RaiderZ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ecoterrorist
Átjöttem Crawler szerverre. West-side US.
Ingame zzzOzzz néven találtok!

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

elméletileg fut az eu szerver is... egyébként nekem is ez a problémám hiába az account nem enged be...

Ecoterrorist
...jha most olvasom...7 aktív taggal lehet számolni.
Wimage! Privátban vagy ahogy gondolod egy ingame nevet akire írhatok...pls! Thx

Ecoterrorist
Üdv all!

Az EU szerver nem mükszik, legalább is nálam. Hiába az account...nem enged be.
US szervereken gond nélkül megy. Igaz a klienst is onnan kell hozzá leszedni.
Jómagam WEST SIDE-Fleetfoot szerveren játszom, Zeebowski néven. Ahogy nézzem többen a másik (Crawler) szerveren tolják.

Wimage! Mennyien vagytok Crawler-n?

vagy kéne aktiváló kulcs is hozzá?

csak nekem van olyan problémám hogy bármit csinálok nem enged be 1 felhasználóval sem?

kihagytam pár hetet és úgy vettem észre hogy nagyon elfogytak az emberek a szerverekrõl..
Hello!
Ha esetleg valaki kedvet kapna:

http://hunraiderz.webnode.hu/

Szia 😊
oké semmi gond bár szerintem nincs úgy lényeges külömbség a két szerver között .... bár ez az én véleményem 😊
A lényeg annyi hogy mi 7-en vagyunk aktív guild tagok. Bár nem úgy gondolom hogy éjjel nappal de napi szinten dél után mindenki fent van illetve hétvégén vagy hogy egész nap egy páran .
Sziasztok!

Menyien vagytok ott magyarok mert mi páran vagyunk a US-East Chimera szerveren és lényegében azért vagyunk east-en mert pingilek sokkal jobbak mint a west oldal!
Sziasztok !

Az US west - Cawler szerveren keresünk magyar tagokat akik csatlakoznanak guildunkba .
barkit szivesen varunk mindenkit 😊
hat ez halal ittis ugyanez a problema mikor beirom a ID t es kene toltodjon behal a game es kiirja a program nem valaszol es lepjen ki hat ez idegileg megesz ....
hello most probalom a PW serveren hadlassuk elindul e mert olvasgattam es meg sok gond van az eu val s lehet azert is fagyot be a Loading remelem ez fog mukodni mert szeretnek jatszani komolyaban.
Hali!

Akinek van kedve és nemgond neki hogy US-szero az jöhet és megtalál minket a US-east Chimera szerveren egy ketten vagyunk aki jönne az csak írjon és akkor ha kel bevesszük a klánba is!
Hello! lene egy kerdesem az EU s szerorol van szo , belepik a gameba mikor beirom a ID meg Pass t bejon a conect kis csik es nemcsinal semit ha egerrel egyet katintok behal es kiirja a windows hogy nem valaszol! szoval a program bezarasat keri. a forumon neztem a technical suportnal de semi hasonlot nemlattam postoltam is a keresem de nem valaszoltak ra meg eggyelore . esetleg ha valaki nem e tudna ezzel a problemaval kapcsolatos infot megkoszonnem! THX
Hali! Rendes aktiv magyar csapatot keresek akik nyitottak pve/pvp-re egyaránt! szerver teljesen mindegy.
Hi! Van rá lehetõség hogy újra oszd a skilleket! Az egyik quest után kapsz 2 könyvet is amivel megteheted! Én még nem vagyok guildben de láttam már magyar guildeket szóval tuti találsz magadnak!
Sziasztok!
Ha valaki nem akar EU szeron játszani akkor az jöhet US-east Chimera szervere ott megtalálhat engem meg mások is vannak!
Hello mindenki.
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e úgjra talentolni/skilleket újra elosztani ??
és van e magyar guild az europai szerón ?

elõre köszi a választ
frango
Magyar billentyûzetrõl a Raiderzben "Shift+2" a "@". Meg a "z" és az "y" fordítva van. Ha ilyen karakter van a jelszóban arra is figyelni kell.
Én EU-n játszom. Jelenleg egy lvl26-os zerkerem van. Ha valaki tudja, hogy kell távolról felvenni barátnak playert az leírhatná.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

drop
pedig mail címe meg jelszó kell csak másod be mert nem engedi a @ jelet vagyis nálam az volt a baj

Regisztrálok EU-n,lesz 1 mail cím és egy jelszavam.Elvileg ez a login adatok.Viszont loginnál mail címet nem fogad el.Ilyenkor mi van,hogy tudok belépni?

