Ötvös Tibor

Mozgásban a Kinect Star Wars

Mozgásban is láthatjuk a Kinect Star Wars címet kapott programot.

A Star Wars birodalom továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend és ezt használja ki majd a LucasArts, mely hamarosan megjelenteti a mozgásérzékelős Csillagok háborúja programot. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Kinect Star Wars címet kapott alkotásban elég egyedi dolgokat tehetünk és ezt most mozgásban is megtekinthetjük.


Sokakat kiakasztott, hogy egy Star Wars programban táncolni is lehet majd és ezt most mozgásban is láthatjuk, hiszen a fenti videóban van egy jelenet, ami ezt a részt mutatja be. Így most mindenki eldöntheti, hogy mennyire illik az univerzumba ez a lehetőség.

A játék hamarosan megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #5
    jézus mária
  • Szefmester #4
    Ezt kifejtenéd? Osztódna a karakter vagy mi?
    Néztem a videót és persze ott volt az a jó öreg ismerős érzés hogy ki az a ritka autista mozgássérült aki játszik?! Tisztára mintha külön irányítanák a lábakat és a törzset.

    És ekkor jött az ötlet... haver átjön, vezérli a karaktert, én meg célzom és vívok. A CoD-ban is van olyan amikor valaki vezeti a járművet az utasok meg csak pislognak vagy lőnek... Miért ne lehetne más játékban is ilyen?
  • Grodt #3
    A fogatversenyes rész az tetszett/kéne már megint egy jó kis fogatversenyes játék/, meg így ránézésre a grafika is jó.
    De ez a táncos rész elég gáz... Már maga a tánc is eléggé érdekes, de a zene az már teljesen kiveri nálam a biztosítékot. A fénykardozós résznél nem vmi nagy szabadsága van a játéknak ahogy látom. A karakter jobbra-balra lóbálja a fénykardot és ennyi. Na meg, milyen már az, h a rohamdroidok olyan botokkal /a neve nem ugrik be/ harcolnak? Arra külön kifejlesztett droidok vannak, nem rohamdroidok, amiknek nincs is meg a kellő mozgási lehetőségük.
    Azért ilyenekre oda lehetett volna figyelni. De ha lesz lehetőségem rá, akkor kipróbálom majd.
  • Zombee #2
    Két ember egy karaktert? Abból lenne ám a nagy semmi :). Egyik még küzd, de a másik már rég máshol jár a karakterrel :).
  • Szefmester #1
    Vicces lenne egy olyan koop játék ahol az egyik játékos irányítja a karaktert kontrollerrel (ugrálás, mászkálás, gyorsmenük)a másik meg kinektel a karakter részletes mozgását (harc, célzás, varázslatokhoz a kézmozdulatok), ez már szerintem egy igencsak érdekes játék lenne. :D