11758
  • Hexex86 #11758
    Sim city 4-et próbáltam még régebben. Azelőtt még valami nagyon régivel játszottam. Még régebben még a jó ki C64-es verziót.
    Igen ez meg inkább ilyen management játéknak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.10.17. 11:41:00
  • Plata
    Én nagyon szerettem a régi sim city játékokat.
    A sim city 4-ből van sima és deluxe edition is,sajna a legutolsó sim city már nem volt ilyen jó,irtó kicsi területen lehetett építkezni.
    Ebben meg úgy nézem nem is lehet szabadon építkezni,csak a sznobok városát építheted meg.
    Ha lehet még is szabadon építkezni akkor érdekes lenne.
  • Hexex86 #11756
    Én annyira nem értek hozzá.Csak épp idetévedtem.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.10.17. 11:34:11
  • Plata
    Amennyiben meg ilyen marad nem is nagyon érdekel,saját várost szeretnék építeni,nem egy előre meg kötött várost irányítgatni,az unalmas.
  • sertrex
    Egy ilyen cuccal azért visszakerülnének a játékba. :)))
    Ha nagyobb térképekre lehetett volna építeni az 5. se lett volna olyan rossz, még ha egyszerű is lett mint a fa ék. A modok meg még rontottak is helyzeten sokszor. :DD
  • Hexex86 #11753
    Tudom, de lent belinkelték sim city 6 című videót és az nem a sim city csak azért linkeltem
  • Plata
    De ez nem sim city 6.
  • Hexex86 #11751
    Kamu:THE ARCHITECT - Paris
    The Architect The Game
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.10.17. 11:22:52
  • Plata
    Kamu szerintem.
    De mindegy is,nekem az 5 nagy csalódás volt,megvettem alapot is kieget is,de nem volt jó.
    Négy még mindig jobb nála.
  • sertrex
  • Kuski14
    Sziasztok problémám lenne a játékkal. Rendesen feltelepült , minden fasza kivéve ,hogy nem indul el: " Hiba az Originnel való kommunikáció során. Kérjük ellenőrizd .hogy az Origin online legyen. " Esetleg valaki tud segíteni ?
  • generalGGabe
    Sziasztok!
    Nekem olyan problémám lenne, hogy nem települ fel a játék. Origin oldaláról vettem meg, letölti, és mikor rákattintok, kiírja, hogy telepíti. Alul kiírja, hogy feltelepítette, de mikor indítanám, és ráviszem a kurzort azorigin oldalánn, megint csak a telepítést ajálja fel. Ha meg könyvtárból indítanám el, akkor meg kiírja, hogy nincs telepítve. De a játékkönyvtárban ott van.

Tudnátok segíteni?

Simcity complete editiont vettem meg
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • RepeszElek
    ha omegát exportálok más városokba akkor vajon miért nem nő a pénzem?
  • Vektor015
  • Vektor015
  • Vektor015
  • Vektor015
  • sertrex
    Hali! Pár hónapja megvettem a Complete Editiont. Előtte kipróbáltam és az egy olyan verzió volt amiben volt egy ingyen, azt hiszem, vörökeresztes kórház, de a CE-ben nincs. Hogy lehetne azt elővarázsolni?
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.17. 10:32:02
  • 0018andrew
    Van még egy kérdésem:

Kezdhetek új régiót úgy hogy az előző megmaradjon?

Időközben rájöttem, és bocsi hogy későn válaszolok. Köszönöm a választ ;)
  • NagyiBMX
    Igazából egy melletted lévő várostól tudsz venni ilyeneket. Kimész régiónézetbe, és ha van a városod mellett egy másik város, akkor arra rákattintasz, és ott előjön, hogy mit szeretnél venni az adott várostól, illetve mik állnak a rendelkezéseidre.
  • 0018andrew
    Sziasztok, van egy városom ahol nincs áram meg víz mert nincs elég dolgozó (szerintem), össze tudok kötni két város t hogy a munkaerőátáramoljon, ha igen hogyan?
  • nyirog
    van off topik is....ilyen jellegű kérdéssel oda fordulj légyszives, ezt pedig töröltem
    Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.03.26. 20:51:49
  • i robot
    http://www.simcity.com/hu_HU klikk az oldalra ott generálnak neked egyéni kódot.
  • portosz11
    Űrközpont építésénél kiírja, hogy FELFÜGGESZTVE! NINCS ELÉG MUNKAERŐ (0/300)
    A szükséges alapanyagok már megvannak, de nem építi, mert szerinte nincs elég munkaerő. Pedig vannak munkanélküliek is a városban.
    Nekem kell esetleg valahogy manuálisan odaküldeni őket? Ha igen, hogyan?
  • Lokker
    Ha esetleg még valaki nem látta, akkor most csapjon le rá ha érdekli. A SimCity 2000 Special Edition most ingyenesen beszerezhető az Originen, csak fel kell telepíteni és már ingyen a miénk is.
  • Kikinator30
    HELPPPP :-D

