1294
/Facebook
-
Rotcsa #134 Colosusom jelenleg:
Level 6+, 3 db iso-8 II hajtja.(narancs, 3 tulajdonságos)
Támadás, Védekezés, Pontosság, mindegyikre +10
Jelenleg így fest:
Élet:979
Állóképesség:816
Támadás:193(+30)
Védekezés:226(+30)
Pontosság:161(+30)
Gyorsaság/kit. :131(Ezt feleslegesnek tartottam fejleszteni, egy Bruiser nem arra való szerintem, hogy úgy pattogjon, mint egy Inflitrator, vagy egy Scarper)
Érdekelne, hogy Ti mivel fejlesztettétek Colossust? :)
-
Rotcsa #133 Igen, így van, ahogy mondod. Ezért írtam alább, hogy csak a hősökre érdemes iso-8 II-t venni a(z)-akkor még-magas ára miatt és a saját karakterünkre pedig iso-8 I-est, illetve a harcok alatt összeszdett isokat, mert azok ugye ingyen vannak. 3
Most viszont, hogy ilyen drasztikusan lement az ára ezeknek (4-5k-ba kerül az iso-8 II és 2-3k körül van az iso I), már megfontolandó, hogy a saját karatert is felturbózzuk a fejlettebb rúnákkal. Egy lvl 4-es hajó már jól hozza a pénzt. 6h-ra kiküldve pl egy 7-es hőst, 1701 ezüstöt hoz. Ennyi időt megér a várakozás, mert rengeteg isot felpakolhatsz most már, hogy ilyen olcsó. 6 hőst kiküldve kb 9k ezüst jön be, amiből már vehetsz 2 iso II-est.
-
Lacc 88 #132 Ha veszek egy új ruhát az ügynökömnek és rárakom eltűnnek az előzőbe rakott fejlesztő cuccok? Mert ha lecseréltem az egyik fejlesztést, akkor ez elveszett ha jól tudom -
Lacc 88 #131 Elég brutál értékei vannak, durván fel lett fejlesztve. Én PVP-ben Hulktól kaptam most egy 1200-as csapást, el is kezdtem rá gyűjtögetni :D Hacsak meg nem gondolom magam és veszem meg helyette Thort -
Rotcsa #130 Macskanő
szint:lvl6
Iso-8 II :3 db Powerful iso 8 II (lila): Élet(67)+Támadás(13)
Azért tettem ezt, mert minden más tulajdonsága elég jó volt, csak ez a kettő volt nagyon kirívóan gyenge.
Stroke of luck előtt:
Élet:854(+201)
Állóképesség:979
Támadás:170(+39)
Védekezés:163
Pontosság:196
Kitérés/Gyorsaság:196
Utána:
Élet:854
Állóképesség:979
Támadás:248(+78)
Védekezés:261(+97)
Pontosság:313(+117)
Kitérés/Gyorsaság:313(+117)
Tiszán a képesség értékei:
Támadás:+39
Védekezés:+97
Pontosság:+117
Kitérés/Gyorsaság:+117
Kitérés/Gyorsaság:
Azaz az Evasion. Azért fordítottam így, mert helyzettől függ, h minek nevezzük,szerintem.
Volt, h nekem támadáskor is bevillant, meg védekezéskor is.
Ha az ellenség támad, akkor ki kell térni előle, ha viszont mi, akkor gyorsaság kell, hogy Ő ne tudjon kitérni.
-
Rotcsa #129 Hihetetlenül lementek az iso II árak! :) Turbózásra fel!
-
Rotcsa #128 A cicám (Macskanő) lvl6-lett és úgy látom, fújni kezdett, de valami nagyon!
A lvl6-on megkapott képességével nagyon megnöveli szinte az összes tulajdonságát!
kb olyan erőre tesz szert, mint Coloccus, amikor enragedje van, noha taktikaira nem üt akkorát, mint kolosszus a scarperre.
Nemsokára megírom,hogy mennyivel növekedett meg az ereje.
-
Lacc 88 #127 Az elején még azt hittem tiszta gazdag vok annyi pénzem van, de néhány kezdetleges fejlesztésre el is ment az összes. Így tényleg sokáig el lehet vele tökölni
Folytatódik az Avengers - Earth's Mightiest Heroes sorozat is végre, éppen jókor :D -
#126 Igazából semmit se fejlesztek :D Csak melózok. Meg van végre a WarM, lvl-1en már marha erős.
Iron Man lvl9 lett, utcsó skillje hátborzongató. Mikor a kék pajzsos karakterbe csapok 400 criticalt, valami fenomenális érzés :D
Black Widow 6os skillje tényleg jó, ő is jó kis criticallokat tud osztani! Meg vagyok elégedve a csapatommal :D
Kolosszus.....ódákat tudnék zengeni róla.
Csak az a baj a játékkal hogy kuuurva nehezen lehet pénzt keresni. Hiába melózól, hónapokig kell tolni hogy rendesen meg legyen az épkézláb fejlesztéseid / isod / lvl 9-es körüli karakterekkel :S -
Rotcsa #125 Csak ne lenne ilyen drága az iso II :(
Az a típus, amelyiken már 3 tulajdonságnövelő van, kb 15K-nál kezdődik!
