1378
Wasteland 2
  • wedge31
    Olvass utána, unity engine-t igértek az elejétől fogva és az ilyen.
  • sárkánylovag
    Fiúk oké hogy nem számít a grafika.
    Ha hardcore RPG s vagy ezt megértem.
    De ez nem azt jelenti hogy egy 5-6 évvel ezelőtti grafikai szintet ne lehetne elvárni.
    Én tőlem a falout 3 grafikájával nyomhatnák évekig, sajnálatos módon nem jön ki belőle évente egy mint a fifából.
    De azért ne legyetek már annyira elvakultak hogy nem érzitek a különbséget aközött amivel gyűjtötték a pénzt meg eközött...
    Annak az első videónak volt hangulata, és hatalmas a különbság a hatszög és a négyszög rácsos stratégiák között.
    Ami meg a shadowrunt illeti, ha sok ilyen előre kifizetem játék be fog dőlni és nekem a 70% az bedőlés, akkor maga a finanszírozási rendszer fog megbukni, mert a hardcore fanatic-en kívül senkit nem fog érdekelni a progi, ami hosszú távon végzetes lesz a műfajnak.
    Legalább a wizardry 8 (2001)grafikai színvonalát üssük már meg 2013-ban.
    Jó akkor ne az UFÓt nézzük ott a Metal Gear sorozat egy sima psp re is gyönyörűen meg tudják oldani a felülnézet és bevillanó normál nézet kérdését, egyszerűen tudni kell programozni, és az írjon programot aki tud és ne az aki nem.
    Nem ezt ígérték, ezért vagyok felháborodva ennyi...
  • gerey
    Pedig Shadowrun Returns is tetszetősre sikerült, teljesen átadta az SR hangulatot. Amit meg eddig látni lehet PE-ből meg Torment-l az mind adta ilyen téren is, pedig ezeknek nem is ez a fő céljuk szempontjuk. És szerintem a célközönség sem az aki a grafika miatt játszik/nem játszik valamivel. Jó kis engine ez a Unity.

Infinity Engine-s játékok is szépek a mai napig, elég csak egy Planescape-re vagy BG2-re gondolni.
  • wedge31
    Föleg egy izometrikus játéknál.
  • Renegade
    én ezt a grafika dolgot sosem értettem :(

szerintem a hangulat, játékrendszer, sztori szentháromság a lényeg, a grafika csak amolyan bónusz
  • wedge31
    Unity engines lesz a játék mint a Shadowrun, ha ez nem tetszik neki akkor sajnos a Project Eternity és a Torment se fog tetszeni mert azok is ezzel a motorral jönnek majd.
  • gerey
    KS-s retró játéktól nem várhatod el, hogy AAA szintű grafikája legyen. Engem meg valahogy nem is izgat a grafja, Fallout 1-2 párost minden évben kipörgetem 2x min. Nem is arra adtam nekik a pénzem, hogy frostbite 3-at tegyenek alá, hanem arra amit ígértek: történet, újrajátszhatóság, elborult wasteland utánérzés stb.

Durva grafikával megáldott rpg-nek majd jön a Witcher 3, Dragon Age 3.(szívom is a fogam, mert, hogy ezek nem fognak nekem menni az szent, viszont a WS 2-l nem lesz ilyen gondom.)
  • sárkánylovag
    Nagyon várom a játékot de ez az utolsó videó nem tetszett.
    Elég fapados a grafika, eltűnt a régebbi videókból ismert hexa rács és ehelyett kapunk egy piros sárga zöld négyzeteset?
    Ez erős visszalépés taktikailag.
    Nekem ez elég Fallen hatású ami azért 10 éves játék.
    UFO-ba meg tudták csinálni akkor ebbe is illett volna.
    A stratégiai rész se tűnt a videóból erősnek...
    Nincs hasalok, térdelek, álok ?
    Drukkolok neki, remélem nem ismétlődik meg a shadowrun returns féle 70% os kisiklás...

