1378
Wasteland 2
-
sirdond #138 csak azért mondtam, mert azt hittem először,hogy ez mind dobozos verzió és ki vannak rakva a polcra :D
utána megnéztem jobban a képet :) -
#137 Saját, de ez még csak a fele, a többi nem látszik ;) -
sirdond #136 jól van, kicsit benéztem :D
még reggel van -
sirdond #135 ez saját kollekció? grat hozzá
két favoritom is ott van :) -
#134 Vagy ha arról kell, hogy megvan: Wasteland :) -
#133 ? Ott vannak Gerey spoilerje alatt :)
Én is csak ugyanilyet tudnék... ;) -
Susarc #132 KÉPET! VIDEÓT!:) -
#131 Valamint van voiceover is :)
Nekem is megjött a kulcs, már le is generáltam a karaktereket, este zúzás! -
Susarc #130 ohh thx! és ha megveszem az 55 dodós verziót?:P -
#129 Kinézet nem változott, max a betűtípus lett "simább", a játék kapott egy főmenü szerűséget, újra rajzolt portrékat, zenét, illetve a paragraphok bele lettek építve a játékba. Ezenkívül szerencsére minden maradt a régi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #128 Na kiváncsi vagyok, mennyire lesz átrajzolva, módosítva, gog-on 12.-étől érhető el, de szvsz az ott látott képek a régiből vannak -
#127 Wasteland 1 felújított, modern gépeken futó verziója, azoknak akik Kickstarteren támogatták a Wasteland 2-t, vagy Torment-hez választottak pluszba Wasteland 2-t. :D -
Susarc #126 a micsoda a micsádak?:) -
sirdond #125 -
#124 WL1 elérhető a KS-es embereknek. -
Renegade #123 ha meg valaki Wasteland COV-os agymenésre vágyik, annak meg itt van ez -
Renegade #122 ha már Bard's Tale 3, lehet ölembe veszem a 93-as COV évkönyvet és neki esek megint :D -
Renegade #121 tuti kipróbálom megint, mert bár pár hónapja letöltöttem az eredetit, de valahogy nem volt úgy az igazi :)
Pedig nagyon szerettem azt a stílust amit képviselt, anno a bards tale 3 lemezeimet c-64en hibásra játszottam :) -
#120 Igen, és minden KS backer ingyen megkapja. Raknak bele zenét, hi-res portrékat, a paragraph-okat, stb... -
Renegade #119 csinálnak egy ráncfelvart Wasteland 1-et is? Az nagy jóság lesz :) -
#118 [URL=http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/653968]Update #38[/URL] -
#117 Nem, csak még finomítani akarnak rajta, semmi komoly. -
#116 "Ok the beta for Wasteland 2 is really close"
Nekem ez nem jelent halálos mértékű csúszást :) -
kissssss #115 na az előző 2 komment jól össze jött, már nem is várom a bétát -
#114 Csúszik a béta. -
#113 Yo! Én már előfizettem. Várom a bétát :) -
#112 Jöhet. -
#111 -
pikman #110 Mehet... -
Susarc #109 adnak ezért esetleg BÉTÁT? hmm?? nekem nem egyértelmű a szövegből...
"
WastelandŸ 2 Donation - DRM-Free Digital Download
WastelandŸ 2 has an anticipated date of beginning Beta in October 2013. We will send you information on registering and managing your account at a later date to receive your download code for WastelandŸ 2. By donating now, you are helping us continue to fund the development of WastelandŸ 2 and contributing to making WastelandŸ 2 even better! Thank you! -
Noodlee #108 Faxa
-
#107 Bannernek? -
#106 [URL=http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/633697]Update #37[/URL] -
#105 Igen valóban jó felé megy a látványvilág...
A pixeles katódcsöves fegyvermegjelenítés is eltolódott a jobb grafika felé. Meg nagyon értelmeseket nyilatkozik ez a pasi, játékfejlesztőktől már már meglepő :)
-
Noodlee #104 Az alsó képnek (is) olyan hangulata van, ami ritka a mostani játékoknál. Akarom! Most!! -
#103 úristn!
nagyon jók a képek! -
Hotomi #102 Két új kép:
Egyre szebben kezd kinézni a játék -
Renegade #101 hát én hard core vénember vagyok, szerintem nekem azért sokadrangú :)
illetve amikkel játszom azok nem igényelnek szép grafikát (AOD, Distant World), ráadásul C-64en kezdtem, szóval mondhatni, nekem tényleg minden szép :)
-
Én erre gondolok... itt még nekem tetszett a dolog.
Vannak hangulatos képek a játékról pl ez is ilyen:
De a videó ettől még nem tetszett és oka van.
Reméljük hogy a hangulat magával fog ragadni, mert ez még az új Jagged aliancenél is gyengébben nézett ki. (pedig az is bukta volt). -
#99 Sőt amikor a KS kampányt kezdték nem volt még sehol gameplay videó, szóval nem tudom mivel kevered...