Outerra Anteworld

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
//www.youtube.com/embed/k1HPWJcy9x8
repvez
//www.youtube.com/embed/9gRke15l26c
//www.youtube.com/embed/G9I9Bc3gPzY
molnibalage83
10 éve fejlesztik és egyetlen játék sem jelent meg vele eddig...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
//www.youtube.com/embed/TPmi_rdrt0g

Elég jól halad a dolog , már elég sok bár igaz csak statikus objektumot tud kezelni és valós térkép alapján, már csak a valós ,jellegzetes épületekre kell kicserélni a gép által generált részeket és egész jó lesz
repvez
Könyörgöm valaki csináljon már rá valami normális repszimet

30m-es domborzat felbontás és OpenStreetMap támogatás.
Mi kellene még hogy egy egész bolygónyi területen valós környezetben lehessen dinamikus kampányokat repkedni, mindenki onnan ahonnan akar.
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
http://www.youtube.com/v/GKimSjuSi3A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#taps>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
http://www.youtube.com/v/jVoNMhH_j3Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Elképesztõ... "ölni" tudnék érte... :D

www.smart-bus.hu

Sanyo
Nagyon remélem, hogy lesz. :) A világ már most is elég részletes, pedig még csak most adogatják hozzá az idõjárást és egyebeket.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Ez durva! :) Mikor lesz már erre a motorra valami játék? Egyáltalán tervbe van véve valami?

www.smart-bus.hu

tutituti
<#eljen>
hihetetlen

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sanyo

www.pcpilot.hu

tutituti
http://www.youtube.com/v/NuaZV_tWAvQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Torzonborz
off
félig meddig ülnek rajta.egy fószer az epic-tõl a srác mellé szegõdött és az engine-t gyúrják ezerrel hogy tudják licenszelni s az abból befolyó pénzbõl akarják majd továbbfejleszteni a játékot.
szerintem ez a technika a jövõ mert már a gpu-k is alkalmasak és elég erõsek ehhez , nem kell cpu izomból megoldani.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

tutituti
Ez bárcsak kész lenne!
de eléggé ülnek rajta egy ideje.hír se sok jött..sajnos

Torzonborz
Mint az Infinity lesz majd talán egyszer ? Jó lenne ! :)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Dzsini
Én egy Elite-szerû ûrhajós-kereskedõst szeretnék :)

...és a legkevésbé valószínû, hogy ez lesz, inkább egy szimulátor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
OFF

Azért használok XP64-et, mert amikor 2008 végén megvettem az új gépet, akkor a sima XP nem tudta kezelni a 4GB RAM + 1 GB VGA kombót. Akkor még nem is volt Win7. Viszont azóta a Saiteket leszámítva semmi bajom nem volt vele. Most sakkoor minek buzeráljam a rendszert, ha ez is tökéletesen megy? A másik, hogy én már eljutottam oda, hogy megendethetem magamnak az eredeti szoftvert, már nem töltök le. Ami régõl van, azt használom, de újat nem szedek le. Pl. PS 7.0-át használok - tesóm kapta egyetemen a licenszet - meg Vegas 8/9-et.

Nem játszok Crysis 3 és társaival, a gép annyival nem lesz tõle erõsebb, hogy 1-2 napig telepítsek mindent újra. N+1 dolog van, amivel foglalkozok.

ON

Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen játék készül majd elõször a motorral. Stratégia, szim, vagy RPG? :)

Soha nem volt elsõdleges rendszer nálam a 64bites XP. Egy feltételezett hardver hiba tesztelése véget telepítettem fel, és akkor szembesültem vele, hogy számomra használhatatlan, mert sok hardveremhez egyszerûen nincs normális driver.

Ha egy demó kipróbálására adom a fejem, ha idõt szánok rá, akkor nálam beleférne kb 1 óra az életembõl arra, hogy egy másik vinyóra, vagy egy másik partícióra feltegyek egy másik rendszert, amin például másnak mûködik...

De eleve nem használnék olyan elsõdleges operációs rendszert, aminek a támogatottsága szinte napról napra rosszabb.

Linuxot én is próbáltam, de normális AMD driver ahhoz sem igazán van... és akkor még a többi ketyerérõl amiket használok szó sem esett. Nekem nem alternatíva.

www.smart-bus.hu

Dzsini
Neked az ArmA2 miatt kellett, mert nem tudtál róla lemondani - egy nyíltan problémás alfa demó kedvéért is nekiálltál volna a migrálásnak?
(MSDN kulcsot is lehet jogtalanul használni, nekem is azért repült a régi laptopról a Vista, mert megszûnt a hallgatói jogviszonyom - kapott helyette egy Linuxot, köszöni szépen jól van)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kipróbálni ott a 90 nap. Ha tetszik, akkor létezik MSDN kulcs... kb 3500.-Forintért hozzáférhetõ.

Egyáltalán nem biztos, hogy kizárólag a szoftverrel van a baj, mert ugye másnál, W7-n mûködik a 48xx szériával. ArmA2 esetén például nekem is szar volt az XP64 driver...

A W7 minden szempontból jobb az XP64-nél... lehet, hogy éppen most mûködik rajta minden ami kell neki, de újabb dolgoknál egyre több nyûgje lesz.

Mennyibõl tart egy W7-t, és egy XP64-t ( ha már ennyire ragaszkodik hozzá ) tartani egy másik partíción?

