100
Elrontottam a kapcsolatom... Mennyasszony visszahódítása.
-
Dudee #19 Nem nem anyagi dolgokon múlik a kapcsolatunk.....csak én voltam olyan hülye és loholtam bele magam ebbe a tudatba..... -
Ironman2 #18 Ha ezen múlik a kapcsolatotok,akkor felejtős az egész -
Dudee #17 A kérdésem annyi lenne, hogy szerintetek van arra esély hogy visszahódítsam? NAgyon sok dolgot végiggondoltam magamban, hogy mi az amiket elrontottam. Ha ezt meg tudom beszélni vele.... Hülyén hangzik, de nem elrontani akartam ezt az egészet, hanem javítani....csak éppen elszúrtam mindent.... nem a jó módszert választottam....nagyon nem -
Dudee #16 :) Igen, elég ellentmondásos volt a dolog amit írtam. Igen, volt káros szenvedélyem....csak bennem már a dolgok kicsit összfolytak...le akartam mindent írni, csak már fogalmazni sem tudok... -
Dudee #15 De ő úgy érezte nem beszéltem meg vele a godnomat, nem bíztam benne + ugye ígérgettem vagyis hazudtam.... Ez a legfőbb gond, a kapcsolatunk egyik alap pillérét gyengítettem meg...
Amúgy igen 0-án vagyok... -
#14 true :D -
#13 "saját kassza érintetlen ez plusz pénz volt"
Ha jól értem, akkor a fogadásban most vagy nullában igaz?
Akkor meg mi a gond a pénzzel? Ezen nem kellett volna kiakadni. Nem lettél se szegényebb, se gazdagabb a szerencsejátéktól. -
Dudee #12 Azt hiszem ez jogos... :) -
ManoNegra #11 A fenéket. Az egoizmus nem tesz egy életen át boldoggá.
Ott rontottad el, hogy elkezdtél hazudni és "szerencsejátékozni", pedig tudhatná mindenki, hogy hosszútávon csak a bank nyerhet. -
#10 "semmi káros szenvedélyem nincs"
"Próbáltam a legkönynebb módon (ebben az esetben szerencsejaték) pénzt keresni"
Kiszálltam. -
Dudee #9 Igazából nem tudom....féltem hogy kiderül. Védtem magam. Pedig előtte, az eljegyzés előttig mindent megbeszéltünk egymással, de szó szerint mindent... -
Dudee #8 Teljesen igazad van. Me is fogadnám a tanácsod, de sajnos nem az a típusú ember vagyok. Más lenne ha az lennék nyilván könnyebb lenne, nem rágódnék... -
Dudee #7 Képet? :) -
F1ú #6 felejtsd el tesó..
mondj le a csajról, ne erőltesd azt ami nem megy
egy kurva fontos szabályt véss bele a fejedbe...
a saját boldogságodat soha ne tedd függővé másoktól!!!!
Ha másoktól függ a boldogságod, egy életen át el van cseszve az egész, egyszerűen az emberek így működnek, ha látják, hogy boldog vagy, mindegy, hogy család tag, testvér, férj, feleség, apa, anya, vagy egy senki az utcán.. az emberek nagyon is hajlamosak tönkre tenni a te boldogságodat..mert egyszerűen ilyen az ember.
Ezt csak úgy tudod kivédeni, ha függetlenné teszed a saját bodlogságodat ezektől az emberektől.
Ha valakit szeretsz, az az ember fájdalmat fog okozni neked..ez van.. idő kérdése és megtörténik. Az a lényeg hogy magaddal foglalkozzál.. másokat meg szarjál le. -
#5 ha true, akkor hülye voltál. mi az istennek hazudozol? -
#4 Ez elég durva,ugyebár hazudozni akkor hazudik az ember ha védeni akarja magát valamiben bár sajnos nagyon sokan nem gondolnak a következményeire.
Mondjuk ha tényleg szeret visszafog menni hozzád(idő biztos kell,rosszabb esetben a szülei már a másik szemszögből láthatnak téged). Ha normális embernek tartott légy hozzá az is.Meg kell beszélni vele a dolgokat(mondjuk ez a szerencsejátékos dolog ronthat nagyon sokat mert akkor nemcsak hazugnak fog hinni). Valamivel ki kell engesztelni,illetve ideje lesz kicsit komolyan venni későbbiekben a dolgot, különben a gatyád is rá megy.:D
Mint tudjuk a hazug embert hamarabb utol éri mint a sánta kutyát.