feltelepítettem... azt irja ki, hogy erorr updating, please retry... nyomkodom, de semmi... :( pont a single player módnál csinálja ezt. HELP, hogy mi a gond!

thx

Kiki
  • Hunter of Deer
    lehet csinaltal anno egy fake accot :D
  • Evogordon
    Hmm meg van vegulis erdekes mert megprobaltam a masik email cimemmel belepni es az volt az eredeti accountom. Nem nagyon ertem mert hogy a francba volt a rossz email cimemen is egy origin account amin megtudtam valtoztatni a kodot es be tudtam lepni? Aztan az adatoknal meg olyanokat irt ki h origin member since 2008 stb.. Meg hogy Londonban elek. Szoval nem nagyon ertem de vegulis megoldodott.
  • Evogordon
    Egy kis segitseg kellene nekem.
    Anno megvettem dvd-n a sim city-t aztan originen regisztraltam hozza adtam a jatekott az accountomhoz aztam megvettem hozza a kiegeszitot is. Most ugy gondoltam h megint jatszanek vele. Igy beraktam a dvd-t ami egybol elkezdte telepiteni az origint aztan csinaltam egy passworld resetet mert elfelejtettem az accountomnak a jelszavat. Ezek utan sikerult belepnem ki is irta a felhasznalo nevemet stb de a megvasarolt jatekok kozott nincs ott egyik sim city sem vagyis azt akarja jelenleg h vegyem emg ha pedig a dvd-rol fel akarom telepiteni akkor keri a reedem code-ot azt meg amikor beirom azt irja hogy a kod mar egyszer fel lett hasznalva. Mit lehetne tenni?
  • Traky70
    Kár. Köszönöm.
  • Dzsini
    Nincs sajnos lehetőség állandó kereskedelemre.
  • Traky70
    Szeretnék segítséget kérni: van arra lehetőség az ajándékozáson kívül, hogy a régió egyik városából nyersanyagokat küldjek egy másiknak?
    Pl. az egyik városban van olaj és érc, de a másikban szeretnék processzort gyártani. Be lehet olyant állítani, hogy onnét szerezzék be a nyersanyagokat, ne a globális piacról?
    Köszönöm.,
  • nyirog
    sztem ez eltévedt :)
  • nobodyattis
  • Austin Bailey

Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.30. 03:54:55
  • Austin Bailey
    nekem például be van rakva kedvencekba, vagyis ha oda írsz, akkor én például látom hogy jött új üzenet
  • Ironman2
  • Bal0924
    Eredeti, most lett kibontva a játék a csomagolásból.
    És a Cities XL fórum több mint 1 éves hozzászólása van.
  • Austin Bailey
    akik itt vannak, azok nem nagyon értenek a cxl-hez, mert az egy városépítő játék a simcity meg egy vicc. Nekem megvan a cxl de még nem találkoztam ezzel a hibával. Gondolom nem eredeti a játékod. Ebben az esetben szedjél le másikat, vagy nézd meg a kommenteket ott ahol letöltötted.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.29. 18:32:25
  • Bal0924
    Köszi.

Tudom nem ide tartozik, de a Cities XL 2012-t feltettem a gépemre.
    De mikor elindítanám hogy játék vagy oktató mód-ot, elkezdi betölteni és összeomlik a játék, mitől van ez, van rá valami gyógymód? (ha patchelni kell honnan szerezhető be a patch?)