11758
  • BYpsilon
    A hivatalos oldal előrendeleési linkjénél 2013 szerepel megjelenésnek.
  • Dzsini
    Ha számodra a "Concept Art" felirat mást jelent, akkor szólj, de nem, nem így fog kinézni. Maximum reménykedni lehet hasonlóban.
  • TycoonHQ
    Hivatalosan is megerősítve!
    http://tycoon.atw.hu/news.php?readmore=130
  • Ironman2
    Akkor nem is így fog kinézni a játék?
  • Dzsini
    Nem, koncepció - a valódi engineből még mindig nem láttunk egy képet sem.
  • oneal1
    megjelenési dátumot mondtak már?
  • Ironman2
    Akkor mégsem makett! Szevasz!
  • Carlos
    Köszi!
  • Dzsini
    Az engine-ről még semmi nincs, de az Origin előrendelős oldalon már van gépigény, szuperhősök (MaxisMan vs. Dr. Vu), és gyűjtői változat :)

Processor:
    AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better or Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
    Operating System:
    Windows XP/Vista/7
    RAM:
    Windows XP: 1.5GB
    Windows Vista and Windows 7: 2GB
    PCs using a built-in graphical chipset are recommended to have 2GB RAM
    Graphics Card:
    ATI X1800 or better*
    nVidia 7800 or better*
    Intel 4100 Integrated Graphics or better*
    DVD-ROM:
    8x or better
    *Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support.

Multi már volt a 4-ben is, gondolom az egymás mellett építkezést kereskedelmet, ilyesmit tupírozzák fel.
  • Carlos
    "Images not representative of actual gameplay."

Kicsit félek ettől a multiplayer simcity-től...
  • Dzsini
    Ez viszont már hivatalos:

• Ironman2
    Ráadásul az egyik már 1 évvel ezelött is kint volt
  • Ironman2
    DDD.Most nézem igazad van.Én is bevettem ezek szerint
  • LeWyTy
    Így van nem ma kezdtem és már megvan a véleményem:
    Én ezekre a videókra úgy tekintek hogy valakinek túl sok szabadideje van etetni a népet a saját hülyeségével, a sok fan meg elhiszi mert már kiéhezve várja.
    Amint mondtad hogy ez csak "hangulatkeltő"... akkor el is hinném ha nem bita32 és OwnerGodi töltötte volna fel a YouTube-ra hanem pl az EA vagy a Maxis.

De legyen igazad! Én is nagyon várom hogy mi lesz ebből az egészből.
  • ntex
    A Conception Artok simán lehetnek valódiak mivel nem az igazi in-game footage dolgok alapján készül hanem éppen fordítva, a kiszivárgott trailer képek meg azért is lehetne akár valódi mert általában a debut trailerek sosem tartalmaznak in-game sceneket, csak afféle hangulatkeltőnek csinálják éppen azért hogy az első valódi képekig és valódi gameplay trailerekig legyen miért égnie a fórumoknak :) De gondolom te sem ma kezdted a számítógépes pályafutásodat így tuti te is tisztában lehetsz ezekkel a dolgokkal hogy mennek, mindenesetre én csak próbálom pozítívan nézni és reménykedem hogy ez valóban a SC5-höz köthető artok :)
  • LeWyTy
    Én csak azt mondom hogy semmi sem tűnik valódinak.
    Az utolsó vidi pl 100% hogy csak egy makett.
    Az előtti pedig egy mindenből összevágott katyvasz.
  • ntex
    Már mindenhol beszélnek róla úgyhogy akár hivatalosnak is lehet tekinteni mivel általában egy játékról ha így elterjed hogy be fogják jelenteni akkor be is jelentik rövidesen. Ezek a képek állítólag am a kiszivárgott conception artok, szóval 100% hogy készül valami. És mivel a Maxis nagy bejelentésre készül (hacsak nem pár nagy troll akarja szivatni a világot) szinte biztos hogy új Sim City-t fognak bejelenteni vagy új Sims-et... A Maxis mást úgysem csinál
  • LeWyTy
    Ugyanmár reális kép még nincs a játékból... hivatalos bejelentés volt egyáltalán?? vagy csak valaki elkezdte híreszteli azt a pár régi képet és mindenki bezsongott.
  • LeWyTy
    Ez meg csak egy makett.
  • LeWyTy
    Ennek az eleje csak googlemap 3d utána egy csomó constuction demo,néhány egyéb játék és néhány sima animáció..
  • Ironman2
    Itt viszont már a trailerből,ami kedden jön,kilopott képek:

• Ironman2
    Ez csak engine bemutató.A Cryengine 2 fog müködni alatta

• Carlos
  • Micsu
    Hazudsz :)
  • Herold
    XP alatt simán ment nekem. Ha jól emlékszem, még Dosbox sem kellett hozzá.
  • ntex
    DosBox-al talán még életre tudnád kelteni... :)
  • Csacsi
    Tényleg a Sim Copter mekkora volt.

Emlékszem hogy élveztem berepülni a saját városomat.

Kár hogy ma már szerintem el sem tudnám indítani egy gépemen sem :(
  • Herold
    Sim City 2000 volt a legjobb. Meg a Sim Copter.
  • Carlos
    Annó szerintem nem érdekelt senkit. :)
  • Molnibalage
    Az SC2000 népesség számlálása telejsen el volt cseszve.
  • Hecker007
    +fav

Remélem lesz olyan jó mint a 4, meg lesz hozzá annyi plusz letölthető cucc is :D
  • ZSOOLT2
    A SimCity 2000-el, és a 4. résszel játszottam, és kipróbáltam a Cities XL 2011-et is.

A 2000-ben volt olyan városom, amin teljesen betelt, már nem is tudtam sehova építeni, volt kb. egymilliós népességem. Meg voltak benne ilyen lakómodulok, egy 5X5-ös területet foglalt el, és lakhattak benne max. 120.000-en.

A SimCity 4ben 120-150.000nél nagyobb népességet viszont nem bírtam elérni. Viszonylag ritkán csődöltem be már, az SC 2000-ben kb. kitapasztaltam, hogyan kell elkerülni a csődöt (néhány elbukott játék után).

Cities XL-ben kifejezetten tetszett, hogy íves utcákat is lehetett építeni, és kör alakú városokat is ki lehetett alakítani.

Remélem ilyesmire lesz lehetőség az SC5-ben is.
  • Motoroj
    *nem létezhet...
  • Motoroj
    Nagyon remélem, a mester nélkül létezhet normális sim játék.
  • LeWyTy
    +fav
    Várjuk és reméljük.

(azt összes kép hamis az 100%)
  • Tuvok #44
    Ez most már tuti ? Annyi fake kép, meg álhír volt már az évek alatt, remélem ezúttal nem kacsa !
  • Molnibalage

Furcsamód ez hasonlít a legjobban hozzá. 3:01-től.
  • Carlos
    Ami nem Maxis-os SimCity, az nem tekinthető SimCity-nek. Ergó a Societes egy korcs ami nem érdemli meg, hogy Simcity-kkel egycsoportba kerüljön. Megkapta a nevet, hogy egy fost el lehessen adni...bár kétlem, hogy nyereséges lett volna.
  • Carlos
    Én Gus-al és Awe32-vel toltam... :)
    Jajjdeszép idők voltak azok.
  • Molnibalage
    Anno SB16-om volt. Hú, de rég is volt már. :)