1294
/Facebook
  • Rotcsa
    Csak sikerült! :))
    Alig akartam elhinni, h csak 19 pont hiányzott a 3000-hez! :D
  • Rotcsa
  • Rotcsa
    Ez a képeltöltés nem az én műfajom....:S
    Hogy csináljátok?
  • Rotcsa
    https://picasaweb.google.com/116438864668580847716/2012Aprilis11Marwel#5730106812778926370
  • vk90
    Na ugye mondtam, hogy jó a Colossus :) Nekem már lvl 9-es.
    De asszem össze kell szednem magam, mert Rotcsa nemsokára beelőz :D Mondjuk mostanában kicsit hanyagoltam is a játékot.
  • Rotcsa
    Hopp, a kép lemaradt:

• Rotcsa
    Újabb Kolosszus rekord!
    Csak meglesz a 3000-es ütés nemsokára! :D

• Master91
    Hihetetlen! Kegyetlen a csávó :D
  • Rotcsa
    Gyerekek, amit az imént produkált a Kolosszusom pvp-ben, arra még a szám is nyitva maradt, de tényleg!

Egy scarper playert kellett leverni, amikor rányomtam a decimate-t, 2821-et csapott rá!
    Kár, h nem készültem lefényképezni az oldalt :D
  • Rotcsa
    A capter6/mission6-ban a Juggernautot Phonix-el kell megölni, mint team up-os karekter.
    Botrányos annak a csajnak a védekezése, nem ajánlom senkinek sem, hogy cp-t áldozzon rá.
    Rengeteg health-csomagom elment rá és akkor is kinyuvadt!
    Rettenetesen gyenge, mind védekezésben, mind életerőben.
    Lehet, hogy jó karakter lenne, de csak miután agyon van isozva.
  • Rotcsa
    Észrevettétek, hogy pár karakter tulajdonságán módosítottak?
    Pl:

Küklopsz :
    -Exploit Weakness és az az Evasive Maneuvers képesség helyet cserélt.
    Azaz: EW már lvl2-től, az EM pedig lvl6-tól elérhető. Ez utóbbi kiegészült még egy Comat expertise nevű képességgel, ami azt jelenti, ha aktív az EM, akkor visszatámad, ha támadás éri.

Amerika kapritány:
    -Kapott mindenre alapból +18 bónuszt.(Életre, állóképességre nem)
    Ez már azért elég kemény, mert lvl1-en kezdő karakterként minden értéke 205-ön kezdődik.
    Ha tehetném, most Őt venném meg.

Sif:
    A scarper csaj, aki Thor nője.

-Azt hiszem itt is felcserélődött a lvl2-es és lvl6-os képesség és az utóbbi még kiegészült egy next critical ütéssel
  • Rotcsa
    Miért én? Már Vk is írta, hogy 2100 körül ütött vele :D Még képet is tett be Ő is.
    De nem baj, lesz ez még jobb is, nyugi!

Nemhiába Ő és én vagyunk itt a legfejlettebb szintű játékosok hehe
  • Rotcsa
    Akit nagyon bírok még kolosszus mellett, az vasököl.
    Szintén elég magas kivégzéses criticaljai vannak, noha annyira nem über, mint colossusé, node Ő egy scarper, nem is az a dolga, hogy péppé verjen mindenkit.
    Ha beizzítja az öklét és volt egy critical az ellenfélen, akkor egész szép, ilyen 500-600 körüli ütésekkel lehet darálni az ellenfelet! :))
  • Master91
    na most leromboltad azt a látszatot, hogy vagyok itt valaki :D :D
  • Rotcsa
    Nekem már volt, hogy 2000 felett vert rá :D
  • Master91
    Ezaz, sikerült csinálni képet :D igaz hogy 1 senkiházi Mat Dog, de epic :D
  • Master91
    Colossussal most csaptam 1306-os critet abba az ellenséges farkasba :D :D 1. skillel ráraktam a debuffot, 3. skillel meg kihasználta, és critical lett :D nem tudtam le fotózni, majdnem le estem a székről :D :D azta jóóó eget :D
  • Rotcsa
    Látom még nem is nagyon isoztad fel a karaktereket. Lehet ez az oka a a vereségeidnek.
    Jó dolog, ha kicsit megtuningolod Őket :)
    Már könnyű dolgod van, mert látod, h mi, akik előtted vagyunk, hogy fejlesztettük ki.
    Az izotóp típusokat nem is, de azt látod, h milyen tulajdonságra mennyit kell pakolnod, hogy úgy nézzen ki.
    Vannak karakterek, pl küklopsz , vasember, vagy warmashine, akiknél igencsak gondolkozni kell, hogy miből mit rakj rá.
    Ezen karakterek esetében nem olyan egyszerű a dolg mint pl macskanőnél, hogy veszel rá abból az isobol, amelyiken csak élet van meg támadás.
  • hawkie22
    Jó lenne még pár szövetséges, most csak 3 van, bár igaz, hogy Shield pontból van 363, így nem nagyon fog elfogyni. :) Pedig fejlesztgetek, meg tanítgatok szorgalmasan. Sokszor van olyan nap, hogy nem tudok minden giftet elfogadni, mert annyi jön. :)
  • hawkie22
    Igen, az tényleg jó lenne. Sokszor nem értem pl. hogy nálam pár szinttel alacsonyabb emberkék hogy bírnak pvpben leverni, holott 1100% offense-m van 850% defense bónusszal. :)
  • hawkie22
    Amazon a She-Hulk. De, sztem a szövetségesed vagyok. a 3. fejezetnél tartok, asszem az 5. küldinél, eddig megcsináltam az összes fejezetet 5 csillagra, lassan összejött belőle a sok hős, meg ugye kicsit csökkentették is az árakat, ami nem volt annyira baj. Meg egy kicsit goldból is rápakoltam. :D
  • Rotcsa
    Na, megtaláltalak. Eddig nem is nagyon néztem a profilodat.
    Valóban sok hőst összeszedtél :D

