Marvel: Avangers Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El se tudom képzelni hogyan képes valaki ébren maradni és szarrá idegesíteni magát ezzel a rakás fosadék pvp nyomorultsággal. Engem már a napi 5 csata is rohadtul lefáraszt. Már hónapok óta teszek nagy ívben még a goldra is. Egy játék arra való, hogy szórakoztasson és nem a folyamatos agybajra.

Hö? Vibrániumba? Én meg örültem, ha a goldom meglesz 😄
Álmodni sem merek adamantiumról 😄

Valakinek Red Hulk összejött? Szerintem kiegyenlítettebb volt ez a PVP mit az elõzõ, de nekem durvább is volt. Ahogy várható volt, hajnalban visszavertek Vibraniumba, ez van.
Ha ki akarnak cseszni az ezöstösökkel, akkor azt teszik, hogy kiveszik az allayokból az sp-t! 😄 aki nem csinálta meg a bulit, annak úgy is mindegy, mert van egy csomó ezüstje, de aki megcsinálta, az most cseberbõl vederbe kerülne! 😄

Broafka
azért nem írták még át, mert írták fórumban, hogy a playdom emberei hétvégén nem dolgoznak 😄 (csak észrevették a fórumokon a bejegyzést és írtak gyorsan egy "ejnye-bejnye" levelet)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bannolják az anyjukat! miért nem írták már át az eladási árát annak a fosnak, ha annyira harapnak miatta???
semmi szabályelleneset nem használt, aki kihasználta ezt a lehetõséget!😊

Broafka
az állítólag nem fix hely, csak szimplán szólhatsz az allyoknak, hogy van nálad red skull, de ugyanúgy leverheted bárkinél is akik nem jelöltek be.
A 200 ezüstös mókánál meg most már tessék vigyázni, mert könnyen ban járhat érte (meg lettünk fenyegetve). Szóval lehet még ezzel hülyéskedni, de ésszel

A Red Scullos akcióknál embereket kell megnevezni, akikel játszol.
Mi lenne, ha mi SG-sek összefognánk? 😊
Nekem Lacc, Brafka és Okisz, meg Master 91, valamit vk97 a legrégebbi ismerõsöm innen. Vk már nem játszik, úgy tudom...
Ha gondoljátok, nektek fenntartom azt a 3-4 fix helyet! 😊

Nem semmi ez az adok-veszek a boltban mostanában! Megveszed 200 ezüstért, amit most spec.op 1. állomásaként kell kifejleszteni, aztán eladod. 10.000 ért 😄
Lazán összeboltoltam 20.000.000 ezüstöt! 😊)

aki playdomon jáccik szerintetek miért nincs gold tournament ?😄
Buldózerhez kéne még 1 tetves képregény, de nem igazán akarta eddig megadni... 😄 Remélem sikerül még megszerezni, mielõtt vége nem lesz a pvp-sorozatnak...

Revenge strike, Storeban megtalálhatod.
Broafka
mivel?

PVEben tudsz Enraged-et rakni bármelyik hõsödre
Broafka
iron patriot és enraged? jó hogy csak pirosba vagy zöldbe lehetett megvenni

Ez az iron patriot páncél valóban jó!
Népírtásra tökéletes! 😄 Egy 2x-es engraged és nincs aki állva marad, még akkor sem, ha challange-módban csinálom a küldetést! 😄 egyszerre 3 boss-t daráltam le vele! Nem bántam meg azt az 50, vagy mennyi cp-t!

Én face-n játszom, fogalmam sincs playdom részen hogyan mûködnek a dolgok.

vagy csak roszkor nézem ?😄
ja csak miota elbaszták a nyereményeket azota gold sehol sincs tournamenten én itt erre gondoltam nem a napi dolgokra 😄
Ezt hogy érted? Annyi mint eddig is. Szintlépés, pvp és napi rulett, 4 csillagozás.

srácok miért van az hogy mostanába gold sehol sincs ?😄
Úgy mûködnek, hogy típusuktól (többféle van, mindegyik más más képességet pl: acc, attack, deffense, evasion, health, stamina) erõsít. Van, amelyik csak mondjuk 2 tulajdonságot, azok drágábbak, de több az egyes értékekre vonatkozó pontnövelõ hatása, van, amelyik csak 1-et, pl health, vagy csak attack, stb.. az a legtöbb pontot adja, de csak arra és van amelyik 3-at is meg tud húzni, de egyenként nem olyan sok a többlet, ezért kell kitaktikázni úgy, hogy az adott karakterednek, amit fejlesztesz, melyikre van szüksége. pl: van hõs, akire nem kell stamina, mert mindig visszatölti: pl: ms marvel, vagy hercules, vagy akinek alapból sok a staminája, mondjuk inflitrator kasztúakból pár.
van, aki meg tud növelni tulajdonságot, pl: fenegyerek az utolsó 2-t, ezét rá nem igazán kell evasion, vagy acc.
Mindig vannak fejlettebb iso-k. Egészen az 5 ágú csillagosokig, amelyekbõl némelyik már aranyba kerül. Azok a legjobbak, természetesen. Azaz fizess, ha nagyon jót akarsz ls nagyon pro akarsz lenni 😄
Szemétség, de hát ez van, a játék is busines.
Na igen, jó kérdés, h belepakolod-e vagy sem.... erre igazából nem tudok mit mondani. Szerintem pakold bele azt, amelyik épp van, de ha látod, h a hõsöd fejlettsége rövidesen el fogja érni azt a szintet, ahonnan már fejlesztheted a következõ osztályt, akkor ne nagyon pakolgass.
Összesen 5x kell fejleszteni a játék során, sajnos szinteket nem tudok mondani, h melyiket honnan...
Hogy melyik hõshöz melyiket érdemes, azt leírták a fb csoportban:
Nem szentírás, eltérhetsz tõle saját belátásod szerint, de többnyire egész jól eltalálták:
https://www.facebook.com/groups/HunAvengers/doc/159238757550837/
AZt javaslom, csatlakozz a csoporthoz és ott minden infot megtalálsz/megadnak