A 2 típusos is 11-12k körül van....
Szeretném már lecserélni a régi isokat ezekre, de olyan nehezen jön össze rá a pénz.
A játékos-karakteremre meg jó az iso I, mert azt úgy is sokat lehet szerezni harcok alatt, meg a páncélt is mindíg cserélni kell újabbra, szóval felesleges ilyen sokat költeni rá.
-
Lacc 88 #124 Thing magasságával van csak gondom, Hulk-hoz képest kb rendben van, de pl. Sólyomszem túl nagy lett hozzá képest.
WarM max ezért lehet nagyobb Vasembernél, mert elég sok fegyvere van és a páncélja is inkább zúzós harci páncél. -
Rotcsa #123 Szerintem is. Colossusnak normál emberi méretei kellene, h legyenek.
Hulk rendben van, Thingről sem tudtam, h megnövelné a méreteit, így szerintem rendben van az is.
Ellenben WarM. szerintem túl nagy lett. Kb Vasember méretűnek kéne lennie nem?
Ja, tök idegesítő, h mióta lement az ára, boldog-boldogtalan azzal támad pvp-ben :D
-
Lacc 88 #122 Elég furcsán lett ábrázolva néhány alak mérete. Sztem Thing elég kicsi lett, Colossus meg elég nagydarabra sikeredett. De van még pár karakter akinél szerintem nem stimmel a méret, főleg a többiekhez képest -
Rotcsa #121 Legalább párban harcolhatsz velük :D
-
Rotcsa #120 Elmész hozzá játszani? :D :D
Ilyenre szoktak berágni nem?
"Már megint az a hülye játék" :D :P
-
#119 Fenegyerek nem tom milyen, de póknő egész jó. Az egyes támadása szinte mindíg kritikus. Meg ott van a méregköpés támadása, ami nagyon jól szedi az ellen életét körönként.
Fetete özvegy nekem is lvl 6-tól kezdett el igazán tetszeni, brutál az a támadása, ha rajt van a combo setup előtte.
Jelenleg az 5. chapteren vagyok és még kell 4 csillag és egy új kari, hogy átengedjen a 6.-ra. Ameddig nincs meg a 4 star addig nem veszek karit, mert addig is gyűlik a cp és kevesebbet kell átváltanom majd aranyból. Most már biztos hogy pókemberem lesz :) -
#118 Ma semmit se tudtam harcolni, szarakodik a netem, fél órát vártam hogy betöltse a csatát, és nem akarta....majd csajomnál meg oldom :D:D:D -
Rotcsa #117 Egy keveset harcolsz és ,meg is van!
-
#116 Igen akár már most meg tudnám venni :) -
Rotcsa #115 Jelenleg van 3 taktikaim:
(Warmashine (lvl2), Sólyomszem (lvl6), Küklopsz(lvl7)
2 bruiserem (Kolosszus(lvl6 lesz este 22:00-re), Hulk-asszony(lvl7)
2 blasterem( Lángember (lvl6), Vasember(lvl8)
Inflitrator, mint írtam 2 van: Macskanő(lvl5) és Fekete Özvegy(lvl6)
Scarperem csak 1 van: Vasököl: Nagyon jó kis harcos, lvl6-nál már visszatölti a kiszemelt hős életét elég rendesen, az inflitratorokat meg megeszi reggelire :))
Akarok még 1 scarpert, DareDevil és Pókasszony között vacilálok......
Anno a Fenegyerek pvp-ben nagyon felhúzott, mert alig tudtam megütni. Elképesztően meg tudja növelni a kitérő manővereit a "radar sense"-el. Semmilyen eltüntető skill nem hat ily módon a támadásai ellen,mert tudja, hol van az ellenség. Pl Vihar felhője, vagy az Invisible Women elrejtőzése sem okoz neki gondot.
-
Rotcsa #114 Pókember nekem azért tetszett, mert megvédte a támadásoktól a hőseimet, Őt viszont nagy nehezen találták csak el, hál a "pók ösztön"-ének.
Inflitratorból nekem 2 van, Fekete Özvegy és a Macskanő.
Utóbbit szeretem, mert minden contrájához a vérzéses támadását használja, így meg szépen lassan kivéreztethetem az ellenfeleket. Már kezdetben is nagyon magasak a kitérő és pontosság-jellemzői, ami később még előnyösebb, mert sok támadást lehárít így.
