11758
  • pcgammer
    Alig várom a Márciust :) Már elő is rendeltem :)
  • Ironman2

A SimCity sorozat legújabb tagja a fapados változatok mellett bővített változatban is elérhetővé válik március elején.
    Az Electronic Arts nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a játékosok értesüljenek a SimCity bővített változatáról is, a Digital Deluxe Edition ugyanis további tartalmakkal szórakoztatja gazdáját: három exkluzív szettet kaphatunk a speciális kiadás megvásárlásával, melyek segítségével olyan európai városokat utánozhatunk le építéseink során, mint Párizs, Berlin és London. Mindehhez nagyban hozzájárul majd az utánozhatatlan hangulatot árasztó Eiffel-torony, a Brandenburgi kapu vagy éppen a Big Ben, de nagy segítségünkre lesznek az angol buszok, a francia rendőrautók és a német vonatok is egy-egy nagyváros légkörének megteremtésében.

http://www.gamestar.hu/simcity-digital-deluxe-edition-az-inyenceknek.html
  • nyirog
    "By the way, the smallest depth RCI buildings are 48m, but there's plenty of parks that are depth 24m, I use them to fill in empty space. "
  • nyirog
    És a hozzátartozó szöveg: "zoning feedback improvements, display depth based on road density, show red where nothing could build"
  • nyirog
    Fejlesztés...., khm-khm, lényegében ugyanolyan lett mint anno SC4-ben
  • nyirog
    Fejlesztették a zónázást
    Hátha bejátsza itt ezt a videót:

• Dzsini
    Hát, a hivatalos honlap magyar fordítását nézve nem biztos, hogy olyan nagy baj az angol SimCity :)
    (tudom, hogy mások csinálják a kettőt, de a "Specializálódtak ön város" elég kemény)
  • Faterx
    Az árgarancia ok, ma felhívom őket nyelvügyben.
  • Carlos
    Nem érdekel, hogy angol nyelvű-e lesz és az iPon garantálja az előrendelési árat. Ezért volt über olcsó annó a Diablo 3 CE náluk!
  • Faterx
    Ok, de úgy látom az csak angol nyelvű lesz, másrészt amikor megjelenik €/Ft viszony...
  • Austin Bailey
    Szánalmas a képen az ürge, hogy ilyen öregen tininek próbálja magát álcázni
  • Dzsini
    Eleinte igen, de többször említették már itt a topicban, hogy idővel ez változhat.
  • Borg
    És így is csak tenyérnyi területre lehet várost építeni?
  • J R Oppenheimer
    Időközben bejelentettek egy sandbox módot! Link
  • Carlos
    Énis a sima bővítettet veszem meg 9.700-ért.
  • J R Oppenheimer
    Kösz az infót, most nyugodt szívvel fogom megvenni az sima verziót.
  • Dzsini
    Nincs még információ, hogy mikor és mennyiért lesz kapható a három európai készlet (akár egybe, akár külön-külön). Valószínűleg egy ideig mindenképpen exkluzívnak tartják, hogy gyűjtsék az előrendelőket. Én 10 euro körül tippelem, de ennek semmi konkrét alapja nincs. Ezek amúgy a képek és az információk alapján nem teljes városképek lesznek, csak néhány speciális épület, hogy létrehozhass egy francia (brit, német) negyedet a városon belül, talán turistacsalogatónak.

A Heroes and Villains árát is csak onnan tudni, hogy előrendelésnél egy ideig kiírta külön az értékét. A park és a városkészletek ára 0 euro volt.
  • J R Oppenheimer
    Az Európa packek elérhetőek lesznek külön-külön? Mert 80 euróm nem lesz a dologra de lehet később, mikor beleuntam az amerikai városokra megvenném, mondjuk egy páreurós DLC-ben. Erről van valami infó?
    (Az euro packet SC4-ben utáltam, de itt kifejezetten túl jól néz ki ahhoz, hogy ne vegyem meg)
  • Dzsini
    A 80 euros változatban benne van egyszer a 7 euros Heroes and Villains, és három európai grafikai készlet, plusz az Origines előrendelői ajándék park.

