11758
  • nyirog
    írtam is feedbackbe anno, h ha már ipar van meg minden akkor elég nagy marhaság h a pont a legalapvetőbbre nem szakosodhatunk a kajára!
  • capa07

• zorrobomber
    Nyilván nem vagyok biztos benne, de a lehetőség adott.
  • mrmilan
    Te, hát komolyan mondom Öregem... :) Egyébként elvonási tüneteim vannak. Mindezeket leszámítva várom már mint a messiást. Plusz adalékként: a videóban valami "Cheetah" sebességen száguldanak az autók (mármint a szimuláció) ugye?
  • Dzsini
    Elolvastál valaha egy EULA-t is, amit elfogadsz telepítés előtt? Benne szoktak lenni ilyesmik, de a felhasználók csak akkor foglalkoznak vele, ha valami nekik nem tetsző történik, egyébként vidáman kattintanak tovább a több oldalnyi szövegen annak tudta nélkül, hogy mi is van benne.

A szoftvereknél például általában bármikor visszavonható használati jogot kapsz a vásárlással, nem leszel a tulajdonosa (például nincs jogod eladni sem, ami máris kérdéseket vet fel a használtcikk kereskedelem terén). A probléma ott (is) van, hogy az ilyen jogi szerződéseknek országonként más és más az elfogadottsága, és a perelhetősége (ezért is fordul elő, hogy bizonyos országokban pl. nem érhető el digitális terjesztésben valami).
  • J R Oppenheimer
    Az lenne a kézenfekvő (nekik), hogy akceptáltatnak velünk olyan Terms Of Service-t, ami leszögezi, hogy a szerverek működéséig biztosítják a játék futását, meg hasonló jogi dolgok. A játékos telepítés előtt elfogadja, onnantól nem lehet egy szava sem.
  • Dzsini
    ...ami T elágazásban egyenesen is továbbmegy a semmibe :)
  • mrmilan
    Nem is tudom. Andráskereszttel kombinált fényjelző? "Háromlencsés (piros-sárga-zöld)" jelzőlámpa, mint pl. egy belvárosi kereszteződésben? Ráadásul mindez egy poros, burkolatlan erdőszéli útátjáróban.
  • capa07
  • capa07
    The Heroes And Villains of SimCity
  • godand
    Jogos felvetés és megvan arra is az esély, hogy egy 10 éves játékkal nem tudunk majd kicsit nosztalgiázni. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy pl a DRM nem az égből pottyant az ölünkbe egészen véletlen. Sajnos eddig is azok szívtak akik becsületesek.
  • Micsu
    így van, lehet hogy annak a játéknak game over, és még pereskedni se biztos hogy érdemes lesz mert ha tüzetesen elolvasod az eulat rájössz hogy ez a játék nem is a tiéd igazándiból
  • Dzsini
    Utolsó előtti mondat - biztos vagy benne, hogy fognak ezzel szórakozni? Egyáltalán megoldható minden esetben?
    Nem tudhatod előre.
  • zorrobomber
    A szerverek bezárásával egy időben kiadnak egy patchet ami engedi hogy offline menjen a játék. Problem solved.
  • Dzsini
    A PC-s használtjáték-kereskedelem a digitális változatokkal már aktívan döglődik (következő generációs konzolokon is tervezik kivégezni a dolgot, felhasználóhoz kötött játékokkal), a kalózkodás megfogása pedig ezzel a részben szerveren futtatott programokkal nagyjából megoldottá válhat.

...viszont mi lesz azokkal, akik mondjuk 5-10 év múlva szeretnének egy régi programmal játszani? Akkor futni fognak még a szerverek? Fognak azzal foglalkozni, hogy X év után a szerverek leállítása mellett kapjanak a játékosok egy patchet, ami felszabadítja a játékot?
    Majd meglátjuk.
  • godand
    itt volna már az ideje, hogy egyáltalán ne lehessen kalózkodni...
  • Micsu
    jaja, hasonló a diabloéhoz, bár én veszem
  • Micsu
    összes ea játékhoz kell mostmár origin
  • Dzsini
    Igen, Origin és állandó online kapcsolat kell a játékhoz.

