Assassin's Creed III részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a nem hivatalos is érdemes a megtekintésre:
/watch?v=xGmNgGdqakw
/watch?v=xGmNgGdqakw
Azért a trailert kitehettétek volna :/ . Én a róla szóló elemzést teszem ki.Természetesen a videomegosztó a jútyúb :
/watch?v=h2Ix8TniU6g
/watch?v=h2Ix8TniU6g
A Win7 és az Xp csak a Windows verziói. Tehát nem azt mondom, hogy a Win7 tulképp XP, hanem, hogy mindkettõ winfos. :-D
Az AnvilNext is csak Anvil, egy módosulat. Nem új motor, sõt nincs az elõzõhöz képest akkora újítás sem benne, mint mondjuk volt az Unreal 2 és 3 között, vagy hogy ne menjek messzire, a Scimatar és az Anvil között.
Több mozgó ojjekumot kezel, változó idõjárást (ez utóbbit már 10 éve is tudta pl. a Real Virtuality motor), dinamikus környezet.
Az AnvilNext is csak Anvil, egy módosulat. Nem új motor, sõt nincs az elõzõhöz képest akkora újítás sem benne, mint mondjuk volt az Unreal 2 és 3 között, vagy hogy ne menjek messzire, a Scimatar és az Anvil között.
Több mozgó ojjekumot kezel, változó idõjárást (ez utóbbit már 10 éve is tudta pl. a Real Virtuality motor), dinamikus környezet.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"A készítõk szerint egyetlen, az elõzõ részekben megismert mozgást sem vettek át az új részhez." - Tehát hûsünk nem fog gyalogolni vagy futni. Ahol nincs fa vagy háztetõ, ott hogy fog mozogni? Esetleg lebegni fog a föld felett? A titkos pengék már a könyökén jönnek ki, hiszen a "hagyományos" hátbaszúrást sem fogja ismerni fõhõsünk. Igzi játék lesz 😄
Komolyra fordítva a szót, jónak ígérkezik, és ha ezek ingame képek, a grafikára sem lesz panasz.
Ender: Szerintem egy 2.0-ra mondhatjuk, hogy új. Gondolom, egy Win7-re se mondod azt, hogy az valójában egy XP.
Komolyra fordítva a szót, jónak ígérkezik, és ha ezek ingame képek, a grafikára sem lesz panasz.
Ender: Szerintem egy 2.0-ra mondhatjuk, hogy új. Gondolom, egy Win7-re se mondod azt, hogy az valójában egy XP.
"új motort is írnak a játék alá"
Ja, hát ha az Anvil szerinted új, akkor egészségedre...Maximum egy új verzióról van szó, de nem új motorról.
Ja, hát ha az Anvil szerinted új, akkor egészségedre...Maximum egy új verzióról van szó, de nem új motorról.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"nem dolgoztak ennyit egy játékon sem és a fejlesztésre fordított büdzsé és munkaerõ épp a duplája, mint a Revelations esetében volt."
... új motort is írnak a játék alá. A Revelations kb. csak egy önálló kiegészítõ volt. 😊
... új motort is írnak a játék alá. A Revelations kb. csak egy önálló kiegészítõ volt. 😊
Nocsak, meglepõen jónak ígérkezik!
Amilyen szkeptikus voltam a Revelation után, most ugyanannyira felcsigázott lettem. Ez tényleg jól hangzik.