Persze mindenki úgy oldja meg ezeket a szituációkat, ahogy számára megfelelõ. Csak egy tipp volt a részemrõl... ;)

www.smart-bus.hu

Dzsini
A Windows 7 sem ingyenes, a próbaváltozat pedig 90 nap után nekiáll hisztizni. A probléma pedig - ahogy látszik - egy alfaállapotú szoftverrel van, ami nem létszükséglet. Amíg minden más, amire szüksége van mûködik, addig teljesen mindegy, hogy az XP64-re mennyire tolják a drivereket.
Tudom, hogy létezik warez, de nem mindenki használ olyasmit - én sem, és sokan mások sem.

Én nem írtam, hogy költsön el akár egy fillért is! :)

Az xp64-re való driver készítés manapság sehol nem prioritás. Van, oszt olyan amilyen... W7-re sokkal kifinomultabb driverek vannak...

Én, ha olyan problémába ütköznék xp64-n, ami másnál w7-n nem jelentkezik, csak tennék egy próbát! :)

www.smart-bus.hu

Dzsini
Kinek így, kinek úgy - ez egy ilyen sport, fõleg egy alfastádiumban leledzõ bemutatónál. Azt is meg lehet érteni, hogy most csak ezért nem fog kiadni 30 ezer forintot.

Amíg nem lesz kötelezõ egy olyan programnál a DX10/11, amit használna, addig bõven megfelelõ az XP64 (bár kétségtelenül egzotikus választás :) )

Ahogy érzed.

( milyen érdekes, hogy másnak meg jó a win7+48xx széria )

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem az XP64 miatt nem megy az Outerra. Egyszerûen tény és le is írták a készítõk, hogy súlyos gondok vannak a 48xx ATI szériánál.

Tökéletesen megvagyok az XP64-gyel, ezért nem érzem szükségét akármennyi perc bûvészkedének. Nincs in Win7-em. Két vinyó van a gépben több partícióval, de csak ezért nem csinálok egy másikból is systemet.

Pendrive-ról megvan kb 20 perc alatt... :)

Ha esetleg van 2. vinyód, akkor tegyél arra egy win7-t, és szép lassan átköltözöl, ha tetszik.

www.smart-bus.hu

Torzonborz
nekem Win7 x64 van , jó az mindenre. ;)

Molnibalage
Nincs idõm arra, hogy két napig telepítgessek. :)

Én a helyedben kipróbálnék egy win7-t.. sokkal kiforrottabbak hozzá a driverek.

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Igen.

Még mindig 64bites XP a rendszered?

www.smart-bus.hu

Torzonborz
jah akkor nemtom , melyik driver van fent ? nálam a 12.1-es.

Molnibalage
Mit kellene beállítani és hol? Én gyak odáig jutok el hogy betölti a képet és CTD. Ekkor újrakezdni. Gyak. állítani sem tudok semmit. Egy nagy CTD loop az egész...

Torzonborz
hmm Én eddig nem tudtam semmit se beazonosítani :(
de majd sasolok közben egy atlaszt is hátha... :D

Molni : 4870-en nekem fullHDban addig nem volt gond amíg nem kezdtem feljebb venni a beállításokat , utána már nálam is crashelt. Mondjuk 512 megás a kártya szóval könnyel elképzelhetõnek tartom hogy ilyenkor már kevés neki ennyi vram .

wantonly
Mint beszéltük korábban a "TAB" és "G" gombbal lehet megnézni hol vagy éppen, "PageUP" a gyorsítás, ezzel fel tudsz menni madártávlatba és megkeresed.
A kamerát hogyan lehet mozgatni? Megszeretném keresni magyarországot.

wantonly
Amúgy olvastam, hogy le akarják modellezni Tolkien Középföldéjét is. Én mondjuk jobban örülnék egy jura kori Földnek (ha már úgyis csak a környezet van városok nélkül), és lehetne barangolni a dínók között, de akár élõlények nélkül az igazán izgalmas lenne. :)
Most ezmiez, hogy fizetni kell a demóért?

wantonly
Köszi, a TAB gombot nem használtam, csak a "g"-t, az a Google Mapson mutatta a helyet.
Dzsini
Ha bekapcsolod TAB gombbal a feliratokat, akkor ott mutatja a koordinátákat, irányszöget, ilyesmiket :)
Valamint repülj fel jó magasra, és onnan (folyók és tavak nélkül) egész jól lehet navigálni - a légkör határa, a napkelte/naplemente pedig egészen gyönyörû.

Molnibalage
Miért korai? Legalább látható, hogy nem a "fióknak" írták. Igen, még állatira instabil, mert naqyon WIP. N+1 Earth szim. videó van a youtubon. Egyikbõl sem lett semmi. Ez az elsõ amit ki is adtak úgy, hogy a user a motort is használhatja és nem csak render van. Tehát ez jutott eddig a legmesszebb.

wantonly
Érdekes, de azért korai volt még a demót kiadni szerintem. Hasonlít a Google Maps rendszeréhez, vagyis odamegyek valahova és szép lassan letöltögeti az adatokat, majd megjeleníti. Viszont itt elég nehéz nyomon követni, hogy hol is vagyok. Ha a teherautóval közlekedek az poén, csak tiszta Big Rigs. :)
!

cifcuk
"a valós magassági adatokból (90m-1km pontossággal), fraktál alapú technikával centiméteres részletességûvé alakított Föld"

Dzsini

Oldal 1 / 2Következő →