1294
/Facebook
  • Lacc 88
    #1294
    Egyik nap nálam is megjelent, csak a saját csapatomban. Léptem is ki rögtön.
  • Broafka
    #1293
    ez egy ismert bug, amit ha észrevesznek a készítők akkor BAN jár érte. jelentsd legközelebb
  • W B
    #1292
    Ez mi a tossz? PVP és nincs ügynöke az ellenfélnek! CSak hősei vannak! Egy sólyomszem, egy főnix meg kitty. Ez mi!?
  • Lacc 88
    #1291
    Én olyat is hallottam, hogy valaki 12 box-ból megszerezte egyesével nyitva. Furcsa időket élünk.

  • Okisz
    #1290
    Hát, ezzel az Electraval csak szopok. Komolyan vkinek, 100körüli box-ból kijön, én meg már 200felett tartok és még mindig kell kettő. :/
  • Rotcsa
    #1289
    Már annak is örülök, ha eliszkol ez a szemét! :D Alig tudok 10%nál többet leverni róla!
  • W B
    #1288
    Akkor örülök mint majom a farkának. Legális bug kihasználás...
    Köszönöm az infót!
  • Lacc 88
    #1287
    Állítólag csak a játékosok kb 8%-a nem kapta meg. És tényleg nem fogják elvenni.

  • W B
    #1286
    Így baromi sok értelme volt a pvp-nek akkor XD
  • Vincentcloud
    #1285
    Írták hivatalos közleménybe hogy nem fogják elvenni, nem mellesleg meg másik helyen írtam hogy ha azt közölték volna hogy jó arcok voltak és csak úgy odaadták, mindenki itt sírna hogy mekkora bug és nem ismerik be.
  • W B
    #1284
    Elvben nem kapta meg mindenki. Én megkaptam. Kipróbáltam, de direkt nem használom, várom hogy elvegyék.
  • Lacc 88
    #1283
    Mit szóltok az Angel bughoz? Ha egyáltalán az. Néztem egy nagyot mikor mindent megkaptam, pedig csak silverben végeztem ilyen 700-as határon :D

  • Lacc 88
    #1282
    20% körül még van is értelme taktikázni, de nálam fölötte már esélytelen. Azt olvastam, hogy nem szabad ellene a saját kasztja ellenfelét vinni. pl bruiser ellen blaster. Visszatámadós hősök se jók, mert leveszi róluk. volt pl hogy közelharci hőst vittem BH egyik képessége meg az ilyen támadások nagy esélyű elkerülése volt. Mást se láttam csak a sok dodge. ÉN véreztetős hősökre álltam most rá, meg ha baromi nagy mázlid van scarlet witch rárak valami power of four-t vagy sudden death és annyi volt. (persze kicsi az esélye, de bejöhet). Mr. Fantastic utolsó képessége itt nem használ, ezt megoldották.

  • Okisz
    #1281
    jó, akkor nem így van.. De kb csak a blasternél, mert ott üt criticalt a bruiserre, meg esetleg scrapper-bruiser kombónál.. De most eldönthetnéd, hogy az a cél, h egymagad leverd nullára, vagy teljesítsd a küldit úgy, h meglesz a shield pont és eliszkol BH. Ugyanis FB-n is többször le lett írva, h azért csinálták meg így, h az allyknak is nagyobb szerepük legyen a leverésben. Én leírtam, hogy csinálom én, szíved joga a sajátod ;]
  • Rotcsa
    #1280
    " BH-tól meg kb minden kasztból ugyanannyit tudsz levenni."

    Ok, de azt azért nehezen hiszem el, hogy egy tactic ugyan annyit vesz le tőle, mint egy Blaster....

    Én debuffos stratégiát használok. Az agentemnél van egy faulteater, az tesz rá mérget és tüzet,meg van még nála egy elektromos kalapács (vagy mi az), ami tesz rá elektromosságot. Emellé teszek még vagy véreztetős hőst, pl: black cat-et, árnyékot, vagy x-23-at.
    A másik hősöm meg általában valami közelharcoos.Ez ellen a dög ellen úgy sem ésszerű a ranged attack,mert valami buffja van rá, amitől felerősödik.
    AZ előző group bossnál elég jól bejött ez a taktika, de ide édeskevés. Mondjuk nem próbáltam még mr. fantastic-ot, az előző ellen nagyon jól használható volt....
  • Okisz
    #1279
    *körtől
  • Okisz
    #1278
    Mondok egy példát hogy csinálom:

