Idén is nehéz helyzetben lesz a PC-piac

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülyeséget mondok? Szerintem te eleve nem vagy idõs, mint ahány éve én informatikával foglalkozom/dolgozom (nem kereskedõként).
Ugy tudtam, hogy ennyitol is buffer overflowt erek el. Pedig meg megakartalak dicserni, hogy nem mindig mondasz hulyeseget (elozo pc piac topik)

killall imagent

Ugye?
Te beteg vagy. Sürgõsen nézettesd meg magad egy orvossal.
Az IBM az akkoriban nagyon sikeres Commodore gépeknek állított fel vetélytársat. Az eredeti IBM PC tartalmazott egy floppy egységet is, amit a Commodore-hoz külön kellett megvenni jó drágán, és így az IBM PC olcsóbb tudott lenni.
Jól van tényleg nem a PC-re mondta, de:

Az elsõ sorozatban gyártott számítógép az 1951-ben elkészült Univac (Universal Automatic Computer) volt. Az IBM akkori elnöke, Thomas Watson szerint: "Úgy gondoljuk, hogy a világpiacon talán öt darab számítógépet tudnánk eladni."

:facepalm:

killall imagent

Kérlek akkor játsz kicsit a WoW-al vagy a Star trek online-al vagy bármely MMO-val, vagy netán próbálj meg repülõszimulátorral játszani, esetleg normálisan célozni FPS-el mindenféle rásegítés nélkül (azaz ne a gép játszon helyettem hanem én). Nos ezeket tablettel és konzollal sem tudod megtenni. Problem?
Ha a kis egyemista meg a saját városában tanul és nem kolegista vagy albérletes akkor neki ugyanúgy jó az asztali gép.. pláne ha valami mérnöki szakra jár. Kíváncsi lennék egy 10"os táblaszaron hogy fut egy autocad...
es akkor most csereljuk ki a 'tablet' stringet pc-re, es az allitas ugyanugy igaznak bizonyul(hat). nocsak mik vannak..

killall imagent

Mit nevezel te komoly munkának? El tudsz te képzelni pl. egy könyvelést tableten?
A tablet maximum lekérdezésekre lehet megfelelõ, de komoly inputmennyiség bevitelére alkalmatlan. Ahol csak lekérdezgetnek, az nem komoly munka.
A gartner jóslatai szart sem érnek.

Ilyet az IBM soha nem állított.
A windows8 el lett baszarintva azzal az ocsmány metro felülettel. Öngólt rúgnak vele. Aki pl. XP-rõl nem váltott win7-re, az win8-ra sem fog. Win7-rõl meg nincs értelme váltani.
Win8-at maximum elõtelepítve, új eszközökkel fognak eladni.
passatgt
az átlag felhasználók közül(szerintem túlzok is) 10% az, aki komoly munkára használja
játszani meg ott a konzol, ha nagyon akarsz

De a Gartner nem is azt mondta hogy holnaptól nem lesz több PC csak tablet hanem egy folyamatra hivta fel a figyelmet.
A tablet lehet hogy egy vicc, de valamikor az IBM is azt mondta hogy a PC egy vicc, jó ha évi 5 darabot eladnak belõle...

A tablet egy vicc, komoly munkára alkalmatlan, de komoly játékok futtatására sem alkalmas. Bohóckodásra, egyszerûbb unalomûzésre jó, de ahhoz meg drága.
narumon
kb :) Mindjárt megkapod te is a magadét :)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Meg a föld lapos <#taps>
Gartner hülye, a PC szárnyal és a tableten különben sem megy a BF3. Azt hiszem összefoglaltam :)

narumon
Jajj de jó itt lehet folytatni amit elkezdtünk :)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

← ElőzőOldal 4 / 4