• gerey
    Screaming goat, meg Mass effect 2-es utalások befigyelnek. :D Már a falloutokban is szerettem az utalásokat, igazából mindenhol imádon :D
  • jarlaxxe
    #78, #79, csak egy kicsit kellet volna visszaolvasni...
  • pcgammer
  • Shiwo
    poén (:

"Fallout Tactics" -ban T1000-es terminátor brahmin volt (:

Az "Arcanum"-ban meg van egy múzeum, és ott van kiállítva egy kétfejű tehén, ami kísértetiesen hasonlít a brahminokra (:

gondolom ebben is lesznek elrejtve apró gegek

• kissssss
    fallout2 valamelyik városában volt egy tehén amivel ha beszélni próbáltam ezt mondta nekem "azt mondtam MÚÚÚÚ" meg "mondom MÚÚÚÚ" ez mi a franc volt? :-DD
  • sirdond
    azt nem is figyeltem, de amúgy nem ebből van? :D

• Nagydög
    Ra is kerdezett az egyik szereplo a kecsketol szokatlan hangra.
  • sirdond
    mondjuk az annyira nem tetszik, hogy a kecskének is adtak egy szövegbuborékot,ami mindegy egyes "mekegésnél" felugrik. bár lehet valami fontosabb szerepe is lesz később és csak azért :D
  • Susarc
    korrekt old school
  • sirdond
    tényleg jónak tűnik
  • Hotomi
    Elroy Hegedus? Vajon hány magyar név lesz még benne?
  • wedge31

Brutálisan jó lesz a játék.
  • Hotomi
    Na egy új gameplay videó
  • gerey
    GamesCon demo összefoglaló
  • sárkánylovag
    én nagyon várom ezt a progit már

Az inventoryja jól néz ki.
    csak nehogy olyan legyen a mentése mint a shadowrunnak mert akkor megy kukába:)
  • gerey
    How Wasteland 2 Will Acknowledge Gender, Discrimination
  • gerey
    A Day With Wasteland 2
  • sirdond
    egyszer-kétszer idegesítő volt, az igaz, de annyira nem vészes szerintem.

azért remélem én is, hogy nem ilyen mentések lesznek a Wasteland 2-ben :D
  • wedge31
    Talált.
  • sirdond
    csak nem shadowrun?
  • wedge31
    Remélem normális mentési rendszert is kapunk majd.
  • Noodlee
    Műszaki, vagy valami hasonló megfelelőbb lenne, amúgy meg FAP :)
  • Shiwo
    nekem valahogy viccesen hangzik, hogy Tudományos jártasság: zárnyitás, széffeltörés

oké, látom, hogy az eredeti cikkben is oda sorolják, csak szerintem vicces :D

a képeket elnézve meg "bmmeg mikor jön már!" (:
  • Hotomi
    Némi infó:
    - A játék 40-50 pályát fog tartalmazni
    - Csak a főküldetés teljesítése 20 óra lesz
    - A játék CLASSIC rendszert használ: Charisma, Luck, Awareness, Strength, Speed, Intelligence, és Coordination
    - 32 képesség lesz a játékban
    - Harci képességek: Blunt Weapons, Bladed Weapons, Anti-Tank-Weapons, SMG, Shotguns, Energy Weapons, Assault Rifles, Sniper Rifle, Handguns
    - Tudományos képességek: Picklock, Safecrack, Alarm Disarm, Toaster Repair, Computer Tech, Synth Tech, Demolitions, Brute Force
    - Általános képességek: Silent Move, Salvaging, Hard Ass, B.S. Detector, Outdoorsman, Evasion, Leadership, Folklore, Animal Whisperer, Field Medic, Surgeon, Weapon Smithing, Field Stripping, Perception, Barter
    - A csapatod 7 főből állhat majd

Végül pár kép a játékból.
  • wedge31
    Csúszik a Wasteland 2 megjelenése.
  • wedge31
    Már csak arra vagyok kiváncsi itthon forgalmazzák e majd és mennyiért...
  • gerey
    Pont akartam linkelni :D
  • Hotomi
    Friss hír: A Deep Silver fogja kiadni a játék dobozos változatát.
    Új képek az új HUDról:

2. kép:

• grebber
  • tutituti
    hej de jöhetne már.jól megcsinálták az inventory-t.
  • gerey
    Alakul a dolog, jó látni ahogy egyre jobban áll össze a játék.
  • wedge31
    Wasteland 2 Inventory Management.