    BH tegyük fel sárga. Akkor alap esetben te kékekkel mennél ellene. De az is biztos, hogy ő a második körtül kezdve blastereket fog maga mellé idézni, ami ugye verné a te bruisereidet. Így amikor az elején kasztot választasz, akkor érdemes legalább kettő tacticot berakni, mert azok gyorsabban aprítják a megidézetteket. BH-tól meg kb minden kasztból ugyanannyit tudsz levenni. Tehát amilyen BH, akkor ahhoz képest a körforgásban néggyel előttit válassz többnyire. Én így csinálom és azóta 20-30%ot is le tudok verni róla. (írtam: ÉN le tudok. mert mindjárt jönnek az én 50et is kommentek.)
  • Rotcsa
    #1277
    Mondjatok már valami jó kis taktikát  az új group boss ellen, léci!
    Alig bírok ezzel a döggel!
  • Vincentcloud
    #1276
    Valóban nem, van spec ops és pvp tornament azon kívül semmi a játékban, ha már ez is baj nem tudom mi lenne a jó.
  • Okisz
    #1275
    Kíváncsiságból se értetted a lényeget úgy látom :]
  • W B
    #1274
    Még annyi, hogy 5 ranked meccs megnyerése után van bónusz sorsolás? Mert most mentem egy simát, mit megnyertem, de nem jegyezte fel, hogy egy nyertes van.
  • W B
    #1273
    No igen. Én a PvP-t eredetileg a napi sorsolás miatt csináltam. Kapok 10 aranyat? Nem baj, jó az! Semmiért kapok egy hőst meg miegymás? WTF? Amúgy én Facebookon játszok, nem tudom van-e annak ehhez köze.
  • Broafka
    #1272
    hát igen, te is menj a francba, én meg 1660-al szenvedtem egész éjjel :S
    tudom, nem a te hibád, de ez így milyen már! vegye vissza a nyamvadt playdom! Bezzeg ha az ő hibájukból valamit nem kapsz meg, azt már nem adják oda!
  • W B
    #1271
    1008 ratinggel megkaptam minden jutalmat pvp-ben. Ez mi?
  • Vincentcloud
    #1270
    Csak kíváncsiságból, akkor te miért játszol?
  • Okisz
    #1269
    fasz kivan, megint csőstül ontják a LB hőst meg spec opsot. Ma vége a PVP-nek, de állítom, egy hét és itt a következő. faszomat...
  • Okisz
    #1268
    Vedd meg Te is és rakd be PVP-be. Occsó CPért adják :]
  • W B
    #1267
    Ahhhhhaaaaaaa. Magyarul a nyalóka a PvP. Nekem kicsit kibalanszolatlannak tűnik. Mert mint mondtam nekem soha nem adott 4-5 támadást Küklopsszal. Jelenleg 138 db ratinges meccsen vagyok túl és egyszer sem volt még négyes sem. (Csak a napi sorsolás miatt csinálom, nem strapálom magam az extra jutalmakkal.) Bátyám meg azt mondta, hogy Küklopsz ellen neki esélytelen. Szóval addig rendben, hogy be jöhet ilyen ultra gyors kaszabolás, de mégis az arányok nekem így nem tetszenek. Őt szét henteli Küklopsz, nekem meg lazsál.
  • Lacc 88
    #1266
    Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám Sólyomszemnek baromi nagy mázlija volt ennyi támadással.Ha felrakja a PinPoint Target képességét valakire és utána támad, akkor 50% az esélye további támadásokra az illető ellen. Úgy tűnik mindig bejött neki.

