165
F2P open world non-target mmorpg
-
Gabor85 #85 ok ok én sajnos oda nem tudok mivel windows 8 alat az eu nemjó :S -
#84 most szedem eu klienset oda megyek ott vanak magyarok is -
Gabor85 #83 Én az US west-en kezdtem el crawleren mert nem tudom melyik lenne jobb :) -
#82 diago -
Gabor85 #81 melyik szeron vagy ? -
#80 kérdés eu kliens más mint a us mert én us szervert tudok csak választani
-
#79 én ot vagyok sipi néven -
Gabor85 #78 Valaki US servere nem jön? -
Tomyh #77 Én EU szerveren leszek,biztos több Magyar lesz EU-n.
Gamez Tera-t próbálgatom de nem tudom viszonyítani eredeti szerverhez így inkább Raiderz lesz. -
Pedro8 #76 Indul az OPB, kiprobálom a játékot ugy döntöttem. Eu szeron lesztek vagy US ? -
Zerdor #75 A Raiderz-ről a legfrissebb magyar infók itt találhatók: http://www.facebook.com/pages/RaiderZ-Hungary/117710851712514 -
Zerdor #74 Itt a magyar facebookos oldal is (RaiderZ - Hungary). Nemrég készült szerintem. http://www.facebook.com/pages/RaiderZ-Hungary/117710851712514 -
Probatbicol #73 Október 24-én indul az open béta, ha jól látom us/eu egyaránt. Én ezt most a gw2 miatt kihagyom, de aki megy annak jó játékot !. -
#72 meg mindig semmi info a betarol ? Mire varnak ? -
zenoka #71 en bolond azt hittem hogy a cb utan rogton lesz ob.. koszi infot!
-
perseus99 #70 lezajlott a CB ezért ne is próbálkozz... majd ha kezdődik az open béta akkor már be tudsz lépni -
VJP #69 Hali!
Egy kisebb társasággal mi már elkezdtük a játékon belül összegyűjteni a tagokat, és kb 10-en vagyunk már. A társaság "alapítótagjai" már sok tapasztalattal rendelkeznek. Jelen voltunk több tört szerveren, az Alpha és a zárt Bétán is. Természetesen a nyílt Bétán is ott leszünk!
Jelenleg egy Facebook csoporton belül kommunikálunk, melyet itt találtok!
Dolgozunk egy honlapon is ahol a kezdőknek leírások lesznek a karakterosztályokról, illetve a Boss harcokhoz is segítségek!
Tehát mindenkit akit érdekel a dolog szívesen látunk! -
zenoka #68 ti be tudtok lepni? nekem napok ota crowned vagy mi a szar a szerver.. :S -
Midgard1974 #67 Helló!
Csináltam egy kezdetleges oldalt, akit érdekel regisztráljon.
http://raiderz-hungary.ucoz.hu/
Tényleg jó lenne valami magyar közösséget összehozni. -
zenoka #66 valami B betus farmon a fletfootos terkepen ahol a queen is van. egy budos nagy bogar irtotta a nepet plusz valami lovag is rohangalt -
GOTS #65 attól függ h melyik farmon, mert én sajna csak az első fél órában voltam, de akkor nem farmon voltunk. -
zenoka #64 az a brutal dog a farmon az az volt? vagy 10 szer halltam mikozbe csak neztem:D -
GOTS #63 Igen, a tegnapi nap folyamán egy event keretén belül véget ért a CBT, az OBT-t még nem jelentették be hivatalosan, de elvileg hamarosan sor kerül rá. -
#62 mar vege is a closednek ? az Open mikor indul ? -
zenoka #61 jo moka a jatek.. bar megfelelo turelemmel eleg brutal a cleric szerintem lvl9 en sikerult fleetfootot ki solozni amikor mar kulon instaba lehett gyilkolni es nem zavart senki:) -
GOTS #60 Hello, most hogy csakegy nap van hátra a CB-ből és lassan indul az OB, érdekelne, hogy lenne-e egy maroknyi magyar csapat akik közösen nekivágnának az OB-nak majd release után az igazi játéknak is. Ha igen akkor itt meg lehetne beszélni a részleteket, természetesen EU server. -
#59 sikerult, amugy mar ki is probaltam a jatekot es szerintem nagyon utos lessz, legalabbis amennyit eddig kiprobaltam belole elegge bejott:) -
Probatbicol #58 Küldtek egy e-mailt, abban van a user név. (EU) -
#57 hi, regisztraltam a betara, beirtam a kulcsot, letoltottem a jatekot de a jatekba milyen userrel es koddal tudok belepni ? mert a regisztraciokor csak az emailt kelett megadni es az emailem ki se fer a jatekba usernamenak -
#56 privátba küldök kódot ha kell, 3 van - azért privát, hogy ne kelljen itt zsákbamacskáznotok, h használt e már v sem -
HUNKamiKaze #55 Aki kapja marja, engem GW2 miatt nem érdekel ez a játék:
CBTW31_OTcjMmFlYjQjMjAjNTI
CBTW31_MSMyMCMzNjZjMyM3OA
CBTW31_OSMyMCMwNzY1YyM2Mw
-
#54 Itt van 3 kulcs tőlem is. :)
CBTW31_MCMyMCNkYmZiYyM5MQ
CBTW31_ODAjYjA4YjQjMjAjNTc
CBTW31_MiMyMCM2NDMyNiM3Nw -
#53 Nekem is van 3 kulcsom csapjon le rá akinek kell:
CBTW31_NzUjOTQyYmIjMjAjMTY
CBTW31_NzQjNmQ0MjgjMjAjMjk
CBTW31_NSMyMCM1MWY2YyM1Ng
-
#52 Valamiért kaptam én is kulcsokat, itt van kettő.
CBTW31_OTQjOWE0NzQjMjAjNjc
CBTW31_ODkjOTIzNTEjMjAjMzU -
domy75 #51 Bocs hülyeséget kérdeztem. Kaptam még egy e-mail-t abba volt. Am nekem is van 2 felesleges kulcsom ha kell valakinek írjon privit.
-
domy75 #50 Bejelentkezéskor ID-t kér, de azt hol találom én nem emlékszem, hogy megadtam volna valamit. Lehet csak vak vagyok :).
-
kalmi #49 hello nem rég kaptam 3 kulcsot akit érdekel van még 2db :) -
#48 Mea culpa. Nagyon benéztem a kezdést.
Akit érdekel , tovább adnám a Morpheus által kapott kulcsot. Ez a játék szerintem még annyit sem ér hogy beszéljünk róla. -
#47 dehogynem -
#46 Kifogytam a kulcsokból, jó szórakozást a nyerteseknek.:)