1294
/Facebook
  • Master91
    Elnéztem ^^

Lacc bejelöltelek
  • Rotcsa
    Én 50 ajándékról tudok, neked hogyhogy 150-et enged?
  • Master91
    Rotcsa, ha ajállod nekem fb-n hogy legyen ismerősöm, és akkor küldök neki én is anyagot.

Lacc, 1 nap csak 150 ajándékot tudsz elfogadni.
  • Rotcsa
    Valamiből a készítőknek is meg kell élni.
    Befizetsz szépen egy kisebb összeget ha úgy gondolod, hogy azonnal szükséged van xy-hősre, vagy páncélra, esetleg fegyóra és már nem is kell várnod sem arra, hogy össze gyűljön a cp és nem mennek el fél-napjaid, vagy egész napjaid (lvl9-re ennyi ideig tart a tréning) azzal, hogy várod a szintlépést, vagy a kutatások végét. (Már vagy 2 hete nem is játszok, csak kutatok meg pénzt gyűjtök a kutatásokra, de ennek eredményeképp már csak 6 dolgot kell kikutatnom. Igaz, a hetem még erre rámegy :D )
  • Lacc 88
    Na ezt nem is tudtam, akkor az nagy szívás :D
  • Rotcsa
    Cp-t hidd el, mi is nagyon szívesen küldenénk egymásnak, de nem lehetséges :D
    Vagy fizetsz pénzt a játékért és a kapott aranyat cp-re váltod, vagy kivárod szépen türelemmel, amíg a harcok alatt összejön a kellő mennyiség, vagy a random jutalmazó a pályák végén, illetve közben megajándékoz. :)

SHIELD-et küldök.
  • Lacc 88
    Elküldtem. Főleg Command Points és SHIELD Points az amire szükségem van
  • Rotcsa
    Küldd el a fb-od priviben és felveszünk.
    Garantálni én személy szerintem tudom, hogy mindig kapsz majd valamit, de ha felveszel sg chatre és szólsz, amikor épp itt vagyok, akkor küldök. De írhatsz fb-ra is, nyugodtan.
  • Lacc 88
    Sziasztok. Néhány napja kipróbáltam én is ezt a játékot a fórum hatására, de egyetlen ismerősöm sem játszik vele, nekem meg sokszor szükségem lenne fejlesztési és egyéb pontokra. Hogyan tudnálak felvenni titeket ismerősök közé?
  • vk90
    Amúgy kendvenc karaktereim: 1. Colossus (még szép)
    2. Póknő
    3. Dr. Strange
  • vk90
    Így van level 6-tól van az a bruitál támadása. Az agentemet mimndíg a minigunnal indítom, mert az jól megtöri az összes enemy páncélját. Ezután a harc már Colossus-é. Sokszor egy ilyen ütés elég az ellennek, néha 2 esetleg 3. Ha két wave van akkor el szokott fogyni a stamina, mert azt fogysztja rendesen.
    Nekem már 7-es szintű, és majdnem minden harcban részt vesz :) Plusz raktam rá 2-es szintű strong iso-t, ami +17 attack. Csak akkor nem választom, ha sok a blaster.
  • vk90
    Sehogy. Ha nincs scarper, akkor nincs enraged :)
  • vk90
    Kép
  • vk90
    Próbáld ezt akkor:
  • Rotcsa
    Na ez már csak sikerül!
  • Rotcsa

• Rotcsa
    Yt-on is kb így festek le

• Master91
    Ezek alapján kb. Terminator a csávó, elpuszthítatatlan.....tényleg meg fogom venni.
    30 Cp-m van...25be kerül. Vagy gyűjtsek egy 45-ösre?? Tényleg nem tudom, full tanácstalan vagyok :D
  • Master91
    Colossuson én is gondolkozok :D Még mindig 4 hősöm van, lóvére mentem utóbbi időbe, meg az 1. küldit csinálom meg fullra. Már csak 1 csillag kell.

