Elfeledett kalandjátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TLJ-re? MI-re soha nem volt idõm, hogy n+1 játékra. 😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Ja, meg a Maniac Mansionnal is játszottam a DotT-ban. :Ð
Mostanában is jelennek ám meg ilyen játékok, pl a Book of unwritten tales. Még csak a trailerét láttam de az alapján igazi neverhood/DotT/Discworld szerû játékot sejtek...
Gondolkoztam rajta, hogy újra neki kéne állni. De a The Dig-et is jó lenne bepótolni.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
nem tudom ma már lenne-e valakinek ehhez türelme, szerintem 10perc elakadás után írná be mindenki a google-ba, hogy mi a megoldás és megkapná full hd youtube videóban, többnyelvû audió commentel...
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
A
Egyébként a www.machinarium.net hasonló alkotás, még ha nem is követi pontosan a fent említett klasszikusok nyomdokait.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura