11758

| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Ironman2 #5570 Sim City teszt Gamestar modra -
Lehet találni mindig szervert amin tudsz játszani. Bár egy konkrét szerverhez ragaszkodni még azt mondom korai. A szimuláció ultrajónak tűnik. Szerintem nem könnyebb mint a régi SC-k. És elég változatos :) Kell alá vas, főleg videókari, hogy elámulj rajta milyen király. Gyakorlatilag letehetetlen a game számomra. -
donatus13 #5568 A szerverek még nem stabilak, bár én amcsi szerveren vagyok és tökéletesen megy mióta játszom, a szimuláció szerintem nagyon jó lett, főleg ha már több városod van, nem könnyebb, sőt, a pálya méret miatt és a több város menedszment miatt inkább nehezebb tud lenni, változatosnak változatos mert sok a város specifikáció. -
longwi #5567 Pláne, hogy meghívásosra állítottad, így nem is fogják megtalálni.
Szóval szerintem itt jelentkezzen, aki Antarktika SG Magyarországhoz csatlakozna!
Bye -
Stabilak már a szereverek? Mennyire jó a szimuláció? Könnyebb, mint a régi SC-k? Mennyire változatos? -
De én nem a gazdagságot akarom növelni, hanem azt akarom hogy a § lakosság építsen nagyobb házakat. A parkosítás a területek értékét is felnyomja, és akkor jönnek a gazdagok, ki tudja milyen igényekkel. -
Tegye fel a kezét akit meglep ez a hír! Senkit? Engem se
-
Melóhely van, sőt állandóan azt reklamálják, hogy nincselég munkás (merthogy nem fejlődnek az épületeim). Miután sikerült leraknom egy kórházat, azóta tényleg könnyebben mennek a dolgok. Tömegközlekedés nincs, ezt majd kipróbálom. -
Nyisd meg az ingatlanérték térképet, és pakolj le sok (§§§) parkot, hogy szép zöld legyen körös körül. -
Minden társadalmi osztálynak mások az igényei.
Proliknak elég ha van közmű, klinika, melóhely. Rendőrség meg tűzoltóság is csak azért kell, mert sok a tűz meg a lopás. Jó tesz nekik a tömegközlekedés. Ezután már települnek mint az oroszok. Ha nagyon kegyes akar velük lenni az ember, lerak néhány $parkot.
Középosztályt legjobban a $$parkosítás, iskola húzza.
Gazdagokat nem nagyon telepítettem még, csak a gond van velük :) -
donatus13 #5560 Én is látom, remélem lesz is mert én baromira örülnék neki akkor aztán tényleg nagyon jó lenne, egyébként ma nyitok régiót 16 ost, európa kelet 4 en, majd ha kész beírom, várok mindenkit szeretettel:D -
Persze, közepes sűrűséget támogatom, de már az apartmanok sem épülnek. A boldogság csíkot az, amit nem tudok betölteni. -
Én bőven látom a lehetőséget a mezőgazdaságra. Ott az a rengeteg hely a nagyvárosok között. Megcsinálják, hogy kiválasztható legyen egy terület, ahol szántóföldeket, farmokat, kisvárosokat (csak alacsony sűrűségű épület) lehet csinálni. -
utakat fejlesztetted? -
Nekem a szomszéd régióból jött át. -
nem tudom, annyi volt hogy egyszercsak kíírta hogy sorozatgyilkos szabadlábon és szedi áldozatait -
donatus13 #5554 Nekem a legjobban a játékból a mezőgazdasági város hiányzik, micsoda kereskedést lehetne ha lenne élelmiszer szimulálás is, én nagyon élvezném :D remélem dlcben bekerül! -
wow! hogy csináltad? -
eláruom van sorozatgyilkos is :) már kaptam :) -
Kérdés: ami nekem a legjobban nem megy, az a nagyobb sűrűségű zónák elérése. Értem én, hogy ha boldogok, akkor nőnek az épületek. De valahogy iszonyú nehezen akar az a csík betelni. Ti hogy csináljátok? -
jaja, van ilyen :) kéne sorozatgyilkos is :)
nekem amúgy tök bejön a gettósítás. se iskola, se park, csak sok melóhely, és kis lakóterület. húzzák fel a lepukkant lakótelepeket :) -
Ajaj, tegnap órákon keresztül járkált át hozzám egy gyújtogató a szomszéd városból, nekem meg még tűzoltóságra is csak hitelből volt pénzem, nemhogy rendőrség... Csak nagyon sokára normalizálódott a helyzet. Felgyújtot 4-5 épületet, aztán elhúzott, aztán mire nagynehezen eloltották a tűzoltók a tüzet, már jött is vissza. -
Van egy olyan problémám, hogy szerintem bugos a szénbányám. Vízhiány esetén leáll (eddig ok), de ha pótolom a megfelelő vízellátást, leállás után már az istennek se akar vizet felvenni, és mindig be van zárva vízhiány miatt.