És ha igaz, hogy a szerveren fut a szimuláció egy része, akkor egy ideig nem lehet számítani kalózváltozatra, amíg a szerverszoftvert nem sikerül emulálni.
  • psi cho
    Ha jol latom, telepiteni kell hozza az Origin-t? A piracy-t akarja az EA nepszerusiteni ezzel vagy mit? Az allando online kapcsolatot viszont pont ennek leszoritasa miatt hoztak letre ugyhogy meg vagyok keveredve.
    Amit a jatekbol lattam izgalmasnak tunik, meg is vennem ha nem kellene +1 egy kemprogramot telepitenem es futtatnom a hatterben 1 jatek miatt.

Steam / ubiplay / games for windows / origin... Eleg ezekbol 1 is.
  • Joschka
    Sejtettem, hogy lesz ilyen reakció az elképzelésemre....de attól még előfordulhat, hogy ilyen "apróság" is lesz a játékban. Ha mégsem, akkor majd más típusú várost építek.
  • Borg
    Wrong topic, ez nem a Farming Simulator 2013.
  • Joschka
    Vagy csak boltok lesznek benne biztos, mint a társadalmaknál.
  • Joschka
    De húsfeldolgozó, meg tejüzem, kertészet csak lesz benne?
  • Dzsini
    Kajáról nem volt szó a kézikönyvben, és farmokat se lehetett idáig látni.
  • Joschka
    Szevasztok!

Na, én is előrendeltem a LE verziót!

Nem tudom, hogy hányféle típusú várost lehet összehozni, de én olyant képzeltem el magamnak, hogy másik városok számára előállítanám, termeszteném az élelmiszereket, alapanyagokat. Vagyis valamilyen agrár szektor szerűséget képzelek el...tudom az egy dolog, hogy én mit képzelek el és megint más, amit majd a játék, mint lehetőséget nyújt....Nemsokára ki derül úgyis!
  • LeWyTy
    Akkor is remélem lesz valami region editorunk vagy valami amit jól meghekkelünk és 100xos méreteket adhatunk meg
  • capa07
  • capa07
    BETA videók. Most úgyse jelenik meg szinte semmi kép vagy videó.
  • Austin Bailey
    mi az, kijött a játék? 80 üzenet
  • capa07
    SimCity Előzetes
  • Borg
  • Carlos
    monnyá le. Szerintem jó lennél HG-nak.
  • Borg
    Mi van velem?
  • LeWyTy
    Jó én elmentem dolgozni :D
  • nyirog
    Akkor írjuk össze a jelölteket aztán legyen már eldöntve, mert az életben nem lesz se hátterünk se fasza bannerünk..., akkor eddig van:

-Borg
    -LewyTy
    -Én

nyomjon mindenki valakire egy entert és legyünk már túl rajta, mert soha nem fogjuk megszülni
  • Coolfire
    Itt biztos több lesz,főleg az első hónapokban..sőt ha lesz virágos,akkor meg pláne.
    De a technikai részleget azt vállalom,mint már említettem.:)
    +1
  • LeWyTy
    Hozzáteszem a SC4 topikban élet sincs nem hogy moderálni való
    #1881- a heti 1-2 komment már erős túlzás.
  • Carlos
    Ha oda jó volt ide is jó lesz. Csak nemtom hogy a kettő menne-e. Nemtom, hogy mennyire pörög a 4-es topik.
  • nyirog
    Nem tudom, olyan legyen aki itt van/lesz azért midnig, én megcsináltam a FB csoportot, személy szerint LewyTy-ra szavazok, mert SC4-ben eddig ő bevált, és mivel úgy is ő csinálj a képeket szerintem racionális lenne...