1378
Wasteland 2
-
Olvass utána, unity engine-t igértek az elejétől fogva és az ilyen. -
Fiúk oké hogy nem számít a grafika.
Ha hardcore RPG s vagy ezt megértem.
De ez nem azt jelenti hogy egy 5-6 évvel ezelőtti grafikai szintet ne lehetne elvárni.
Én tőlem a falout 3 grafikájával nyomhatnák évekig, sajnálatos módon nem jön ki belőle évente egy mint a fifából.
De azért ne legyetek már annyira elvakultak hogy nem érzitek a különbséget aközött amivel gyűjtötték a pénzt meg eközött...
Annak az első videónak volt hangulata, és hatalmas a különbság a hatszög és a négyszög rácsos stratégiák között.
Ami meg a shadowrunt illeti, ha sok ilyen előre kifizetem játék be fog dőlni és nekem a 70% az bedőlés, akkor maga a finanszírozási rendszer fog megbukni, mert a hardcore fanatic-en kívül senkit nem fog érdekelni a progi, ami hosszú távon végzetes lesz a műfajnak.
Legalább a wizardry 8 (2001)grafikai színvonalát üssük már meg 2013-ban.
Jó akkor ne az UFÓt nézzük ott a Metal Gear sorozat egy sima psp re is gyönyörűen meg tudják oldani a felülnézet és bevillanó normál nézet kérdését, egyszerűen tudni kell programozni, és az írjon programot aki tud és ne az aki nem.
Nem ezt ígérték, ezért vagyok felháborodva ennyi... -
Pedig Shadowrun Returns is tetszetősre sikerült, teljesen átadta az SR hangulatot. Amit meg eddig látni lehet PE-ből meg Torment-l az mind adta ilyen téren is, pedig ezeknek nem is ez a fő céljuk szempontjuk. És szerintem a célközönség sem az aki a grafika miatt játszik/nem játszik valamivel. Jó kis engine ez a Unity.
Infinity Engine-s játékok is szépek a mai napig, elég csak egy Planescape-re vagy BG2-re gondolni. -
Föleg egy izometrikus játéknál. -
Renegade #94 én ezt a grafika dolgot sosem értettem :(
szerintem a hangulat, játékrendszer, sztori szentháromság a lényeg, a grafika csak amolyan bónusz -
Unity engines lesz a játék mint a Shadowrun, ha ez nem tetszik neki akkor sajnos a Project Eternity és a Torment se fog tetszeni mert azok is ezzel a motorral jönnek majd. -
KS-s retró játéktól nem várhatod el, hogy AAA szintű grafikája legyen. Engem meg valahogy nem is izgat a grafja, Fallout 1-2 párost minden évben kipörgetem 2x min. Nem is arra adtam nekik a pénzem, hogy frostbite 3-at tegyenek alá, hanem arra amit ígértek: történet, újrajátszhatóság, elborult wasteland utánérzés stb.
Durva grafikával megáldott rpg-nek majd jön a Witcher 3, Dragon Age 3.(szívom is a fogam, mert, hogy ezek nem fognak nekem menni az szent, viszont a WS 2-l nem lesz ilyen gondom.) -
Nagyon várom a játékot de ez az utolsó videó nem tetszett.
Elég fapados a grafika, eltűnt a régebbi videókból ismert hexa rács és ehelyett kapunk egy piros sárga zöld négyzeteset?
Ez erős visszalépés taktikailag.
Nekem ez elég Fallen hatású ami azért 10 éves játék.
UFO-ba meg tudták csinálni akkor ebbe is illett volna.
A stratégiai rész se tűnt a videóból erősnek...
Nincs hasalok, térdelek, álok ?
Drukkolok neki, remélem nem ismétlődik meg a shadowrun returns féle 70% os kisiklás...
-
Screaming goat, meg Mass effect 2-es utalások befigyelnek. :D Már a falloutokban is szerettem az utalásokat, igazából mindenhol imádon :D -
#78, #79, csak egy kicsit kellet volna visszaolvasni...
