Ahogy várható volt, nagyot bukott a John Carter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen. Ez a két fajta van. Minden elõzetesben vagy Led Zeppelni, vagy metroszex. Jól látod teljesen.
A led zeppelinrol meg a peter gabriel zenerol meg annyit, hogy mit rakott volna ala valami mostani felbuzi-metroszexsuttyokbol allo zenekar nyavogasat, vagy esetleg egy plazakurva vinnyogasat mert ez kell a lenyalt haju, 20 kilos, trottyosnadragos, hugyagyu fiataloknak a (sok csitri meg nem is erti a filmet) ? ....
Talan azert iylenek mert ezt kapjak foylamtosan nem ?
En gyerekkent olvastam. A konyvek teszettek ....
Kaptál egy linket, de ezek szerint nem hiszel neki. Na bumm. Lesz...om.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem mellesleg az a film a cikkben is említve van. És többek között ezért írtam 120 milliót, hogy ne lógjon bele az MNM. Mert az nem 140 milliós writeoff volt, közel sem.
És itt a lista a legdurvább veszteségekrõl:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_biggest_box_office_bombs
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
kérdés, hogy nálad mennyit tesz hozzá a 3D. a JC 3d-je viszonylag gyenge, hiszen konvertált, és jó, ha a film 2/3-a 3D, sokszor ugyanazt látod szemüveggel, mint anélkül.
ami látványosabb lehet a konvertált 3D-vel, azok az animációk, az animált lények. ezekért megérheti, de szerintem semmi újdonságot nem hoz a 3D, pluszot nem ad az élményhez.
a másik meg, hogy a köv. 5-10 évben rengetegszer fogják leadni a ker. tv-k + DVD-n is árulják majd hosszú éveken keresztül + a világ szórakoztatási ipara és így a filmipar is bõvül, egyre nagyobb közönség áll rá a filmekre ázsiában, d-amerikában, stb. köszönhetõen a fiatalabb generációknak; legrosszabb esetben csak visszahozza az árát...
2D<->3D: Rendben van a 3D része, talán pont az volt benne a jó hogy nincs eltúlozva, viszont hozta azt a térbeli pluszt. Ami a legjobb volt benne, hogy 2 óra után sem volt egyáltalán zavaró.
http://android-forum.hu/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"nem hinném hogy bárki csalódna"
Akkor olvasd kicsit tovább a kommenteket.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Pedig pont az eredetiben nem olvastam ilyeneket.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az embereknek manapság egyszerûen nincs 10 perce egy igazából semmitmondó tréler megnézésére, és akár arra sem, hogy ennyi ideig a filmben mindenki úgy tegyen, mintha a nézõn kívül senki nem tudná hogy mirõl szól a film. Ez a megoldás úgy a 90-es évektõl kikopott a filmes eszköztárból.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azonban a hibái elég kellemetlenek. Ezek az idóta római hatású figurák nagyon lebutították az egészet. Alapvetõen ha ezen a részen nem maradt volna hû az eredetihez, és nem vette volna idiótára a figurákat, komolyabban bemutatta volna a sztorit akkor lényegesen jobb lett volna. A dialógokban is volt sok ostoba szöveg.
Mégis azt mondom jó volt, és nekem megérte, már csak a látványvilág miatt. A storyt meg ismertem a könyvekbõl. Amúgy tényleg meglepõen hû volt a készítõ.
Itthon egyébként is jól szerepelt a film, akkor meg mirõl beszélünk? Sõt, kint is az év ötödik legjobb kezdését hozta. Nem az volt a baj, hogy nem hallottak róla. De még, ha csak 2 hete is hallottál róla, akkor az miért baj? Hallottál róla, két heted volt, hogy mozizást tervezz. Vagy neked mindent sokszor kell elmondani, hogy meggyõzzenek? Ha nem egy évvel ezelõtt kezdõdik a kampány, akkor meg sem nézed?