Várd meg miket írnak a többiek mert lehet hogy amit írtam balul sülhet el. -
ubulka #3 Nincs mese.
kockáztatnod kell az összes pénzt feltenni szerencsejátékra.
Vagy bejön vagy nem. Ilyen az élet.
Első körben bejött, de a csajt elbuktad.
Most megint egy nyerő széria következhet.
Én is régen azt gondoltam mikor szegény voltam, hogy ha sikerül egy nagyobb összegre szert tennem akárhogy, azt tuti nem költeném el hülyeségekre, meg abbahagynám.
-
Landor #2 képet -
Dudee #1 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, pontosabban véleményeteket.
A történet egy kicsit bonyolult.
Tehát: Párommal 6 év után szétmentünk, tervezgettük az esküvőt és éltük külön a kis életünket. Voltak vitáink, mint minden normális kapcsolatban. Kb fél éve megkértem a kezét, amire ő igent mondott. De utána valami megváltozott...
Az egész történethez hozzá tartozik, hogy ő tehetősebb családból származik, én nem ami elenite nem érdekelt engem. Szülei úgy éreztem elfogadtak és tudtam, hogy ő is elfogad olyannak amilyen vagyok.
Nos miután megkértem a kezét, rossz irányba mentek a dolgaim. Próbáltam a legkönynebb módon (ebben az esetben szerencsejaték) pénzt keresni, hogy meg tudjak adni neki mindent amit anno a szüleitől is megkapott... Kezdtem elfelejteni, hogy miért is szeret...
Eleinte nem volt semmi gond, az egésszel, de amikor sikerült egy nagyobb összegre szert tennem, utána szó szerint elszállt az agyam...utána hazudoztam neki a pénzről, mivel tervezgettük az esküvőt modntam hogy de jó nászutat lehet ebből a nyert összegből csinálni meg ilyenek.
Aztán menet közben... a pénz elment. (sokat akar a szarka...tudom). De nem tudtam bevallani neki hogy nincs pénz (saját kassza érintetlen ez plusz pénz volt). Ekkor kicsit kibukott és mindenféle hazugnak nevezett.
Sajnos tudom hogy hibás vagyok mert nem kellett volna hitegetni meg kellett volna modnanom neki, hog nincs....hogy elrontottam, de nem mertem mert nem akartam csalódást okozni neki...
A vitánk óta külön vagyunk, Ő azt mondja már nem szeret, és soha többet nem tud megbízni bennem + sosem tudok megváltozni (elsősorban azt elfogadni, hogy a szülei és ő sem lenéznek hanem tényleg szeretnek)
Hozzá teszem sosem csaltam meg, semmi káros szenvedélyem nincs (cigi pia stb). Midnig számíthatott rám, ennek ellenére...
Szüleitől elég sok mindent kaptam, eleinte nincs ezzel gond, de egy idő után ugye az ember nem szeret csak úgy kapni (elgelább is én ugy vagyok vele hogy van egy határ még ha családban is van a dolog...)
Szüleiről elég annyit mondani, hogy szókimondó társaság, néha bántóak is tudnak lenni (amit ők nem vesznek észre)
Ami még ide vezetett hogy \"könyneb\" pénzkeresésheznyúljak az az hogy van egy tesója velem egy idős. Úgye ő apuci pici fia, akivel igazán jóban voltunk, de ugye ő szorhatta a pénzt a barátnőjére én nem a mennyasszonyomra. Ez ugymond szarul esett...meg akartam mutatni, hogy én is tudok... apuci nélkül.
Párom elég határozott céltudatos nő. Szerintetek van még arra esélyem hogy visszahódítsam? Nyílván idő kell neki, de mennyi? Attól nem félek hogy másvalakivel összjön, mert nem az a kicsapongó típus...
Elnézést hogy hosszúra sikerült, de azt hiszem minden benne van aminek benne kell lennie....