Az a kár ebben az egész pfrofilnézős dologban, hogy nem lehet összevetni a saját karaktereim másokéval.
    Egyrészt, mert minden szövetséges karaktert lvl1 nek ír, másrészt, mert nem emlékszik az ember a saját karakterére.
    Igazán megcsinálhatnák már azt, hogy egymás mellé tegye az adatlapokat, mint amikor veszünk valamit a store-ban pl.

• Rotcsa
    Te nem vagy szövetségesem, ugye? Úgy tudtam, eddig nekem van az itt fórumozók között a legtöbb hősöm, de tévedtem :D

Nekem csak 11 van.

Az amazon nevű hős az kicsoda? Mi a játékbeli neve?
  • hawkie22
    Én hősökkel elég jól állok, már csak fejleszteni kéne őket egy kicsikét. :D

Vasember - lvl 7
    Fekete özvegy - lvl 5
    Sólyomszem - lvl 6
    Macskanő - lvl 1
    Kolosszus - lvl 1
    Küklopsz - lvl 3
    Hulk - lvl 2
    Láthatatlan nő - lvl 2
    Vasököl - lvl 4
    Ms. Marvel - lvl 5
    Amazon - lvl 6
    Sif - lvl 1
    Pókasszony - lvl 2

Kicsit több Bruiser és Scrapper mint kéne, de hát istenem, a többségük a kedvenc Marvel karaktereim közé tartozik. :) Még Pókember, Thor meg Rozsomák kell és kész vagyok. :D
  • Rotcsa
    Én abból a karakterből veszek, amiből hiány van...
    Megvettem DareDevilt, így már scarperből is van 2
    Nagyon jó kis figura, a radar sense-el iszonyatosan meg tudja növelni az utolsó két képességét, amelyek amúgy alapjáraton is inflitratorokat megszégyenítő magasságokban vannak kis túlzással.
    Az érzézék másik hatása, h minden csak és kizárólag őt ért támadást megkontráz. :)) SOkszor csak röhögök, hogy ütnék, ütnék, de nem találják el, mert annyira ügyes, h mindent hárít.

Én Rozsomákot venném meg a helyedben, ha már 90 cp-t költhetném. Egyrészt, mert az egyik kedvenc marvel karakterem, másrészt meg szerintem a legjobb scarper. Bár Sif is majdnem olyan jó, és talán ő hatékonyabb csapat szinten a csapat-sikilljei miatt. No meg sokkal olcsóbb is... de mindegy, rozsomákkal kivérezhetsz akárkit . Emellett ott a healig fakora, ami gyógyítja.
    Én Őt venném meg.
  • Rotcsa
    Ma már nem is foglalkozom vele.
    Lehet az is gond, hogy anno nem vettem meg minden ruhából egyet. Ha így tettem volna, jobban tudnám a taktikázást az előnyömre fordítani, de így kisebb a mozgásterem.

