100
Elrontottam a kapcsolatom... Mennyasszony visszahódítása.
  • bajgunar
    :S Istenem, elnyomtam! Leírtam én is, velem mi lett! Erre félrenyomtam, és a ~2 oldalas irományom eltűnt! ÁÁááá
    Én 8 éves kapcsolatot buktam el! És nem csak az én hibám miatt! Hanem az övé miatt is! Leírtam, majd ha érdekel valakit, jelezze! :D Leírom még egyszer. Igaz jól esett leírni, de kár hogy nem olvassátok el :D
    Egy-két próbát megér! Próbálj vele beszélni, mindenképp négyszemközt!
    Elmondani neki, hogy nem így akartad. És megbeszélni a dolgot. Gondolja át és mérlegelje. Biztosan el akarja dobni azt a 6 évet?
    Aztán ha nem megy, ne erőltesd. Légy férfi, lehet ha azt látja, hogy nem érdeklődsz utána, ő fog keresni téged!
    De ha meg nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Akkor meg baromira ne csüggedj és legfőképp NE emészd magad! Tudom b@romi könnyű ezt mondani! De mikor nekem is vége lett, ~2 hónapig én is magamat emésztettem. Mire mostanra rájöttem, hogy mekkora barom is voltam. A saját boldogságod meg ne mástól függjön! Erőltetni meg nem szabad. De megbeszélni meg mindenképp meg kell a problémákat. Ami sajnos nekünk sem volt meg.
  • Ironman2
    Nana.Tessék komolyabb lenni a témában!
  • MerlinW
    Pontosan ezt, így mondd a szemébe. Ha nem bocsájt meg, akkor.. nem bocsájt. Lényeg, hogy a megfelelő időpontban keresd meg (nem fáradt, nem stresszes, stb).
  • YMan
    ezt nem értem... 6 évig tudtad hülyíteni hogy gazdag vagy, és finanszíroztad ezt nyerő szériából? Wazze akkor te nem lúzer vagy hanem géniusz hogy hat évig jött a pénz! :)

Amúgy túlspirázod, mond meg neki hogy "szivem, pénzem nincs, csak kemény farkam.... dugunk?"
  • CseNo
    Mondd meg neki, hogy elcseszted, ne hazudjál, mondd az igazat - add magadat. Ha valóban szeret, megért és elfogad. Ígérd meg neki hogy többet nem fordul elő ilyesmi, és ezt tartsd is be! Ha a szülők meg ennyire beleszólnak, és befolyásosak, akkor az nagy gond. Én mikor 18 elmúltam, nem is engedtem hogy beleszóljanak az életembe! A párom szintén így tett. Nekem is voltak/vannak hibáim, hiszen mindenki hibázik, de aki nem tud megbocsátani abból valami emberi érzés hiányzik azt hiszem.
  • gergely1991
    Hát kolléga még mindig csodálkozom (de már nem annyira mikor először elolvastam) hogy k*rhattad el ezt az egészet,ráadásul anyósodék/apósodék is beleszólnak az ő életébe.Nem értem bizonyos szülőket mikor alig ismerik az illetőt, mikor a gyerekük már nagyon,aztán tanácsot osztogatnak erről-arról aztán olykor az lesz hogy a szülő tévedett,rendben a szülők legtöbbször a gyereküket akarják megvédeni de mikor a gyermek jobban ismeri a párját mint a szülei nem hiszem hogy belekel szólni az azóta magánügyé vált helyzetbe.Azt nem is merem feltételezni mikor a szülő választja ki a gyereküknek a megfelelőt,és mi van ha tévednek?
  • Petka
    Pont ezt akartam írni...
  • Dudee
    Ha ez történt, akkor azt is meg fogom írni. A bogár benne van a fülemben...
    Sőtt ha ez történt akkor marhára meg leszek énis lepve :)
  • Hugh Hefner
    én is ezt hittem...
  • Ironman2
    Ezt kiváncsian várjuk.Azért fel a fejjel!
  • Dudee
    Igen, lehetséges hogy ez fog történni. Sajnos ilyen vagyok el tudok gondolkodni dolgokon. Sokszor nem kellene de iylen vagyok.... Hamarsoan kiderül mi lesz :)
  • Ironman2
    Szerintem magadat kínzod ezzel az egésszel.Beszélj vele találkozót,üljetek le,és beszéljétek meg végleg a jövőtöket.Ha nem megy,akkor váljatok el jóbarátsággal.Annál szebb nincs is ha barátok maradtok örökre.Te meg keressél magadnak egy másik társat.Sorry de ez van
  • Dudee
    Nézd, ez is benne van a pakliban. De ha 6 évet sülve főve együtt töltöttünk ő tanult/dolgozott + énis ugyanigy tettem, kevés esélye volt arra hogy bepasizzon. Sőtt. Ebben az egyben biztos vagyok, hogy ha más pasi lenne a képben a szemembe mondta volna hogy lelép mert nem kellek neki és van más mint hogy igy kirak és éli az életét.... Persz most mondhatjátok joggal hogy miért védem, azért mert ismerem és tudom hogy nem ilyen.
    A baj az hogy a szüllők részéről sok mindenbe beleszólnak....és ő meg sok tanácsot el is fogad tőlk....szal nem egyszerű a helyzet de még közdök... Aztán ha nem akkor nem
  • Dudee
    Nem az érzésekkel van itt a baj, szerintem...más áll a háttérben. A szakítás óta egy hét telt el, azóta beszéltünk......de nem sok eredméyne volt. Igazából ő most nagyon meg van sértve és él annak lehetőségével hogy dacoljon. Gyorsan el akart intézni mindent.....de modnom ez nem hiszem hogyelsősorban az ő döntése...
  • Ironman2
    LOL.Arra nem gondoltál hogy már mással van titokban?
  • mesor
    Őszinte leszek, én biztos nem futnék utána...

