11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#1799 Pont egy ilyen játéknál, ami a millió apró szimuláció miatt megtáltosod(hat)na több magon? Egy az embereknek, egy az áramnak, egy a víznek...
Persze, úgy dumálok, hogy nem programoztam még több magra, de ők valószínűleg már igen. -
Borg #1798 Dan Moskowitz - @moskow23
Lead Gameplay Engineer on SimCity. Feel free to ask tech questions about the game, I'll answer if I can.
@mattcrwi The main sim + game loop is on a single thread, so extra cores don't help. We do make use of extra CPU for audio/rendering -
#1797 amikor utat építesz vannak ilyen "sablonok" kocka alakú út, kör alakú út, ív rajzolása, sima egyenes, stb. -
#1796 Az ilyenek arra jók, hogy a megjelenés napján már kapod is a patch-et, mert már rég nyomdában van a játék. -
Porta #1795 Létrehozhatnánk egy jó kis minimagyarország régiót.
K***a magas adókkal ,rossz utakkal(egyáltalán itt van még olyan, hogy út karbantartás), high pollutionnel stbvel. Csak kiváncsi lennék meddig lenne "életképes" -
Borg #1794 Mit nyom a kör alakú utak készítéséhez? -
capa07 #1793 -
godand #1792 én sajna nem kaptam meghívást talán majd most. Ahogy olvasom itt már a magyar lokalizációt is tartalmazni fogja. -
Coolfire #1791 Már berendeltem,és bízom benne,hogy annyira szar nem lesz,hogy egy-két patch ne segítsen rajta.Volt szerencsém játszani a bétával(remélem a második körre is jó leszek),és nekem tetszett.:)
Bár a megjelenés előtti bétatesztet még mindig nem értem.Ezt már régebben le kellett volna zavarni. -
J R Oppenheimer #1790 Én is benne volnék a dologban, az oktatásra speccelt város vonz leginkább. Bár első nap még nem fogom megvenni, megvárom a revjúkat. -
Coolfire #1789 Csináljunk..:) -
Allmagne #1788 Én is tervezem a beszerzést, és szívesen csatlakoznék -
godand #1787 Én is benne vagyok:) -
Austin Bailey #1786 nem a lesen lévő focisták miatt mondom -
#1785 Nekem ok.
Aztán majd megy a: "Carlos a ku***a anyádért raktad le a 3 szénerőművet átfüstölsz a lakóparkomba és menekülnek a lakosok!" -
#1784 Kicsit tereljük el a figyelmet a játék hibáiról. Arra gondolt, ha lenne hozzá kedve azoknak akik megveszik a játékot, hogy indíthatnánk egy közös régiót, ha már van ilyen lehetőség a játékban. Mi a véleményetek? -
Austin Bailey #1783 annyira szar ez a játék -
#1782 Az haggyán de milyen hülye focizik 4:40kor?
És ahhoz is parasztok hogy azt hitték az ufo az új stadion világítás. -
#1781 Köszönöm az észrevételedet, vissza is mondtam a megrendelést. -
#1780 -
Porta #1779 Úristen milyen fos játék lesz ez, kétszer is les volt a focipályán és simán ment tovább a játék. Szánalom... ezek a mai fejlesztők már semmire sem figyelnek oda. Meg miután elvitték Pataky Attilát nem csökkent 1-el a népesség száma sem... Pfu... hogy lehet majd így élvezni a játékot? -
#1778 Lehet, hogy az a sima keresősugár és tényleg nem csinál semmit - az emberek bizonyára hozzászoktak már, mert a pályán békében folyt tovább a meccs. -
capa07 #1777 Tudja valaki, hogy mire van az UFO kék fénysugara? Mert a zöld az embereket viszi el, a piros pedig a tárgyakat vágja szét. De ez a kék látszólag nem csinál semmit.
-
capa07 #1776 -
#1775 Bár Kecskeméten van 576 nem? -
Borg #1774 A lopottkulcsok.info-hoz képest biztosan.... -
#1773 hehe... akkor télleg nem jó... :p -
#1772 Sajnos a 6000FT vonatjeggyel nem jövök ki olyan faszán mint hogy elhozzák nekem kb 1000-1500FT-é -
#1771 CD galaxis mindig is pofátlanul drága volt, nem értem miért vesz tőlük annyi ember... -
#1770 be kell mászni hozzájuk. :p -
#1769 Jó de az iponnál drágább a futár -
#1768 akkor lentebb vitték egy ezressel? :)
Mind1, akkor csak 1300-al olcsóbb az ipon. -
#1767 10 990 Különleges Kiadás (Megjelenés előtt) -
#1766 ott 12K. -
#1765 Mikor lesz már olyan Városépítős játék ahol egy random bolygót generál le?
Már most megoldható lenne.Alap szisztémát megadva sima ügy lenne.
Bármekkora városok.Amiket közös erővel lehetne összekötni.
Egy város Jelszóhoz és felhasználónévhez lenne kötve.
így akár több városod is lehetne.
Milyen jó lenne? :D -
#1764 Köszi.
Jó én maradok a cdgalaxisnál. -
#1763 ipon-náé 9700 volt amikor előrendeltem. És márc. 8 asszem. -
#1762 Mikor is jelenik meg?
Jövő hónap elején még elő tudok rendelni valami akciós csomagot? -
capa07 #1761 SimCity Beta - Very Small City part 1
SimCity Beta - Very Small City part 2 -
#1760 Ebben hogy néz ki a multi? Menyibe kerül megéri?
Játszotta valaki multiban?
A zenéje az kib@szott jó.