Ez a Jugger meg egy böszme állat! Már csak ahogy kinéz is...
    Van valami nyavaja rajta, ami folyton töltődik, de nem feltétlen az ereje az, vagy nem is tudom, még nem néztem meg pontosan mi az...
    Amúgy is elgég nagyot tud ütni és nehéz megsebezni is. Asszem az eddigi legerősebb ellenfelem. Noha az is hozzá járul az egéshez, hogy 49-es szintű a pálya és én még "csak" épp az imént lettem 50-es :D
    Holnap majd elkenem...

• Lacc 88
    Én meg szépen gyűjtögettem a pontokat Hulk-ra de nem tudtam tovább menni amíg meg nem vettem még valakit. Így már War Machine is a csapat tagja. De kezdődik újra a gyűjtögetés, viszont már nem tudom melyik 90-es karaktert vegyem majd meg.

• Lacc 88
    Akkor végre olyan erős, mint amilyennek lennie kell :D
  • Rotcsa
    Chapter 6/misson 6:
    Boss: Juggernaut

Alig bírom megölni! :D
  • Rotcsa
    Tegnap megvettem DareDevilt. Már régen vágytam rá! :))
  • Rotcsa
    Ja, nekem is kéne egy Hulk! :) Mondjuk már van 2 bruiserem, mind a 2 lvl7-es így nem hiszem, h még egyet megveszek.
  • Rotcsa
    Nagyon utálom azt a kis ugráló rovart! Amikor már látom, h pvp-ben valaki azzal van, azonnal arra törekedek, h eltapossam!
    Ugrál, pattog, hárítja a támadásaim, nem enged mást megtámadni, lelassít és legyengít a nyavajás hálójával, agyrém az egész.....
    szerencsére van macskanőm, aki egy rúgással leveszi a pontosságát és a gyorsaságát, így már nem olyan nagy legény :D :D
    De amúgy borzalom...! brr....
  • vk90
    Tegnap megvettem pókembert :)
  • hawkie22
    Nekem megvan Hulk, még csak 2-es szintű, de pvp-ben ma critelt egyet, én se hittem el, amit láttam, 1556 dmg. :) Szóval tényleg brutális. És ez még csak 2-es Enraged szinten volt, 3-as Hulk up-pal.
  • Rotcsa
    Mégis milyen jó értékei vannak, nem?
  • Master91
    Pont tegnap néztem hogy lvl-1esek a karaktereid
  • Rotcsa
    Nem tudom, észrevettétek-e, de meg tudjuk nézni egymás karaktereit a profil/heroes oldalon.
    Illetve nem is a karakterekre magukra céloztam, hanem a tulajdonságaikra. Most már azt is meg lehet nézni. Annyia  bibi csupán, h a levelt-t 1-esnek írja, amit nem értek, h miért, mert pvp-sek oldalain meg rendesen kiírja.
    Az lenne a jó szerintem, ha  egymás mellé tenné a hősök adatlapjait, mint amikor a páncéloknál nézzük. Így tök jól látnák, ki hogy fejleszti a hőseit és mennyivel jobb az övé, mint a miénk.
  • Lacc 88
    Arról nem is beszélve, hogy 9 XP járt érte :D
  • Lacc 88
    Visszamentem lenyomni megint Juggernaut-ot (aki a Marvel világ legkeményebb alakjai közé tartozik) és lenyomtam vagy 2 kör alatt. Főleg Colossus harmadik csapásával. Elég tré :D Arról nem is beszélve ő is elég aprócska lett az eredeti méreteihez képest. Remélem később visszatér majd keményebb ellenfélként
  • Rotcsa
    Hulk nagyon brutális.
    A többi bruiser csak 2 enraged-ig megy, ő meg felmegy 5-ig.
    Meg ott a Hulk-up-ja, ami lényegében egy revange-strike-nak felel meg. Ha kap még mellé egy attack incresse-skillt pl Thortól, akkor szeintem nincs olyan karakter, akit ha eltalál, ne nyuvasztaná ki egyetlen ütéssel. A gyengéje a pontatlansága és a lassúsága.
    Pl a Macskanőmet volt, h 3x nem tudta leütni :D De emellett egy nagyon durva karakter, ha tehetem, majd megszerzem én is.

Most amúgy egy Scarpert akarok, az a sárga pólós bunyós egész használhatónak tűnt a harcok alatt, viszont uncsi. nekem valami kirívóbb, extravagánsabb kell, ezért fogom a Fenegyereket megvenni. Támadásban van ugyan mit javítani rajta, de a radar-érzéke és az utolsó 2 paramétere nagyon ott van! :)