RaiderZ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attól függ h melyik farmon, mert én sajna csak az elsõ fél órában voltam, de akkor nem farmon voltunk.
az a brutal dog a farmon az az volt? vagy 10 szer halltam mikozbe csak neztem😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Igen, a tegnapi nap folyamán egy event keretén belül véget ért a CBT, az OBT-t még nem jelentették be hivatalosan, de elvileg hamarosan sor kerül rá.
SirAlo
mar vege is a closednek ? az Open mikor indul ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jo moka a jatek.. bar megfelelo turelemmel eleg brutal a cleric szerintem lvl9 en sikerult fleetfootot ki solozni amikor mar kulon instaba lehett gyilkolni es nem zavart senki😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Hello, most hogy csakegy nap van hátra a CB-bõl és lassan indul az OB, érdekelne, hogy lenne-e egy maroknyi magyar csapat akik közösen nekivágnának az OB-nak majd release után az igazi játéknak is. Ha igen akkor itt meg lehetne beszélni a részleteket, természetesen EU server.
SirAlo
sikerult, amugy mar ki is probaltam a jatekot es szerintem nagyon utos lessz, legalabbis amennyit eddig kiprobaltam belole elegge bejott😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Küldtek egy e-mailt, abban van a user név. (EU)
SirAlo
hi, regisztraltam a betara, beirtam a kulcsot, letoltottem a jatekot de a jatekba milyen userrel es koddal tudok belepni ? mert a regisztraciokor csak az emailt kelett megadni es az emailem ki se fer a jatekba usernamenak

kastil
privátba küldök kódot ha kell, 3 van - azért privát, hogy ne kelljen itt zsákbamacskáznotok, h használt e már v sem

Aki kapja marja, engem GW2 miatt nem érdekel ez a játék:
CBTW31_OTcjMmFlYjQjMjAjNTI
CBTW31_MSMyMCMzNjZjMyM3OA
CBTW31_OSMyMCMwNzY1YyM2Mw
Morpheus_v2
Itt van 3 kulcs tõlem is. 😊
CBTW31_MCMyMCNkYmZiYyM5MQ
CBTW31_ODAjYjA4YjQjMjAjNTc
CBTW31_MiMyMCM2NDMyNiM3Nw
Braikingboss
Nekem is van 3 kulcsom csapjon le rá akinek kell:

CBTW31_NzUjOTQyYmIjMjAjMTY
CBTW31_NzQjNmQ0MjgjMjAjMjk
CBTW31_NSMyMCM1MWY2YyM1Ng

Don Kartács :)

SzirmosSzisza
Valamiért kaptam én is kulcsokat, itt van kettõ.

CBTW31_OTQjOWE0NzQjMjAjNjc
CBTW31_ODkjOTIzNTEjMjAjMzU

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bocs hülyeséget kérdeztem. Kaptam még egy e-mail-t abba volt. Am nekem is van 2 felesleges kulcsom ha kell valakinek írjon privit.
Bejelentkezéskor ID-t kér, de azt hol találom én nem emlékszem, hogy megadtam volna valamit. Lehet csak vak vagyok 😊.
hello nem rég kaptam 3 kulcsot akit érdekel van még 2db 😊
inter15
Mea culpa. Nagyon benéztem a kezdést.

Akit érdekel , tovább adnám a Morpheus által kapott kulcsot. Ez a játék szerintem még annyit sem ér hogy beszéljünk róla.

Tatyla
dehogynem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Morpheus_v2
Kifogytam a kulcsokból, jó szórakozást a nyerteseknek.😊
Akarom mondani még a CB sem kezdõdõtt meg
Morpheus_v2
Closed béta 9.tõl 29.-ig tart az euban, ha valaki lecsúszott róla és szeretne kulcsot, az írjon rám nyugodtan (van 2 felesleges kulcsom).
inter15
A http://www.raiderz-europe.com szerint még meg sem kezdõdött az OB

franc nincs több kulcs eu-ra pedig érdekelne...

Egyetértek, free mezõnyben kimagaslóan jó. EU szerveren játszom Breena néven. Nagyon élvezetes a játék.

Áh mégis át kellett volna menni eu-ra, mindkét amcsi szerver fullon van és nem lehet belépni..Pedig tegnap mocsok jót játszottam vele megint, kimagaslik a free mezõnybõl.
DarkHorSe
Lvl4 utan del, nem rossz jatek f2pnek biztosan elmegy de semmi kulonos nincs benne. megkockaztatom azt is hogy unalmas 😊

Swedish people are albino monkeys

BoneDragon
Sokkal rosszabb mint a Tera, borzasztóan csinálták meg a harcrendszerét, az animációk meg eléggé bénák. Ez sem az én játékom lesz.

Igy elsõ ránézésre kicsit rosszabb mint a tera (azt meg nagyon útálom 😊 )
Ezt a non targetes dolgot valahogy nem veszi be a gyomrom, meg azt hogy lvl 12 ön staffal nagyobbat ütök mint lövök a fireball al .
Sziasztok!

Valamiért amint belépek a játékba max 1-2 perc után kidob a játék. Befagy és --" A program nem válaszol." ismerõs kiírást látom... Valami ötlet srácok ?
Egyébként is már több EU szerveres MMO 150-es latency alatt nincs tisztelet pár kivételnek.Usa szerver meg van 150-es minden játéknál.
Azért itt kiváncsi lennék mennyi a latency majd valaki nézze már meg és nyilatkozzon EU szerveren ez ügyben,köszi!
Ha ilyen 80 körüli lenne vagy alatta akkor küzdenék a kulcsért meg kliensért azért😊

★ 汤姆 李

Küldik de az USA kliens.EU-ról nekem semmi hír úgyhogy maradok USA-n sz.tem.

★ 汤姆 李

Na jó, visszaszívtam, levélben elküldték a linket, végül is tényleg csak annak kell akinek van kulcsa.
Ez az eu oldal nagyon bíztató, egy rohadt download linket nem képesek kirakni, csak a FAQ-ban találtam meg: http://www.raiderz-europe.com/download-installer.html
Karakter törlés lesz?

★ 汤姆 李

sign-up for beta a kezdõ oldalon, aztán lehet várni, igen
Log in EU-ra,redeem beta key és várok a kulcsra nem?

★ 汤姆 李

Regisztráltál? Gyanús, hogy mindenkinek küldenek kulcsot aki kér.
Végülis nem nagy a kliens lehet megérné letölteni EU-t csak kulcsom nincs oda..

★ 汤姆 李

Nem árt tisztázni, hogy az eu closed béta is indul ma este és az is 29-ig tart.
Én az us verziót töltöttem le, azon játszom, de már kiküldték az eu kulcsot is.
DarkHorSe
So, here are two additional keys to share with friends:

DSB69-H8J-18XW
KAK89-B9S-12EP

tegnaptol mar megy 29ig

Swedish people are albino monkeys

Mikor indul pontosan a béta?

★ 汤姆 李

Tölthetõ a kliens
Ittvannak az enyémek is:
BDD75-E8R-78RT
RHP59-A1J-62CH

Felhasználtam egyet. Köszönöm szépen!

Honlapot lelõtték pont akkor mikor adtam volna hozzá béta kulcsot az account-hoz<#csodalk>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Panzeradler
Van itt is 2 kulcs
BBW43-Z1D-31TW
HXP97-B7J-44DC
CLD42-Y7J-95RY
KEB25-E1T-18PS

Két kulcs,a tiétek😉 😄
Nekem is van két kulcsom, ha érdekel valakit keressen meg privátban.
shaddam
RHT82-R2K-37ZC
Aki kapja marja

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete