11758
  • Carlos
    iponnál 9.500 körül van a bővített kiadás.
  • BoneDragon
    Na végre én is kipróbáltam. Kellemes csalódás, remekül össze van rakva és jó volt nézni, ahogy fejlődik a városom. Tetszik, de nem fogom megvenni azonnal, majd ha picit lemegy az ára. :)
  • Carlos
    Megtörtént az első crash.
    Szélturbina mellé építettem a szemétlerakót és egymásba lógtak. Abban a pillanatban crash.
  • Vándorr
    fura hogy a buszból nincs bevétel, csak költsége van.
    nyirog, hány busz üzemeltettél akkora városban, és mennyi volt a várakozási idő?

Kicsit csalódtam ebben a leegyszerűsített tömegközlekedésben.
  • Carlos
    2 gigát tölt le.
  • Since
    Megtudja valaki mondani hogy hány giga az install file?
    Csak azért kérdezem, mert este fogom tudni kipróbálni ha lesz hozzá energiám, de ha 10 gigás a file akkor felejtős lesz :)
    Köszönöm!
  • Carlos
    én 98.72% hogy 0 day megveszem. A maradék pár százalék azért van, mert lehet, hogy pont akkor leszek Londonban amikor megjelenik.
  • Hay #1512
    Örömmel látom, hogy élvezitek a bétát :-)
    Nyirog: remek képeket tettél be, kösz!
    Én sajna melóm miatt esélytelen voltam jelentkezni bétára (időhiány...), a fórumra is csak most tudtam felnézni, több száz hozzászólásról maradtam le... most értem a végére :-)

Azt kérdezném, hogy így a béta alapján hogy érzitek: összességében a sok előzetes negatív véleményhez képest jobbak-e a tapasztalatok eddig, avagy sem?
  • Carlos
    uhh durva...
    Jól nyomod.
  • nyirog
    segít növelni a lefedettséget, ugyanakkor nekem már 2 bétás keretek közt teljesen uprgadelt iskola is kezdett kevés lenni. Az a jó, hogy elég egyszer kiépíteni a buszmegállókat, nem kell iskolánként külön -külön, csak mikor bővíted a várost lakossági zónákkal akkor elég párat pluszba építeni.
  • nyirog
    igen, a sárga az az iskola buszoké
  • Austin Bailey
    kiderült már, hogy mit tudnak a buszmegálló táblák, és miért más a színük?
  • nyirog
    Igyekeztem olyan képeket csinálni h rálátást adjak a főbb funkciókra, mindent természetesen nem tudtam lefotózni a játék hevében :)
  • nyirog
  • nyirog
  • nyirog
    Ahogy kérted :) Stabilan 28-35 FPS-vel ment a játék, és ez az eddigi legnépesebb városom a bétában, mindent építettem amit csak a bétában lehet (kivéve erőművek, abból elég volt csak a szél), ló halálában játszottam végig max sebességen.

• Austin Bailey
    egész jó :D
  • nyirog
    Érdekes bug jött elő valakinél :)
  • nyirog
  • nyirog
    nálam meghülyült az origin... kiír mindenfélét, de most látom h a szerver sem elérhető SC-ben
  • nyirog
    túl nyilvánvaló volt :) - valójában életemben egyszer használtam és sose figyeltem h tudok e vele képet csinálni
  • ntex
    Frapset pl :)
  • capa07
    Meg lehet a következőkben is.
  • nyirog
    első napokban tuti lesz
  • capa07
    Azt hiszem, mikor az út kiválasztásánál vagy, akkor mutatja a lerakott úton, hogy piros e vagy zöldes vagyis, hogy mennyire terhelt. Én is játszanám, de egyszerûen nem enged. Remélem a teljes játéknál ilyen nem lesz.
  • Vándorr
    tesztik a játék, eddig egy órát tudtam játszani, most játszanám a másodikat, de azt írja, hogy a játék most blokkolva van.

Kérdés: a forgalom sűrűséget lehet látni valamelyik térképen? én nem találtam a layerek közt
  • nyirog
    újra él!

@carlos: szívesen csinálok, ha elmondod h milyen progit használjak hozzá :)
  • Carlos
    Nem lehet belépni, mert páran reportoltak valamit úgyhogy felfüggesztették a belépést.
  • capa07
    Délelott se ment, meg most se. De inkább most csinálják meg jól, hogy aztán a teljessel ne legyen gond.
  • BoneDragon
    Más se tud belépni? Már megijedtem, hogy csak velem szórakozik...
  • capa07
    Mindig akkor van valami, amikor rendesen tudnék játszani!
  • BoneDragon
    "The beta environment is not open yet. Please come back later."

Wut?
  • Carlos
    No, második 1 óra:

Nagyobb város kaszinó nélkül, parkokkal, sulival kórházzal, erre kitör a tűzvész. Most a tűzzel küzdöttem. :)
    Jó lesz ez!
  • Carlos
    Screenshot?
  • nyirog
    ha nagyon gyorsan csinálok mindent és nem akadozik a bevétel akkor 4000 közeli lakosságot el tudom érni, kb 3640 körül volt eddig a maxom
  • nyirog
    1 várossal, utána újra kell kezdened megint nulláról
  • Ironman2
    1 órát engednek játszani?
  • Carlos
    Hát gyorsan elröppent ez az 1 óra.
    De arra jó volt, hogy lássam ,hogy ha kaszinód van amit jól felfejlesztesz, akkor nem győzöm utána a rendőrséget tunningolni, mert állandóan sírnak a népek a bűnözés miatt...
    Pfff... a fele játék arra ment el, hogy a bűnözéssel küzdöttem.
    De nagyon tetszik.
    0 day lesz. Tuti.
  • Dzsini
    Most van szombat reggel-délelőtt a tengeren túl, valószínűleg rászakadt az összes ottani bétás.
  • Since
    Csak hétfőig tart a béta, igaz?