11758
  • Carlos
    gondolom konzolokszervize...
  • J R Oppenheimer
    Most már én is elbizonytalanodtam. Beszéljünk a gazdaságról. Ugye az SC4-ben egy elég reális gazdasági modellel találkoztunk: az RCI demand, a kívánatosság, stb. Van valakinek tapasztalata vagy infója, hogy ezek megmaradtak az új részben? Vagy ha egyszerűsödtek, akkor mennyire?
  • m1garand
    Honnan rendelted?
  • Kisponyi
    Sajnos ettől félek én is. Mostanság ez a trendi, nem az, hogy értelmes játékokat csináljanak. 80%-a a nagy kiadóknak akik elvileg, ismétlem elvileg AAA kategóriás játékokat kéne kiadniuk, mind ilyen félkész, majd befejezzük DLC-kel játékokat ömlesztve tolják arcunkba. Förtelmes. Néha úgy érzem, hogy nem is érdemes a nagy nevű kiadókat figyelni, mert az 5-10 fős indy fejlesztők 3x körbefutják a többezer fővel fejlesztő nagyokat. Nevetséges. Agyatlan FPS-ek, zero logika stratégia és félkész béták. Ez a trend most. Gratulálok. De sajnos ezt nagyrészt a világ játékosainak is köszönhetjük, mert ha nem lenne rá kereslet, kénytelenek lennének a fejlesztők dolgozni a játékokon. Na de ki vagyok én, hogy megmondjam a tutit :D Lehet már öregszem hehe. :)
  • godand
    Sajnos ezt a sim city-t a hardcore játékosok messziről elfogják kerülni.
    Én viszont egy egyszerű halandó vagyok. Egyszerű mint a faék.
    Amit eddig láttam tetszik. Nagyon tetszik. Nem alszom annyira várom. Kemény 8900 huf-ért le is rendeltem + ingyen post.
  • Carlos
    Kábé olyan lesz, mint a diablo 3.
    Egyszerűsjtett, nagyobb tömegeket megfogó lassan "pénzellopó". Ez a trend (sajna).
  • Carlos
    imádtam!
    Mint ahogy az összeset. Bár a 3000 valahogy nem jött át. De a 2000 és a 4 nagy kedvenc volt.
  • Kisponyi
    Bocsáss meg, de érdekes értelmezed amit írtam, mert én akárhányszor olvasom át, az első részre még csak nem is utaltam. De úgy látszik, szerinted igen. Amiről én beszéltem, hogy a játék elveszti azt a komplexitását amit a 2000-től a 4-es verzióig úgy-ahogy megőrzött. Amire céloztam legutóbbi hsz-emben, hogy nagyon látszik a játékon az EA/SIMS hatása, ami bizonyos helyeken jó, de ahogy mondják a jóból is megárt a sok. Itt átestek a ló túloldalára. Az egész játékmenet/építés, tervezés gyermekien könnyű. Semmi gondolkodni való nincs abban ahogy lepakolod az épületeket. Minden túlságosan egyszerű és bugyuta lett. Mielőtt kiakadnál, ez az én véleményem, lesz aki egyetért velem és lesz aki nem. Ebből háború nem lesz, de ha így marad, nekem 1 ft-t nem ér majd meg. :(((
  • Austin Bailey
    ezek szerint szerinted a legelső sc volt a legjobb? Ez??
  • Kisponyi
    Sajnos egyenlőre azt kell mondjam, részemről ez a Sim(s)city perpill max a virágbolti verzióban lesz meg. Félre ne értsetek, megvan origin verzióban a 200-től a 4-ig mind, de ez valahogy nagyon alulmúlja minden elvárásom. Pedig nem volt eredetileg se túl magas. Második résztől hanyatlott a sorozat sajna. Kipróbálhattam hétvégi bétát is így volt alkalmam élőben is tesztelni, de amit ott tapasztaltam nagyon gyenge. Még reménykedek benne, hogy sokat fog változni megjelenésig, de ha mégsem, lsd. első mondatom :(.
  • Dzsini
    Már sok éve a reklámkampány részeként "véletlenül kikerülnek" bizonyos dolgok hardverekről, játékokról, stb... :)

...aminek persze az az eredménye, hogy már senki nem hiszi el, ha tényleg véletlen, esetleg valaki egy pendriveon hazavitte.
  • Carlos
    "leaked" na persze.