Az Iso-k hogy mûködnek? Lehet egy csomót fejleszteni, gondolom akkor a végén fejleszthetõk adják a legnagyobb bónuszokat. Akkor nem is érdemes addig belepakolni a hõsökbe amíg nincs kifejlesztve az összes? És melyik hõshöz melyiket érdemes használni, azt amelyik statja amúgy is magas?
én repcsikkel, mennek folyamatosan háttérben
ti a kiskarikat hol huzzátok fel?
szerinted miért tudtam elküldeni linket? 😊
am ha nemjelenik meg a cucc akkor a régin lefrissitve ottvan azonnal
http://www.playdom.com/container/play/avengers#/home
valakinek kell a régi felület linkje?
énis 😄
ez így van épp alphaban vagyok ahol most van
végre van 4 cp amit lehet nyerni meg 10ezer lové 😄 a 2 gold mellet😊
habár az nem lehet, mert csak az egyik spec ops hero szóval asszem fantomex jön a sorban
Ez így már kicsit húzós, 360 cp 😄

X-23at emlegetik még meg Fantomexet
234 cp-m van, és mivel annyira mondjátok, csak megvettem az iron patriotot... 😊 Legalább az egyik megvan!
Kíváncsi leszek rá!

Az új specop deployokról mit tudtok? Tundrát hallottam eddig! Más?
Még tudok venni 2 hõst, ami nincs meg... 90-felett megvan Vadóc és Herkules, más nincs...

Fõleg Full oVercharge módban a 21 gun salute a 3x radiation exposure-val.
Én tacticba vettem meg, de még nem sokat használtam. Patriot sztem is brutálabb lett.

..ki ez a szörny a tükörben..

Amúgy Playdomon új tournamentek vannak végre nem focus patch és ilyenek
Szerintem Iron Patriot brutál tud lenni, természetesen ha pvpzel akkor tacticianként, mert blasert szétszedik
Nekem nem jöttek be annyira ezek a ruhák!
Sima missionra, ill. specopra kiválóak, de pvp-ben mind a kettõt szétverem egy sima szellemlovas-rescue-kombóval. Ha egyszerre jönnek, akkor is! 😊 Én is meg akartam venni, de letettem róla

hát nekem blaster van mivel azvolt az olcsobbik és nemtudtam megvenni a tacticiant nemtudom am melyik a jobb sztem a tactician mert az kerül több cp be😊
Idáig oké. Már csak azt mond meg, hogy Blaster vagy Tactician legyen?
nekem megvan az iron mk 42 es páncél nekem nagyon bejön nemrosz😊 az iron patriot nincsmeg sajnos
Nah megoldódott a dolog szerencsére.

Olyan kérdésem lenne, hogy összeszedtem 74 cp-t, mert gyûjtöttem a Vasember Mk 42-es páncéljára, de most elbizonytalanodtam, hogy kell e nekem az vagy vegyek helyette mást. Mit mondanak a tapasztaltabbak?
ezek a képregények kibasznak az emberrel van hogy 2x nyitod ugyanazt 😄 de cp is jön belöle
Én nem tudom mi van, de továbbra sem kapom meg a gifteket. Így nem sok értelme van játszani, mert nagyon lelassít, hogy mindig órákat kell várni az energiára...
Hi Geroge, nem, a Playdomon 2 napig írták h se ISO, Se Energy nem megy de ma reggel azt írta vki, hogy más okés. Frissítés után kapod meg
Sziasztok!

Elkezdtem a facebookon játszani, de nem tudok szövetségeseket szerezni, mert valahányszor rákattintok az Add Allies-re egy hibaüzenetet kapok An error occured szöveggel. Ráadásul a gifteket sem kapom meg (bár az elõbb mintha megadta volna, majd kipróbálom késõbb is) és haverom allies sorában sem jelenek meg neki hiába vett fel. Ennyire bugos lenne?

Ezek miatt playdomon is nyomom, kicsit más a gift rendszer és több szövetségese is lehet az embernek és vannak is rendesen, így gyorsabb a fejlõdés. De a rohadt gifteket ott sem kapom meg, pedig küldenek rendesen. Elfogadom, frissítek, mittudomén mit ki nem próbáltam de ott sem kapok meg semmit. Ez mitõl van? Nálam lenne a hiba?
Nekem 10-es szinten ha jó napja van üt 10k-t, de pvp-re nem vinném be.