik lenne jobb :)
  • drop
    diago
  • Gabor85
    melyik szeron vagy ?
  • drop
    kérdés eu kliens más mint a us mert én us szervert tudok csak választani
  • drop
    én ot vagyok sipi néven
  • Gabor85
    Valaki US servere nem jön?
  • Tomyh
    Én EU szerveren leszek,biztos több Magyar lesz EU-n.

Gamez Tera-t próbálgatom de nem tudom viszonyítani eredeti szerverhez így inkább Raiderz lesz.
  • Pedro8
    Indul az OPB, kiprobálom a játékot ugy döntöttem. Eu szeron lesztek vagy US ?
  • Zerdor
    A Raiderz-ről a legfrissebb magyar infók itt találhatók: http://www.facebook.com/pages/RaiderZ-Hungary/117710851712514
  • Zerdor
    Itt a magyar facebookos oldal is (RaiderZ - Hungary). Nemrég készült szerintem. http://www.facebook.com/pages/RaiderZ-Hungary/117710851712514
  • Probatbicol
    Október 24-én indul az open béta, ha jól látom us/eu egyaránt. Én ezt most a gw2 miatt kihagyom, de aki megy annak jó játékot !.
  • SirAlo
    meg mindig semmi info a betarol ? Mire varnak ?
  • zenoka
    en bolond azt hittem hogy a cb utan rogton lesz ob.. koszi infot!
  • perseus99
    lezajlott a CB ezért ne is próbálkozz... majd ha kezdődik az open béta akkor már be tudsz lépni
  • VJP
    Hali!
    Egy kisebb társasággal mi már elkezdtük a játékon belül összegyűjteni a tagokat, és kb 10-en vagyunk már. A társaság "alapítótagjai" már sok tapasztalattal rendelkeznek. Jelen voltunk több tört szerveren, az Alpha és a zárt Bétán is. Természetesen a nyílt Bétán is ott leszünk!
    Jelenleg egy Facebook csoporton belül kommunikálunk, melyet itt találtok!
    Dolgozunk egy honlapon is ahol a kezdőknek leírások lesznek a karakterosztályokról, illetve a Boss harcokhoz is segítségek!
    Tehát mindenkit akit érdekel a dolog szívesen látunk!
  • zenoka
    ti be tudtok lepni? nekem napok ota crowned vagy mi a szar a szerver.. :S
  • Midgard1974
    Helló!
    Csináltam egy kezdetleges oldalt, akit érdekel regisztráljon.
    http://raiderz-hungary.ucoz.hu/
    Tényleg jó lenne valami magyar közösséget összehozni.
  • zenoka
    valami B betus farmon a fletfootos terkepen ahol a queen is van. egy budos nagy bogar irtotta a nepet plusz valami lovag is rohangalt
  • GOTS
    attól függ h melyik farmon, mert én sajna csak az első fél órában voltam, de akkor nem farmon voltunk.
  • zenoka
    az a brutal dog a farmon az az volt? vagy 10 szer halltam mikozbe csak neztem:D
  • GOTS
    Igen, a tegnapi nap folyamán egy event keretén belül véget ért a CBT, az OBT-t még nem jelentették be hivatalosan, de elvileg hamarosan sor kerül rá.
  • SirAlo
    mar vege is a closednek ? az Open mikor indul ?
  • zenoka
    jo moka a jatek.. bar megfelelo turelemmel eleg brutal a cleric szerintem lvl9 en sikerult fleetfootot ki solozni amikor mar kulon instaba lehett gyilkolni es nem zavart senki:)
  • GOTS
    Hello, most hogy csakegy nap van hátra a CB-ből és lassan indul az OB, érdekelne, hogy lenne-e egy maroknyi magyar csapat akik közösen nekivágnának az OB-nak majd release után az igazi játéknak is. Ha igen akkor itt meg lehetne beszélni a részleteket, természetesen EU server.
  • SirAlo
    sikerult, amugy mar ki is probaltam a jatekot es szerintem nagyon utos lessz, legalabbis amennyit eddig kiprobaltam belole elegge bejott:)
  • Probatbicol
    Küldtek egy e-mailt, abban van a user név. (EU)
  • SirAlo
    hi, regisztraltam a betara, beirtam a kulcsot, letoltottem a jatekot de a jatekba milyen userrel es koddal tudok belepni ? mert a regisztraciokor csak az emailt kelett megadni es az emailem ki se fer a jatekba usernamenak
  • kastil
    privátba küldök kódot ha kell, 3 van - azért privát, hogy ne kelljen itt zsákbamacskáznotok, h használt e már v sem
  • HUNKamiKaze
    Aki kapja marja, engem GW2 miatt nem érdekel ez a játék:
    CBTW31_OTcjMmFlYjQjMjAjNTI
    CBTW31_MSMyMCMzNjZjMyM3OA
    CBTW31_OSMyMCMwNzY1YyM2Mw
  • Morpheus_v2
    Itt van 3 kulcs tőlem is. :)
    CBTW31_MCMyMCNkYmZiYyM5MQ
    CBTW31_ODAjYjA4YjQjMjAjNTc
    CBTW31_MiMyMCM2NDMyNiM3Nw
  • Braikingboss
    Nekem is van 3 kulcsom csapjon le rá akinek kell:

CBTW31_NzUjOTQyYmIjMjAjMTY
    CBTW31_NzQjNmQ0MjgjMjAjMjk
    CBTW31_NSMyMCM1MWY2YyM1Ng
  • SzirmosSzisza
    Valamiért kaptam én is kulcsokat, itt van kettő.

CBTW31_OTQjOWE0NzQjMjAjNjc
    CBTW31_ODkjOTIzNTEjMjAjMzU
  • domy75
    Bocs hülyeséget kérdeztem. Kaptam még egy e-mail-t abba volt. Am nekem is van 2 felesleges kulcsom ha kell valakinek írjon privit.
  • domy75
    Bejelentkezéskor ID-t kér, de azt hol találom én nem emlékszem, hogy megadtam volna valamit. Lehet csak vak vagyok :).
  • kalmi
    hello nem rég kaptam 3 kulcsot akit érdekel van még 2db :)
  • inter15
    Mea culpa. Nagyon benéztem a kezdést.

Akit érdekel , tovább adnám a Morpheus által kapott kulcsot. Ez a játék szerintem még annyit sem ér hogy beszéljünk róla.
  • Tatyla
    dehogynem
  • Morpheus_v2
    Kifogytam a kulcsokból, jó szórakozást a nyerteseknek.:)