SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Origin: Medden_EU
Erről a képről a Weeds (Nancy ül a fűben) sorozat intorja jut eszembe, aki picit tud angolul, az érti az iróniáját 😊
Origin: Medden_EU
Akik itt a Multis lista-ban szerepelnek, hogyan lehet csatlakozni a régiójához?
emedona-nak hol tudok írni hogy szeretnék hozzá csatlakozni?
Asszem akkor nem fogom megvenni, pedig már terveztem...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Konkrétan ez a hiba.
Sehol se találok rá megoldást 😞
(Warez verzióm van, de az nem hiszem, hogy számítana ebben az esetben)
Ha elfelejtettem hogy miket kapcsoltam ki...És hogy ne keljen mindet külön-külön megnéznem.
Engem még az is érdekelne hogyan lehet több Nagy Mûvet összekötni! 😊
Lenne egy-két alapvetõ kérdésem. Egy hónapja játszom a játékkal, s egyszerûen nem tudtam ezekre a dolgokra rájönni.
A Cities Of Tomorrow kiegészítõ is megvan.
A népességet egyszerûen nem tudtam felvinni 350 ezer fölé. Egyszerûen nem megy. Egy idõ után pedig elfogy a hely, s nem tudok terjeszkedni semerre. Offline verzió van meg, több területet sikerült magamévá tennem, de nem sikerült összekötnöm õket, hogy pl. az arkológia feloldása után meg is tudjam õket építeni.
Valakinek, valami ötlet?
Hogyan tudom rávenni a gazdagokat hogy visszaköltözzenek a Megatorony-ba?
Panaszkodni tudnak hogy nem volt víz.. Most azt írja hogy minden ismerõsüknek szólnak hogy költözzenek be, de már vagy 3nap telt el és csak 6an vannak még mindig.
A boldogság szintjüket mivel lehet felvinni?
Ami kritikusabb amúgy, és sajnos nem látszik, hogy javítanák, az a lakosságkijelzés-felpumpáló algoritmus miatti anomália, ami a nagyobb, vastagon beépített városoknál nagyon kritikus munkaerõhiányt okozhat (errõl párszor beszéltünk itt a topicban, de lehet róla olvasni sokfelé). A megoldás az, hogy nem kell zseb-manhattant építeni, hanem csak néhány helyen engedni, hogy ekkora toronyházak épüljenek. Nem is néz ki ilyen furcsán, és nagyjából egyenesben marad a munkaerõ-lakos arány.
egyébként az RCI meg szar. Rögtön az egekben van, ahogy valahol valami hiányzik, de a hiány az területfüggõ, az RCI meg generál belõle egy általános igényt.. Vagyis ha van egy gyárad, amitõl messze van a munkás, akkor az RCI-n munkáshiány lesz az régióban, és az RCI kijátszásával orrba-szájba gyárthatod a negyedeket, amik két perc alatt be is épülnek.
Sorry, félreérthetõ volt.
Nekem amúgy sikerült már tönkremennem - bár fõleg eleinte a bugok miatt, mikor a kaszinók még nagyon nem mûködtek, és lehetetlen volt belõlük eltartani egy várost 😊 Másoknak azzal szokott gondja lenni, hogy rohannak, és amint van egy pici pozitív jel az RCI-n, akkor zónáznak ezerrel. De ebbe egy rutinosabb SimCity-s nem megy bele 😊
De azért vagyunk itt sokan, akik több, mint egy éve játszanak vele, és még kiegészítõket is vettünk hozzá (nekem speciel tetszik a grafikai design úgy általában, persze vannak rosszabb pillanatai 😊 ).
Napi két nagy igazságunk: nem minden játék készül mindenkinek, és ami nem megy, azt nem kell erõltetni 😊
(én sem játszom pl. a Tropicokkal, valahogy soha nem sikerült összehangolódnunk, pedig sokan szeretik, FPS-ekkel pedig egyáltalán nem játszom)
Sokakat - gondolom téged is - igazából az zavar, hogy ezt SimCity-nek nevezik, amikor ott van egy SC4, ami sokkal komplexebb tudott lenni, és állítólag ez az utódja - pedig nem, csak nevében (és sajnálom én is, hogy nincs egy olyan játék is a piacon). Itt nincs olyan sok lehetõség a végtelen optimalizálásra (lásd Magnasanti és hasonlók az elõzõ részekben), hanem építgetsz néhány várost, felhúzol egy arkológiát, aztán következõre kipróbálod, hogy sikerül-e egy jól mûködõ, mondjuk kaszinózásból élõ várost építeni, aztán egy egyetemit, aztán egy olajmágnást (aminek át kell állnia majd valami másra amikor kifogy az olaj), aztán egy ilyet, aztán egy olyat... nem foglalkozol hetekig, hónapokig egy várossal, és igen, elõfordul, hogy a fél területet ledózerolod, hogy valamit át lehessen szabni. Fõleg amikor befutnak az Akadémiás dolgok, és az óriástornyokat húzod fel, azzal az egész város a feje tetejére szokott állni 😊 Egy nagyra épített vidámpark simán megeszi az alapterület egyharmadát, viszont olyan bevételt és turistamennyiséget hoz, hogy a maradék terület ennek kiszolgálására jól felhasználható.
Nem a "hatékony" és "optimális", hanem a "nekem épp így tetszik", könnyed építkezésre összpontosít, nem maradandó óriásvárosokról szól.
(most gyorsan elindítottam egy üres, új régiót, és nekem is ûrvonat jött a sínen, tehát úgy néz ki nem teljesen javították ki még azt, hogy csak akkor járjanak, ha már futurizálódik a város - nekem megvan az összes kiegészítõ)
Monjuk a vasúttal elég jól megoldottam a dugókat, mert alagútal bevezettem a városok különbözõ pontjaira. Meg az utak egyrészét is ledugtam a föld alá, hogy rá lehessen építeni.