#72:
    http://h8.abload.de/img/nvtelenad46v.png
  • Rotcsa
    Colossus Wiki
  • Rotcsa
    Csak a magam megerősítése végett: Tényleg jól tudtam, hogy akkor kerül fel az enraged, ha csarpert támad, vagy scarpert támadt meg egy briuser, de ami Hulkot illeti nem fogalmaztam pontosan:
    Neki azon felül, hogy megkapja az engraged-et, mert briuser, még "Getting angry"-je is van, ami lényegében a revange strike, csak azzal a különbséggel, hogy nem 2 körig tart, hanem kör-korlátlanul. Tehát a kettő össze adódik, ha scarper üti meg, vagy üt meg egyet.. Ha nagyon betyáros akar lenni valaki, akkor tegyen még fel rá egy revange-stirke-ot, így ez, a 3 nagyon durva lesz együtt :D

Ha jól látom, a Colossus-nak a lvl6-tól van a Decimate-támadása, amit mondasz. Ott a megtört pajzs is. :)) Tényleg király kis zúzda-karaker lehet és jó olcsó. Lehet nem várom meg,amíg összejön a pajzs  Hulkra és megveszem :))
  • Rotcsa
    Engraged-ed akkor kapnak a bruiserek, ha scarpert támadnak, vagy scarper témadja Őket, jól tudom?
    Ekkor egy pajzs jelenik meg és megnövekszik a támadóerő. Lényegében ugyan az, mint a Revenge nevű deffense tárgy, amit ha felteszel valakire, akkor 2 körön keresztül növeli az erőt. Hulknak lényegében alapból megvan ez, minden bevitt támadás amely éri, csak erősíti.
    Abban az esetben, ha nincs scarper-típusú harcos, hogy kerül rá az enarged?
  • Rotcsa
    Nem tölti be az oldalt.
  • vk90
    Itt a kép.
  • vk90
  • vk90
    Nah már az 1000 hp sem menő. Ma egész pontosan 2117-et sebzett a Colossus. Rajt volt a 2x-es enraged, a támadás előtt rátettem az ujjamat a print screen-re, majd támadáskor csináltam egy képet.

Nincs mese vegyetek Colossus-t ;)
  • Rotcsa
    33-as szinttől elérhető az energy blade. Már csak a szintlépés kell ahhoz, h kifejlesszem, aztán megveszem.
    Jelenleg egy AR strikerem van, ami elég jót üt és bónuszként lekapja az evasion 25%-át
    Ha még erre rájönn a macskanőm unlucky attack-ja, ami kb ennyit szintén leránt az evasionból és rányomok még egy attack reduced-et az özveggyel, akkor már igencsak bajban van az ellen. Ráadásul a macskanő reflex támadása a karmolás, aminek biztos örülnek..:)
    Lehet én is megveszem azt a védelem törő gépágyút, mert a bruisereket igen nehéz megtörni.
  • vk90
    Igen több mint ezer hp, de azért rajt van egy kettes szintű strong iso is, meg 2x-es ennraged kell hogy legyen a Colossus támadáskor. Ja és előtte meg kell törni az enemy páncélját, hogy extra támadást tudjak bevinni. Az agentemnek minigunja van, ami megtöri az összes enemy védelmét. Szinte mindíg ezzel indítom a harcot. Ezután Colossus szarrá veri őket.
    Én a kutatásokat közben csinálgatom, meg amúgy is néha kapok pár értékes Iso 2-t a harcok során is. Annyira nem viszem túlzásba, inkább a karakterek szintlépésére költök.
  • Rotcsa
    1000 hp-t darált le? Igen! Igen, nekem is kell egy ilyen!
    Ilyet még Hulk-tól sem láttam!, pedig egy párszor már ledarált 1 ütéssel az is akár  egy teljesen ép karaktert is!

Engem azzal húzott fel néha a Colossus, hogy megvédte a csapattársát és rajta meg semmit nem hattott az ütés, vagy elenyésző volt! Így csak püföltem, püföltem, de sehol semmi, a stamina meg megy lefele....

Most még kutatásokat csinálok és akkor vágok neki újra a játéknak, ha már minden megvan! :)

A macskanőben bírom, hogy az energia-típusú blaster támadásokat a nagy ügyességével könnyedén hárítja. Doge, doge, doge....
    Jelenleg a 2 inflarátoros harcmodorral próbálkozom. Fekete özvegy és a macskanő együtt nem is olyan rossz. De ha meglátok egy scarpert, már rosszul vagyok :D Mostanában Rozsomákokkal jönnen pvp-ben és az meg midnenkit szana szét karmol, nemhogy egy inflitratort, akin bónusza van......
    Lehet, h inkább felhagyok ezzel, mert taktikaiból úgy sincs sok, h ki tudjam használni a csajokat, de így most elszórakozok ezekkel.