  • Dzsini
    Ez eddig is elég egyértelműnek tűnt, viszont ami igazán érdekes a cikkben az a manual pdf, amit érdemes végiglapozni.
  • PetruZ
    Eddig a pontig még talán érdekelt is volna... de a továbbiakban már nem.
  • capa07
    In-game store.
  • nyirog
    szél irányok játék közben majd plusz/mínusz 60°-ban változhatnak dinamikusan.
  • nyirog
    na az is le van írva, h a londoni big ben pl kiahtással van az egész város építészetére, arra utalnak az írások h minden landmark másra van kihatással, a big ben pl a high wealth, medium density lakossági és kereskedelmi zónák épületeit teszi angolossá az egész városban.
  • nyirog
    "having too many bus stops is totally detrimental to the efficiency of that system. We now enforce a min dist btw them"
  • nyirog
    képeket elnézve, valami cyberpunk stílusú műemléket és az épitését követően az azt körbevevő futurisztikus épületeket is el tudnám viselni :). Úgy látszik az egész stílus szabályzást a műemlékek befolyásolják úgy is, amit már eddig is sejthettünk. Így viszont biztos vagyok benne, h lezs majd még egy rakat építészeti téma idővel, csak hát gondolom pénzért.
  • nyirog
    Más: megkérdeztem ugyanezt a jó embert arról h lesz e lehetőség rendező pályaudvart építeni meg ilyenek (felhívtam figyelmét a matchbox vonatra is, arra nem reagált, de gondolom látta), a válasz: "yeah you can have multiple train stations and rail trade ports, but they take a lot of space"
  • nyirog
    sanszos a mai világban..., de hátha lesz bennük annyi önérzet h ingyé adják :D
  • nyirog
    Guilaume Pierre twitter üzije: "we got a couple types of budes, streetcars, trains, ferries, cruise ships and airplanes"
  • BoneDragon
    DLC lesz a neve és 29.99-ért a tiéd.
  • LeWyTy
    Azé remélem nem kell majd relase után sokat várnunk egy "BigCity"mod ra
  • capa07
    Képek a hivatalos oldalon.
  • Dzsini
    színtévesztős filterek - volt pár játék, amivel emiatt nem, vagy csak nagyon nehezen tudtam játszani... sajnos csak elvétve foglalkozik ezzel pár játékkészítő.
  • capa07
    Lehet olvasgatni!
  • nyirog
    Van simtropolis wiki
  • [HUN]FaTaL
    Nem olvastam minden hsz-t :)
  • Carlos
    vótmá... #1440
  • [HUN]FaTaL
    Ez a játék inkább SimVillage lesz, ahogy elnézem, ilyen kicsi területtel :(
  • Austin Bailey
    amúgy nem tudom mi az az "UTI" én URL-t írtam, és amikor elküldtem, akkor még URL volt a szövegben
  • Dzsini
    Nagyon friss regisztrációval egy ideig nem linkelhet - reklámozós regisztrációk ellen bevezetett korlátozás.
  • Austin Bailey
    UTl beszúrására kell klikkelni, és kész a link. Kéri a link címét, illetve hogy milyen felirat legyen
  • Allmagne
    Egyetértek veled, de csak ebben a videóban mert, capa07 linkjében -ahol négy link van egymás után-, az első egy egész pofás kis városról készült.

Bocsi de még új vagyok és még nem tudok linkelni :)
  • Austin Bailey
    ebben a játékban úgy látszik csak kibucokat lehet építeni
  • Carlos
    +1
  • capa07
    Képek, videók
  • nyirog
    akkor még volt will wrightjuk
  • Austin Bailey
    Ezt már egyszer kifejtettem, de Berlinben nincs Fachwerhaus, mivel az a Duna meg a Rajna térségében van. Ráadásul Berlinben, meg amúgy egész Németországban gyakorlatilag csak mozzanatok, pár házas csoportok maradtak meg a háború előttről. (vannak kivételek, pl Bamberg, Rottenburg, Saarburg, esetleg Nürnberg, de ezeket mutogatják is, és jellemzően nem a legnagyobb városok)Érdekes, hogy a Sim City 3000-ben még tudták ezt, és volt berlines scenario, hogy egyesítsd a két Berlint, és még annyi eszük is volt, hogy benne volt a tévétorony, meg a kultúra háza nevű épület, ami egy 1958-as cucc, valamint az európai háztípus is elég jó volt, frankfurti meg varsói felhőkarcolók voltak benne és vegyesen volt régi meg újabb.