11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#1519 iponnál 9.500 körül van a bővített kiadás. -
#1518 Na végre én is kipróbáltam. Kellemes csalódás, remekül össze van rakva és jó volt nézni, ahogy fejlődik a városom. Tetszik, de nem fogom megvenni azonnal, majd ha picit lemegy az ára. :) -
#1517 Megtörtént az első crash.
Szélturbina mellé építettem a szemétlerakót és egymásba lógtak. Abban a pillanatban crash. -
#1516 fura hogy a buszból nincs bevétel, csak költsége van.
nyirog, hány busz üzemeltettél akkora városban, és mennyi volt a várakozási idő?
Kicsit csalódtam ebben a leegyszerűsített tömegközlekedésben. -
#1515 2 gigát tölt le. -
Since #1514 Megtudja valaki mondani hogy hány giga az install file?
Csak azért kérdezem, mert este fogom tudni kipróbálni ha lesz hozzá energiám, de ha 10 gigás a file akkor felejtős lesz :)
Köszönöm! -
#1513 én 98.72% hogy 0 day megveszem. A maradék pár százalék azért van, mert lehet, hogy pont akkor leszek Londonban amikor megjelenik. -
Hay #1512 Örömmel látom, hogy élvezitek a bétát :-)
Nyirog: remek képeket tettél be, kösz!
Én sajna melóm miatt esélytelen voltam jelentkezni bétára (időhiány...), a fórumra is csak most tudtam felnézni, több száz hozzászólásról maradtam le... most értem a végére :-)
Azt kérdezném, hogy így a béta alapján hogy érzitek: összességében a sok előzetes negatív véleményhez képest jobbak-e a tapasztalatok eddig, avagy sem? -
#1511 uhh durva...
Jól nyomod. -
#1510 segít növelni a lefedettséget, ugyanakkor nekem már 2 bétás keretek közt teljesen uprgadelt iskola is kezdett kevés lenni. Az a jó, hogy elég egyszer kiépíteni a buszmegállókat, nem kell iskolánként külön -külön, csak mikor bővíted a várost lakossági zónákkal akkor elég párat pluszba építeni. -
#1509 igen, a sárga az az iskola buszoké -
Austin Bailey #1508 kiderült már, hogy mit tudnak a buszmegálló táblák, és miért más a színük? -
#1507 Igyekeztem olyan képeket csinálni h rálátást adjak a főbb funkciókra, mindent természetesen nem tudtam lefotózni a játék hevében :) -
#1506 -
#1505 -
#1504 Ahogy kérted :) Stabilan 28-35 FPS-vel ment a játék, és ez az eddigi legnépesebb városom a bétában, mindent építettem amit csak a bétában lehet (kivéve erőművek, abból elég volt csak a szél), ló halálában játszottam végig max sebességen.
-
Austin Bailey #1503 egész jó :D -
#1502 Érdekes bug jött elő valakinél :) -
#1501 -
#1500 nálam meghülyült az origin... kiír mindenfélét, de most látom h a szerver sem elérhető SC-ben -
#1499 túl nyilvánvaló volt :) - valójában életemben egyszer használtam és sose figyeltem h tudok e vele képet csinálni -
ntex #1498 Frapset pl :) -
capa07 #1497 Meg lehet a következőkben is. -
#1496 első napokban tuti lesz -
capa07 #1495 Azt hiszem, mikor az út kiválasztásánál vagy, akkor mutatja a lerakott úton, hogy piros e vagy zöldes vagyis, hogy mennyire terhelt. Én is játszanám, de egyszerûen nem enged. Remélem a teljes játéknál ilyen nem lesz. -
#1494 tesztik a játék, eddig egy órát tudtam játszani, most játszanám a másodikat, de azt írja, hogy a játék most blokkolva van.
Kérdés: a forgalom sűrűséget lehet látni valamelyik térképen? én nem találtam a layerek közt -
#1493 újra él!
@carlos: szívesen csinálok, ha elmondod h milyen progit használjak hozzá :) -
#1492 Nem lehet belépni, mert páran reportoltak valamit úgyhogy felfüggesztették a belépést. -
capa07 #1491 Délelott se ment, meg most se. De inkább most csinálják meg jól, hogy aztán a teljessel ne legyen gond. -
#1490 Más se tud belépni? Már megijedtem, hogy csak velem szórakozik... -
capa07 #1489 Mindig akkor van valami, amikor rendesen tudnék játszani! -
#1488 "The beta environment is not open yet. Please come back later."
Wut? -
#1487 No, második 1 óra:
Nagyobb város kaszinó nélkül, parkokkal, sulival kórházzal, erre kitör a tűzvész. Most a tűzzel küzdöttem. :)
Jó lesz ez! -
#1486 Screenshot? -
#1485 ha nagyon gyorsan csinálok mindent és nem akadozik a bevétel akkor 4000 közeli lakosságot el tudom érni, kb 3640 körül volt eddig a maxom -
#1484 1 várossal, utána újra kell kezdened megint nulláról -
Ironman2 #1483 1 órát engednek játszani? -
#1482 Hát gyorsan elröppent ez az 1 óra.
De arra jó volt, hogy lássam ,hogy ha kaszinód van amit jól felfejlesztesz, akkor nem győzöm utána a rendőrséget tunningolni, mert állandóan sírnak a népek a bűnözés miatt...
Pfff... a fele játék arra ment el, hogy a bűnözéssel küzdöttem.
De nagyon tetszik.
0 day lesz. Tuti. -
#1481 Most van szombat reggel-délelőtt a tengeren túl, valószínűleg rászakadt az összes ottani bétás. -
Since #1480 Csak hétfőig tart a béta, igaz?