Ha egy ilyen "apróság" miatt elhagyott 6 év után akkor szerintem ott már nem túl őszinték az érzések. Vita, kiborulás, pár nap durci oké de az hogy elhagy hááát nem tudom, érdekes.

Igazából nem tudom, hogy mennyi idő telt el a szakítás óta de ha viszonylag sok idő és nem keresett 6 évnyi együttlét után akkor ott valami bibi van.

Persze ez csak egy vélemény a sok közül. :)
  • Dudee
    Számít, de nem úgy ahogy n gondoltam..... egyik pillanatról a másikra sok legyen..... Játszani nem játszom már egy ideje.
  • pett3rson
    olyan nyomot senki sem hagy a másikban, hogy emiatt ne menjen máshoz boldogságot keresni...

az ember ilyen is, ahol csöppnyi öröm vagy figyelem vagy ilyesmi csillan már megy is, mint légy a dögszagra...

Persze van akiben megvan az Önbecsülés, az Önismeret, az Önbizalom és a többi ÖN-ös dolog bizonyos fokig, ők maximum később csinálják ezt, lehet, hogy egy másik életben :) a fajfenntartás már csak ilyen.
  • Hugh Hefner
    de, a pénz (is) számít

minden nő visszavezethető pár alap összefüggésre

ami felette van az sajnos csak hazugság (etika meg filozófia my ass)

ez nem lenézés a női nemmel szemben, csak genetika

de ne szerencsejátékozz, vagy ha már igen, akkor legalább tőzsdézz
  • Dudee
    A lényeg, hogy ő tehetősebb családból származik, én nem. Volt egy berögzült hüyleségem, miszerint ha több pénzem lesz akkor biztos jobban elfogad. De ez nem igy van, mert a pénz nem számított.....csak az én hülye fejemben voltak ilyen godnolatok...
    Igen, nem szeretnék 6 évet kukába dobni egy iylen hülyeség miatt.....
  • Frosty01
    elnézést, akkor bizony félreértethettem valamit. csak 1-2 hszt olvastam el :)

mindenesetre remélem rendeződik a dolgod, szar érzésnek tűnik 6 évet ilyen pöcsömvége dolog miatt kukázni
  • Dudee
    :D:D:D De igaz...ezzel egyetértek, most érzem a bőrömön.....
  • Dudee
    Frosty01: nem nem a pénz volt a lényeg....ez az én hülyeségem volt.... sosem az volt a lényeg közöttünk....