Gyakran jönnek scarperekkel és bruiserekkel, ezért lehet, h egy jó  blaster-bruiser felállást rakok majd össze.
  • vk90
    Hehe :) Azóta sok idő eltelt.
    Úgy szereztem meg Warmachine-t, hogy adta rendesen a cp-ket, volt amikor egy boss legyőzése után 5 cp-t kaptam kapásból. Meg harc közben is adta rendesen. Aztán akkor amikor összegyűlött 40 cp körülnéztem, hogy milyen karaktert tudnék vásárolni. Nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik 40 cp-s karit vegyem meg, így gondoltam jólvan átváltom aranyról. Ezután meg is vettem Warmachin-t.
    Azért is választottam Warmachine-t, mert korábban már kellet használni valamelyik küldetés során és akkor nagyon megtetszett. Plusz azért is mert tactican, és tacticanból még csak egy volt (Hawkeye).
    Bruiserem is lett közben (nyílván láttad) Colossus. Nem gondoltam volna, de ez a Colossus egy vadállat! Főleg most, hogy 6-os szinten van, így megvan a 3-mas támadása, ami extra sebzést ejt, ha az enemy védelme megtört. Ezzel a támadással volt olyan, hogy kritisusban és enrageddel kapásból több mint 1000 hp-t ledarált. Csak lestem. Thing nem képes erre szerintem.
    Visszatérve Warmachine-ra és a kérdésedre válaszolva: megmondom őszintén kicsit jobbra számítottam (a korábbi küldibe mintha erősebb lett volna, persze akkor még nem voltak ilyen kemény enemy-k). Az egyes támadása szerintem picit gyenge. A kettes támadása az ütős, a staminából viszont szív is rendesen. Jó persze én is mit várok tőle, még csak kettes szintű és még iso sincs rajta. Idővel biztos nagyon erős karakter lesz
  • Rotcsa
    Látom megszerezted warmachine-t! Hogy a fenébe? Nem azt mondtad, nincs rá elég pénzed? :)
    Jól teszi a dolgát amúgy?

Nekem most a macskanő van meg, kicsit fel kell húzni a támadását és az életerejét és nagyon tuti lesz!
  • Rotcsa
    Most olyan hőst akarok, akinek több körön át megmaradó hatású támadása van.
    Ezért gondoltam a macskanőt, mert a karmolása vérzést okoz és emellé még ott lenne a saját vérzős támadásom is.
    A macskanőt meg könnyen lehet bukly isoval húzni. :)
  • Master91
    Én is mostanába csak dolgoztatok, 50 ezrem van, Hasember lvl 8, Ms.marvel 7es, talán felgyúrom 8ig,de csak a 4 hősöm van, és csak 28CP-m....mire össze jön a 40, meg őszülök. Pókasszonyon agyalok.
  • Rotcsa
    Vasemberem 8+-as lett.
    9-es tréninghez kéne 24:00:00 h és 50.000 ezüst, valamint 26 shield. :D
  • Rotcsa
    Az 5/1-hez nekem kér egy 8. hőst.
    Kifejlesztettem az összes iso II-t. :)

Még kifejlesztem azokat,amiket a szintem enged, aztán újra elkezdek játszani.
    Még nem tudom, kit szerezzek meg, a macskanőn gondolkozom.
  • Rotcsa
    Már az utolsó iso II-t kutatom a narancs-típusokból :D
    Még szinte teljesen hátra van a zöld és a lila.
    Szerintem a narancsosok között nagyon sok jó van! :)
  • vk90
    Az Iso 2 tényleg rohadt drága, csak úgy fogy az ezüstöm :(
  • Rotcsa
    Én egy ideig hagyom a játékot, mert lóvét akarok és iso II-t fejleszteni.
    Mondjátok mire van szükségetek és küldöm. Nyugodtan írjatok facen is üzit.
    Vagy ha itt vagyok, írjatok rám sg chaten. Aki gondolja vegyen fel itt is barátnak, naponta többször benézek a topicba.
    A visszaküldés (return to favor) jelenleg úgy megy, hogy azt küldök vissza, ami nekem is kell épp :))
    Ezért javasoltam.
  • vk90
    Dr. Strange megvéve :)
  • vk90
    Most jöttem rá, hogy ha 5 csillagra megcsinálok egy küldetést, akkor 5 cp-t kapok. Megöltem a boss-t az is adott 3-at, így kapásból 8 cp-t kaptam :)
    Még 1 cp és tok venni egy 25-ös karit :)