1294
/Facebook
-
Lacc 88 #214 Én eléggé hanyagolom a PVP harcot, sokszor van hogy lealáznak ilyen Hulk, Pókember, Thor és hasonló szintű arcokkal. Max akkor szórakozok vele ha feladatban kapom meg.
Viszont végre megvan a 90 pontom Wolverinre így folytathatom a játékot :D -
Rotcsa #213 Mire üthetnék, már nincs is mivel...!
Kolosszus 290-es defje sem ér semmit ezek ellen a gyökerek ellen! :D
-
#212 Nyírd ki rögtön a playert -
Rotcsa #211 PvP ben mostanság elterjedt az a taktika(szemétség), hogy a hősök jobb fejlesztése helyett inkább
midnenki vesz 2 S.A Princert és még valami extra kört adó supplie-t, pl digital spottert, vagy hasomlót és az így kapott extra köröket kihasználva gyakorlatilag a player karakterrel leamortizálják az ellenfelet. A hősök szinte szóhoz sem jutnak, csak nyelik a lövéseket!
-
Rotcsa #210 Remélem én is! :)
-
Lacc 88 #209 Hetente előjön ez a téma, nemtom mivel tökölnek ennyit. Remélem újítások miatt szívóznak velünk :D -
Rotcsa #208 A 7-est még el sem engedi kezdeni.
A 6/6, ahol most mindenkit lehorgonyoztattak.
Nekem spec most el sem indul a játék.
A szoksásos "heads up agent" üzenet van :D
-
Lacc 88 #207 Még vagy 10 pont kellene hogy megtudjak venni egy 90-es hőst. Eddig Thor-t akartam, de végül úgy döntöttem Wolverine lesz a nyerő. Még olyan kasztú karim úgysincs. Sajna nem tudok addig tovább haladni, amíg nem veszek új hőst, csak úgy tudom megnyitni az új chapter-t.
Figyelmte hogy már megvannak a további részek képei, de akkor nem engednék még a 7-nél tovább? -
Rotcsa #206 Kolosszus lvl8-as amúgy.
A sólyomszemet kivéve mindenki minimum lvl7-es. Ő 6-os.
Vasember, Fenegyerek, Kolosszus :lvl8
Küklopsz: lvl9
Vasököl, Amazon, War Mashine: lvl7
Sólyomszem lvl6
Kicsit unalmas már így a játék, hogy nem adja a 7. fejezetet.
Látom amúgy, Ti a 6/6-os pályát nem csináljátok...
Le van zárolva, vagy mi ennek az oka? Ott van a Juggernaut! :) Jó nagy böhöm dög. Üt egyet és lemegy a fél életem :D
Egyik ismerősöm mondta, h neki az nem elérhető....
Ő is 48-as, mint Te
-
Rotcsa #205 Megteszem, ami tőlem telik! :D
-
Lacc 88 #204 Látom elég jól haladsz egyes hősök fejlesztésében :D -
Rotcsa #203 :))
-
Rotcsa #202 -
Rotcsa #201 Jöhetne már a chapter7, mert kicsit így unalmas.
Mondjuk annyiból meg jó, hogy van idő a hősöket is fejleszteni és kutatni a hátramaradt dolgokat.
-
Rotcsa #200 Ha még nincs Scarpered, akkor Fenegyereket mindenképp ajánlom!
Nagyon jó! Nekem most lvl7-es és percek múlva már 8-as lesz.
Jelenleg 2 powerful (health+attack) és 2 Buckly(attack+deffense) iso hajtja.
Az alsó kettőt nem is isosom, mert a lvl2-es képessége úgy is megnöveli majd. 2 körig pedig így megnövelve támad, illetve kontráz.
Így, hogy visszatámad, ha megütik, gyaklag kapsz egy ingyen kört. Tekintve, h sokszor el sem találják a lomha bruiserek, nagyon vicces! :D
Van, hogy 3x is levédi a támadást, vagy csak részleges sebzést okoz.
Nekem eddig Fenegyerek jön be a legjobban!
Kolosszus szorosan mögötte! :)
-
Rotcsa #199 Azért neki nem biztos, de ki tudj...:D
Most nyomott rám Hulk pvp-ben egy négyezer-hétszáz pont feletti ütést. És még csak nem is bónusz ellenségre támadt, hanem egy taktikaira, azt hiszem.
Hulk jó lenne, de szerintem unalmas. Meg idegesítene, hogy minden körben szurrog a dühtől.
Aki agyatlan zúzógépet akar, annak jó. De stratégiailag nem alakalmazható úgy, mint pl kolosszus a páncéltörésével, vagy az ember védelmével.
