11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#11715 A közepes és a nagy épületek hátrafelé több helyet igényelnek, mint a kicsik, tehát előre helyet kell nekik hagyni az úttól hátrafelé.
itt van a méretekről egy cikk -
Bal0924 #11714 Sziasztok
Sose tudom úgy belőni az utakat hogy mikor már épülhetnének a nagyobb telkek, ne írná ki hogy "nincs hely a növekedéshez".
Hogyan tudnál úgy megcsinálni az utakat hogy mikor már növekednének, ne keljen újra csinálnom az utakat? -
koj #11713 Köszi :) -
bruna #11712 Szinte az összes módot ide kell: ...\Origin Games\SimCity\SimCityData -
koj #11711 A "Project Orion - 3k Extended Boundary" nevű modot hova kell telepíteni? Mert bemásoltam simán a főmappába és nem lett nagyobb a terület. -
#11710 csináltam neki topikot, ha érdekel valakit a játék :3 -
#11709 Meg a CKII-őt. -
Ironman2 #11708 Ők csinálták a Cities in motion két részét is! -
BYpsilon #11707 Új város építő készül - https://www.paradoxplaza.com/cities-skylines?___store=eu
Utoljára szerkesztette: BYpsilon, 2014.08.15. 11:15:35 -
bruna #11706 Egy mód van hozzá : Project Orion - 3k Extended Boundary de még csak kezdetleges -
#11705 Nincs rá lehetőség, ennyiből kell gazdálkodni. -
koj #11704 Nem lehet valahogy a alapnál nagyobb területre építkezni? -
Austin Bailey #11703 azért mert nem tud ilyen sűrűségű házakat lerakni. Mivel szar a zónázási rendszer, ezért minél íveltebb az út, annál kevesebb háat tud mellé lerakni, és annál nagyobbak a telkek. Ráadásul nincs benne ilyen utcafrontos elrendezés sem, hanem minden telken máshol áll a ház. Érdekes, hogy neked eddig ez nem tűnt fel. -
Hujje #11702 Miért is ne tudna? Most már elterveztem, hogy csak ezért előveszem újra a SimCityt, hogy ezt megcsináljam, de érdekelne az indoklásod is, hogy miért nem lehet ezt megcsinálni? -
Austin Bailey #11701 még hasonlót sem tudsz csinálni sim cityben -
koj #11700 Sziasztok! Vannak jó modok amiket érdemes letölteni a játékhoz? -
Hujje #11699 https://www.youtube.com/watch?v=AvGd8vwWLpE
Erről a képről a Weeds (Nancy ül a fűben) sorozat intorja jut eszembe, aki picit tud angolul, az érti az iróniáját :) -
Newfronter #11698 Az EA keze van ebben is! -
#11697 Kicsit off, igy terjeszkedik kifele Las Vegas, tiszta Sim City :o
-
Bal0924 #11696 Sziasztok!
Akik itt a Multis lista-ban szerepelnek, hogyan lehet csatlakozni a régiójához?
emedona-nak hol tudok írni hogy szeretnék hozzá csatlakozni?
-
Austin Bailey #11695 akkor lehet, hogy valami korai változat volt, ami még nem volt patchelve javításokkal és egy ponton beszoptad. -
#11694 Tökéletesen működött elég sokáig, és ahogy linkeltem, eredeti verzióval is egy csomó embernek előfordult. -
Austin Bailey #11693 monjuk a warezelés első szabálya, hogy ha valamiért nem megy, akkor szar a warez és másikat kell leszedni. -
Plata #11692 Szerintem azzal kellett volna kezdeni,nem valami ótvar warez verzióval. -
#11691 Nem sikerült semmivel se megoldani a problémát, pedig már újra is telepítettem :(
Asszem akkor nem fogom megvenni, pedig már terveztem... -
#11690 Átépítem, építek még néhányat abba a régióba, hogy együttműködjenek (kihasználva a meglevő fejlesztéseket)... ha elég gazdag és nagy az első város, akkor rengeteget segít egy kaszinóváros eltartásában :) -
Bal0924 #11689 Ti mit csináltok, ha már felépítettétek a város, működik a város, a kereskedelem és nincs több hely a növekedésre? (a nagymű megvan építve, és szinte az összes fejleszteni való megvan.) -
vacak91 #11688 megvan :) köszi -
#11687 A dobozban a füzetkén találsz egy kódot - azt írd be az Origin kliens menüjéből a "termékkód aktiválása" vagy valami hasonló nevű képernyőn. -
vacak91 #11686 Megvettem dobozosban, de nem találom, hogy originről hol tudom leszedni és aktiválni, állandóan ki akarja fizettetni velem :) van egyáltalán erre lehetőség? vagy torrentel szedjem le? -
#11685 Sajnos semmit se segített... -
#11684 Próbáld ablakban / teljes képernyős ablakban futtatni, régebben nekem (még sok verzióval ezelőtt) hasonlóan viselkedett, amíg át nem állítottam egyikről a másikra. -
#11683 Valaki tudja, hogy mi okozza azt, hogy random, általában 1-5 percen belül bármilyen városba belépve megfagy teljesen a játék? A zene megy tovább, csak a kép fagy be, kilőni csak feladatkezelőből lehet.
Konkrétan ez a hiba.
Sehol se találok rá megoldást :(
(Warez verzióm van, de az nem hiszem, hogy számítana ebben az esetben) -
Plata #11682 Nekem is dobozos van,de Originről szedem le,multiban ha találsz normális embereket akikkel tudsz játszani az nagyon jó,az tényleg jó móka.De ha inaktív ökröket fogsz ki akkor az már kicsit szívás. -
#11681 Nekem se járt a lemez a gépben, ha dobozost veszel (bár vannak az interneten olcsóbb lehetőségek, ha tudsz nemzetközi fizetést intézni - Paypal, ilyesmik - mind az alapjátékhoz, mind a kiegészítőhöz). A kód elég hozzá, a többit az Origin kliens intézi. -
vacak91 #11680 Sziasztok. Épp azon vacillálok, hogy megvegyem-e a játékot, vagy ne. Offline módban kipróbáltam és kíváncsi lennék, hogy multiban mennyire más a játék élmény? Alap játékkal is lehet játszani, vagy kell a kiegészítő? Szerver keresés hogy megy? Ha nincs ismerős, akivel játszhatnék, akkor mennyire nehéz érvényesülni multiban? gondolok itt az elkezdik és abba hagyják ott maradok egyedül a régióban stb dolgokra. Olvasgattam tesztek, fórumokat de valahol jót írnak valahol rosszat, szóval valaki megtudná erősíteni, hogy miért érdemes megvenni, vagy miért nem? :)) Jaj és ha nincs cd olvasóm de lesz hozzá kódom, akkor valahonnan le lehet tölteni és úgy aktiválni? -
Austin Bailey #11679 köszi -
Aragorn831109 #11678 A megszüntetéséhez, szükség van a Jövő városai kiegészőtre. Azután le kell tenni az akadémiát és ott kifejleszteni a Talajtisztítót. Azzal lehet. -
Austin Bailey #11677 Sziasztok, a sugárzással mit lehet csinálni? -
#11676 FORRÁS és bővebb leírás