...plusz 5x10 euro kupon a későbbi vásárlásokból, tehát akik aktívan vásárolgatnak az Originen és megvennék, azoknak piszkosul megéri.
    Egyébként itt lejjebb a sima dobozos változat van 10 ezer forint alatt is, az elég barátságos ár egy új kiadású, nagy játékért.
  • rico86
    Igen az ára az tényleg nagyon sok, még akkor is valami különleges kiadása kerülne ennyibe.
  • BYpsilon
    nem néz ki rosszul csak kicsit sok érte 80Euró
  • BYpsilon
  • Vándorr
    van funkciója, hogyha valaki csak kertvárost épít? Tehát vannak olyan dolgok, amik csak akkor elérhetőek?
  • Carlos
    Ezt mondom énis.
  • Coolfire
    Jó lesz ez.:)
  • LeWyTy
    Rendesen szép
  • nyirog
  • nyirog
    Valami vadállat twitteren azt írta valamelyik nap, hogy bétában 80 140 -es lakosságot ért el (képet nem rakott be). Én meg menőztem itt a maszek kis közel 12 ezres lélekszámommal :)
  • Dzsini
    A buszok érdekes csordaszellemben közlekednek :)
  • nyirog
  • nyirog
    dubai panorámakép
  • Vándorr
    nagyon pozitív, én majd a megjelenéskori tartalom alapján döntöm el, hogy megvegyem-e rögtön.
  • Austin Bailey
    átlós tényleg nincs, de lehet forgatni. Egyébkénz amit eddig ehet tudni, és meg is mutatták: Lesz buszsáv. Tekergethető utak. A játékos is tud utat építeni. A magasvasút szintén tekergethető. Az állomás pedig hozzáigazodik a vonalhoz, vagyis ha kell íves, illetve oldalanként rakod le a peront. Ezenkívül lesznek napszakok, amikor más és más forgalmi igények vannak, illetve depó, ahonnan kijönnek a járművek, ami nekem annyira nem tetszik, mert az összes vonal innen indul és itt ér véget, és attól tartok, hogy túl sok depó lesz a városban. De alapvetően valami olyasmit akarnak ezzel, hogy a depóban van x darab busz, és te mondod meg, hogy melyik napszakban melyik vonalon hány busz menjen. Szóval szerintem ezek elég jó változtatások. Meg az eddigi hírek szerint kiveszik belőle a hülyeségjárműveket, vagyis a helikopter meg a monorailt, illetve a trolibusz sem DLC-vel jön. Viszont a pályák szintjén átköltözünk Amerikába. Chicagót mutogatták eddig. Amúgy meg a városok fejlődni fognak a tömegközlekedés hatásár, és űj épületek épülnek.
  • nyirog
    várom én is, kíváncsi leszek miket javítottak benne, első része alapvetően tetszett, csak az olyan apró hibák mint ha a magasvasút állomását csupán egyetlen fix helyzetben tudtam építeni és átlósan vagy függőlegesen nem, azok elvették a kedvem, de hát paradoxos játék, azokat mindig patchelgetni kell :P. Mikor megjelent akkor nyüstöltem egy darabig utána nem, DLC-ket sem próbáltam már ki.
  • nyirog
    már nem tudsz vele játszani, csak majd ha megjelenik, ez egy egyszeri esemény volt ami csak erre a hétvégére szolt.
  • BoneDragon
    Szerintem csak a hétvégén lehetett tesztelni a játékot.
  • rico86
    Helo ezt irja ki:

Could not login to sim city due to network error.

Ötlet, valakinek volt ilyesmi?
  • [HUN]FaTaL
    Senki nem mondta, hogy be fog csődölni, de attól még egy raklap fos marad a cucc :)
  • Carlos
  • Fenrir
    Be is csődölt miattatok a Zynga :)