-
Lacc 88 #198 Még Hulknak is leeshet az álla ilyen ütéseket látva :D
-
Lacc 88 #197 Lassan jön össze a 90 pontom új karira, de így nem tudok tovább haladni, mert nincs elég hősöm. Lehet beruházok akkor Fenegyerekre, amúgy sincs még olyan tipusú karim.
-
Rotcsa #196 Ja, majd el felejtettem:
Csak, hogy ne legyetek rekord nélkül :D
-
Rotcsa #195 A Fenegyereket jobb, ha komolyan veszitek!
pvp-ben egyedül intéztem el vele egy warmashine-t és egy dr strange-t.
Mind a kettőnek tele volt az élete. Amikor lenyomták a hősöm, meg kolosszust és egyedül álltam velük szemben, ráadásul már nem full élettel, akkor azt gondoltam, itt a vége!
A kontráknak és a megnövekedett kitérésnek köszönhetően viszont lenyomtam warmashinet.
A végére 8! életem maradt egy kb félig élettel teli strange ellen!
Hát, Ő sem tudott mit kezdeni 400 feletti evasionommal! El sem talált, viszont cserébe kapta a kontrákat rendesen, majd jött a saját köröm, amivel kivégeztem.
El sem akartam hinni! :))
-
Rotcsa #194 Most vettem 68.000 ezüstért új páncélt. Azt hittem, ez már a legjobb lesz..
neeem, már látom a 100.000 ezüstöset, amit lvl65-től adna a játék..:D
-
Rotcsa #193 lehet :D ha teszem fel be lehetne állítani egymás mögé sorba az ellenfél játékosait, akkor most mindegyik élete nullázódott volna!
Ez az egy ütés akkora,h mindenkivel egyszerre végezne:D
-
#192 Ha ezt látná a másik játékos eldobná a billentyűzetet :D -
Rotcsa #191 Bizony, hogy jólvan!
-
#190 Naa jólvan ám -
Rotcsa #189 -
Rotcsa #188 Már lvl7-re toltam! :)
-
#187 Küldiknél játszottam mind a kettővel, tényleg jó játékosok! Fenegyerek különösképp hatékony! -
Rotcsa #186 Az a scarper.
Jó szívvel tudom ajánlani Iron Fist-et! Nagyon erős már a lvl2-es támadása is.
A lvl6-os képessége pedig, hogy visszatölti az életerőt, akin akarod. Ha Ő van, nem is kell healt pack, annyira jó.
A másik, akit mondanék, az a Fenegyerek.
A radarérzéke elől hiába bújnak a ninják felhő mögé, megtalálja őket és szétkapja 1-2.
Emellett ha aktív ez a képessége, akkor minden single attack-ot kontráz és nagyon megnöveli az utolsó két tulajdonságát, így azokra lényegében nem is kell iso és lehet költeni másra. Ez a képesség meg már lvl2-től adott.
-
#185 Nekem a sárga öklű van fent, csak olyan karakterem nincs. -
Rotcsa #184 Srácok, olyan kevés szó esett eddig a páncélokról!
Ki mit visel?
Mit tart a legjobbnak?
Én a blastert preferálom, nemsokára veszek is blastert combat amor-t 68.000 ezüstért.
Ja, ehhez már a blaster research iv szükséges.
Még a bruiserben, eseteg a taktikaiban látok rációt, a többiben nem igazán.
A general-suitok nagyon középszerűek.
-
Rotcsa #183 lvl 60-as szinten elérhetőek az iso III-rúnák.
Már pedig azt hittem, nem kell többet az izotópok kutatásával foglalkozni.... :S
Olyan fárasztó, mert órákig tart.
-
#182 Az is egy megoldás :D -
Rotcsa #181 Köszi, közben rájöttem, hogy kell.
Van picasa webalbumom, majd oda pakolgatomA képre kattintva jpbb klikk és 'kép címének másolása', majd itt a képbeszúróban ctrl+V kellett. Így már jó,mint látdhatod..:D
-
#180 Hmm jó tudni. Kösz :) -
#179 http://kepkezelo.com/
Ide felmész, feltöltöd a képet a linkjét meg itt a fórumon a "Kép beszúrása" gombra kattintva be rakod. -
Rotcsa #178 Hajrá srácok, itt a rekord, tessenek megdönteni!
-
Rotcsa #177
-
#176 Az igen -
Rotcsa #175 Nekem még csak lvl7 :)
De nem igazán paokolod rá az isoII-ket, úgy látom.