-
pcgammer #88 -
poén (:
"Fallout Tactics" -ban T1000-es terminátor brahmin volt (:
Az "Arcanum"-ban meg van egy múzeum, és ott van kiállítva egy kétfejű tehén, ami kísértetiesen hasonlít a brahminokra (:
gondolom ebben is lesznek elrejtve apró gegek
-
kissssss #86 fallout2 valamelyik városában volt egy tehén amivel ha beszélni próbáltam ezt mondta nekem "azt mondtam MÚÚÚÚ" meg "mondom MÚÚÚÚ" ez mi a franc volt? :-DD -
sirdond #85 azt nem is figyeltem, de amúgy nem ebből van? :D
-
Nagydög #84 Ra is kerdezett az egyik szereplo a kecsketol szokatlan hangra. -
sirdond #83 mondjuk az annyira nem tetszik, hogy a kecskének is adtak egy szövegbuborékot,ami mindegy egyes "mekegésnél" felugrik. bár lehet valami fontosabb szerepe is lesz később és csak azért :D -
Susarc #82 korrekt old school -
sirdond #81 tényleg jónak tűnik -
Hotomi #80 Elroy Hegedus? Vajon hány magyar név lesz még benne?
-
Brutálisan jó lesz a játék. -
Hotomi #78 Na egy új gameplay videó
-
GamesCon demo összefoglaló -
én nagyon várom ezt a progit már
Az inventoryja jól néz ki.
csak nehogy olyan legyen a mentése mint a shadowrunnak mert akkor megy kukába:) -
How Wasteland 2 Will Acknowledge Gender, Discrimination -
A Day With Wasteland 2 -
sirdond #73 egyszer-kétszer idegesítő volt, az igaz, de annyira nem vészes szerintem.
azért remélem én is, hogy nem ilyen mentések lesznek a Wasteland 2-ben :D -
Talált. -
sirdond #71 csak nem shadowrun? -
Remélem normális mentési rendszert is kapunk majd. -
Noodlee #69 Műszaki, vagy valami hasonló megfelelőbb lenne, amúgy meg FAP :) -
nekem valahogy viccesen hangzik, hogy Tudományos jártasság: zárnyitás, széffeltörés 
oké, látom, hogy az eredeti cikkben is oda sorolják, csak szerintem vicces :D
a képeket elnézve meg "bmmeg mikor jön már!" (: -
Hotomi #67 Némi infó:
- A játék 40-50 pályát fog tartalmazni
- Csak a főküldetés teljesítése 20 óra lesz
- A játék CLASSIC rendszert használ: Charisma, Luck, Awareness, Strength, Speed, Intelligence, és Coordination
- 32 képesség lesz a játékban
- Harci képességek: Blunt Weapons, Bladed Weapons, Anti-Tank-Weapons, SMG, Shotguns, Energy Weapons, Assault Rifles, Sniper Rifle, Handguns
- Tudományos képességek: Picklock, Safecrack, Alarm Disarm, Toaster Repair, Computer Tech, Synth Tech, Demolitions, Brute Force
- Általános képességek: Silent Move, Salvaging, Hard Ass, B.S. Detector, Outdoorsman, Evasion, Leadership, Folklore, Animal Whisperer, Field Medic, Surgeon, Weapon Smithing, Field Stripping, Perception, Barter
- A csapatod 7 főből állhat majd
Végül pár kép a játékból. -
Csúszik a Wasteland 2 megjelenése. -
Már csak arra vagyok kiváncsi itthon forgalmazzák e majd és mennyiért... -
Pont akartam linkelni :D -
Hotomi #63 Friss hír: A Deep Silver fogja kiadni a játék dobozos változatát.
Új képek az új HUDról:
2. kép:
-
-
hej de jöhetne már.jól megcsinálták az inventory-t. -
Alakul a dolog, jó látni ahogy egyre jobban áll össze a játék. -
Wasteland 2 Inventory Management.