11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Coolfire #1879 Már kikapcsoltatták velem.. -
Coolfire #1878 Na most akkor ki is lesz a hg?
-
#1877 -
#1876 no az olyanokat messzire kerülöm! :) -
Coolfire #1875 Eheheh...akkor láttad,mikor még zenélt is?
-
#1874 Egyébként jó ez a fekete fehér, banner úgy is színes lesz, lényegről nem tereli majd el a figyelmet. -
#1873 attól még hányok tőle. :) -
#1872 Jó ez is, rakjál rá egy simcity space feliratot aztán had szóljon -
#1871 -
#1870 Most nincs hirtelen ötletem.
Ammagamcsináltahátterem,deúgysemérdekelsenkitcsakbelinkeltemmertmértnelinkeltemvolna:D -
#1869 -
Coolfire #1868 Héééé...az az én topikom. -
#1867 Szerintem jó, de ha vannak még egyéb ötleteid azokat is szívesen meglesném :) -
#1866 Én ilyesmi háttérre gondoltam volna.(nem leszólni 5perces munka)
-
#1865 Itt a gond SG szabály hogy i.imgurol nem linkelünk. -
#1864 imgurt ne használd linkelésre, mert nem fogja betölteni a topicokban - eho.st, vagy rengeteg másik van, ami működik. -
#1863 ja meg van, oldal frissítésnél vált csak képet -
#1862 http://i.imgur.com/85EMt.jpg -
#1861 nekem pont nem vetít valamiért, viszont a banner alatti elrendezés tetszik -
#1860 ne @ ozz hanem van a válasz gomb... viszont nekem nem jelent meg a képed -
#1859 ITT pl html ből megy a diavetítés több 100kép és csak néha hozzáadnak párat. -
#1858 Én háttérnek valami szemkímílőt tennék be csak. Bár nekem az mindenhol fekete... mert az alap témától szemrákot kapni olyan világos. -
Ironman2 #1857 Az nagy át.aszás lenne akkor!! Miért csalnának ekkorát? -
#1856 vagy még talán ez, ugyanúgy módosítva ahogy lentebb irkáltam: -
#1855 esetleg a ketté vágni, lekicsinyíteni, hogy a közepén lévő színkavalkád ne menjen az üzenetek olvasásának rovására, és akkor lényegében csak oldalt lenne kép középen valami más, vagy semmi. -
#1854 viszont: 6. Az árváltozás jogát fenntartjuk, de előtte mindenféleképpen értesítjük Önöket.
De hátha marad ennyi. Ha nem, akkor ipon 9700. -
#1853 hasonlót vettem föl én is, csak nem tudom ki csinálta anno az origin nevet pl mass effect 3 topikban, mert akkor annak szolnék. De ha valaki tudná a nevét és megosztaná, akkor szívesen írok neki kívánság listát :P :D -
#1852 Többnyire read only módban vagyok, de a csicsa kinézetet én is rühellem. Az első dolog, amit adblockkal ki szoktam szedni az ilyen fórumokon. :)
Egy igényes banner, megfelelő linkekkel tökéletesen megteszi. Esetleg az android topic mintájára, ahol a hozzászólás info sávjában látszik a user telefonja, meg lehetne jeleníteni az origin usernevet is. -
#1851 @LewyTy: mit gondolsz erről háttérnek, kicsit kéne rajta csak módosítani h ne legyen annyira vibráló, nem értek hozzá, de talán fakítani kéne rajta
-
Ironman2 #1850 márc.8 elött nem is nagyon szállítják? vagy az előrendelők elöbb megkapják? -
#1849 az jó ár! nagyon is!
Megrendeltem énis innen is. :) -
Ironman2 #1848 Na megrendeltem én is!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!8500-ért megérte a gameshopon,és a Limited változat! -
#1847 Akkor még jobb! -
#1846 diavetítés megy html-ből is, amiatt kár a flash -
#1845 Jó hát, ha van valami ötlet háttérnek ami nem annyira agresszív, akkor nyomd be ide nyugodtan és mindenki megnézi magának :) -
#1844 Képnek 790*248-as méretű kéne, de olyan amin rajta van a főcím, viszont a kép alapját nem ezek az amúgy is elérhető képek adják, hanem inkább legyen összemontírozva pár szépnek és jónak titulált kép, én azt javasolnám, h ha van lehetőség ilyen flash-ra akkor az legyen ilyen diavetítős, levetít kb 5-7 képet, mindegyik kép a lehetséges városi specializációkat mutatná be, így még nem csak fasza meg szép de informatív is lenne. Csak ajánlnom, én sajnos PS-hez nem értek :( -
#1843 de a célnak megfelel és nem löki ki a szemed. -
#1842 A háttér persze nem lenne ennyire arcbamászó mert az szerintem is gagyi.
Én sem vagyok 10 éves de az alap SG téma qrva unalmas. -
#1841 Egy kép és néhány link szerintem is bőven elég - az nem lassítja a betöltést, nincs nyűglődés a flash tartalmakkal (nálam pl. alapból le vannak tiltva). -
#1840 Én személyszerint a háttérrel nem baszakodnék, ki folyik a szemem az olyan topikoknál ahol csilivili, a betűk se látszanak rendesen stb. Egyedül a képet lenne jó max méretre rakni ahogy sc4 vagy fallout 3 topikban h kitöltse a keretet, felőlem flash is lehet ha ért hozzá valaki, de a háttérnek szerintem abszolút megfelelő az SG-s. Ja és persze menüpontok a banner alatt szépen elrendezve, nem csak úgy behányva egymás alá.