Lehet, hogy jó volt a marketingje én azonban szintén ahhoz a táborhoz tartozok aki nem hallott róla. Annak ellenére, hogy a könyv az egyik kedvencem volt fiatal koromban. Ha itt a forumon az egyik beírásban valaki nem említi meg, hogy a John Carter címmel futó film, az a Mars hercegnõje fantasy akkor bizony a büdös életben rá nem jöttem volna 😞
Akkor mibõl induljak ki? Nem vagyok mozibuzi, de azért nagyjából tájékozott vagyok a filmek világában. Ha én nem hallottam róla, akkor jó eséllyel másik 10 átlagember sem hallott róla, akkor meg nem kell csodálkozni hogy nem népszerü a film. Hasonló kaliberü filmek esetén (pl. avatár) már fél évvel a bemutató elõtt is a csapból folyt minden, meg minden második cikk róla szólt.
Ennyi. Egy film nem néhány mozibuzi miatt lesz sikeres, hanem mert tömegek mennek el megnézni, ha meg a tömeg nem is hallott a filmrõl, akkor nem kell csodálkozni.
Amikor írták az adott neki érdekes keretet, hogy a fõhõs pár évtizeddel korábbi utazásait mesélte el.
Ez mai nyelvre lekonvertálva azt jelenti, hogy valami hidegháborús hõs valami õsi civilizáció hagyatékán alapuló kormányzati experiment hatására átkerül egy másik, siatagos világba. Vagy is megkapjuk pl a Csillagkaput.<#papakacsint>#papakacsint>
Ezt a sztorit ezek után, mint eredeti valamit nem kellett volna erõltetni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Rég rossz lenne, ha az lenne. Bármilyen diagramot megnézel, a tévés péntek sehol sincsenek a mozis bevételekhez képest.
LOL. Amerikában volt gyenge a marketingje, nem itthon vagy a neten. Ha te nem hallottál róla, akkor csukott szemmel jársz vagy nem érdekelnek a filmek, hiszen már jó régen voltak róla infók, elõzetesek. Ne magadból indulj ki.
Nem a marketing mennyisége volt elégtelen. Hiába ömlött a népre az információ, nem volt olyan minõségû, hogy felkeltse a figyelmet
sztem itt a stúdiónak inkább az fáj, persze a gyors lóvén kívül (mozis bevétel), hogy nem jöhet a 2., 3. ...xy rész
amúgy az köztudott, rengeteg újságcikk foglakozott vele, hogy a filmek igen nagy %-a moziban "bukó", nem termeli vissza a lóvét DE nem is ez a stúdiók fõ bevételi forrása, az inkább gyors visszatérülése a befektetett lóvé egy részének, hozz egy kis lóvét még a Dvd, bluray eladások
DE a fõ bevételi forrás a tv-csatornáknak való értékesítés
Ilyen kaliberü filmeknél már 1 évvel a megjelenés elõtt általában teli van a net trailerekkel, fél évvel elõtte meg már a csapból is az folyik. Szerintem a célközönség jó része nem is hallott még errõl a filmrõl, nem csoda ha nem mennek el megnézni. A film címe meg tényleg nem egy szerencsés választás, én mondjuk amúgy is mindig a vészhelyzetes csávóra asszociálók róla...
A Waterworld nem volt anyagi bukás, az Avatarról sem írtam semmit kommentben, nem értem hogy jönnek ide, csomagvásárlások, ne tévedjünk már el, ez most nem Móricka matekozik. A John Carterrõl már a Disney is tudta hetek óta, hogy kõkemény writeoff lesz. Nem azért, mert össze kell adni a számokat. Vagy kivonni. Hollywoodban rohadt kevés az olyan nagy film, ami writeoffal végzõdik. A John Carter az lesz. Ezen komolyan meglepõdsz?
Ahhoz képest jól átírták a történetet...
(Egy példa: hiába hozott az Avatar szekérderéknyi lóvét, a profit túlnyomó része ahhoz a csoporthoz került, amelyik a ktgvetés nagyobbik részét állta.
Másik példa: ma már a Waterworld sem számít buktának.)
Lesz a mozibevételen felül is bõven bevétel (esnek a lemezeladások, az igaz, de ez a film jócskán fog hozni ott is; merch: nem Verdák-féle 10 milliárd, de valami csak csurran; adókedvezmények; tévétársaságok is kipengetik a pénzeket, hiszen rengeteg filmet csak csomagban tudsz megvenni stb.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Mikor volt utoljára más stúdiónak 120 millió fölötti buktája? (Ezt most nincs erõm megnézni.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/