11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
pcgammer #1639 Alig várom a Márciust :) Már elő is rendeltem :)
-
Ironman2 #1638
A SimCity sorozat legújabb tagja a fapados változatok mellett bővített változatban is elérhetővé válik március elején.
Az Electronic Arts nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a játékosok értesüljenek a SimCity bővített változatáról is, a Digital Deluxe Edition ugyanis további tartalmakkal szórakoztatja gazdáját: három exkluzív szettet kaphatunk a speciális kiadás megvásárlásával, melyek segítségével olyan európai városokat utánozhatunk le építéseink során, mint Párizs, Berlin és London. Mindehhez nagyban hozzájárul majd az utánozhatatlan hangulatot árasztó Eiffel-torony, a Brandenburgi kapu vagy éppen a Big Ben, de nagy segítségünkre lesznek az angol buszok, a francia rendőrautók és a német vonatok is egy-egy nagyváros légkörének megteremtésében.
http://www.gamestar.hu/simcity-digital-deluxe-edition-az-inyenceknek.html -
#1637 "By the way, the smallest depth RCI buildings are 48m, but there's plenty of parks that are depth 24m, I use them to fill in empty space. " -
#1636 És a hozzátartozó szöveg: "zoning feedback improvements, display depth based on road density, show red where nothing could build" -
#1635 Fejlesztés...., khm-khm, lényegében ugyanolyan lett mint anno SC4-ben -
#1634 Fejlesztették a zónázást
Hátha bejátsza itt ezt a videót:
-
#1633 Hát, a hivatalos honlap magyar fordítását nézve nem biztos, hogy olyan nagy baj az angol SimCity :)
(tudom, hogy mások csinálják a kettőt, de a "Specializálódtak ön város" elég kemény) -
#1632 Az árgarancia ok, ma felhívom őket nyelvügyben. -
#1631 Nem érdekel, hogy angol nyelvű-e lesz és az iPon garantálja az előrendelési árat. Ezért volt über olcsó annó a Diablo 3 CE náluk! -
#1630 Ok, de úgy látom az csak angol nyelvű lesz, másrészt amikor megjelenik €/Ft viszony... -
Austin Bailey #1629 Szánalmas a képen az ürge, hogy ilyen öregen tininek próbálja magát álcázni -
#1628 Eleinte igen, de többször említették már itt a topicban, hogy idővel ez változhat. -
Borg #1627 És így is csak tenyérnyi területre lehet várost építeni? -
J R Oppenheimer #1626 Időközben bejelentettek egy sandbox módot! Link -
#1625 Énis a sima bővítettet veszem meg 9.700-ért. -
J R Oppenheimer #1624 Kösz az infót, most nyugodt szívvel fogom megvenni az sima verziót. -
#1623 Nincs még információ, hogy mikor és mennyiért lesz kapható a három európai készlet (akár egybe, akár külön-külön). Valószínűleg egy ideig mindenképpen exkluzívnak tartják, hogy gyűjtsék az előrendelőket. Én 10 euro körül tippelem, de ennek semmi konkrét alapja nincs. Ezek amúgy a képek és az információk alapján nem teljes városképek lesznek, csak néhány speciális épület, hogy létrehozhass egy francia (brit, német) negyedet a városon belül, talán turistacsalogatónak.
A Heroes and Villains árát is csak onnan tudni, hogy előrendelésnél egy ideig kiírta külön az értékét. A park és a városkészletek ára 0 euro volt. -
J R Oppenheimer #1622 Az Európa packek elérhetőek lesznek külön-külön? Mert 80 euróm nem lesz a dologra de lehet később, mikor beleuntam az amerikai városokra megvenném, mondjuk egy páreurós DLC-ben. Erről van valami infó?
(Az euro packet SC4-ben utáltam, de itt kifejezetten túl jól néz ki ahhoz, hogy ne vegyem meg) -
#1621 A 80 euros változatban benne van egyszer a 7 euros Heroes and Villains, és három európai grafikai készlet, plusz az Origines előrendelői ajándék park.
...plusz 5x10 euro kupon a későbbi vásárlásokból, tehát akik aktívan vásárolgatnak az Originen és megvennék, azoknak piszkosul megéri.
Egyébként itt lejjebb a sima dobozos változat van 10 ezer forint alatt is, az elég barátságos ár egy új kiadású, nagy játékért. -
rico86 #1620 Igen az ára az tényleg nagyon sok, még akkor is valami különleges kiadása kerülne ennyibe. -
BYpsilon #1619 nem néz ki rosszul csak kicsit sok érte 80Euró -
BYpsilon #1618 -
#1617 van funkciója, hogyha valaki csak kertvárost épít? Tehát vannak olyan dolgok, amik csak akkor elérhetőek? -
#1616 Ezt mondom énis. -
Coolfire #1615 Jó lesz ez.:) -
#1614 Rendesen szép -
#1613 -
#1612 Valami vadállat twitteren azt írta valamelyik nap, hogy bétában 80 140 -es lakosságot ért el (képet nem rakott be). Én meg menőztem itt a maszek kis közel 12 ezres lélekszámommal :) -
#1611 A buszok érdekes csordaszellemben közlekednek :) -
#1610 -
#1609 dubai panorámakép -
#1608 nagyon pozitív, én majd a megjelenéskori tartalom alapján döntöm el, hogy megvegyem-e rögtön. -
Austin Bailey #1607 átlós tényleg nincs, de lehet forgatni. Egyébkénz amit eddig ehet tudni, és meg is mutatták: Lesz buszsáv. Tekergethető utak. A játékos is tud utat építeni. A magasvasút szintén tekergethető. Az állomás pedig hozzáigazodik a vonalhoz, vagyis ha kell íves, illetve oldalanként rakod le a peront. Ezenkívül lesznek napszakok, amikor más és más forgalmi igények vannak, illetve depó, ahonnan kijönnek a járművek, ami nekem annyira nem tetszik, mert az összes vonal innen indul és itt ér véget, és attól tartok, hogy túl sok depó lesz a városban. De alapvetően valami olyasmit akarnak ezzel, hogy a depóban van x darab busz, és te mondod meg, hogy melyik napszakban melyik vonalon hány busz menjen. Szóval szerintem ezek elég jó változtatások. Meg az eddigi hírek szerint kiveszik belőle a hülyeségjárműveket, vagyis a helikopter meg a monorailt, illetve a trolibusz sem DLC-vel jön. Viszont a pályák szintjén átköltözünk Amerikába. Chicagót mutogatták eddig. Amúgy meg a városok fejlődni fognak a tömegközlekedés hatásár, és űj épületek épülnek. -
#1606 várom én is, kíváncsi leszek miket javítottak benne, első része alapvetően tetszett, csak az olyan apró hibák mint ha a magasvasút állomását csupán egyetlen fix helyzetben tudtam építeni és átlósan vagy függőlegesen nem, azok elvették a kedvem, de hát paradoxos játék, azokat mindig patchelgetni kell :P. Mikor megjelent akkor nyüstöltem egy darabig utána nem, DLC-ket sem próbáltam már ki. -
#1605 már nem tudsz vele játszani, csak majd ha megjelenik, ez egy egyszeri esemény volt ami csak erre a hétvégére szolt. -
#1604 Szerintem csak a hétvégén lehetett tesztelni a játékot. -
rico86 #1603 Helo ezt irja ki:
Could not login to sim city due to network error.
Ötlet, valakinek volt ilyesmi? -
#1602 Senki nem mondta, hogy be fog csődölni, de attól még egy raklap fos marad a cucc :) -
#1601 -
#1600 Be is csődölt miattatok a Zynga :)