Tapasztalt-e már valaki ilyet, illetve mit lehet tenni? (egyszer már lerombolam, és újraépítettem, jó lenne elkerülni ezeket a költségeket) -
Ezt nézétek meg
Olvasátok el -
Tapasztaltam ilyen inváziót
a közeg dolgozott is rendesen nonstop vinnyogtak a szirénák

-
Azt figyeltétek hogy a bűnözők átmennek egyik városból a másikba betörni meg ilyenek? :)
Vagy ha az elején csinálsz nagy lakosságot, de kevés a munkahely, egy ideig elvannak, aztán hirtelen elfogy a pénzük, lesz egy tonna homlesz, akik nemsokkal később elkezdenek betörni, lopni, végül szép nagy bűnözési hullám alakul ki :) -
Zolko86 #5544 Sziasztok szeretnem elkezdeni a jatekot es orulnek ha ezt egy olyan regioban tehetnem meg ahol egyutt tudok jatszani veletek, eu kelet 2es szerveren keresgeltem a jatekok kozott de eddig sikertelenul ha akadna valahol meg hely esetleg valaki szinten most kezdene zolko86 neven tud jatekmeghivast kuldeni, koszonom elore is. -
Az olajjal ott a gond, hogy maga a kitermelés hatalmas talajszennyeződést okoz, amit utána szennyvíztisztítóval lehet elpucolni szép lassan ide-oda pakolva.
De jó móka, az én városom is annak indult :)
... aztán több lépésen át szép lassan lakóváros lett belőle - volt turistalátványosság-kaszinó időszak (napi 80-100 ezres hasznot hozó Empire State Buildinggel), de a turizmust az egyik szomszéd város elszipkázta (szép lassan a teli kaszinókból üresek lettek, és kutya nem nézegette a látványosságokat), ráadásul a gazdag turistákhoz reptér KELL, mert hajóval alig-alig jön, vonaton és buszon nem hajlandó utazni (lehet, hogy a német szuperexpresszen igen, majd akinek van megnézi). A szegény és középgazdag turistáknak jó a busz, csak náluk vigyázni kell, hogy a kereskedelmi kiszolgálás ne fejlődjön túl (gazdag boltba, hotelbe nem megy szegény turista), és a szerencsejáték-központ modulok rohadt drágák. -
Az csak az LMP Simcity-n belüli megfelelője, lekell tojni :D -
Hi! Tudja valaki hogy lehet rávenni a gennygóc kis simeket hogy iratkozzanak be többen egyetemre? 700-an járnak de több az istennek se akar, pedig van minden suli, kijárhatnák igazán :) -
Amúgy ha a városházán tüntetnek, de nem írja ki miért, és látszólag nincs okuk rá (a városban semmi gond nincs), akkor azok csak úgy ott vannak, és semmit nem lehet csinálni velük mi? Ez azért baromság, ennyi erővel egy nagy egy tömegnek folyamatosan tüntetni kéne a városháza előtt, pedig itt aztán van gond bőven (kezdve a felsőoktatás leépítésével amit ezek a barmok kezdtek)... -
Nálam nem pofáznak, mert a szemét 0 a városban, elég könnyű kiszolgálni egy 30K-s várost ilyen szempontból. Egy nagyot már nem, nagyon nem. -
Meg majd kíváncsi lennék arra is, hogy a neutron-os atomerőmű mennyire biztonságos (valszeg. semennyire mint az atom, mert robbanhat, utána meg a sugárzást nem lehet eltüntetni :().