Mint egy macska :)
Fekete Özvegyet kezdetben hanyagoltam, mert valamiért nem tetszett, no de a lvl 6-os támadása nagyon jó! Lerúgja az ellenfélről a skilleket. Pl enraged, vagy pajzs, vagy deffense up, incress attack, stb..., emellett van egy gyengítő támadása, ami nagyon jó, ha egy bruiser már-már majd szét robban az idegtől :D Ezzel kicsit "lenyugtatja". (-25% attack)
:P
-
Lacc 88 #113 Akkor Pókembert már megveheted nem? 1 arany 2 CP-t ér és azt beváltva a 47-hez már elég lesz -
#112 Húú mennyi új komment :)
#103: pár napja én is észrevettem, hogy csökkentek a hősök árai. Pókember is 90 cp "csak" :O
Warmachine-t kb. 1 hete vettem, akkor még 65 cp volt -.- Most lvl 5-ös, így már kezd elég dúrva lenni
#106: örülök, hogy nektek is így tetszik Colossus. Na majd amikor ti is 1000+ hp-kat szedtek le vele, akkor majd még jobban megszeretitek. Nekem még mindíg a kedvenc karim. Kinyírni nem bírják, mert van egy csomó defence, meg hp-ja. A támadása meg über brutál. Mi kéne több ennél? Pedig ha belegondolok az elején csak úgy megvettem, hogy legyen valami brusiserem. Most meg fő kari. Jó, hogy nem Thing-et választottam hála Rotcsának :)
Amúgy gondolkodom, hogy összegyűjtöm pókemberre a pénzt, mert most nagyon adja a cp-t. Jelenleg van 47 cp-m és 35 aranyam. Még gyűjtök cp-hez egy kicsit a maradékot meg majd átváltom aranyról. Pókember azért is lenne jó, mert csak egy infilrator-om van, másrészt tetszik is, mert beadta pár küldetésbe team up-ba és elég jól teljesített :)
-
Rotcsa #111
-
Rotcsa #110 A lángember az jó! Nekem az van, már lvl6-full os, a bruiserek ellen nagyon jó és a lvl6-os képessége miatt nehéz elpusztítani, mert mindíg újratölti az eletét és az állóképességét
-
Lacc 88 #109 Én perpill Human Torch-ra gyűjtök, PVP csatában eléggé meg tudott szivatni de ez a Warmachine eléggé elgondolkodtatott most -
Rotcsa #108 Nekem semmi nem hajtja, jelenleg tréningen van a lvl6-ra, kb majd hajnalban, 02:00-kor lesz kész.
Majd iso II-t akarok rátenni! :) Jó sokat! :D
-
#107 Beváltottam a goldjaimat, 46 CP-m van ááááááááááá xD -
#106 Kolosszusom 4-es, semmi , de semmi panaszom sincs rá! Hihetetlen jó!2 stron iso hajtja jelenleg. -
Rotcsa #105 Vááá, ez a Warmashine nagyon jó!
A lvl 2-es támadása már nagyon üt! Akinek tud most 48 cp-t költeni rá, az tegye meg, mert megéri! :)
Ki tudja, nem csak valamilyen ideiglenes dolog-e ez...
-
Rotcsa #104 Na minegy, megvettem már...:) Nem hagyhattam ki egy ilyen lehetőséget!
-
Rotcsa #103 Igen, megint elkezdtem, mert már kikutattam azt, amit eddig akartam. Minden iso II chip-em megvan és a II-es páncélok közül is jó néhány... sőt, már a III-as blaster páncél kutatása fejeződik nemsokára be :))
FIgyu, észrevetted, hogy Warmachine ára lement 48-ra??
SZerintetek meddig lesz még így? Most épp meg tudnám venni, de DareDevilt szeretném, ami szintén ennyi.
Ha elszalasztom a lehetséget és vissza megy az ára 90-re, vagy mennyire, akkor kitépem az összes hajam! :D
Amúgy neked milyen benyomásod van róla? Érdemes megvenni?
Kolosszus tényleg jó, még csak ma vettem, de nemsoára már lvl6os lesz :D
-
#102 Nincs ilyen stílusú játék, ami nem facebookos és nem flash? A Heroes-on kívül. -
#101 Bizony, jó hogy lebeszéltél róla. A támadásai tényleg nem érnek sokat, ellentétben Colossussal.
Látom megint folytatod a játékot. -
Lacc 88 #100 Én beírtam a facebook keresőbe a topik címét és meg is találtam. Ha elkezded, akkor az elején mutatja a gép mit és hogyan kell csinálni.
Viszont hogy Pókember is a csapatod tagja lehessen elég sokat kell vele játszanod, mire megszerzed -
Lacc 88 #99 Pedig nekem ő a kedvenc karakterem, de ha tényleg ilyen tré mentem sírva fakadok :D -
steweee #98 elmondja vki hogy lehet ezzel játszani ? az ismertetőjében az van hogy fészbúkos. sose játszottam ott semmivel, azt se tudom hol van ilyen menüpont...
de ezt nagy pókember rajongóként szivesen kipróbálnám -
Rotcsa #97 Nem bántam meg, amikor leeszéltelek Thingről!
Megint benyomta team up-ba a játék, de annyira rossz, hogy hihetetlen! Ha tehetem, lecserélem mindig!
Egy normális támadása sincs!
-
Rotcsa #96 Mindig annyi, de ha szintet lépsz, újra 60-ra töltődik.
Ha az kell, akkor szólj és azt küldünk. Meg töltődik is. Azt hiszem 5 percenként 1 egységet.
-
Lacc 88 #95 Okés. Veletek lesz már ember akivel tudok osztozni :D
Amúgy a harcok mindig 10 energia pontba kerülnek vagy az is fog változni?