11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Austin Bailey #719 ott mégtöbb -
#718 De kérlek ne hasonlítsd már az eus kertvárosodat amerikához!
Az viszont igaz hogy ott is több a fa. -
Austin Bailey #717 egyébként pontosan ugyanezt a látványt meg lehetett csinálni a 4-ben is, egy LBT terrain moddal a NAM-mal meg a mattb325 kertvárosi házakkal. -
Austin Bailey #716 és kertvárosban lakom, és az nem így néz ki. Egy kertvárosban sokkal több a fa -
#715 Na azé a kertváros az jól néz ki -
#714 -
Austin Bailey #713 én a http://www.toutsimcities.com szerettem -
#712 azért ott a letöltések elején az a panelház nekem pont adja :D - építettem egyszer négyben egy disztópikus hangulatú várost valagnyi ilyen épülettel, meg pár sci-fi-ből szabadulttal. Amennyire ridegnek és élhetetlennek tűnt annyira volt kurva jó is, már majdnem a szárnyas fejvadász hangulatát idézte, csak stilizáltabb kivitelezésben :D -
Austin Bailey #711 a spanyolok ide szokták feltölteni a pluginjeiket. Elég szarok amúgy :D -
#710 mondjuk semmi extra, csak az angol nyelvű hivatalos fb csoport ezt a linket ajánlotta forrásnak, mert ott is megkérdeztem amit itt :D -
#709 http://simcity.capitalsim.net/ spanyol, de chrome-val angolra fordítva egész érthető -
#708 talán még se , ha ez igaz és hivatalosan is megerősítést nyer a hivatalos csatornákon hát akkor én nagyon boldog leszek, pláne ha még az is kiderül h évszakokhoz mérten romlik az utak minősége (télen nagyobb igénybevétel az időjárás által) és annak megfelelően kell a fenntartást igazgatnod. Így lesz rendes, városra kiható funkcionalitása a látvány és szépség mellett.
(hohóó, esős időben mondjuk több autó és dugó az utakon, meg kevesebb gyalogos) -
#707 Kajak topikálni fox? -
capa07 #706 Igen, azt írták. Meg a képek szerint is, pl. #701 -
#705 Ez most kajak megerősített tény és nem "áprilisi" tréfa h lesznek benne évszakok meg időjárás? o.O Ha ez igaz, akkor én örömömben szolidan leszopom magam :D -
#704 mármint nem jelennek meg -
#703 kár h nem jönnek be a képek :\ -
capa07 #702 Visszajöttek a képek! Tetszenek ezek a felhőkarcoló nélküli képek. -
capa07 #701 kép 1
-
capa07 #700 most már én se! -
#699 én sem látom. -
#698 Az utolsó 2 képet csak én nem látom?
(az eredeti oldalon sem.) -
capa07 #697 A cseh facebook oldalukon azt írták, hogy biztosra lehet tudni, hogy lesz szél, vihar, eső stb. Többet nem írtak, de gondolom lesz havazás is. -
#696 No nézd csak - évszakok? Ez meglepetés. -
capa07 #695 Ez az évszakos rész is egész jó! -
capa07 #694 -
capa07 #693 Ez már jó néz ki! -
capa07 #692 -
#691 -
capa07 #690 -
capa07 #689 -
capa07 #688 -
#687 "modok nélkül" -
Austin Bailey #686 egyszerűen nagyon szűkösnek érzem a városépítési lehetőségeket. Eddig olyan, mint a Sims kiegészítők nélkül -
#685 Tényleg kicsit bután néz ki.
De ez épp nem a lényeges része a játéknak. -
Austin Bailey #684 úr isten -
#683 én is annak örülnék,ha mindent egyedire csinálhatnék benne, a tájtól kezdve a nyersanyagok kiosztásáig -
#682 4v4v4v4 pvp? xD
Az volna jó ha csinálhatnánk egyedi régióka, és azt hostolhatnánk.
-
#681 -
Austin Bailey #680 Az USA-ban is vannak sétálóutcák. Pl Rodeo drive LA-ben. Csak nem sok és inkább a középvárosokban. Mivel az usában elég széles, vagyis van hely a járdának illetve négyzetrácsos az egész úthálózat vagyis nincsenek nagyon fő meg mellékutak, ezért a sétálófelületek inkább a vízpartokhoz vagy a tömbök belsejéhez kötődnek. Ez utóbbi esetben tulajdonképpen magánterületek. Pl ilyen volt a WTC tömbje is. De pl Bostonban, Dallasban, Atlantában vannak sétálóutcák. Szerintem helyesebb lenne sétálófelületekről beszélni egyébként. Ha egyszer egy városépítő égre nem az utat, hanem a sávot venné a közlekedés alapjának, akkor összesen kellene egy járda, egy útsáv, egy kerékpársáv, egy parkolósáv egy buszsáv meg egy villamossín (ez utóbbiak fedhetnék is egymást) illetve egy alagút-és felüljáró építési lehetőség (mint a cities xl-ben) és és az összes létező úthálózatot, csomópontot és úttípust meg lehetne csinálni.
Egyébként engem ez a régiónézet már túlságosan az sc4-re emlékeztet.