Serginho: Igen ezt kell tennem, gondolatokat összeszedem, elmodnom, várok. PErsze hogy midnezt megtegyem kel legy kis idő, mertmost nagyon dühös rám...
  • HTS s3rg1nh00
    a hazudozás miatt hagyta ott...a nők abba szeretnek bele amit hallanak,és ha kiderül,hogy csak hazugság volt,nagyon be tudnak ám pörögni
    (pont mint a férfiak,amikor másnap reggel meg sem ismerik az esti leányzót smink nélkül ;))
  • HTS s3rg1nh00
    szedd össze a gondolataidat ahogy nagyjából itt is tetted,és mondd el neki is.ha szeret még,akkor megérti,minden más esetben jobb a különválás mellett dönteni,de jól vigyázz,ez az utolsó esélyed-és ne könyörgéssel akard kiérdemelni,mert az halálra van ítélve,egyszerűen csak mondd el elejétől a végéig...aztán hagyj neki időt,hogy átgondolja,majd hív ha sikerült.
  • Frosty01
    osztom vasember véleményét, ha a csajod a pénz(hiánya) miatt hagy ott, akkor adj hálát az égnek hogy még házasság előtt megtette! egyébként is mit számít neki az hogy honnan szerezted? persze persze beszéljünk meg egymással mindent, ismerős, de vannak dolgok amik jobb ha nem kerülnek szóba. pont az ilyen dolgok miatt. az a legrosszabb amikor a párod pedig elkezdi erőltetni hogy igenis mond ki, hogy legyen mibe belekötni, akkor már valószínűleg úgyis mindegy mindennek.
  • Dudee
    Szerenád ok lenne, bár igen..... lenne pár ember aki haragudna rám :D Bár nem érdekel... (van egy pár 10 emeletes épület ott ahol most ő lakik :D )
  • Dudee
    Igen, én is azt érzem, hogy csak el akart taszítani magától, hogy ne is keressem. Pedig tudhatná hogy ennél kitartóbb vagyok :)
  • Ironman2
    Miért,nem hallottál még szerenádról? A nők imádják azt! (a szomszédai azok nem annyira szerintem)
  • passatgt
    rakj egy tizest kombi fogadásra 100x-os szorzóval, hátha bejön
  • gergely1991
    Még jó hogy nem azt mondod hogy sztriptízen ott.:D
  • Ironman2
    Menj az ablaka alá,aztán énekeljél neki jó hangosan
  • Fresh Duke
    Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

"Ő azt mondja már nem szeret" - A nők ilyenben sokszor hazudnak. Főleg, ha mérgesek a másikra. Ha tényleg szeretett, akkor 6 év alatt nyomot hagytál benne.

Szerintem ne add fel. Nem biztos, hogy könnyű lesz, lehet időbe fog kerülni... de ha feladod, akkor tuti nem fog sikerülni.
  • Dudee
    Amúgy énis úgy gondolom, hogy időbe telik, hogy vissza tudjam hódítani. Nehéz lesz de ha nem próbálom meg... akkor Ő is joggal hiheti, hogy nem szerettem soha...és onnan teljesen mindegy mit mondok, teszek. Ha elutasító, akkor egyértelmü a dolog...
  • Dudee
    De forumon kérdezem, azért, mert kíváncsi vagyok ki mit mond. Sokan sokfélekép gondolkodunk, és igaz nem ismerjük egymást személyesen, hozzá tudunk szólni a dolgokhoz. Most hogy ez jó vagy rossz az ez esetben mindegy mivel számomra midnen kritika építő jellegű (na jó van az a határ amit nem kellene feszegetni :)
  • ManoNegra
    -d +g
  • Dudee
    Köszönöm. Megerősítettél abban a dolgoban, hogy van remény. Persze ez két emberen múlik, tudom. A küzdelmet nem adom fel, mert nagyon szeretem, ezért tettem mindent csak elbuktam...
  • ManoNegra
    Nehéz lenne ennyi információból megállapítani. Ha szereted próbáld meg visszaszerezni, de ha nem megy, hát nem megy. Van méd elég nő, lehet hogy nem Ő az igazi. Véletlenek nem nagyon vannak! :-)
  • Zoli007
    Szerintem ezt ne egy fórumon kérdezd. Ahány ember, annyi fajta lehetőség. Szóval, szerintem várj pár napot, oszt mindent bele.
  • Tyler1
    Esély mindig van, de a legaljáról kell kezdeni, és lassan. A bizalmat újra felépíteni, és bizonyítani, hogy érdemes vagy még hozzá. A szarságokat felejtsd el, nem a pénzen buktatok el, hanem a hazudozáson.

Csak akkor veszítesz el valamit, ha feladod a küzdelmet érte! Ne add fel!