Csinálnék esetleg később több várost is, ami teljesen másra van ráállva, nem a high-tech TV gyártásra. Olajfinomítás, pölö azt mindenképp ki akarom próbálni.
Aztán ott van az elégedettség elérése... most 83% átlagban, a lakosságombál olyan 90-95% lehet. Ezt 100% akarom felvinni átlagban, úgy, hogy csak lakosságom lesz és kiszolgáló városok körülöttem.
Továbbá ez a privát-régióm amiben be akarom építeni mind a 16 várost, 4 nagy mű projekttel, szóval aki azon gondolkodott, hogy nem tud mit csinálni majd 1 hét után a játékban, most írtam le egy jó hónapos fejlődést. Persze attól is függ ki mennyire gyakran játszik. Én indulástól számítva 40 órát toltam már, ami nem kicsit addiktív-abnormális-betegállat-függő dolog. :D Aztán lassan le kéne állnom, mert jönnek a ZHk :D -
...viszont a tanult simek sokkal háklisabbak a szemétre, a nekik való munka hiányára (pl. hotelben, hulladékfeldolgozóban nem hajlandó), a föld értékére, és úgy egyáltalán mindenre, amivel csak gond lehet. Viszont rengeteget adóznak :)
Jó látni, hogy mennyire más megközelítések is tudnak működni a játékban. -
Elmondom: felvittem a lakosságom 130K-ig, majd ledózeroltam az EGÉSZ várost, és újraraktam, immáron megint medium sűrűséggel operélva. A sok lakosság alatt pedig kifejlesztettem a napkolletkort, a TV-ket és minden más fontosat a városházán. Így most van egy iszonyatosan fejlett KIS városom, kimaxolt statokkal, kimaxolt oktatási és ipari szinttel, tömegközlekedés nélkül (ami nem is kell mert dugó sincs soha), kimaxolt rendőr, mentő stb-vel.
A városomban jelenleg 0 bűnözés, 0 halál és a kórokozók is konvergálnak a 0-hoz. Talajszennyezés és vízszennyezés 0, a high-tech gyárak miatt pedig van egy kis légszenynezés, nem vészes. Tüzet sem láttam hónapok óta :).
Na nekem ilyen egy JÓL működő város, kár, hogy ezt nem tudom egy várossal 150K-s lakosságnál megcsinálni. Most az a tervem, hogy ezt az egész várost lakosságra állítom át, és elmegyek az elméleti max irányába, de persze úgy, hogy a hatékonyságából ne nagyon veszítsen. Ez közel lehetetlen feladat, de talán 3-4 support várossal, amik MINDENT ellátnak a munkahelyektől kezdve a rendőrségen át a szemétszállításig. Egy szolgáltatást viszont soha nem fogok feladni itt: az az oktatás. Az oktatás térül meg messze a legjobban, (ahogy az életben is) a tanult simek ritkábban lesznek betegek, ritkábban okoznak tüzet (ahogy az életben is...).
Hát ez a tervem idáig. -
Minden alapanyagot lehet importálni is - persze ki kell fizetni az árát, és annyival csökken az egységre jutó profit. -
Bazsa241 #5534 Hogy tudsz ilyen alacsony népességgel ilyen bevételhez jutni? én mire odakerülök h szelektív hulladékozok mar 30.000 felett van a lakosság és akkor még hol van a TV gyár... :D -
EA help/supportnál jelentsd te is, mint bugot, minél több mintájuk van rá, annál valószínűbb, hogy hamar tudják javítani. -
most már megy a szerver :), amúgy igazad volt abban dzsini, ki kellett lépnem a játékból teljesen, de még az sem oldotta meg 100% csak javított a helyzeten, le is kellett dózerolni az egészet és újra tenni... utána már pik-pakk elértem a TV gyártáshoz szükséges profitot. -
Reméljük javítják a gyárleállási bugot, és nem makkan meg pár óránként a termelés.