Egy kort zár le a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez olyan hogy megveszed és mûködik.
Udv!

Azt szeretnem megkerdezni hogy lehet jatszani lanba tunngelen keresztul ?
Milyen patch es fix kell hozza ?

Ezt a részt azért várom nagyon, mert abba reménykedek hogy a multi kampány szinkron error mentes lesz. Mivel különálló játék lesz, jó esély van rá.
Kicsit félek tõle hogy olyan sekélyes lesz mint az Empire szakasz.

Sajnálom hogy nem annyira népszerû a Shogun 2, így nem is várható nagy folytatás, fõleg hogy most kaptunk egy nagy adag Japánt, én is úgy érzem hogy pár évig búcsút veszünk a szgetektõl. A bugoktól eltekintve nagyon jól sikerült játék lett. Ha rendesen megcsinálták volna, ez lehetett volna a tökéletes Total War rész.

Én szinte biztos vagyok benne hogy a Róma lesz a következõ. Nagyon népszerû, nálam is dobogós, szurkolok hogy tanulva az elõzõ részek hibáiból egy igazán jó játékot hozzanak össze. Remélem nem kapkodják el a kiadást, nem azért mert nem játszanék vele szívesen, de ha már csinálnak valamit csinálják meg rendesen, ne úgy mint eddig.
Maradjunk annyiban, hogy ez a motor legfeljebb ókorra jó, legfeljebb középkorra. Az Empire és a Napoleon pocsék lett. Akkor kötött mélységû alakzatokban harcoltak. Az meg mi, hogy egy 6 fontos ágyút fejlesztesz, lesz belõle 7 fontos tarack, majd abból 12 fontos ágyú. Nevetséges, vicces, röhej.
Ez a motor 12 éveseknek való árkád.
Gettysburg, Antietam, Austerlitz, Waterloo, 2nd Manassas. Ezek valósághû, de legalább szimulációs motorok hajotta programok. A TW sorozat és ezek között kb. olyan, mint a mainstream zene és a jó zene közötti különbség. A TW mainstream, 12 éves Béluskák számára készült árkád, a többi nevezett játék szimuláció.
http://www.europabarbarorum.com/

http://www.rometotalrealism.org/

ezeket anno rojtosra meg rongyosra nyúztam.. RTW2-õt, de hasonló precizitással. Sajnálom, ókor buzi vagyok ^^
Molnibalage
Ki beszélt grafikus motorról...? Édes Istenem, olyan jó lenne, ha elolvasnád azt amit írtam és nem mögé költenél valamit...

A csaták mozgató fizikai motor és egyéb hadjárat elemek nem teszik lehetõvé a korrekt modellezést. Olyan szinten át kellene dolgozni, hogy az már nem TW lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem grafikus motorról volt szó.
a mögötte húzódó logika értelmetlen ww2-re. azért mert elefántokat le lehetett modellezni vele, attól még nem lehet tankokat is. Iszonyú gagyi lenne hogy megy 20 sherman a mezõn, szigorú, zárt alakzatban, aztán lövik õket géppuskával és néha fel-felrobban egy. De nem csak a taktikai csata alkalmatlan ww2-re hanem a stratégiai térkép is. Hogy valósul meg a blitzkrieg taktika, a légiharcok, a gyártókapacitás modellezése, a stratégia bombázás, a németek olaj és ember hiánya az elhúzódó háborúban?

maximum ww1-et lehetne csinálni ezen a motoron nyugvó alapokkal, de már ahhoz is olyan sok fundamentális átalakítás kellene, hogy azt már nevezhetnénk teljesen új játéknak.
RTW2 lesz a következõ és jól is van ez így.

Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

JethroHUN
A játék grafikus motorjának, mi köze van ehhez? Csak a renderelésért felel, nem szabja meg h milyen animációkat csinálnak. HA világháborúsat akarnának csinálni, akkor 2. vh-t kellene alapul venniük. Repülõket is belelehetne rakni valahogy. Ugyan olyan lenne mit az empire total war. Csak nem állva, hanem lövészárkokból menne a lövöldözés. Ágyukat, tankokat se lenne gond megcsinálni. De az játék MIje akkor is a közelharci egységek irányítására van tervezve. Nekem az Empire a kedvencem, a középkori total war után. De csak a hajó csaták miatt. Mert az baromi király volt.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egyértelmûen Rome TW2 lenne a jó, ott tényleg minden nép egyedi nem csak pár különleges egysége van.

RTW 2 kell, van már elég uncsi világháborús játék.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Volt már hasonló játék pl: War Leaders: Clash of Nations ami szerintem nagyon jó kis játék lett volna, csak rengeteg bug volt benne meg 1-2 rossz elgondolás!
Egy kicsit lehetne már váltani egy átdolgozott új "modernebb" résszel!
Persze ez nagyobb átalakítást igényelne, de szerintem nagy sikere lenne sok ember örülne ha ez megvalósulna😊Szerintem szükséges is lenne, mert mostanára TW sorozat egy kicsit sablonossá vált és már a hangulata se igazi, legalábbis én úgy érzem.
Molnibalage
A TW motorja teljességgel alkalmatlan a modellezésére a modern idõknek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem esélyes a RTW2 mint következõ rész.
Most, hogy itt egy stand alone kiegészítõben a XIX. században játszódik, nem jelenti azt, hogy ezentúl modern korok következnek. Egyszerûen már kész anyagból dolgozhattak, összegyúrták a Shogun-t a Napoleonnal, pár csipetnyi újdonság és el is készültek ezzel a résszel.

Szerintem már ideje lenne, ha a II.világháború irányába is eltolódnának!
Molnibalage
Jenkiken kívül szinte senkit nem érdekel a téma. A '90-es évek közepén volt pár ilyen startégiai játák. Bár a hardcore arcok dícsérték a jó modellezés miatt, lényegében nem arattak nagy sikert.

És anno a hibái ellenére hónapokig toltam az RTW-t és a TR modot. A STW egyik része sem érdekel, ahogy a ETW sem. A MTW2-õt meg annyira eltolták, hogy inkább hagytam a francba...

Kopiati
Valószínûleg valami polgárháborús borzalom lesz a következõ, ha már ennyire elmásztak idõben, legalábbis megnézik, hogy fogadják...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Molnibalage
RTW2-õt a népnek.