Outerra Anteworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Elég jól halad a dolog , már elég sok bár igaz csak statikus objektumot tud kezelni és valós térkép alapján, már csak a valós ,jellegzetes épületekre kell kicserélni a gép által generált részeket és egész jó lesz
30m-es domborzat felbontás és OpenStreetMap támogatás.
Mi kellene még hogy egy egész bolygónyi területen valós környezetben lehessen dinamikus kampányokat repkedni, mindenki onnan ahonnan akar.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
hihetetlen
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
félig meddig ülnek rajta.egy fószer az epic-tõl a srác mellé szegõdött és az engine-t gyúrják ezerrel hogy tudják licenszelni s az abból befolyó pénzbõl akarják majd továbbfejleszteni a játékot.
szerintem ez a technika a jövõ mert már a gpu-k is alkalmasak és elég erõsek ehhez , nem kell cpu izomból megoldani.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
de eléggé ülnek rajta egy ideje.hír se sok jött..sajnos
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
...és a legkevésbé valószínû, hogy ez lesz, inkább egy szimulátor.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azért használok XP64-et, mert amikor 2008 végén megvettem az új gépet, akkor a sima XP nem tudta kezelni a 4GB RAM + 1 GB VGA kombót. Akkor még nem is volt Win7. Viszont azóta a Saiteket leszámítva semmi bajom nem volt vele. Most sakkoor minek buzeráljam a rendszert, ha ez is tökéletesen megy? A másik, hogy én már eljutottam oda, hogy megendethetem magamnak az eredeti szoftvert, már nem töltök le. Ami régõl van, azt használom, de újat nem szedek le. Pl. PS 7.0-át használok - tesóm kapta egyetemen a licenszet - meg Vegas 8/9-et.
Nem játszok Crysis 3 és társaival, a gép annyival nem lesz tõle erõsebb, hogy 1-2 napig telepítsek mindent újra. N+1 dolog van, amivel foglalkozok.
ON
Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen játék készül majd elõször a motorral. Stratégia, szim, vagy RPG? :)
Ha egy demó kipróbálására adom a fejem, ha idõt szánok rá, akkor nálam beleférne kb 1 óra az életembõl arra, hogy egy másik vinyóra, vagy egy másik partícióra feltegyek egy másik rendszert, amin például másnak mûködik...
De eleve nem használnék olyan elsõdleges operációs rendszert, aminek a támogatottsága szinte napról napra rosszabb.
Linuxot én is próbáltam, de normális AMD driver ahhoz sem igazán van... és akkor még a többi ketyerérõl amiket használok szó sem esett. Nekem nem alternatíva.
www.smart-bus.hu
(MSDN kulcsot is lehet jogtalanul használni, nekem is azért repült a régi laptopról a Vista, mert megszûnt a hallgatói jogviszonyom - kapott helyette egy Linuxot, köszöni szépen jól van)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyáltalán nem biztos, hogy kizárólag a szoftverrel van a baj, mert ugye másnál, W7-n mûködik a 48xx szériával. ArmA2 esetén például nekem is szar volt az XP64 driver...
A W7 minden szempontból jobb az XP64-nél... lehet, hogy éppen most mûködik rajta minden ami kell neki, de újabb dolgoknál egyre több nyûgje lesz.
Mennyibõl tart egy W7-t, és egy XP64-t ( ha már ennyire ragaszkodik hozzá ) tartani egy másik partíción?
Persze mindenki úgy oldja meg ezeket a szituációkat, ahogy számára megfelelõ. Csak egy tipp volt a részemrõl... ;)
www.smart-bus.hu
Az xp64-re való driver készítés manapság sehol nem prioritás. Van, oszt olyan amilyen... W7-re sokkal kifinomultabb driverek vannak...
Én, ha olyan problémába ütköznék xp64-n, ami másnál w7-n nem jelentkezik, csak tennék egy próbát! :)
www.smart-bus.hu
Amíg nem lesz kötelezõ egy olyan programnál a DX10/11, amit használna, addig bõven megfelelõ az XP64 (bár kétségtelenül egzotikus választás :) )
( milyen érdekes, hogy másnak meg jó a win7+48xx széria )
www.smart-bus.hu
Tökéletesen megvagyok az XP64-gyel, ezért nem érzem szükségét akármennyi perc bûvészkedének. Nincs in Win7-em. Két vinyó van a gépben több partícióval, de csak ezért nem csinálok egy másikból is systemet.
Ha esetleg van 2. vinyód, akkor tegyél arra egy win7-t, és szép lassan átköltözöl, ha tetszik.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de majd sasolok közben egy atlaszt is hátha... :D
Molni : 4870-en nekem fullHDban addig nem volt gond amíg nem kezdtem feljebb venni a beállításokat , utána már nálam is crashelt. Mondjuk 512 megás a kártya szóval könnyel elképzelhetõnek tartom hogy ilyenkor már kevés neki ennyi vram .
Valamint repülj fel jó magasra, és onnan (folyók és tavak nélkül) egész jól lehet navigálni - a légkör határa, a napkelte/naplemente pedig egészen gyönyörû.