1378
Wasteland 2
  • _Atti_
    ahogy lentebb is írta gerey, ez az ár egyrészt azért ennyi hogy ne lehessen kevesebbért bejutni mint akik a KS kampánynál tették.
    Továbbá az embereket akik azthiszik az early access az valami árleszállitás egy kész játékon vagy demo, így meggondolja mindenki kétszer is hogy mit is fog kapni ennyi pénzért. Ez elsősorban béta másodsorban demo, a f2p-ek világában elég sokan elkezdték keverni a kettőt.

egyébként a lenti warez mellett teljes szabadságot kapott mindenki hogy közzétegyen videókat,cikkeket stb. szóval akit nem a tesztelés érdekel az talál anyagot róla derék mennyiségben.
  • sárkánylovag
    Nézzetek rá, ez már a béta update 1.:
    Wasteland 2 - FTS + Update 1 (2013) PC [ENG]
    Aztán ha tetszik vedd meg
  • Susarc
    50-ért én se veszem meg:( 25-30 at adnék érte......
    visziont megjelenés után az első normális áron azonnal elvisszük!:))
  • denevérember
    Brutálisan sok ez a 45 euró egy early beta játékért... Tudom nem ide tartozik,de annó megvettem az ARMA3 Alfáját valami 20 euró körül... Az azért sokkal reálisabb volt. Nem vagyok szarrágó,de ez már az irrealitás határát súrolja. Pedig a videók/livestreamek alapján igen jóra sikeredett(vagy nagyon jó lesz később) a játék. Felidézi bennem a Fallout1-2 hangulatát,játékmenetét és az hogy Mark Morgan segédkezett a zenei aláfestéshez... Perfect :) Van aki innen próbálta már? És be tud számolni a saját tapasztalatairól ?
  • jarlaxxe
    Mindenféle rpg-re gondoltam, nem specifikusan osztapokaliptikus témában.

• gerey
    Én is adtam bele anno $35-t, béta annyira nem izgatott, hogy még plusz $25-t adtam volna akkor, meg most sem. Majd játszom megjelenéskor egy teljes, kevésbé bugos játékkal.

@wedge: Ha támogattad a KS-t, akkor meg amúgy is megvan a játék, nem?
  • lammaer
    Mire gondolsz? Sci-fi RPGből elég szegényes szokott lenni a felhozatal...
  • jarlaxxe
    Ez igy ebben a formában rohadtul nem tök jogos akkor már inkább maradt volna a zárt béta mert igy jogosan anyáznak azok akik támogatták a játékot /lásd wedge / és mégis magasról szarnak a fejükre.
  • Shiwo
    izé.. eurot..
  • Shiwo
    nálam csak 45$-t ír

• wedge31
    Ez a másik fele én már 20$ támogattam a játékot most még tegyek bele 55 eurót is, hogy bétázhassak? a nagy paripafütyit...

Nagyon remélem, hogy igazad lesz a megjelenésel kapcsolatban.
  • gerey
    Az az ár ahhoz Kickstarter tierhez van igazítva ami anno ígért bétát. Tok jogos szerintem, nem lenne fair $20-25-ért adni, mert aki nem adott KS-ben $60-t az nem kap bétát, de a pénze már 2 éve benne van a játékban. Megjelenéskor ez az ár nem lesz ennyi...
  • lammaer
    Oh, ez már teljesen normális. Early acces meg bétatesztelés mindig drágábbmint a kész termék. Hülyék a playerek, azért :)
  • wedge31
    Még nagyon béta az egész, ezért is pofátlanság ennyit kérni érte.
  • lammaer
    Most igazából kész van a cucc, vagy ez még valami alfa/béta/preview verzió?
  • sirdond
    aha, ok. ennyit biztos nem fogok kiadni érte.
  • jarlaxxe
    Egy gonddal kevesebb, igy is lesz bőven rpg jövőre.
  • wedge31
    55 euró steam-en a játék...

Nem kicsit gurult el a gyógyszerük, mert, több mint 15k forintot nem ér egy játék se, szvsz. Talán egy 50% offnál majd megveszem.
  • kissssss
    "maximum őrült kapkodást lehet belőle kihozni."

most felvillant a fallout tactics-al szerzet jó pár kellemetlen emlék..... power armor beszerzéséig csak körökre osztottan játszottam.
  • sirdond
    de ennek meg épp ez a lényege,hogy körökre osztott és nem agyatlan "klikk-fesztivál" az egész
  • grebber
    Nem egy ilyen felső nézetes cucc van csak nem körökre osztva azok nagyon jók és tetszenek!
  • ratgab
    Persze az teljességgel elfogadható, hogy te nem szereted a körökre osztott harcrendszert.
  • ratgab
    Egyrészt tök mindegy hány órás (rohansz valahova? :-D), másrészt így van lehetőség némi taktikázásra. Ha ez valós időben lenne megvalósítva maximum őrült kapkodást lehet belőle kihozni. Szerintem.
  • wedge31
    Érthetö, én mondjuk kimondottan szeretek ilyesmivel szörözni.
  • grebber
    Rühellem ezért lesz egy ilyen játék 900millió órás mert ilyen kis szar harcok is eltartanak ezer évig.
  • wedge31
    Ha jól emlékszem a körökre osztott harcot nem szereti.
  • ratgab
    Az ez alatt pontosan mit is értesz?
  • grebber
    Ez az amiért ki nem állhatom ezt a stílust
  • wedge31
    Beta gameplay.

Sorba jönnek a beta gameplay videók, érdemes meglesni őket, vannak változások bőven.
  • wedge31
    Indul a beta.
  • gerey
    Ki/be kapcsolható a rácsozás, ez több helyen is volt említve.
    Más, Brian Fargo twitteren mondta, hogy kb. 2-3 hét és kész a béta.
  • sárkánylovag
    Ez továbbra is gagyin néz így ki a négyzetes megjelenítéssel.
    Rikítóak a szinek.
    Szóval nem méltó arra amit képvisel na... messze nem.
  • gerey
    Nem, csak Brian Fargo rakta ki twitter-re.
  • Susarc
    bennt vagy?
  • sirdond
    itt nem nyitja meg. mi lenne az?
  • gerey
  • sirdond
    annyira én sem, de állítólag ez nagyon jó. na mindegy akkor.
  • DonnieBrasco
    Nem vagyok egy nagy p'n'c adventure fan, amúgy meg kezdünk offtopic lenni...
    Mondjuk a horrorjátékokat csipázom, pl. Sanitarium nagyon bejött.
  • sirdond
    nekem is van pár, amikor akciók vannak, akkor elég jó áron lehet kifogni játékokat. és tényleg ezek mind alapművek

ezt ismered? ezen gondolkozok most:
    http://www.gog.com/game/i_have_no_mouth_and_i_must_scream
  • DonnieBrasco
    A legtöbbet akciósan szereztem, pl összes BG, Icewind dale, Planetscape: torment stb. Elég régen regisztráltam GOG-ra anno.