5
  • dzsagon
    jézus mária
  • Szefmester
    Ezt kifejtenéd? Osztódna a karakter vagy mi?
    Néztem a videót és persze ott volt az a jó öreg ismerős érzés hogy ki az a ritka autista mozgássérült aki játszik?! Tisztára mintha külön irányítanák a lábakat és a törzset.

És ekkor jött az ötlet... haver átjön, vezérli a karaktert, én meg célzom és vívok. A CoD-ban is van olyan amikor valaki vezeti a járművet az utasok meg csak pislognak vagy lőnek... Miért ne lehetne más játékban is ilyen?
  • Grodt
    A fogatversenyes rész az tetszett/kéne már megint egy jó kis fogatversenyes játék/, meg így ránézésre a grafika is jó.
    De ez a táncos rész elég gáz... Már maga a tánc is eléggé érdekes, de a zene az már teljesen kiveri nálam a biztosítékot. A fénykardozós résznél nem vmi nagy szabadsága van a játéknak ahogy látom. A karakter jobbra-balra lóbálja a fénykardot és ennyi. Na meg, milyen már az, h a rohamdroidok olyan botokkal /a neve nem ugrik be/ harcolnak? Arra külön kifejlesztett droidok vannak, nem rohamdroidok, amiknek nincs is meg a kellő mozgási lehetőségük.
    Azért ilyenekre oda lehetett volna figyelni. De ha lesz lehetőségem rá, akkor kipróbálom majd.
  • Zombee
    Két ember egy karaktert? Abból lenne ám a nagy semmi :). Egyik még küzd, de a másik már rég máshol jár a karakterrel :).
  • Szefmester
    Vicces lenne egy olyan koop játék ahol az egyik játékos irányítja a karaktert kontrollerrel (ugrálás, mászkálás, gyorsmenük)a másik meg kinektel a karakter részletes mozgását (harc, célzás, varázslatokhoz a kézmozdulatok), ez már szerintem egy igencsak érdekes játék lenne. :D