Aki jön US szeróra az szóljon és mehetünk együtt 😊
hasznalj flashgetet vagy barmilyen letoltes vezerlot

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

EU angol szerveren van mar magyar guild?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Sziasztok! Máshonnan nem lehet letölteni az EU klienst, mert a hivatalos oldalról állandóan megszakad, és baromi idegesítõ mindig elõrõl kezdeni..!?
drop
oldalon fent ott van regiszter egy mail cim, kell meg egy jelszó küldenek egy igazoló linket a e-mailedre, ennyi utána id. n-ek beírod a mail címed jelszó meg amit adtál jelszonál kell egy nagy betû is

Megvan a kliens már csak accountot nem tudok regelni az megvan hogy aktiváltam és most???? mert nincs semmi login vagy ilyesmi
drop
[url=http://www.raiderz-europe.com/en/home.html?tx_frogsterlogin_pi1=User&cHash=9ea5875cb555303ff1e59017169b48d7]it[/url]

Hol találom az EU-s Klienst?😄
ok ok én sajnos oda nem tudok mivel windows 8 alat az eu nemjó :S
drop
most szedem eu klienset oda megyek ott vanak magyarok is

Én az US west-en kezdtem el crawleren mert nem tudom melyik lenne jobb 😊
drop
diago

melyik szeron vagy ?
drop
kérdés eu kliens más mint a us mert én us szervert tudok csak választani

drop
én ot vagyok sipi néven

Valaki US servere nem jön?
Én EU szerveren leszek,biztos több Magyar lesz EU-n.

Gamez Tera-t próbálgatom de nem tudom viszonyítani eredeti szerverhez így inkább Raiderz lesz.

Indul az OPB, kiprobálom a játékot ugy döntöttem. Eu szeron lesztek vagy US ?
A Raiderz-rõl a legfrissebb magyar infók itt találhatók: http://www.facebook.com/pages/RaiderZ-Hungary/117710851712514

Itt a magyar facebookos oldal is (RaiderZ - Hungary). Nemrég készült szerintem. http://www.facebook.com/pages/RaiderZ-Hungary/117710851712514

Október 24-én indul az open béta, ha jól látom us/eu egyaránt. Én ezt most a gw2 miatt kihagyom, de aki megy annak jó játékot !.
SirAlo
meg mindig semmi info a betarol ? Mire varnak ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

en bolond azt hittem hogy a cb utan rogton lesz ob.. koszi infot!

lezajlott a CB ezért ne is próbálkozz... majd ha kezdõdik az open béta akkor már be tudsz lépni

Hali!
Egy kisebb társasággal mi már elkezdtük a játékon belül összegyûjteni a tagokat, és kb 10-en vagyunk már. A társaság "alapítótagjai" már sok tapasztalattal rendelkeznek. Jelen voltunk több tört szerveren, az Alpha és a zárt Bétán is. Természetesen a nyílt Bétán is ott leszünk!
Jelenleg egy Facebook csoporton belül kommunikálunk, melyet itt találtok!
Dolgozunk egy honlapon is ahol a kezdõknek leírások lesznek a karakterosztályokról, illetve a Boss harcokhoz is segítségek!
Tehát mindenkit akit érdekel a dolog szívesen látunk!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

ti be tudtok lepni? nekem napok ota crowned vagy mi a szar a szerver.. :S

Helló!
Csináltam egy kezdetleges oldalt, akit érdekel regisztráljon.
http://raiderz-hungary.ucoz.hu/
Tényleg jó lenne valami magyar közösséget összehozni.
valami B betus farmon a fletfootos terkepen ahol a queen is van. egy budos nagy bogar irtotta a nepet plusz valami lovag is rohangalt