17
-
uwu300 #17 Ez olyan hogy megveszed és működik. -
fantomvampire #16 Udv!
Azt szeretnem megkerdezni hogy lehet jatszani lanba tunngelen keresztul ?
Milyen patch es fix kell hozza ? -
uwu300 #15 Ezt a részt azért várom nagyon, mert abba reménykedek hogy a multi kampány szinkron error mentes lesz. Mivel különálló játék lesz, jó esély van rá.
Kicsit félek tőle hogy olyan sekélyes lesz mint az Empire szakasz.
Sajnálom hogy nem annyira népszerű a Shogun 2, így nem is várható nagy folytatás, főleg hogy most kaptunk egy nagy adag Japánt, én is úgy érzem hogy pár évig búcsút veszünk a szgetektől. A bugoktól eltekintve nagyon jól sikerült játék lett. Ha rendesen megcsinálták volna, ez lehetett volna a tökéletes Total War rész.
Én szinte biztos vagyok benne hogy a Róma lesz a következő. Nagyon népszerű, nálam is dobogós, szurkolok hogy tanulva az előző részek hibáiból egy igazán jó játékot hozzanak össze. Remélem nem kapkodják el a kiadást, nem azért mert nem játszanék vele szívesen, de ha már csinálnak valamit csinálják meg rendesen, ne úgy mint eddig. -
breckinridge #14 Maradjunk annyiban, hogy ez a motor legfeljebb ókorra jó, legfeljebb középkorra. Az Empire és a Napoleon pocsék lett. Akkor kötött mélységű alakzatokban harcoltak. Az meg mi, hogy egy 6 fontos ágyút fejlesztesz, lesz belőle 7 fontos tarack, majd abból 12 fontos ágyú. Nevetséges, vicces, röhej.
Ez a motor 12 éveseknek való árkád.
Gettysburg, Antietam, Austerlitz, Waterloo, 2nd Manassas. Ezek valósághű, de legalább szimulációs motorok hajotta programok. A TW sorozat és ezek között kb. olyan, mint a mainstream zene és a jó zene közötti különbség. A TW mainstream, 12 éves Béluskák számára készült árkád, a többi nevezett játék szimuláció. -
Roman #13 http://www.europabarbarorum.com/
http://www.rometotalrealism.org/
ezeket anno rojtosra meg rongyosra nyúztam.. RTW2-őt, de hasonló precizitással. Sajnálom, ókor buzi vagyok ^^ -
#12 Ki beszélt grafikus motorról...? Édes Istenem, olyan jó lenne, ha elolvasnád azt amit írtam és nem mögé költenél valamit...
A csaták mozgató fizikai motor és egyéb hadjárat elemek nem teszik lehetővé a korrekt modellezést. Olyan szinten át kellene dolgozni, hogy az már nem TW lenne. -
mcganyol #11 nem grafikus motorról volt szó.
a mögötte húzódó logika értelmetlen ww2-re. azért mert elefántokat le lehetett modellezni vele, attól még nem lehet tankokat is. Iszonyú gagyi lenne hogy megy 20 sherman a mezőn, szigorú, zárt alakzatban, aztán lövik őket géppuskával és néha fel-felrobban egy. De nem csak a taktikai csata alkalmatlan ww2-re hanem a stratégiai térkép is. Hogy valósul meg a blitzkrieg taktika, a légiharcok, a gyártókapacitás modellezése, a stratégia bombázás, a németek olaj és ember hiánya az elhúzódó háborúban?
maximum ww1-et lehetne csinálni ezen a motoron nyugvó alapokkal, de már ahhoz is olyan sok fundamentális átalakítás kellene, hogy azt már nevezhetnénk teljesen új játéknak.
RTW2 lesz a következő és jól is van ez így. -
#10 A játék grafikus motorjának, mi köze van ehhez? Csak a renderelésért felel, nem szabja meg h milyen animációkat csinálnak. HA világháborúsat akarnának csinálni, akkor 2. vh-t kellene alapul venniük. Repülőket is belelehetne rakni valahogy. Ugyan olyan lenne mit az empire total war. Csak nem állva, hanem lövészárkokból menne a lövöldözés. Ágyukat, tankokat se lenne gond megcsinálni. De az játék MIje akkor is a közelharci egységek irányítására van tervezve. Nekem az Empire a kedvencem, a középkori total war után. De csak a hajó csaták miatt. Mert az baromi király volt. -
navahok #9 Egyértelműen Rome TW2 lenne a jó, ott tényleg minden nép egyedi nem csak pár különleges egysége van. -
MaRee #8 RTW 2 kell, van már elég uncsi világháborús játék. -
eredeti55 #7 Volt már hasonló játék pl: War Leaders: Clash of Nations ami szerintem nagyon jó kis játék lett volna, csak rengeteg bug volt benne meg 1-2 rossz elgondolás!
Egy kicsit lehetne már váltani egy átdolgozott új "modernebb" résszel!
Persze ez nagyobb átalakítást igényelne, de szerintem nagy sikere lenne sok ember örülne ha ez megvalósulna:)Szerintem szükséges is lenne, mert mostanára TW sorozat egy kicsit sablonossá vált és már a hangulata se igazi, legalábbis én úgy érzem. -
#6 A TW motorja teljességgel alkalmatlan a modellezésére a modern időknek. -
wednes #5 Szerintem esélyes a RTW2 mint következő rész.
Most, hogy itt egy stand alone kiegészítőben a XIX. században játszódik, nem jelenti azt, hogy ezentúl modern korok következnek. Egyszerűen már kész anyagból dolgozhattak, összegyúrták a Shogun-t a Napoleonnal, pár csipetnyi újdonság és el is készültek ezzel a résszel. -
eredeti55 #4 Szerintem már ideje lenne, ha a II.világháború irányába is eltolódnának!
-
#3 Jenkiken kívül szinte senkit nem érdekel a téma. A '90-es évek közepén volt pár ilyen startégiai játák. Bár a hardcore arcok dícsérték a jó modellezés miatt, lényegében nem arattak nagy sikert.
És anno a hibái ellenére hónapokig toltam az RTW-t és a TR modot. A STW egyik része sem érdekel, ahogy a ETW sem. A MTW2-őt meg annyira eltolták, hogy inkább hagytam a francba... -
#2 Valószínűleg valami polgárháborús borzalom lesz a következő, ha már ennyire elmásztak időben, legalábbis megnézik, hogy fogadják... -
#1 RTW2-őt a népnek.