11758
  • Coolfire
    Már kikapcsoltatták velem..
  • Coolfire
    Na most akkor ki is lesz a hg?
  • nyirog
  • Carlos
    no az olyanokat messzire kerülöm! :)
  • Coolfire
    Eheheh...akkor láttad,mikor még zenélt is?
  • nyirog
    Egyébként jó ez a fekete fehér, banner úgy is színes lesz, lényegről nem tereli majd el a figyelmet.
  • Carlos
    attól még hányok tőle. :)
  • nyirog
    Jó ez is, rakjál rá egy simcity space feliratot aztán had szóljon
  • nyirog
  • LeWyTy
    Most nincs hirtelen ötletem.
    Ammagamcsináltahátterem,deúgysemérdekelsenkitcsakbelinkeltemmertmértnelinkeltemvolna:D
  • LeWyTy
  • Coolfire
    Héééé...az az én topikom.
  • nyirog
    Szerintem jó, de ha vannak még egyéb ötleteid azokat is szívesen meglesném :)
  • LeWyTy
    Én ilyesmi háttérre gondoltam volna.(nem leszólni 5perces munka)
  • LeWyTy
    Itt a gond SG szabály hogy i.imgurol nem linkelünk.
  • Dzsini
    imgurt ne használd linkelésre, mert nem fogja betölteni a topicokban - eho.st, vagy rengeteg másik van, ami működik.
  • nyirog
    ja meg van, oldal frissítésnél vált csak képet
  • nyirog
    http://i.imgur.com/85EMt.jpg
  • nyirog
    nekem pont nem vetít valamiért, viszont a banner alatti elrendezés tetszik
  • LeWyTy
    ne @ ozz hanem van a válasz gomb... viszont nekem nem jelent meg a képed
  • LeWyTy
    ITT pl html ből megy a diavetítés több 100kép és csak néha hozzáadnak párat.
  • LeWyTy
    Én háttérnek valami szemkímílőt tennék be csak. Bár nekem az mindenhol fekete... mert az alap témától szemrákot kapni olyan világos.
  • Ironman2
    Az nagy át.aszás lenne akkor!! Miért csalnának ekkorát?
  • nyirog
    vagy még talán ez, ugyanúgy módosítva ahogy lentebb irkáltam:
  • nyirog
    esetleg a ketté vágni, lekicsinyíteni, hogy a közepén lévő színkavalkád ne menjen az üzenetek olvasásának rovására, és akkor lényegében csak oldalt lenne kép középen valami más, vagy semmi.
  • Carlos
    viszont: 6. Az árváltozás jogát fenntartjuk, de előtte mindenféleképpen értesítjük Önöket.

De hátha marad ennyi. Ha nem, akkor ipon 9700.
  • nyirog
    hasonlót vettem föl én is, csak nem tudom ki csinálta anno az origin nevet pl mass effect 3 topikban, mert akkor annak szolnék. De ha valaki tudná a nevét és megosztaná, akkor szívesen írok neki kívánság listát :P :D
  • Mighty
    Többnyire read only módban vagyok, de a csicsa kinézetet én is rühellem. Az első dolog, amit adblockkal ki szoktam szedni az ilyen fórumokon. :)

Egy igényes banner, megfelelő linkekkel tökéletesen megteszi. Esetleg az android topic mintájára, ahol a hozzászólás info sávjában látszik a user telefonja, meg lehetne jeleníteni az origin usernevet is.
  • nyirog
    @LewyTy: mit gondolsz erről háttérnek, kicsit kéne rajta csak módosítani h ne legyen annyira vibráló, nem értek hozzá, de talán fakítani kéne rajta

• Ironman2
    márc.8 elött nem is nagyon szállítják? vagy az előrendelők elöbb megkapják?
  • Carlos
    az jó ár! nagyon is!
    Megrendeltem énis innen is. :)
  • Ironman2
    Na megrendeltem én is!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    8500-ért megérte a gameshopon,és a Limited változat!
  • nyirog
    Akkor még jobb!
  • Dzsini
    diavetítés megy html-ből is, amiatt kár a flash
  • nyirog
    Jó hát, ha van valami ötlet háttérnek ami nem annyira agresszív, akkor nyomd be ide nyugodtan és mindenki megnézi magának :)
  • nyirog
    Képnek 790*248-as méretű kéne, de olyan amin rajta van a főcím, viszont a kép alapját nem ezek az amúgy is elérhető képek adják, hanem inkább legyen összemontírozva pár szépnek és jónak titulált kép, én azt javasolnám, h ha van lehetőség ilyen flash-ra akkor az legyen ilyen diavetítős, levetít kb 5-7 képet, mindegyik kép a lehetséges városi specializációkat mutatná be, így még nem csak fasza meg szép de informatív is lenne. Csak ajánlnom, én sajnos PS-hez nem értek :(
  • Carlos
    de a célnak megfelel és nem löki ki a szemed.
  • LeWyTy
    A háttér persze nem lenne ennyire arcbamászó mert az szerintem is gagyi.
    Én sem vagyok 10 éves de az alap SG téma qrva unalmas.
  • Dzsini
    Egy kép és néhány link szerintem is bőven elég - az nem lassítja a betöltést, nincs nyűglődés a flash tartalmakkal (nálam pl. alapból le vannak tiltva).
  • nyirog
    Én személyszerint a háttérrel nem baszakodnék, ki folyik a szemem az olyan topikoknál ahol csilivili, a betűk se látszanak rendesen stb. Egyedül a képet lenne jó max méretre rakni ahogy sc4 vagy fallout 3 topikban h kitöltse a keretet, felőlem flash is lehet ha ért hozzá valaki, de a háttérnek szerintem abszolút megfelelő az SG-s. Ja és persze menüpontok a banner alatt szépen elrendezve, nem csak úgy behányva egymás alá.