    Küklopsz viszont érdekes. Talán valaki tudja mitől jön ennyiszer, lehet az ügynök vagy valamelyik hős jött előtte és rakott rá valamit. De van egy ötletem. Ugye Blaster ellen alapból kétszer jön. Na pl ha használja a harmadik képességét azzal automatikusan visszatámad ő és a csapattársak is. Vegyünk egy ilyen szitut: Ezt pl felrakta magára és támadta Ironman az már egy visszatámadás az első képességgel, aminek köszönhetően rögtön kapott is Ironman egy Flanked szopókát. Ennek a lényege, hogy aki rajta van az kap egy automatikus plusz támadást. (pl küklopsszal adsz neki egy lézer szemet, rögtön kap még egyet) Majd rögtön jön a Blaster elleni képessége, hogy kétszer támad, ami itt aktiválódott is. Ugyanez a helyzet, lézer szem és Flanked miatt újabb lézerszem. Összefoglalva: kettes képesség felrak, Ironman támadja ő visszatámad és már rajta is van a Flanked, jön Küklopsz kétszer támad, mind a kétszer jön a Follow Up Attack ami miatt az már 4. így Meg is van az 5. (Ez persze ugyanaz a Blaster ellen)

    Remélem átlátható :D
  • W B
    #1265
    Üdv mindenkinek. Mega nagy kérdésem lenne. Az, hogy a játék mennyire bugos?
    Két esetet írnék le, mind kettő PvP.

    Első az én esetem ami most történt. LvL 50 vagyok jelenleg (facebookon játszok) és PvP-ben összedobott egy olyan csapattal miben Sólyomszem Tactician skinnben volt. Nos. Ő kezdte a mecset, oké. De vagy ötször-hatszor lőtt egymás után. Lényegében első körben leszedte az ügynököm. Ügynököm infiltrator ruhában van, egyszer vissza is támadott. De mért? Mért lőtt egymás után fél tucatszor míg meg nem murdelt a karim? Mi volt ez?

    Következő ismét PvP de a bátyámmal történt meg. Még kezdő 20-as szintű sincs. Mondta, hogy Vasemberét Küklopsz mindig leszedi elsőre, mert Küklopsz 4-5 szőr támad egymás után. Az érdekes, mert én is Küklopszot használok PvP-re és eddig max háromszor támadhattam vele egymás után, ebből egy ugye automatikus, ha beadja. Poén az egészben, hogy egyszer tényleg láttam, hogy Vasemberét Küklopsz addig lézer szemezi, míg ki nem fekszik, tehát igen egymás után ötször lézer szemezett. Ez mégis mi?

    Blaster ellen is nagy boldog vagyok mikor háromszor támadhatok Küklopsszal, de infiltartor ruhában lévő ügynökömet tactician Sólyomszer addig lövi míg meg nem hal. Ez mitől van? Bújtam a játékban a karakterek leírást és Wiki-n is utána néztem de nem tudok rájönni. Ilyenkor beakad a játék vagy mi?

    Remélem kapok valami választ minek értelme is van, mert nekem játékból nem derültek ki a dolgok mért van ez.
  • Lacc 88
    #1264
    Wikin van róla leírás angolul. Valami repülő féleség, ami összeköttetésben van Fantomexel.

  • Rotcsa
    #1263
    az, ami ott repked körülötte...:D mi a franc az? olyan, mint egy bolygó
  • Lacc 88
    #1262
    Hirtelen azt hittem Egora gondolsz :D az élő bolygóra

  • Rotcsa
    #1261
    Azért örülök, h néha-néha van komment :)
  • Rotcsa
    #1260
    Ez a Fantomex érdekes. Még csak lvl2-es de az alap buffja nagyon tetszik. Az illúziója miatt nehezen találják el az ellenfelek a többieket. A támadásaitól amúgy nem ájultam el. :)
    Az a bolygó mi a franc amúgy? :D Mi annak a története?
  • Okisz
    #1259
    buzik ezek, nem árulnak zsákbamacskát. 'vögyé aranyat és akkor nincs ilyen gondod......
  • Lacc 88
    #1258
    Nálam az email-es hibára 2 nap alatt válaszoltak, de persze csak lerázó szöveg volt és szart se csináltak. Azóta se kapok semmilyen emailt.
  • Broafka
    #1257
    azt már cseszheti, minden hiba jelzésre kb 1 hetet kell várni. Én most jelentettem a napi 150 támadásomat, már 300-nál tartok és folyamatosan támadnak. Egyszer már bejelentettem, akkor azt mondták, hogy átmeneti, és most már jó (hát nem lett jó), és arra is legalább 1 hetet kellett várni
  • Rotcsa
    #1256
    akkor jelentd be a pd fórumon. vagy valahol
  • Okisz
    #1255
    csak aza helyzet, hogy azóta kb kétszer már nullázódott, de ugyanez :]
    Respawn és idő újrakezdés. :/