11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#1839 Nem vagyunk 12-évesek hogy ilyesmi kelljen szerintem. Vagy ha csináltok legyen kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni. :) -
#1838 ratyi -
#1837 ocsmány -
#1836 Megpróbáljam megszerezni és átalakítani a sims-es témát?
Vagy esetleg ezt.
Szerintem ide ezek jól passzolnának.(természetesen a SC témához igazítva) -
#1835 Egy kis átalakítással lehetne ilyen a topik. -
#1834 utálom az ilyen eye-candy bullshit topikokat!
nyirog-ra vagy Borg-ra szavazok mint hg. -
#1833 Képileg ha kell én bármit megalkotok, csak a flashhez nem értek.
Ha valaki együttműködik velem én megcsinálom...
És kéne már egy házigazda!
Mindenki írja le kire gondolna mint HG.(Én részemről nem tudok döntei) -
Coolfire #1832 Áááá...akkor már legyen flash banner.:)Legyünk már igényesek.:)) -
BYpsilon #1831 Fansite kit-t lehet letölteni és benne van többek közt a jelenlegi banner is. Azt nem tudom milyen lehetőségeket az sg a fórum egyedi kinézetének megalkotásához. HTML megy de grafikus nem vagyok. :) -
capa07 #1830 Regions -
#1829 Én is válaszoltam volna csak dolgozni is kell valakinek.
Vajon hány fős lehet egy régió? -
capa07 #1828
-
#1827 esetleg lehetne akkora mint az SC4 topikban, hogy rendesen kitöltse a rendelkezésre álló teret, meg hát a nagyobb mindig jobb :PPPP városméretben is jó lenne... -
#1826 akkor most már jó lenne valakit megtenni, lehetőleg innen a topikból legyen és jó lenne ha értene kicsit a html-hez, hogy fasza bannerünk lehessen mindenféle infóval :) Képpel szerintem nem kell variálni, jó ez. -
Coolfire #1825 Egyszerűbb egy házigazda.Nemsoká itt a megjelenés,és ha-valamilyen csoda folytán-lesz virágos,kell úgyis. -
godand #1824 Jò Kis kezdeményezés. Könnyebb lesz egyeztetni ki mire specializálòdjon:) -
capa07 #1823 3. percnél érdekes jelenet -
capa07 #1822 -
#1821 nem ismer valaki egy moderátort akit zargathatnék h belenyúljon kicsit a bannerba pár menüpontot csinálni? -
#1820 lényegtelen, ahogy látom kérelmezés alapon megy a csatlakozás :))) így még jobb, akkor aki biztosan megveszi eredetiben és játszana másokkal is, az ne legyen rest csatlakozni :) !!!!!!! -
#1819 legyen az h akkor akit érdekelne a csoport az dobjon nekem fb-on üzit és akkor látom h kit kéne bevennem oda, vagy esetleg itt sg -n írjon üzit, de szerintem a fb-os jobb, mert akkor tudom h pl melyik Kovács Jánost kell bevennem a csoportba a több ezer lehetséges találatból. -
#1818 akit érdekelne a facebook csoport -
godand #1817 sim city magyar rajongói klub -
#1816 nevet mondanál? -
#1815 persze mindenképp! banner alá jó is lenne berakni amolyan menüpontként -
#1814 csinálhatod te is. De zárt legyen!!! -
#1813 csak mert ha nem akkor holnap megcsinálom -
#1812 jó ötlet! van vállalkozó? :D -
#1811 csinálj -
#1810 Én is pont erre gondoltam. -
godand #1809 Vagy lehetne egy face csoportot reggelni is ott "gyülekeznénk" -
capa07 #1808 Amúgy hogy működik ez az "átküldöm a szomszédba a mentőautót" dolog? Pl. felajánlok 1-2 mentőautót a szomszédnak, azok ott fognak körözni a városban és gyűjtik a betegeket és én cserébe kapok érte valami jutalmat (pénzt)? Kár hogy ezeket a dolgokat nem lehetett kipróbálni a bétában. No meg a városok közti kereskedelmet.
Kórház:
-
#1807 Egy régióban mennyien lehetnek maximálisan? Ha jól tudom 16. Úgy lenne a legjobb, hogy megjelenés után pár nappal elkezdjük a régiót, addig mindenki próbálgatja, tanulgatja. Utána mindenki választ magának egy specializációt, hogy mindenből legyen a régióba, akár kettő is. Minden fontos hogy legyen, gyárváros, kaszinóváros vagy akik a nyersanyagra specializálódnak(olaj, érc).Gondolom ebből nemlesz probléma, hogy mindenki ugyan olyan tipusú várost épít. Oszt majd meglátjuk mi sül ki belőle. Remélem most nekem is alkalmam lesz kipróbálni a bétát hogy legalább tudjam, hogy fut a gépemen. -
#1806 Akkor majd mikor megjelent meg kéne kérni valamelyik moderátort h akik megvették azok jelezzék itt a fórumba és majd a nevünk mellé írja ki az origin nevünket h könnyen egymásra találjunk és aztán családot alkossunk.... -
BYpsilon #1805 Nekem is meg lesz a játék. Szívesen beszállók régióba. -
#1804 én is benne vagyok, ma rendeltem elő originen :) -
Borg #1803 Persze csiszolnak rajta, de multicore supportot kizárt hogy átírják, az túlzottan az alapokba nyúlást jelentené. Csak a játszhatóságot érintő apróbb bugokat fogják javítgatni, azt is csak 3-4 hónapig max. Mostanában már nem divat mélyebb support.
Ez az engine már ilyen, - és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz lenne.
Viszont annak, hogy a world szimuláció egy fő magra korlátozódik, pl borítékolhatóan elég negatív hatása lesz AMD procikra. Azoknak ugye a single core teljesítménye jóval szerényebb, mint az Inteleknek. -
#1802 Pont egy ilyen millió apró, többé-kevésbé független szimulációt futtató játéknál gondolnám azt, hogy nem is túl bonyolult szétszórni a magok között a tennivalót - még egy RTS-nél is sokkal (jó esetben több nagyságrenddel) kevesebb aktív, saját tennivalóval rendelkező elem van, mint itt.
Majd csiszolnak rajta még kiadás után, az állandó netkapcsolatos igény azt is jelenti mostanában, hogy nem kell elkészülni a játékkal, az első hetekben ömlenek majd hozzá napi szinten a javítások.
Aztán valamikor ősszel jön egy leárazás az első nagyobb DLCvel, és akkor megveszem majd én is :) -
Coolfire #1801 Igen,azt elfelejtettem odaírni;nagy az esélye,hogy már aranyon van.:) -
Borg #1800 Viszonylag általánosnak nevezhető RTS körökben, hogy a szimulációt 1 mag futtatja, technikai okai vannak. A többi mag ugye a hanggal, rendereléssel foglalkozik... vagy a DRM-el :D
Csak azért 2013-ban többet várt az ember. Dehát EA játék ez is. Ultra-casual ha úgy tetszik, csak pénz jöjjön sok belőle, más nem számít.